Részidős Környezetmenedzsment Tanfolyamok Keresése Mexikóban 2020

A tanfolyam a tanulmány egy adott témát egy szélesebb tárgykörben, és az alapja a képesítés. Egy tipikus tanfolyam előadások, felmérések és útmutatókat.A környezetvédelmi jogszabályok és politikák iránt érdeklődő hallgatóknak ideális választás a környezetgazdálkodási szak. A képzés tárgykörébe sorolhatók a kormányzati költségvetési tervezetek, a környeze… Tovább

A tanfolyam a tanulmány egy adott témát egy szélesebb tárgykörben, és az alapja a képesítés. Egy tipikus tanfolyam előadások, felmérések és útmutatókat.

A környezetvédelmi jogszabályok és politikák iránt érdeklődő hallgatóknak ideális választás a környezetgazdálkodási szak. A képzés tárgykörébe sorolhatók a kormányzati költségvetési tervezetek, a környezetvédelem kémiai aspektusai, a veszélyes hulladék kezelése és a vízgazdálkodás.

Mexikó az egyik leglátogatottabb turisztikai ország a világon. Az ország mind a trópusi és mérsékelt égövi a diákok a legjobb időt itt. Ha szeretne tanulni a tanfolyam a Nemzeti Autonóm Egyetem Mexikó, ez lesz a ragyogó élet sok szórakozás az országban is.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Környezetmenedzsment Tanfolyamok Mexikóban 2020

Kevesebb
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Santiago de Querétaro, Mexikó

Ennek a programnak az a célja, hogy gyakorlati esetekben megismerje a hulladékgazdálkodással és -kezeléssel kapcsolatos jogi követelményeket.

Ennek a programnak az a célja, hogy gyakorlati esetekben megismerje a hulladékgazdálkodással és -kezeléssel kapcsolatos jogi követelményeket. -
Tanfolyamok
Nappali
Részidős oktatás
40 órák
Spanyol
Campus