ACADEMICCOURSES

Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Shrewsbury az Egyesült Királyságban 2020/2021

Az egyetemek és főiskolák maguk határozzák meg saját felvételi követelményeket a felsőoktatási kurzusok, így széles határok között változhat. Attól függően, hogy a tanfolyam, végzős hallgató is tudja, hogy a felsőoktatásba egy sor a képesítések. Ha 're vonatkozó csinál egy alapítvány végzettség, előfordulhat, hogy a munka tapasztalat figyelembe venni mellett fel vizsgáit is. Egyes felsőoktatási intézmények és a főiskolák nyújtanak Alapítvány Évek felkészülés bizonyos kurzusokat. Általában don 't eredményez külön kritériumokat egyszerűen jogosult, hogy adja meg a szak is. Alapítvány Years igaz 't számára elérhető a kurzusokat, de.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Tanfolyamok Keresése az Amerikai Egyesült Shrewsbury az Egyesült Királyságban 2020/2021

Találat Filter

Intenzív általános angol

Severnvale Academy
Tanfolyamok
Campus

A jól megtervezett tanulási programok, kis csoportokban, és kiváló tanári - a legfontosabb források segít elérni a gyors haladást.

Tovább

Alapos vizsgálattal angol (Cambridge FCE / CAE / CPE)

Severnvale Academy
Tanfolyamok
Campus

Severnvale vizsgáló központja Cambridge nyelvvizsgákra FCE, CAE és CPE, mi nagy tapasztalattal a hallgatók felkészítése az ilyen és az összes többi vizsgák felsorolt ​​alábbi ...

Tovább

Intenzív üzleti angol

Severnvale Academy
Tanfolyamok
Campus

Elemezzük és határozza meg az Ön egyedi igényeinek, mint a nyelvet tanuló, és mint egy profi, és válaszoljon rájuk. Munka partneri veled, arra összpontosítunk, hogy a motiváci ...

Tovább

Intenzív vizsgálat angol tanfolyamok (IELTS)

Severnvale Academy
Tanfolyamok
<
2&nbsp;-&nbsp;20 hetek
Campus

Vizsgára felkészítő elérhető IELTS vizsga.

Tovább