ACADEMICCOURSES

Környezetvédelmi közgazdaságtan Tanfolyam Összevetése

Egy egyetemi kurzust kínál felsőfokú oktatás egy adott kérdésben áthidalása érdekében képzettségi szakadék vagy képzést nyújt egy speciális terület. Egyes kurzusok cél a diákok, akiknek szükségük van kiegészítő előkészítő főiskolai, míg mások, amelyek célja a szakemberek szeretnének előre pályafutásuk.

Mi természetesen a környezet-gazdaságtan? Építve a gazdaság alapja ismerete, a diákok a kurzus megismerkedhetnek a hatások a környezetvédelmi politikák különböző gazdaságok. Területén elismeri az értéket mind gazdasági, mind környezetvédelmi kérdéseket, és arra törekszik, hogy megteremtse az egyensúlyt a két értékelés révén az előnyöket és költségeket. A tanfolyam viták üzleti folyamatok, mint azok a globális felmelegedés, a légszennyezés, a szilárd hulladék, mérgező anyagok és a víz minőségét.A hallgatók jártasságot szerezzenek értékeli a pénzügyi hatása e politikák és fejleszteni a problémamegoldó képesség, hogy új módon integrálják a gazdasági hatékonyság és a környezeti szempontokat.

A diákok a tanfolyam szert személyes haszonra fejlesztése analitikus és kreatív gondolkodási készségek, amelyeket alkalmazni lehet megfelelni az egyéni célokat és kihívásokat. A területen is kínálja a lehetőséget, hogy javítsa a világ feltételeknek jobb környezeti gyakorlatot.

Tanfolyamok állnak a több iskolák világszerte. A diákok a kutatás minden programot, hogy meghatározza a választás leginkább megfelelő célokra és céljait. Költségek változik a hely függvényében és a tananyag.

A növekvő aggodalommal tölti el a környezet és a növekvő kormányzati szabályozás kapcsolatos ökológiai kérdések, hogy szükség növekszik a szakemberek a környezeti gazdaságtan.A vállalkozások keresik a szakemberek, akik hatékonyabbá teheti a megfelelő jogi követelményeknek. Előrejelzők van szükség előre nyilvános választ cég döntéseket. Természetesen diplomások is szolgálhat tanácsadók, projekt menedzserek, erőforrás menedzserek és a politikai elemzők. Jobs is rendelkezésre állnak szószólójaként nonprofit szervezeteknek, amelyek változásokat irányelveket.

Tanulás környezeti gazdaságtan tudja előre a karrierjét, miközben lehetőséget, hogy tegyen különbséget a világon. Ahhoz, hogy az első fontos lépés, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

1 Találatok Környezetvédelmi közgazdaságtan Filter

Alapító tanfolyam: Körgazdasági tervezés

School of Sustainability
Tanfolyamok
okt. 2020
<
Nappali
<
5 hetek
Angol
Campus

A „Körkörös gazdaság kialakítása” alapképző tanfolyam célja az egyének és a közösségek igényeit kielégítő termékekre és rendszerekre alkalmazott körkörös tervezés alapelveinek ...

Tovább