Kulináris Művészetek Tanfolyam

75 Kulináris Művészetek Tanfolyam Összevetése

Kulináris Művészetek

Kulináris művészeti programok a hallgatók azzal a képességgel, hogy megtanulják, hogy készítsen ételeket. Ezek a tanfolyamok lehetnek olyan kiterjedt, mint szeretné, hogy legyen, vagy nagyon egyszerű. .

Mi a pálya Kulináris Művészetek?

A diákok a kulináris művészetek program megtanulják, hogy készítsen az élelmiszer-és megismerhetik az élelmiszer-biztonság. A diákok megtanulják, hogyan lehet a recepteket, valamint hogyan lehet létrehozni saját.

Mik az előnyei tanfolyam Kulináris Művészetek?

A program azt tanítja a diákokat, hogy főzni, felkészíti őket dolgozni a számos étterem. Ez segíthet az egyén, hogy előre a saját karrier.

Mennyibe kerül, hogy egy tanfolyam Kulináris Művészetek?

Az ára egy gasztronómiai műsor jelentősen változik alapján az iskola.A program többek között 1-4 éves képzés.

Milyen követelményei vannak a pálya Kulináris Művészetek?

Beiratkozás alapja az egyes 's alkalmazás. Egyes esetekben, miután egy középiskolai diploma az egész, hogy 's szükséges. Más esetekben, az iskola előírhatja további követelményeket.

Milyen karrier javítása várhatunk egy kurzus Kulináris Művészetek?

Szakmai konyha ajtók nyitva a hallgatók megszerzéséhez az ilyen típusú oktatási háttér.

Miért Vegyünk egy online tanfolyam Kulináris Művészetek?

Online tanfolyamok megkönnyítheti a hallgató, hogy ő tanfolyamok teljes gyorsabb. Azt is lehetővé teszi a diák, hogy továbbra is dolgozik, miközben egyre ő oktatás.

Hol, hogy egy tanfolyam Kulináris Művészetek?

Speciális iskolák állnak rendelkezésre, valamint számos iskolákban és egyetemeken.

Hogyan kell alkalmazni a tanfolyam Kulináris Művészetek?

Keresse meg a program alatt, és lépjen kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a gyermek közvetlenül Töltsd ki az alábbi űrlapot.

Mutass többet

Szakmai péksütemények és cukrászdák

Culinary Institute Kul IN
Campus Nappali 2 hónapok January 2019 Horvátország Sisak

Ez az intenzív két hónapos tanfolyam a modern sütemények és édességek célja, hogy a diákok szilárd alapot és fejlett technikákat törekvő cukrászok séf. A kis méretű méretek lehetővé teszik tapasztalt professzor-szakácsaink számára, hogy a hallgatóknak sok egy-egy figyelmet és egyéni visszajelzést adjanak. A diákok az osztályidő 80% -át a konyhában gyakorlati gyakorlati tapasztalattal töltik. A kurzus magában foglalja a sütőipari és cukrászati ​​termékeket, édes és sós süteményeket, valamint az olasz és francia süteményeket. Ezenkívül a diákok bemutatkoznak a borpárosítással és az üzleti menedzsmenttel, és elit étteremben, szállodában vagy cukrászdában végezhetnek szakmai gyakorlatot.

[+]

A cukrásztermékek széles választéka, amelyek már eljutottak a piactért, létrehozta az édességek és desszertek tanulmányozásának szükségességét a kulináris művészetek saját entitásaként. Tekintettel arra, hogy a klasszikus cukrászati ​​technikák a modern gasztronómiai világot formáló technológiával fejlődtek, az édes gasztronómiai ágazat széleskörű tanulmányi anyagot kínál. Az eddigi szakképzett szakemberek egyre nagyobb népszerűségének és igényének köszönhetően a Culinary Institute Kul IN szakmai cukrászati ​​programot hozott létre a modern édességek számára.

