ACADEMICCOURSES

2 Ipari tervező Tanfolyam Összevetése

Függetlenül attól, hogy elképzelése a megjelenés egy sportautó, vázlatokat egy új bútordarab kegyelem a nappali az otthonokban szerte a világon, vagy konceptualizálására megjelenés egy forradalmian új termék, ipari formatervezés kurzusok nyújt az alapvető ismereteket és készségeket, hogy ezeket a terveket valóra . Industrial Design kurzusok egyesítik alkalmazott művészet és a tudomány, hogy tanítani a diákok a lényegét tervezés szerkezetének termékek piacképesség, a termelés és a fogyasztás. Fogalmak, mint az esztétika, ergonómia és a használhatóság is kiemelt szerepet kap Industrial Design tanfolyamok. Industrial Design kurzusok néha nevezik terméktervezés kurzusok, de is jogosultak a diákok munkát más kapcsolódó tervezési területeken.

Ahogy a munka felé végzettség egy iparművészeti, ipari formatervezés tanfolyamok gyakran jellemző gyakorlati feladatokat, amelyek előírják, diákokat, hogy alkalmazni a leckét tanulnak előadások és szemináriumok a problémák megoldásában, vagy hozzon létre saját eredeti tervek.Industrial Design kurzusok összpontosítani mind a technikai és kreatív készség-készülékek, beleértve elemek 2D és 3D tervezés, szoftver, mint a CAD, és a rajz a történelem tervezési inspirációt.

Ha többet szeretne megtudni ezekről Industrial Design tanfolyamok, kattintson az alábbi, és kérjen tájékoztatást, hogy elküldjük Önnek a kiemelt intézmények.

2 Találatok Ipari tervező Filter

Olasz kortárs design és trendek - tavaszi félév

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Tanfolyamok
feb. 2021
<
Nappali
<
4 hónap
18 jan. 2021
Angol
Campus

A kortárs formatervezés magában foglalja a jelenet, vonzza a jelenlegi trendeket; mindig fejlődik, részben az (új) anyagok és darabok rendelkezésre állásának köszönhetően. Az ...

Tovább

Egyetemi kurzus az ipari formatervezés intenzív

Umeå Institute of Design - Umeå University
Tanfolyamok
<
Nappali
Angol
Campus

Ipari Formatervezési Intensiove egy egyéves kurzus csomag, amely halad az egész tanév, ősztől tavaszig tartó. Az őszi félév szentelt alapvető módszer az ipari formatervezés kü ...

Tovább