ACADEMICCOURSES.HU

Részidős Környezetvédelmi tanulmányok Tanfolyamok Keresése Nyugat-Európa 2019/2020

A tanfolyam a tanulmány egy adott témát egy szélesebb tárgykörben, és az alapja a képesítés. Egy tipikus tanfolyam előadások, felmérések és útmutatókat.

A környezetismereti képzés célja, hogy felkészítse a hallgatókat a környezetvédelmi problémák megoldására. Ide tartozhat a kormányzati munka, melynek keretében új törvényeket és politikákat dolgoznak ki, a környezetvédelem érdekében való jogi aktivizmus vagy a természeti források védelme terepmunkásként.    

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Részidős Környezetvédelmi tanulmányok Tanfolyamok Nyugat-Európa 2019/2020

5 Találatok Környezetvédelmi tanulmányok, Nyugat-Európa Filter

Nebosh nemzetközi érettségivel

E-Careers
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Slough

Készüljön hogy a hivatalos vizsgálat válik ismerik világszerte, mint egy egészségügyi és biztonsági szakember a nemzetközi gyakorlatot e nemzetközi General Certificate Nemzeti vizsgabizottság a munkahelyi biztonság és egészségvédelem (NEBOSH).

Nebosh nemzetközi műszaki tanúsítvány olaj és a gáz az üzembiztonság

E-Careers
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Slough

Elérése NEBOSH nemzetközi műszaki Certificate in Oil and Gas Üzembiztonság hogy magabiztosan dolgozni egy olyan iparágban, amely ismerten szükségük van a legjobb egészségügyi és biztonsági előírásoknak.

Fenntarthatósági online tanfolyam - ökológiai dimenzió

Gaia Education
On-line Nappali Részidős oktatás 8 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Forres Kanada Shawnigan Lake Thaiföld Prachuap Khiri Khan Brazília Rio de Janeiro + 7 további

Szeretne részese a megoldásnak, nem pedig a probléma egy részének? Szeretne megtanulni olyan elegáns megoldásokat létrehozni, amelyek a hely biokulturális egyediségéhez igazodnak?

Course in Global Energy and Climate Policy

SOAS University of London
On-line Részidős oktatás 6 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság London Szingapúr Singapore + 2 további

Városi gazdálkodási eszközök az éghajlatváltozáshoz

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
Campus Részidős oktatás 1 - 3 hetek Június 2020 Hollandia Rotterdam

Az éghajlatváltozással foglalkozó városirányítási eszközök fejlesztése az UN-HABITAT-nal közösen történik. Ez a kurzus irányítási eszközöket kínál a várospolitikusok, a tervezők és a környezetvédők számára ...