ACADEMICCOURSES.HU

A Legjobb Tanfolyamok Összevetése Nyugat-Európa 2019

Európa egy sor oktatási intézmények, melyek remek oktatás a diákok, akár keres szakmai fejlődés, vagy szakmai átállást. Sok helyen, hogy a diákok közül választhat kurzusokat Európa dinamikus városban. Eltekintve a kiváló oktatás, a hallgatók választhatnak kurzusok is Európában, mert a lehetőségek az osztálytermen kívül is, hogy változatos kulturális élményekkel, művészet, zene, étel, gyönyörű tájak, és az utazási lehetőségekről.

A diákok a világ minden tájáról válassza tanfolyamokat Európában, mint az ellátási lánc és a logisztika, marketing, vendéglátás, divat, non-profit menedzsment, tervezés, nemzetközi kereskedelem és a kommunikáció. A tanfolyamok Európában, a program hossza és követelmények függvényében változik az oktatási intézmény és az egyedi program. Diákok is választhat a teljes munkaidős, részmunkaidős és az online kurzusok, hogy illeszkedjen időbeosztásuk igényeinek.

Ha többet szeretne megtudni tanfolyamokat Európában böngészni a programok alatt, vagy szűkül a keresést a keresőmező felett. Tegye meg a következő lépést, és előfordulhat, hogy pontosan mit keres!

Találat Filter

Cryptocurrency kurzus

London Academy of Trading
On-line Nappali 1 hét Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

A cryptocurrency egyre fontosabb szerepet tölt be a világ pénzügyi piacain. Online Cryptocurrency kurzusunk jobban megérti a digitális valuták, például a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin kereskedelmét, különös tekintettel a kockázatkezelésre és a tőke megőrzésére.

Vezetési Fejlesztési Program

London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education
Campus Nappali 5 napok November 2019 Egyesült Királyság London

A Vezetői Fejlesztési Program egy intenzív ötnapos tanfolyam, amelynek célja, hogy növelje vezetői és vezetői készségeit. Ideális a vezetők és a fiatal vezetők számára, ez a rövid kurzus biztosítja a technikákat és a tudást, hogy hatékonyan vezesse a csapatokat és támogassa a szervezeti változásokat.

Első tisztségviselő program

OSM Aviation Academy
Campus Nappali 20 hónap Szeptember 2019 Norvégia Oslo

Az első tisztviselő program (FOP) egy átfogó integrált repülésképzési program, ahol az elméleti és repülési órák keverednek, így izgalmas egyensúlyt biztosítanak az egyetemi tanulmányok és a gyakorlati repülési tapasztalatok között. Az első tisztviselő program kevés vagy semmilyen repülési élményt nyújt Önnek ahhoz, hogy minden engedélyt és értékelést 20 hónapon belül az európai légitársaságok első tisztségviselőjeként dolgozzon ki.

Egyetemi kurzus az ipari formatervezés intenzív

Umeå Institute of Design - Umeå University
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Svédország Umeå

Ipari Formatervezési Intensiove egy egyéves kurzus csomag, amely halad az egész tanév, ősztől tavaszig tartó. Az őszi félév szentelt alapvető módszer az ipari formatervezés különös hangsúlyt fektetve a termék tervezési folyamat, míg a tavaszi félév tartalmaz

Intenzív orosz nyelvtanfolyam

Kazan Innovative University
Campus Nappali 12 - 18 hónap Szeptember 2019 Oroszország Kazan

Kazan Innovative University VG Timiryasovról nevezett Kazan Innovative University intenzív kurzust kínál az orosz mint idegen nyelv tanulmányozásában, melyet az egyetem legjobb szakemberei állítanak össze. Az év folyamán a diákok elsajátíthatják az orosz nyelv és a másodlagos tudományágakat is, amelyek az Orosz Föderáció bármely egyeteméhez szükségesek.

LRM Study Abroad Program

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain
Campus Nappali 20 hetek Szeptember 2019 Spanyolország Marbella

A félévet külföldön több mint egy tudományos kaland, ez egy tapasztalat, hogy gazdagítsa életedet, és változtassa meg a pályának. Sok diák, különösen a kanadai és az amerikai, jöjjön Les

Bibliai Év Hosszú Program

Holsby Bible School
Campus Nappali 1 év Kérj Információt Svédország Vetlanda SO

Bibliaiskolai programunk célja, hogy ápolja a Jézus Krisztussal való kapcsolatát. Az Istennel és az Ő szavával való megértése a hetes előadásokon keresztül fog terjedni, amelyek a Biblia különböző témáit és könyveit fedik le.

