ACADEMICCOURSES

A Legjobb 2 Tanfolyam Keresése Lengyelországban 2020/2021

Lengyelországban egy lenyűgöző országban szolgál, hogy a földrajzi és kulturális találkozási Kelet-és Nyugat-Európában. Révén az emberek viharos történelme sikerült megőrizni identitását, és ma az ország élvez kiemelt pozícióba, mint a legnagyobb az egykori Kelet-európai államok és a legnépesebb új tagja az Európai Uniónak. Ez valóban egy dinamikus helyét az oktatási és a szakmai fejlődés és figyelembe tanfolyamok Lengyelországban segíthet előre a karrierjét.

Tanfolyamok Lengyelországban széles körét ölelik fel a téma, és alakították ki a speciális tanulási igényeire. Tanfolyamok Lengyelországban lehet tanulmányozni a hagyományos egyetemeken, az online intézmények, intenzíven, vagy a szakmai fejlődés sorozatot. Vannak különböző témák közül választhatnak a kurzusok Lengyelországban, beleértve a pénzügyi, matematika, közgazdaságtan és mérnöki, hogy csak néhányat említsünk.

Lengyelország bebizonyította, hogy a sokszínű, szorgalmas és gazdag ország, erősség és a büszkeség és ezek a tulajdonságok láthatók tanulmányi programokat. Bővebben alább, hogy megtudja, hogyan tanfolyamok Lengyelországban is segít elérni a szakmai céljaikat!

Találat Filter

Airline Cadet Program

Brics Aviation
Tanfolyamok
<
Nappali
<
Részidős
<
14 hónap
Angol
Campus

A program során nullától kiképezzük, hogy professzionális légi pilótává váljanak. A sikeres befejezés után elérni fogja az EASA befagyasztott ATPL-jét (Airline Transport Pilot ...

Tovább

Repülőgép-kísérleti program

Brics Aviation
Tanfolyamok
<
Nappali
Angol
Campus

A PPL (A) tulajdonosok számára, akiknek már van tapasztalata. Figyelembe vesszük, hogy először a 3. modulból indul ki, ahogy az alább látható az oldalon. A program során egy s ...

Tovább