Fedezze fel a gasztronómia iránti szenvedélyét a Kul IN diákhálózaton keresztül.... [-]


Tanfolyam: Diploma de Pâtisserie

Le Cordon Bleu Istanbul
Campus 33 hetek Nyílt Beiratkozás Törökország Istanbul

A Le Cordon Bleu Diplomája a Pâtisserie az egyik legelismertebb kulináris képesítés a világon. Azok a diákok, akik sikeresen teljesítik a pâtisserie képesítéseket, megtanulják az összes professzionális technikát, amely szükséges ahhoz, hogy számos izgalmas karrierlehetőségben haladhassanak. A diákokat klasszikusan képzett oktatási szakácsok csapata tanítja, akik mindegyike tapasztalattal rendelkezik a világ legjobb szállodáiban, cukrászdalmaiban és Michelin-csillagos éttermekben. [+]

Áttekintés

A Le Cordon Bleu Diplomája a Pâtisserie az egyik legelismertebb kulináris képesítés a világon. Azok a diákok, akik sikeresen teljesítik a pâtisserie képesítéseket, megtanulják az összes professzionális technikát, amely szükséges ahhoz, hogy számos izgalmas karrierlehetőségben haladhassanak. A diákokat klasszikusan képzett oktatási szakácsok csapata tanítja, akik mindegyike tapasztalattal rendelkezik a világ legjobb szállodáiban, cukrászdalmaiban és Michelin-csillagos éttermekben.

Azok a hallgatók, akik teljesítik a Basic, Intermediate és Superior Pâtsserie szinteket, amelyek mindegyike a napi 6 órát, a heti 2 napot és a teljes 120 órát tartja, a "Diploma de Pâtisserie" díjat kapják.... [-]


Szakmai szakács tanfolyamok

Bangkok Thai Cooking Academy
Campus Nappali Részidős 1 - 8 hetek Nyílt Beiratkozás Thaiföld Bangkok + 1 további

Kínálunk angol nyelvű tréningprogramokat kezdőknek és tapasztalt gasztronómiai szakembereknek. Vigyázzuk magunkat, ahová most magasabb szintű kulináris készségeket szereztünk. [+]

Nemzetközi Kulináris Képzési Programok

"Tanulj meg főni, mint egy thai séf"

Kínálunk angol nyelvű tréningprogramokat kezdőknek és tapasztalt gasztronómiai szakembereknek. Vigyázzuk magunkat, ahová most magasabb szintű kulináris készségeket szereztünk.

Kulináris Képző Iskola

Képzés jachtkikrok, új étterem induló, és azoknak, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell főzni Thai, mint egy thai.

Akadémia

Professzionális kulináris tréningtermünk új és teljesen légkondicionált. Minden szakács diák saját oktató állomással van ellátva, amely gázfőzőkkel, gránit ételkészítő területekkel, mosdóval és étkezési területtel rendelkezik. A tréning élén az állomás az oktató demonstrációs állomása, ahol az összes receptet először előkészíti és bemutatja a szakács oktatója.... [-]


Rövid tanfolyam főzés egészségügyi Franciaország: mezőről lemez

UniLaSalle
Campus Nappali 4 - 8 hetek May 2019 Franciaország Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 további

Rövidpályás főzés Egészségügyi Franciaország: mezőről Plate [+]

Rövidpályás főzés Egészségügyi Franciaország: mezőről Plate Célok

Vegyen részt egy intenzív, interdiszciplináris program, amely egyesíti a kulináris művészetek, egészségügyi tudományok és a szakmai gyakorlat, miközben felfedezik francia fenntartható élelmiszer-termelés.

Szert gyakorlati, a nemzetközi tapasztalat, miközben megszerezte egyetemi kredit. Merüljön el a francia kultúra.

Időpontok

A Campus Program: május 17 - június 16, 2017 Gyakornoki program június 19-én - július 19, 2017

Felvételi követelmények

Juniorok és szeniorok vagy mesterfokozattal hallgatók Life Sciences, mezőgazdaság, élelmiszer, táplálás, Közegészségügyi, dietetikus stb egy akkreditált intézmény.... [-]


Olasz főzőtanfolyam

Accademia Leonardo Salerno
Campus March 2019 Olaszország Salerno

Accademia Leonardo elindított egy tervet a Cucina di Classe-ról. A projekt magában foglalja az olasz leckék reggelén tartott tanfolyamot, amelyet a nemzeti és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakácsok tanítanak. [+]

A Cucina di Classe tanfolyam

Accademia Leonardo elindított egy tervet a Cucina di Classe-ról. A projekt magában foglalja az olasz leckék reggelén tartott tanfolyamot, amelyet a nemzeti és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakácsok tanítanak./>

A kurzus hétfőtől péntekig 9: 00-14: 30 között zajlik, és két részre oszlik: 9:00 és 11:00 óra között az Accademia Leonardo egy olasz tanfolyamon vesz részt, amely a konyhai szaknyelvre összpontosít .

