Filter
Tanfolyamok
Észak Amerika A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Művészet Tanfolyamok Keresése Észak Amerika 2019

A tanfolyam a tanulmány egy adott témát egy szélesebb tárgykörben, és az alapja a képesítés. Egy tipikus tanfolyam előadások, felmérések és útmutatókat.

A Művészeti tanulmányok fogalomba egy sor művészeti forma beletartozik, egyebek mellett a film, a vizuális művészt, a zene és a színház. Egyes művészeti képzések egy adott területre koncentrálnak, míg mások általános képzést nyújtanak.

Átívelő 23 országban, Észak-Amerikában kontinensen töltött oktatási lehetőséget. A diákok a lehetőséget, hogy megtanulják, több nyelven, és fejleszteni annak megértését nagymértékben eltérő kultúrák.

Művészet Tanfolyamok Találd meg Észak Amerika 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Művészet, Észak Amerika

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Fleming College

Ennek kulturális örökség megőrzése és kezelése speciális, megtudhatja a sokféle technikát, hogy mentse a törékeny emlékeztetőket és jelölők a múlt - őrizni a jövő generác ... [+]

ő alapvető szerepét a természetvédelmi szakmai megőrzése és helyreállítása, adott esetben, a kulturális javak a jelen és a jövő generációi számára. Van egy csomó tanulni a tapasztalatok és események, akik előttünk jártak. Azonban nem tudunk sokat tanulnak a múltból, ha nincs nyilvántartást is. Képzeld el, hogy mennyi a történelem elveszett számunkra, amikor egy ősi ereklye megsemmisül - a tökéletesen jó szándékú emberek, akik meg akarják menteni.

Ez egy intenzív, gyors tempójú tanulási tapasztalat, hogy akkor vállalja négy egymást követő félév. Majd indítsa el osztályok szeptemberben és költeni az első három félév során az őszi, téli és nyári, a főiskolán. A következő a bevezetés terén megőrzése, akkor tapasztalatszerzés a gondozás és kezelése leggyakoribb múzeumi anyagok, beleértve kerámia, üveg, kő, fém, fából készült tárgyak, bőr és fehérjetartalmú anyagok, textíliák, műtárgyak papír, könyv , levéltári anyagok, fényképek és modern anyagok. Frissítve tanterv tükrözi a legjobb gyakorlatok megvezetni etikai alkalmazások. Miután megtanulta a elméleti és gyakorlati ismeretek, akkor kezelni múzeum leletek a helyi, regionális és nemzeti oldalakon. Kiegészítő tanfolyamok, workshopok, feladatok, és a közösségi alapú projekt lesz, off-campus legyen lehetőség a tartósítási eljárás. A teljes munkaidőben, nem fizetett, tantervi gyakornoki Ebben az utolsó félévben (szeptember-december) biztosít felbecsülhetetlen tanulás és munkatapasztalat.... [-]

Kanada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul