ACADEMICCOURSES.HU

A Legjobb Tanfolyamok az Amerikai Egyesült London az Egyesült Királyságban 2019/2020

Ha keres, hogy előre a karrierjét, méghozzá tanfolyamok Londonban, sok lehetőség sok különböző szakterületeken. London ad otthont néhány legtekintélyesebb oktatási intézmény a világon, így kiváló választás a szakmai fejlődés. Sok tanfolyamokat Londonban és követelmények és a program hossza változhat, az egyes programok.

Függetlenül attól, hogy keresek egy szakmai átállást, a szakmai fejlődés, szeretnének új készségeket kell elsajátítaniuk, vagy felfrissít a régiek, vagy abban a reményben, hogy erősítse meg újra, vannak lehetőségek tanfolyamok Londonban a legtöbb ágazatban. Néhány példa a tanfolyamok londoni kínálják az emberi erőforrás gazdálkodás, a divat, a belsőépítészet, a nemzetközi gazdálkodás, pénzügy, és a vezetés. Diákok is azt a rugalmasságot, a teljes munkaidős, részmunkaidős, vagy online tanulmányokat hogy megfeleljen az egyéni igények ütemezését.

Vessen egy pillantást az alábbi tanfolyamokat Londonban és keresse meg a következő lépést, amely segít előre a karrierjét!

Találat Filter

Esti kereskedelmi kurzus

London Academy of Trading
Campus On-line Nappali 4 hetek November 2019 Egyesült Királyság London + 1 további

Egy hónapos Evening Trading Skills tanfolyamunkat a dolgozó egyének számára készítették, hogy a pénzügyi piacok gyakorlati bemutatását és a kereskedési ismeretek és készségek fejlesztését segítsék.

Vállalkozói laboratórium

Entrepreneur Lab by CIEE
Campus Nappali Részidős oktatás 6 hetek Kérj Információt Németország Berlin Egyesült Királyság London + 3 további

Hozzon létre és alakítson ki egy életképes üzleti ötletet, majd vigye el azt a koncepcióból a teljes üzleti tervbe és a befektető-kész pályára. Hozzon létre egy olyan üzleti problémát, amelyet megoldani szeretne, vagy egy valódi cégtől fogunk gondoskodni, majd kezelni és megoldani a megoldásait. Lengyelítse el önéletrajzát, és értékes bizonyítványt szerezzen, miközben megkapja az induló kultúra ízlését, az alapvető készségeket, és nyerjen nemzetközi élményt.

Angol nyelvtanfolyam

MyStay ENGLISH
Campus Nappali 5 - 10 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London Oxford Stratford-upon-Avon Ausztrália Sydney Melbourne Brisbane Gold Coast Cairns Amerikai Egyesült Államok New York Boston Miami Kanada Toronto Vancouver Calgary Írország Dublin + 18 további

MyStay ENGLISH (MSE), egy új módja az angol nyelvtanulás gyors követésének.

Tanfolyam: általános angol

LVC London School of English
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 44 találd meg a neked való juris doctor képzést Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London + 1 további

Általános angol nyelvtanfolyamok az angol nyelv minden aspektusát fejlesztik, beleértve a beszédet, a szókincset, a kiejtést, a nyelvtant, a hallgatást, az olvasást és az írást. A hangsúly a jobb és hatékony kommunikáció képességének javítására a mindennapi életben.

ICARUS szárnyak a Groundschool London középiskolában - FCL sikertelen vizsga felújítás (nyelvtudás) tanfolyam

Groundschool London
Campus Nappali 1 hét Kérj Információt Egyesült Királyság London

Az ICARUS Wings FCL sikertelen vizsga feléledés (nyelvvizsga) tanfolyam kifejezetten azoknak a pilótáknak készült, akik nem teljesítették az ICAO Nyelvismereti Vizsga eredményeit, és nem működési szintet értek el (ICAO Level 3 vagy ennél alacsonyabb).

