close

Szűrők

Lásd a találatokat

Légiforgalmi angol Tanfolyamok Keresése 2021 az Amerikai Egyesült Florida az Amerikai Egyesült Államokban

Több száz országosan elismert szakmai képesítések és képzések a világ vezető oktatási szolgáltatók. Tanfolyami célok kell vezetnie tanítási módszerek és a tanulók érdeklődését. Aviation English programok a diákokat felkészítsék számos repülési helyzetekben. Tanfolyamok ezek a programok gyakran tegye a diákok reális modulok, amelyek szimulálják a különböző leh… Tovább

Több száz országosan elismert szakmai képesítések és képzések a világ vezető oktatási szolgáltatók. Tanfolyami célok kell vezetnie tanítási módszerek és a tanulók érdeklődését.

Aviation English programok a diákokat felkészítsék számos repülési helyzetekben. Tanfolyamok ezek a programok gyakran tegye a diákok reális modulok, amelyek szimulálják a különböző lehetséges forgatókönyvek. A diákok gyakran elhagyják felkészülve egy sor on-the-job eseményeket.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Kérj Információt Légiforgalmi angol Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Florida az Amerikai Egyesült Államokban 2021

Kevesebb
További információ az Amerikai Egyesült Államokban folytatott tanulmányokról
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Flying Academy, International Flight Training Center
South Miami Heights, Amerikai Egyesült Államok +2 Több

ICAO ANGOL ÉS IFR ENGLISH

ICAO ANGOL ÉS IFR ENGLISH -
Tanfolyamok
Nappali
Angol
Campus