ACADEMICCOURSES.HU

A Legjobb Tanfolyamok in Hamburg Németországban 2019

Az egyetemek és főiskolák maguk határozzák meg saját felvételi követelményeket a felsőoktatási kurzusok, így széles határok között változhat. Attól függően, hogy a tanfolyam, végzős hallgató is tudja, hogy a felsőoktatásba egy sor a képesítések. Ha 're vonatkozó csinál egy alapítvány végzettség, előfordulhat, hogy a munka tapasztalat figyelembe venni mellett fel vizsgáit is. Egyes felsőoktatási intézmények és a főiskolák nyújtanak Alapítvány Évek felkészülés bizonyos kurzusokat. Általában don 't eredményez külön kritériumokat egyszerűen jogosult, hogy adja meg a szak is. Alapítvány Years igaz 't számára elérhető a kurzusokat, de.

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

Hamburg egy szabad és Hanza-város. Ez a 2. legnagyobb városa Németországban. Ez ad otthont több mint 1 millió ember, és otthont ad a második legnagyobb port Európában. A város tizenhét egyetem mintegy 70.000 diák.

Tanfolyamok Keresése in Hamburg Németországban 2019

Találat Filter

Co-Active Coaching | Közbülső

Schouten Global
Campus Nappali 12 napok Kérj Információt Németország Munich Hollandia Amsterdam Svájc Zürich Heidelberg Hamburg Zeist Belgium Brussels Geneva + 10 további

Az ICF akkreditált Co-Active Coaching Intermediate programot (CTI): lehetővé teszi, hogy indítsa el a szakmai karrier coaching; biztosítja a lehetőséget, hogy legyen egy ICF akkreditált Co-Active Coach; lehetővé teszi, hogy tagja legyen a nemzetközi Co-Active Network 27.000 tag; biztosítja a folyamatos szakmai támogatást.

Co-aktív coaching | alapjait

Schouten Global
Campus Nappali 2 - 3 napok Kérj Információt Németország Munich Hollandia Amsterdam Svájc Zürich Heidelberg Hamburg Zeist Belgium Brussels Luxemburg Luxembourg City Geneva + 12 további

Az ICF akkreditált Co-Active Coaching alapjai programot (CTI): összpontosít egyéni coaching; idézi transzformáció; megvalósítja a magasabb eredmények és mélyebb kapcsolat és teljesítése; az első része egy 6 hónapos Co-Active Coach képzés.

Styling

AMD Akademie Mode & Design
Campus Nappali 10 hónap Kérj Információt Németország Hamburg Düsseldorf Munich Berlin + 3 további

Stílusalkotóknak titkos csillagok a divat és a kreatív iparágak - a vizuális erő a képek meghatározza a figyelmet, pozicionálás, a siker és a kép egy márka.

Közvetlen Ricen

AMD Akademie Mode & Design
Campus Nappali 12 hónap Kérj Információt Németország Hamburg

A hangsúly az oktatás a szabás és a gyártás Direktrice rejlik szakmai előkészítése vágások női ruházat.