close

Szűrők

Lásd a találatokat

Jogi angol Tanfolyamok Keresése 2021 az Amerikai Egyesült Anglia az Egyesült Királyságban

A tanfolyamok kurzusait képzett oktatók tartják, akik kibővítik a résztvevők tudását egyúttal gyakorlati tapasztalatokat is nyújtanak az adott témában. A tanfolyamok hossza, mérete és témája eltérő lehet. Jogi angol egy tanulmányba célja, hogy segítse a hallgatók javítani az angol nyelvi képességet keretében jog és az igazság. Ezek a témák ezek a programok lehetnek s… Tovább

A tanfolyamok kurzusait képzett oktatók tartják, akik kibővítik a résztvevők tudását egyúttal gyakorlati tapasztalatokat is nyújtanak az adott témában. A tanfolyamok hossza, mérete és témája eltérő lehet.

Jogi angol egy tanulmányba célja, hogy segítse a hallgatók javítani az angol nyelvi képességet keretében jog és az igazság. Ezek a témák ezek a programok lehetnek szakszókincs valamint jogrendszere az angol nyelvű országokban.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Kérj Információt Jogi angol Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Anglia az Egyesült Királyságban 2021

Kevesebb
További információ az Egyesült Királyságban folytatott tanulmányokról
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Crest Schools of English
Edgware, Egyesült Királyság

Ez a kurzus célja, hogy az Ön számára alapos felkészülés Cambridge ILEC, a magas szintű

Ez a kurzus célja, hogy az Ön számára alapos felkészülés Cambridge ILEC, a magas szintű -
Tanfolyamok
Nappali
Campus