ACADEMICCOURSES.HU

A Legjobb 636 Tanfolyam Keresése az Egyesült Királyságban 2019

Az Egyesült Királyság ad otthont a világ néhány legtekintélyesebb oktatási intézmény, így a felső választás tanfolyamok és szakmai fejlődés. Az Egyesült Királyság egy igazán sokszínű ország, a diákok és a szakemberek az egész világon keres az Egyesült Királyságban, a tanulmányi vagy munkahelyi célpontja. Eltekintve a kiváló oktatás, tanfolyamok vevő diákok az Egyesült Királyságban is kihasználják a sok látnivalókban, valamint a kultúra, művészet, zene, éjszakai élet és a lehetőségek sok városban az Egyesült Királyságban.

Vannak lehetőségek csak a minden szektorban, így minden leendő diák megtalálja a kurzusok az Egyesült Királyságban, amelyek megfelelnek az igényeiknek. Néhány népszerű kurzusok az Egyesült Királyságban a számvitel, vezetés, nemzetközi üzleti, a divat, és az oktatás. Nem csak ott a különböző tanfolyamok, hanem a teljes munkaidős, részmunkaidős és az online tanulmányi lehetőségek, a diákok a rugalmasságot, hogy a tanfolyamok az Egyesült Királyság szerint a saját ütemtervét.

Ha többet szeretne megtudni kurzusok az Egyesült Királyságban, böngészhet az alábbi lehetőségek közül, vagy szűkítse a keresést a keresőmező felett. Előfordulhat, hogy a program tökéletes választás!

Találat Filter

Esti kereskedelmi kurzus

London Academy of Trading
Campus On-line Nappali 4 hetek Szeptember 2019 Egyesült Királyság London + 1 további

Egy hónapos Evening Trading Skills tanfolyamunkat a dolgozó egyének számára készítették, hogy a pénzügyi piacok gyakorlati bemutatását és a kereskedési ismeretek és készségek fejlesztését segítsék.

Vezetési Fejlesztési Program

London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education
Campus Nappali 5 napok November 2019 Egyesült Királyság London

A Vezetői Fejlesztési Program egy intenzív ötnapos tanfolyam, amelynek célja, hogy növelje vezetői és vezetői készségeit. Ideális a vezetők és a fiatal vezetők számára, ez a rövid kurzus biztosítja a technikákat és a tudást, hogy hatékonyan vezesse a csapatokat és támogassa a szervezeti változásokat.

Mester előkészítő programja

NCUK
Campus Nappali 10 - 30 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Manchester

Egy kivételes minőségi program, amelyet az egyetemekkel és az egyetemekkel terveztek A Master's Preparation minősítés a legjobb előkészítő siker a választott posztgraduális diploma és a jövőbeli karrierje - ez biztosítja Önnek Get In és Get On.

IELTS Intenzív Tanfolyam

University of Oxford
Campus Nappali 4 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Oxford

Az Oxfordi Egyetem örömmel kínálja ezt a tanfolyamot minden leendő hallgató számára, akik felkészülnek az IELTS vizsgára. Ez az intenzív négyhetes program felkészíti Önt az IELTS teszt mind a négy részére, segítve a szükséges készségek elsajátítását a célpont eléréséhez.

Vállalkozói laboratórium

Entrepreneur Lab by CIEE
Campus Nappali Részidős oktatás 6 hetek Kérj Információt Németország Berlin Egyesült Királyság London + 3 további

Hozzon létre és alakítson ki egy életképes üzleti ötletet, majd vigye el azt a koncepcióból a teljes üzleti tervbe és a befektető-kész pályára. Hozzon létre egy olyan üzleti problémát, amelyet megoldani szeretne, vagy egy valódi cégtől fogunk gondoskodni, majd kezelni és megoldani a megoldásait. Lengyelítse el önéletrajzát, és értékes bizonyítványt szerezzen, miközben megkapja az induló kultúra ízlését, az alapvető készségeket, és nyerjen nemzetközi élményt.

