ACADEMICCOURSES.HU

Részidős Környezetvédelmi tanulmányok Tanfolyamok Keresése 2019/2020

A tanfolyamok kurzusait képzett oktatók tartják, akik kibővítik a résztvevők tudását egyúttal gyakorlati tapasztalatokat is nyújtanak az adott témában. A tanfolyamok hossza, mérete és témája eltérő lehet.

A környezetismereti képzés célja, hogy megtaláljuk az energiahatékonyság növelésének módját, minimalizáljuk a környezetszennyezést, növeljük a környezettudatosságot és ösztönözzük az alternatív energiák használatát. A hallgatók számára a legfőbb, hogy megtanulják, miként oldhatnak meg különböző környezetvédelmi problémákat.  

Kérj Információt Részidős Környezetvédelmi tanulmányok Tanfolyamok 2019/2020

9 Találatok Környezetvédelmi tanulmányok Filter

Nebosh nemzetközi érettségivel

E-Careers
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Slough

Készüljön hogy a hivatalos vizsgálat válik ismerik világszerte, mint egy egészségügyi és biztonsági szakember a nemzetközi gyakorlatot e nemzetközi General Certificate Nemzeti vizsgabizottság a munkahelyi biztonság és egészségvédelem (NEBOSH).

Nebosh nemzetközi műszaki tanúsítvány olaj és a gáz az üzembiztonság

E-Careers
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Slough

Elérése NEBOSH nemzetközi műszaki Certificate in Oil and Gas Üzembiztonság hogy magabiztosan dolgozni egy olyan iparágban, amely ismerten szükségük van a legjobb egészségügyi és biztonsági előírásoknak.

Fenntarthatósági online tanfolyam - ökológiai dimenzió

Gaia Education
On-line Nappali Részidős oktatás 8 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Forres Kanada Shawnigan Lake Thaiföld Prachuap Khiri Khan Brazília Rio de Janeiro + 7 további

Szeretne részese a megoldásnak, nem pedig a probléma egy részének? Szeretne megtanulni olyan elegáns megoldásokat létrehozni, amelyek a hely biokulturális egyediségéhez igazodnak?

Klímaváltozás: a tudomány és a globális hatás

edX
On-line Részidős oktatás 8 hetek Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Cambridge

Meg kell értenünk a globális felmelegedés mögött álló tudományt, hogy elkerüljük az éghajlatváltozás legveszélyesebb és visszafordíthatatlan hatásait az emberekre és a bolygóra.

Üzleti környezet tanfolyam

Academy of York
On-line Nappali Részidős oktatás 6 hónap Február 2020 Dél-afrikai Köztársaság Randburg + 1 további

Ez az NQF és az SABPP akkreditáltak azok számára, akik jobban megértik az üzleti környezetet. A kurzust sikeresen teljesítő diákok 27 NKK-kreditet kapnak.

Course in Global Energy and Climate Policy

SOAS University of London
On-line Részidős oktatás 6 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság London Szingapúr Singapore + 2 további

Graduate Certificate Környezetvédelmi Mérnöki menedzsment

University of Technology Sydney
Campus Nappali Részidős oktatás 0.5 - 1 év Január 2020 Ausztrália Sydney + 1 további

Ez a tanfolyam foglalkozik az átfogó szempontok a környezeti menedzsment szempontjából fontos a gyakorló szakemberek mérnöki tudományok, a tervezés, az építészet, a jog, földmérő, egészségügyi és építési. Mérnökök, tudósok, várostervezők és más szakemberek dolgoznak ezen a területen van egy kényszerítő kötelessége biztosítani, hogy a káros hatások a fejlesztés teljes környezetet a lehető legkisebbek legyenek. A tárgyak kínálnak ezen természetesen integrált megközelítést kíván a szakmai gyakorlat révén a választás kötelező tárgyak mérnöki, környezetvédelmi mérnöki irányítás és a szabadon választható.

Szeminárium a hulladékgazdálkodásról és -kezelésről, valamint a különleges kezelésről

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus Nappali Részidős oktatás 40 órák Kérj Információt Mexikó Monterrey + 1 további

Ennek a programnak az a célja, hogy gyakorlati esetekben megismerje a hulladékgazdálkodással és -kezeléssel kapcsolatos jogi követelményeket.

Városi gazdálkodási eszközök az éghajlatváltozáshoz

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
Campus Részidős oktatás 1 - 3 hetek Június 2020 Hollandia Rotterdam

Az éghajlatváltozással foglalkozó városirányítási eszközök fejlesztése az UN-HABITAT-nal közösen történik. Ez a kurzus irányítási eszközöket kínál a várospolitikusok, a tervezők és a környezetvédők számára ...