close

Szűrők

Lásd a találatokat

Légiforgalmi angol Tanfolyamok Összevetése Csehországban 2021

A tanfolyamok kurzusait képzett oktatók tartják, akik kibővítik a résztvevők tudását egyúttal gyakorlati tapasztalatokat is nyújtanak az adott témában. A tanfolyamok hossza, mérete és témája eltérő lehet. Egy légiközlekedési angol program biztosít a hallgatók az iparág-specifikus szókincs, hogy kell kezdeni a karrier az iparban. A diákok elhagyják a program egy speciál… Tovább

A tanfolyamok kurzusait képzett oktatók tartják, akik kibővítik a résztvevők tudását egyúttal gyakorlati tapasztalatokat is nyújtanak az adott témában. A tanfolyamok hossza, mérete és témája eltérő lehet.

Egy légiközlekedési angol program biztosít a hallgatók az iparág-specifikus szókincs, hogy kell kezdeni a karrier az iparban. A diákok elhagyják a program egy speciális nyelvi struktúrák, amelyek várhatóan a jövőben álláskilátásaik.

Csehországban egy jól megalapozott és a kutatás-alapú egyetemi oktatás. Ez tette a tanulás ini Prága egyik a tananyag 's Európában, hiszen ápolja a szellem, a kreativitás és az innováció a diákok körében.

A Legjobb Légiforgalmi angol Tanfolyamok Csehországban 2021

Kevesebb
További információ Csehországban folytatott tanulmányokról
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Flying Academy, International Flight Training Center
Prága, Csehország +2 Több

ICAO ANGOL ÉS IFR ENGLISH

ICAO ANGOL ÉS IFR ENGLISH -
Tanfolyamok
Nappali
Angol
Campus