Mester előkészítő programja

NCUK
Campus Nappali 10 - 30 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Manchester

Egy kivételes minőségi program, amelyet az egyetemekkel és az egyetemekkel terveztek A Master's Preparation minősítés a legjobb előkészítő siker a választott posztgraduális diploma és a jövőbeli karrierje - ez biztosítja Önnek Get In és Get On.

Mester a fenntartható tervezésben

School of Sustainability
Campus Nappali 10 hónap Kérj Információt Olaszország Bologna

Egy átfogó, 10 hónapos program, amely a fenntartható tervezéssel és környezeti fenntarthatósággal foglalkozik az MC Architects professzionális környezetében, iparági látogatások, projekt-tanulmányutak, ügyfél- és közösségi találkozók támogatásával.

Szakmai péksütemények és cukrászdák

Culinary Institute Kul IN
Campus Nappali 2 hónap Október 2019 Horvátország Sisak

Ez az intenzív két hónapos tanfolyam a modern sütemények és édességek célja, hogy a diákok szilárd alapot és fejlett technikákat törekvő cukrászok séf. A kis méretű méretek lehetővé teszik tapasztalt professzor-szakácsaink számára, hogy a hallgatóknak sok egy-egy figyelmet és egyéni visszajelzést adjanak. A diákok az osztályidő 80% -át a konyhában gyakorlati gyakorlati tapasztalattal töltik. A kurzus magában foglalja a sütőipari és cukrászati ​​termékeket, édes és sós süteményeket, valamint az olasz és francia süteményeket. Ezenkívül a diákok bemutatkoznak a borpárosítással és az üzleti menedzsmenttel, és elit étteremben, szállodában vagy cukrászdában végezhetnek szakmai gyakorlatot.

IELTS Intenzív Tanfolyam

University of Oxford
Campus Nappali 4 hetek Kérj Információt Egyesült Királyság Oxford

Az Oxfordi Egyetem örömmel kínálja ezt a tanfolyamot minden leendő hallgató számára, akik felkészülnek az IELTS vizsgára. Ez az intenzív négyhetes program felkészíti Önt az IELTS teszt mind a négy részére, segítve a szükséges készségek elsajátítását a célpont eléréséhez.

Vállalkozói laboratórium

Entrepreneur Lab by CIEE
Campus Nappali Részidős oktatás 6 hetek Kérj Információt Németország Berlin Egyesült Királyság London + 3 további

Hozzon létre és alakítson ki egy életképes üzleti ötletet, majd vigye el azt a koncepcióból a teljes üzleti tervbe és a befektető-kész pályára. Hozzon létre egy olyan üzleti problémát, amelyet megoldani szeretne, vagy egy valódi cégtől fogunk gondoskodni, majd kezelni és megoldani a megoldásait. Lengyelítse el önéletrajzát, és értékes bizonyítványt szerezzen, miközben megkapja az induló kultúra ízlését, az alapvető készségeket, és nyerjen nemzetközi élményt.

Kurzus: Design Thinking for Business Innovation

Aalto University Executive Education
Campus Nappali 7 napok Május 2020 Finnország Helsinki Spanyolország Barcelona + 2 további

A vállalati vezetők és menedzserek számára az Aalto University Executive Education és az ESADE Business School Design Thinking for Business Innovation programja hét napos mélyreható bevezetést kínál gyakorlati és gyakorlati módszertanába, és megmutatja, hogyan kell működni. Megtanulja a tervezési gondolkodás központi módszereit és koncepcióit, és gyakorolja a kezét a tervezési gondolkodást egy igazi innovációs kihívás révén, amelyet a saját szervezetéből hoz magával. A program végére képesek lesznek felismerni az innovációs lehetőségeket felhasználói kutatások révén, innovatív ötleteket kidolgozni, az ötleteket korai prototípusokká alakítani és visszajelzés céljából kipróbálni őket a felhasználókkal. Végül megtanulja, hogyan lehet gyakorlatilag alkalmazni a tervezési gondolkodást az üzleti modellekben, és hogyan lehet azt bevezetni a szervezetében.

Éves cselekvési kurzus a színész Cine Televisivo számára

International Cinema Academy Milano
Campus Részidős oktatás 11 hónap Szeptember 2019 Olaszország Milan

A kurzus célkitűzései: a mozi televíziós szereplők képzése a kitűzött és a munkaorientációval kapcsolatos végső gyakorlattal annak érdekében, hogy a diplomások önállóan mozoghassanak a filmterületen.

Szakújság a megújuló energia területén

Renewables Academy AG (RENAC)
Campus On-line 12 hónap Szeptember 2019 Németország Berlin

Ez az interdiszciplináris program ismereteket nyújt a különböző megújuló energiákkal kapcsolatos technológiákról, a fejlesztésről és a projektmenedzsmentről, a finanszírozásról, a támogatási mechanizmusokról és a jövedelmezőségről.