ACADEMICCOURSES

2 Távoktatás Tanfolyam Kínában

Ön rendszerint felsőfokú tanfolyam, ha 18 éves vagy idősebb. Ők rendszeresen tanítják az egyetemek, főiskolák és a szakmai intézmények, mint a művészeti iskolák, vagy a mezőgazdasági főiskola - amelyeknek szinte mindegyikét saját honlapján. Van egy széles körű ismereteket, például oklevelek, bachelor fokozatot, alapítvány fok és posztgraduális fok.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Kína hivatalosan is a People 's Republic of China, egy szuverén állam található Kelet-Ázsiában. Ez a világ 's legnépesebb országa, ahol a lakosság több mint 1,35 milliárd.

A Legjobb 2 Távoktatás Tanfolyam Kínában 2020/2021

2 Találatok Master, Kína, Távoktatás Filter

Online kínai nyelv program E

Donghua University
Tanfolyamok
márc. 2021
<
Részidős
Kínai
On-line

A járvány által érintett egyetem néhány kiigazítást hajtott végre a 2020 őszi félév nyelvi programjain. A teljes munkaidős általános kínai nyelvű A program mellett egy részmun ...

Tovább

Tanfolyam: Csoportos tanfolyamok

XMandarin Chinese Language Centre
Tanfolyamok
<
Nappali
<
Részidős
<
4&nbsp;-&nbsp;24 hetek
Angol
Kínai
Campus
On-line

Csatlakozzon a csoport osztályához, hogy tanulmányozza a kínai nyelvet, ahol a diákok ugyanolyan szintűek, mint az Öné, és megismerkedhetnek a világ minden tájáról érkező embe ...

Tovább