Nyári tapasztalat

Glion Institute of Higher Education London
Campus Nappali 1 - 2 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság London

Nyári tapasztalataink célja a vendéglátás lényegének bemutatása.

RIBA Szakmai gyakorlat 3. rész tanfolyam

London South Bank University
Campus Részidős oktatás 1 év Október 2019 Egyesült Királyság London

Ez a kurzus olyan pályázókat készít, akik már rendelkeznek az építészet RIBA 2. részének megfelelő képesítéssel, megfelelő szakmai tapasztalattal a 3. rész szakvizsga előkészítésében.

Egyhetes Fashion Styling tanfolyam

Conde Nast College
Campus Nappali 1 hét Szeptember 2019 Egyesült Királyság London

A Condé Nast College Fashion Styling kurzus intenzív egyhetes programot kínál a hallgatóknak a gyakorlati készségek széles skálájához és a tárgyhoz kapcsolódó alapvető információkhoz. Alkalmas mindenki számára, aki érdekel a stílusban, és szeretné megtudni, hogyan alakulnak a divatfotók.

Keress mint online tanfolyamot

UK Trading Academy
On-line Részidős oktatás 6 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság London

Mi, amit keresünk, tanfolyamunkat kifejezetten azok számára terveztük, akiknek nincs annyi ideje egy hét alatt, hogy órákat töltsenek megtanulni a kereskedelemben. Ez egy rövid éles képzési kurzus, amely felgyorsítja a kereskedelem minden alapját, és ismerheti a kereskedési platform körül.

Értékesítési kulcsszámkezelő kurzus (London)

Acudemy
Campus Nappali 1 nap December 2019 Egyesült Királyság London

A kurzus a hosszú távú nyereséges kapcsolatok kiépítésének módját vizsgálja, így a meglévő ügyfelei hosszabb ideig maradnak veled, többet költenek veled, és nyitottak a kereszt- és értékesítési lehetőségekre.

Angol nyelvtanfolyamok

Docklands Academy London
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 44 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London + 1 további

Docklands Academy London egész évben angol nyelvtanfolyamokat kínál, és a diákok a hétvégén és a munkaszüneti napokon kívül minden nap indulhatnak órákon.

Fiatal filmkészítő akadémia

London Film Academy
Campus Nappali 1 - 2 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság London

Ez a húsvét, csatlakozzon hozzánk egy ötnapos filmkészítéshez, hogy megtanuljuk a vizuális mesemondás alapvető képességeit. Lődd le, irányítsd és szerkesztheted az első rövidfilmedet tapasztalt színészekkel és az ipar szakembereinek vezetésével.

Otthoni átalakítás - CPD akkreditált

International Open Academy
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

A tudás ezen a tanfolyamon, akkor átalakítani otthonát az álom környezetben sokkal kevesebb erőfeszítést, mint gondolná. Kezdetben az otthoni frissítési és átalakítási fejezetek átölelik a dekoráció, felújítás és egyszerű javítások alapjait.

L7 CIM Marketing Leadership Program

CIM Academy
Campus Vegyes online és egyetemi 18 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Cookham London + 1 további

Ideális olyan marketingesek számára, akik több éves marketingmenedzsment tapasztalattal rendelkeznek, jelenleg stratégiai szinten dolgoznak. Ez a Mester szintű marketingminősítés lehetővé teheti a stratégiai marketingmenedzsmentbe való áthelyezést is.

A kutatási módszerek megértése

SOAS University of London
On-line Részidős oktatás 4 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság London Szingapúr Singapore + 2 további

Ez a MOOC a demystifikáló kutatási és kutatási módszerekről szól. Megrajzolja a kutatások alapjait, elsősorban, de nem kizárólag a posztgraduális szinten. A hallgatói élményt a mi törekvéseink középpontjába helyezi azáltal, hogy olyan tanulságokkal és tapasztalt vitákkal és gyakorlatokkal egészíti ki a tanulókat, amelyek megfelelnek a SOAS , a University of London kutatási-intenzív egyetemének és gazdag kutatási örökségének.