15 perces szünet, majd a főzési osztály 11: 15-14: 15 között kerül megrendezésre az Accademia-ban

Leonardo konyha. A főzőtanfolyam során a diákok megismerhetik az olasz konyha alapvető technikáit.... [-]


Olasz főzőtanfolyam

In Florence Academy
Campus Nappali Részidős 1 - 20 hetek Nyílt Beiratkozás Olaszország Florence + 1 további

Az olasz főzőtanfolyam középpontjában különösen a toszkán konyha és a végén minden lecke van egy kóstoló ülésén. [+]

Olasz konyha - Alapképzés

A Alapvető olasz főzőtanfolyam áll a készítmény teljes olasz menüt (2 tipikus olasz ételeket + 1 desszert). Az olasz főzőtanfolyam középpontjában különösen a toszkán konyha és a végén minden lecke van egy kóstoló ülésén.

Alaptanfolyam jellemzői: Lessons (hetente): 5 gyakorlati órák heti (két főzés ülés, minden kedden és csütörtökön délután) 1 óra = 50 perc Belépési szintek: 0-9 Időtartam: 1-től 12 hétig Angol nyelven is. Természetesen az ár (hetente): 70 Eur Beiratkozási díj: nincs beiratkozási díj kerül felszámításra, ha a diák beiratkozott valamely folyamán olasz. Ha a hallgató beiratkozik erre a kurzusra, anélkül, hogy egy nyelv Természetesen lesz egy € 15 nem térítendő jelentkezési díj. Ez 15 € díjat kell fizetni, csak egyszer kell a hallgató beiratkozik egynél több további folyamán (vagyis beiratkozik Cucina Italiana, Storia dell'arte, stb.) Olasz konyha - Szakmai pálya ... [-]

PAN-ASIAN CULINARY TRAINING

Thai Chef School
Campus Nappali 7 hetek June 2019 Thaiföld Bangkok

Azok számára, akik megtanulják az alapvető kulináris készségeket és a legnépszerűbb thai, kínai és japán ételeket. [+]

Szakmai - Intenzív - Hiteles

A thai oktatási minisztérium által akkreditált

Azok számára, akik megtanulják az alapvető kulináris készségeket és a legnépszerűbb thai, kínai és japán ételeket.

Szakmai gyakorlat

Ez az intenzív 7 hetes tréningprogram célja, hogy mind a thaiföldi, mind a nemzetközi diákokat bemutassa az alapvető kulináris készségekre, és hogy tanítsa a diákokat a legnépszerűbb thaiföldi, kínai és japán ételeknek. Ezt a tanfolyamot elsősorban angolul tanítják. A diploma megszerzése után a diákok akár 3 hónapig is választhatnak gyakornokként egy üdülőhelyen / szállodában. Ez fizetett szakmai gyakorlat. A gyakorlatok nem kötelezőek. Az állásajánlatok támogatása díjmentesen történik a tanfolyam sikeres elvégzéséhez. Az osztályok kicsiek és sok személyes figyelem fordul elő.... [-]


Tanfolyam: Kereskedelmi főzés és externship

Culinary Tech Center
Campus Nappali Részidős 6 - 9 hónapok Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok New York White Plains + 2 további

A Culinary Tech Center felkészítjük a diákokat arra, hogy karriert nyerjenek a kulináris művészetekben. A kereskedelmi főzés elmélete és az ipari szabványos konyhák gyakorlati képzésével egyesíti a jövő professzionális szakácsokat, hogy megtanulják azokat a készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy versenyezzenek a kulináris térségben a belépő szintű foglalkoztatáshoz. [+]

Áttekintés

A Culinary Tech Center felkészítjük a diákokat arra, hogy karriert nyerjenek a kulináris művészetekben. A kereskedelmi főzés elmélete és az ipari szabványos konyhák gyakorlati képzésével egyesíti a jövő professzionális szakácsokat, hogy megtanulják azokat a készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy versenyezzenek a kulináris térségben a belépő szintű foglalkoztatáshoz.

