close

Szűrők

Lásd a találatokat

Nemzetközi gazdaságtan Tanfolyam Összevetése

Van tranzakciók száma és a kölcsönhatások, amelyek akkor a nemzetek között. Árut szállítanak át a nemzetközi határokon, a tőke mozog a különböző pénzügyi piacok, és a tárgyalások készülnek az egyes országok között. Amikor elmész egy nemzetközi gazdaságtan, akkor megtudjuk, mindezen különböző felületek és hogyan befolyásolják a nemzetközi gazdasági téren.… Tovább

Van tranzakciók száma és a kölcsönhatások, amelyek akkor a nemzetek között. Árut szállítanak át a nemzetközi határokon, a tőke mozog a különböző pénzügyi piacok, és a tárgyalások készülnek az egyes országok között. Amikor elmész egy nemzetközi gazdaságtan, akkor megtudjuk, mindezen különböző felületek és hogyan befolyásolják a nemzetközi gazdasági téren.

Mi természetesen a nemzetközi gazdaságtan? A cél a kurzus célja, hogy oktassák, elméletek a kereskedelem, a gazdaság és a pénzügyek. Megtudjuk, miért országokban a kereskedelem, mit cserélnek a nemzetközi szinten, és milyen tényezők akadályozzák a kereskedelmet. Amellett, hogy előadásokat a kereskedelemre és a monetáris elmélet, a tanfolyam is nyújt áttekintést a makroökonómia és mikroökonómia. A tanfolyam középpontjában a speciális témákról, mint a kvantitatív módszerek és a gazdaságpolitika.

A kurzus a nemzetközi gazdaságtan hasznos lehet, ha azt tervezi, hogy a karrier dolgozó külföldi intézményekkel. A tanfolyam is rendelkezik, akkor számos értékes készségek, beleértve a képességét, hogy gondolja át az összetett problémák és felajánlja átgondolt megoldásokkal.

Az ára, hogy beiratkozik egy tanfolyam eltérő iskolánként. A legtöbb intézmény pénzügyi tájékoztatást tesznek közzé. Ha nem tudja meghatározni a költségek beiratkozás, akkor lépjen kapcsolatba a felvételi irodával.

Ha van egy alapos megértése a gazdasági elméletek és fogalmak, készen áll, hogy folytassa a számos szakmai lehetőségeket. Befejezése után a gazdasági fok, sok diák megy dolgozni a közrend, üzleti, pénzügyi, és gazdasági fejlődést. Rájönnek pályára a vállalkozások részt az importáló és exportáló és intézmények, amelyek kezelik devizában.

Az egyetemek már az egész világon kínál tanfolyamokat a nemzetközi gazdaságtan.Vannak is sok online kurzusok. Tanfolyam a nemzetközi gazdaságtan lehet értékes tapasztalatot, ha azt tervezi, hogy dolgozni a globális gazdaságban. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Hobart And William Smith College(s)
Genf, Amerikai Egyesült Államok

A közgazdaságtan olyan tudományág, amely a politikával kapcsolatos témák széles körét öleli fel, az energiától és a környezettől a szegénységig és a jóléthez. A tanszék előrem ... +

A közgazdaságtan olyan tudományág, amely a politikával kapcsolatos témák széles körét öleli fel, az energiától és a környezettől a szegénységig és a jóléthez. A tanszék előremutató megközelítése arra ösztönzi hallgatóit, hogy értékeljék a jelenlegi politikát azáltal, hogy aktívan megkérdőjelezik a mainstream gondolkodást. -
Tanfolyamok
Angol
szept. 2021
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba