ACADEMICCOURSES

Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Yokohama Japánban 2021

Ön rendszerint felsőfokú tanfolyam, ha 18 éves vagy idősebb. Ők rendszeresen tanítják az egyetemek, főiskolák és a szakmai intézmények, mint a művészeti iskolák, vagy a mezőgazdasági főiskola - amelyeknek szinte mindegyikét saját honlapján. Van egy széles körű ismereteket, például oklevelek, bachelor fokozatot, alapítvány fok és posztgraduális fok.

Japán egyik nagy integrált felsőoktatási rendszerek Ázsiában. Japans megközelítés a tudomány és a technológia nagyra értékelt így a képzettségi szint nagyon strukturált a gyermekkortól az elsődleges a másodlagos felsőfokú szinten. A 126 millió ember él Japánban van egy kulturális gazdag környezetben. Nagyobb Tokyo területen a legnagyobb nagyvárosi terület a világon, több mint 30 millió lakos.

Kanagawa ismert a gazdag történelmi kultúra és a kulturális örökség. Ez a város néhány régi egyetemeken. Például, Kanagawa Egyetem több mint 800 éves. Eltekintve attól, hogy Yokohama City University is nagyon híres változatos szakon.

Tanfolyamok Keresése az Amerikai Egyesült Yokohama Japánban 2021

Találat Filter

Japán nyelv, kultúra, design Yokohama

Yokohama Design College
Tanfolyamok
<
Nappali
Angol
Japán
Campus

Japán középiskolai tanszékünk van, valamint az egyetemen a Design osztály is, baráti társaságunk a japán diákokkal a mindennapi életben. A következő bevitel, 2020. április pro ...

Tovább