IoT (tárgyak internete)

UCBM Università Campus Bio-Medico Di Roma
Campus Nappali 3 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Cambridge

A Bio-Medico Egyetem Róma egyeteme büszke arra, hogy bemutatja Cambridge-ben, az Egyesült Királyságban, teljes körű merülést biztosító lakóépületét.

Munkahelyi minisztertanfolyam

St John's College
On-line Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Egyesült Királyság Nottingham

A Munkahelyi Miniszterek tanfolyama a Teológia, Minisztérium Tanúsítványához vezet

Intenzív angol nyelvtanfolyam B

HIC Hertfordshire International College
Campus 12 hetek Szeptember 2019 Egyesült Királyság Hatfield

HIC kínál intenzív angol nyelv (IEL) tanfolyamok kifejezetten a diákok, akiknek szükségük van, hogy javítsák angol nyelvtudás mielőtt azok egyetemi vagy posztgraduális Pathway . Az angol nyelvtanfolyamok minden félévben kerülnek megrendezésre, és szeptemberben, januárban és májusban kezdődnek (ugyanazok a hónapok, mint a HIC tudományos tanulmányai).

Tanfolyam: Intenzív angol

LVC London School of English
Campus Nappali 1 - 44 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

Intenzív angol nyelvű programunkon a General English különféle opciók közül választhat. Ezek a lehetőségek az üzleti angol (BE), extra nyelvtan

Tanfolyam: IELTS

Manchester Central School of English
Campus Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Manchester

A nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) a világ bevált angol tesztje. Több mint 1.4 millió pályázó veszi el a tesztet minden évben, hogy elindítsa az utazásaikat a nemzetközi oktatásba és foglalkoztatásba.

Téli program

CIE Oxford
Campus Nappali 13 - 20 hetek Szeptember 2019 Egyesült Királyság Oxford

A teljes munkaidőben töltött (heti 25 órás) téli program a nyelvtanulást és a kulturális tanulmányokat ötvözi, és ideális azoknak a diákoknak, akik gyorsan akarják fejleszteni az angol nyelvet.

Angol nyelvtanfolyam

MyStay ENGLISH
Campus Nappali 5 - 10 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London Oxford Stratford-upon-Avon Ausztrália Sydney Melbourne Brisbane Gold Coast Cairns Amerikai Egyesült Államok New York Boston Miami Kanada Toronto Vancouver Calgary Írország Dublin + 18 további

MyStay ENGLISH (MSE), egy új módja az angol nyelvtanulás gyors követésének.

Tanárfejlesztő tanfolyam a CLIL-rel (Content Language Integrated Learning)

Liverpool School of English
Campus Nappali 2 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Liverpool

Ha angol nyelvtudást szeretne második nyelvként tanulni, vagy olyan szaktárgyakat, mint a törvény vagy a biológia angol nyelvű médiumon keresztül saját hazájába kívánja tanítani, a tanárfejlesztés a tartalom és a nyelv integrált tanulás (CLIL) tanfolyam tökéletes az Ön számára.

Tanfolyam - Hozzáférés a felsőoktatáshoz

Warwickshire College Group
Campus 1 - 2 év Augusztus 2019 Egyesült Királyság Royal Leamington Spa

Az A-szinteket általában kétéves időtartamon belül tanulmányozzák, és széles körben elismerik, hogy az Egyesült Királyság egyetemeinek képesítését arra használják fel, hogy felmérje a hallgatói alkalmassági vizsga feltételeit. A díjak évi 9000 fontot tesznek ki.

Vogue Teen Weekend

Conde Nast College
Campus Nappali 2 napok Kérj Információt Egyesült Királyság London

A Vogue Teen Weekend egy kétnapos program, amely tizenhat és tizenhét éves korosztály számára alkalmas. Ez a hétvégi kurzus egyedülálló képet nyújt a divatiparról a brit Vogue lencse segítségével.