Kereskedelmi főzés Plusz Externship: 600 óra

A gyakorlati tanulásra összpontosítva a Commercial Cooking Plus Externship program kiemeli a kereskedelmi élelmiszerek előkészítésének gyakorlati oldalát. A program hallgatói jól felkészültek az éttermekben, a vállalati és egyéb élelmiszer-szolgáltatási részlegeken, valamint a belépő szintű pozíciókra, beleértve a szakácsot, a szakácsot vagy a garde mangeret. A Kereskedelmi Főzés Plusz Externship programhoz szükséges kurzusok a következők:... [-]


Francia csokoládé

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Nappali 2 hónapok May 2019 Franciaország Yssingeaux

Intenzív 2 hónapos program a csokoládé és cukrászművészet alapvető és kidolgozott technikáinak megtanulására. [+]

A csokoládé és a cukrászművészet alapjait 2 hónapos intenzív szakmai képzésen keresztül mesterré teheti. Megtanulja és alkalmazza a professzionális alapvető technikákat a csokoládé, cukrászsütemények, csokoládéalapú sütemények és művészi darabok előállítására. Teljesítsd a képzésed egy 1 hónapos, fakultatív szakmai gyakorlattal egy franciaországi intézményben, hogy tudását valós környezetben alkalmazd. Használja ki a világszerte elismert kiscsoportos oktatási módszerek és a magas gyakorlati arányt a tanítás optimalizálása, a hatékony tanulás elérése és a személyre szabott nyomon követés érdekében. CLASS TYPE • 80% gyakorlati • 20% elmélet... [-]


Artisan Tészta 1 hetes program

Manuelina Culinary
Campus Nappali 1 hét April 2019 Olaszország Brescia

A tészta az éttermi menük világszerte ismétlődő elemévé vált, függetlenül attól, hogy az éttermi orientáció milyen. A fogyasztó számára a tészta egy egészséges és ízletes menüelem, és a szakácsok számára jelentős nyereséget és egy olyan edényt jelent, amely nincs korlátozva, így mindig könnyű és rugalmas. Minden nap teljes körű gyakorlati leckéket kínálnak, ahol a diákok megtanulják a regionalizmust, megértik, honnan származik a tészta, és ezért képesek arra, hogy megfelelő ízesítőket és szószokat válasszanak az általuk használt tésztafélék számára. [+]

program áttekintés

A tészta az éttermi menük világszerte ismétlődő elemévé vált, függetlenül attól, hogy az éttermi orientáció milyen. A fogyasztó számára a tészta egy egészséges és ízletes menüelem, és a szakácsok számára jelentős nyereséget és egy olyan edényt jelent, amely nincs korlátozva, így mindig könnyű és rugalmas. Minden nap teljes körű gyakorlati leckéket kínálnak, ahol a diákok megtanulják a regionalizmust, megértik, honnan származik a tészta, és ezért képesek arra, hogy megfelelő ízesítőket és szószokat válasszanak az általuk használt tésztafélék számára. A tanfolyam kiterjed az összes megkülönböztető készítményre: szárított tészta, friss tészta, gnocchi, rizs és risottos. Minden receptet a recept hagyományos változatának és a Chef kreatív újraértelmezésének összehasonlításával javasoljuk, hogy még ízlésesebb és kellemesebb esztétika legyen. Ezen a héten az olasz egyik legelismertebb menüpont egyik színes büféje.... [-]


Olasz tészta tanfolyam

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Nappali 3 hetek May 2019 Olaszország Turin

A kurzus programja a szakmai sütőipari szakácsok, a mester fagylaltkészítők és a mester Chocolatier által tartott demonstrációs leckéket kínálja az olasz sütemények szövetségének utasításai alapján. [+]

Olasz tészta tanfolyam

Három hetes elméleti és gyakorlati órák, valamint az olasz péksütemény szakképzésének lehetősége.

ICIF létrehozta az olasz süteményekről szóló kurzust az olasz sütemények, fagylaltok és csokoládé szövetséggel közösen.

A kurzus programja a szakmai sütőipari szakácsok, a mester fagylaltkészítők és a mester Chocolatier által tartott demonstrációs leckéket kínálja az olasz sütemények szövetségének utasításai alapján. A tantárgy témái az olasz sütemények és cukrászsütemények készítésének, az alapvető tészta, az olasz stílusú krémek, a kis sütemények, valamint a regionális hagyományos édességek és a modern kreatív desszertek, a torta design és a manuális csokoládé temperálás módszerek, csokoládé és fagylaltok díszítése. A képzést a cukrászipari vállalatok cégei oktatási látogatásai egészítik ki. A kurzus olasz nyelvű, és a tanárokat angol tolmács támogatja.... [-]


Grand diplôme

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Nappali Nyílt Beiratkozás Kanada Ottawa

GRAND DIPLÔME® szerzett, amikor a hallgató sikeresen befejezi a Basic, Intermediate és Superior kurzusokat egyaránt konyha és péksütemények. Ezen túlmenően, a diák fog keresni egy konyha Diploma és péksütemények diploma. A diák is kapnak bizonyítványt minden kurzust sikeresen befejeződött. [+]

GRAND DIPLÔME® szerzett, amikor a hallgató sikeresen befejezi a Basic, Intermediate és Superior kurzusokat egyaránt konyha és péksütemények. Ezen túlmenően, a diák fog keresni egy konyha Diploma és péksütemények diploma. A diák is kapnak bizonyítványt minden kurzust sikeresen befejeződött.

