$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Molekuláris élettudomány Tanfolyam Összevetése

A kurzus része a főiskolai, egyetemi vagy felsőoktatási tanulmányi program. Tudod venni osztályok szinte semmit, attól függően, hogy a tanfolyam a diploma, diploma vagy bizonyítvány. Minden nagy vagy koncentráció saját sorozata tanfolyamok, amelyek szükségesek a diploma megszerzése. Sok ember úgy dönt, hogy kurzusok alapján szükséges osztályok és kamatszint. Ha keres egy… Tovább

A kurzus része a főiskolai, egyetemi vagy felsőoktatási tanulmányi program. Tudod venni osztályok szinte semmit, attól függően, hogy a tanfolyam a diploma, diploma vagy bizonyítvány. Minden nagy vagy koncentráció saját sorozata tanfolyamok, amelyek szükségesek a diploma megszerzése. Sok ember úgy dönt, hogy kurzusok alapján szükséges osztályok és kamatszint.

Ha keres egy diplomát biológia vagy kapcsolódó területen, természetesen a molekuláris élettudományok lehet egy jó ötlet. Mi természetesen a molekuláris élettudományok? Ez egy posztgraduális kurzus, amely része a munka felé egy doktori biológia vagy kapcsolódó területen. Ez természetesen magában foglalja a munka mind a kutatási és laboratóriumi körülmények között. Vannak olyan programok, amelyek szintén összpontosítani kapcsolatos kutatások a termék fejlesztése.

Sokan vannak előnyei, hogy figyelembe az ilyen típusú természetesen. A kurzus a molekuláris élettudományok fontos lépés megszerezte a biológia doktori vagy a Master in Biology.Egyes iskolákban, akkor is kap a mértéke a molekuláris élettudományok. Ez a típus természetesen egy kiváló módja annak, hogy fontos mérföldkövek a törekvés diplomát.

Ennek költsége az adott szak változik iskola. Sok tényező van, hogy igényes a valós árat, beleértve a lakóhely, ahol az iskola található, és maga az iskola. Ellenőrzése a potenciális iskolákban a legjobb módja annak, hogy tudja, mi ez a tanfolyam fog kerülni.

Azáltal, hogy ezt az utat, beállítja az alapjait sok érdekes karriert. Azok, akik ezt az utat részeként a szak is tovább lehet orvosok, mikrobiológusok, orvos-kutatók, biokémikusok, vagy immunológus sok egyéb más pályaválasztás. Mivel ez a kurzus középpontjában az orvosi kutatás, szedni ezt természetesen előnyös lehet, ha keres a karrier minden orvosi területen.

Most, hogy vajon mi a legjobb módja annak, hogy a jelentkező egy molekuláris élettudományok lehet.Megy keresztül, online források mindig a legjobb választás. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Umeå University - Faculty of Science and Technology
Umea, Svédország

A különálló kurzusok tartalmaz előadások, szemináriumok, gyakorlati laboratóriumi munka. A Cellbiology természetesen tartalmaz körű elméleti tudást és a leginkább központi ele ... +

A különálló kurzusok tartalmaz előadások, szemináriumok, gyakorlati laboratóriumi munka. A Cellbiology természetesen tartalmaz körű elméleti tudást és a leginkább központi elemévé a modern molekuláris sejtbiológia. A kurzus kiterjed a koncepció a rosszindulatú sejtek növekedését és példákat -
Tanfolyamok
Nappali
19 hetek
Angol
jan. 2023
15 aug. 2022
Campus