SZAKMAI:

GRAND DIPLÔME® egyesíti a konyha és a tészta programok: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 bevitel évente: januárban, áprilisban, júniusban, október

[-]

Combination Programme

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Campus Nappali 6 hónapok July 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

[+]

kombinált programot

Ahogy a neve is sugallja, ez a program kombinációja a szakmai konyha és a szakmai Befejező Program.

Míg a diákok befejezése Professional Kitchen Program elfogadjuk ipar Commis szintű szakácsok, amikor együtt a Professional Befejező Program, a diákok vannak felfegyverezve 360 ​​° fejlett készségek konyhai műveletek a finom ételeket szabvány. Diákok is lehetőségük van, hogy megvalósuljon Mindkét program együtt egy 6 hónapos időszak.A sikeres befejezése a program a diákok kapnak több diplomák, Level II, III város és a céhek, London és igazolt tanúsítás KHDA (Korm. Dubai)

• Program díjak fedezésére szolgál: - Minden kurzus és tananyag - összetevők, eszközök és berendezések - Egyenruha - Vizsga díja Program díja: AED 59400 Kapcsolat az iskola további információt fizetési módokat. Diákok is választhatja, hogy professzionális konyha + Professional péksütemények kombináció helyett Pro-Befejező opciót.... [-]


Természetesen a vendéglátó és főzés (gasztronómiai kurzus)

International Career Institute
On-line Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

ICI vendéglátó és a főzés során fordul a szenvedély egy nagyon kiteljesedett szakma! Sokan benne eszik meg a rendszeres tevékenység-e, hogy elősegítse a személyes vagy szakmai kapcsolatokat. [+]

ICI vendéglátás és főzőtanfolyam fordul a szenvedély egy nagyon kiteljesedett szakma! Sokan benne eszik meg a rendszeres tevékenység-e, hogy elősegítse a személyes vagy szakmai kapcsolatokat. Továbbá, hogy szükség van az élelmiszer-önellátás a szakmai szükségszerűség több alkalommal. Így mindig lesz helyszínek képzett kulináris szakértő, mint te!

Tanfolyam ismertetése Kereskedelmi Cookery - azonosítása és előkészített hús Kereskedelmi Cookery - tervezése és előkészítése Élelmiszer Büfék Kereskedelmi Cookery - előkészíti és Cook Baromfi és vad Kereskedelmi Cookery - előkészíti és Cook Seafood Kereskedelmi Cookery - Készülj Előételek és saláták Kereskedelmi Cookery - Készülj hideg és meleg desszertek Kereskedelmi Cookery - Készülj sütemények, torták és élesztő termékek Kereskedelmi Cookery - Készítsünk szendvicsek Kereskedelmi Cookery - levesek Kereskedelmi Cookery - Készülj Stocks és szószok Kereskedelmi Cookery - Készülj zöldségek, tojás, lisztes ételek Catering üzleti gyakorlat Catering Foglalkoztatási Emberi Food and Nutrition Kitchen & Food Management Tervezés A menü italok Hatályát és jellegét Catering Services Karrier kilátások ... [-]

4 hét alapvető készségek

Tante Marie Culinary Academy
Campus Nappali 4 hetek September 2019 Egyesült Királyság Woking

A Tante Marie 4 hetes Essential Skills tanfolyam a világ egyik vezető ilyen típusú szakácsa. [+]

A Tante Marie 4 hetes Essential Skills tanfolyam a világ egyik vezető ilyen típusú szakácsa.

A tanfolyam során a diákok megtudják számos alapvető, kulináris készségek több területen a szakács. A diákok elhagyják a jó ételeket, minden alkalomra és minden környezetben.

A 2. szintű díj az Élelmiszer-biztonság Catering-ban is szerepel ebben a kurzusban, valamint a CTH 2. szintű díjat a kulináris készségek minősítés.

Amit megtanulsz

A kurzus egy szakmai konyhai környezetben való bevezetéssel kezdődik, amely magában foglalja a gyakorlati készségfejlesztést, például a kés készségeket, mielőtt az alapkészítés alapjaira lépne.... [-]