43 Tanfolyam Programok ban ben Firenze, Olaszország for 2024

Tanfolyam Programok ban ben Firenze, Olaszország for 2024Filter
    • Metropolitan City of Florence, Olaszország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol, Olasz

    A Sacred Art School a festészet, a szobrászat és a fémkészítés klasszikus módszereit oktatja azoknak a hallgatóknak, akik hivatásos művészekként kívánnak karriert folytatni. Tanfolyamaink elősegítik a kreativitást a művészetben és a művészi kézművességben, a határok nélküli nyitottsággal a szent iránt.

    • Florence, Olaszország

    Teljes idő

    4 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A divat szorosan kapcsolódik a kommunikációhoz, mivel lehetővé teszi a márkák számára, hogy kommunikálják termékeikkel, identitásukkal és stratégiájukkal. Ezért nagyon fontos a reklámkampányok megtervezése, valamint a promóciós tevékenységek azonosítása és megszervezése a legmegfelelőbb kommunikációs csatornákon keresztül a márka jellemzőinek átadása és termékei reklámozása érdekében. Ebben a tekintetben a divatkommunikáció őszi szemesztere lehetővé teszi ismeretei és készségei megvalósítását a kommunikációs csatornák, például közösségi hálózatok, dedikált portálok, installációk, valamint rendezvények, divatbemutatók, konferenciák és közönségszervezés szervezésében, hogy elérjék és összekapcsolják őket egyre szélesebb közönség. A stílusok fejlődéséhez kapcsolódó alapvető történeti és kulturális ismeretek biztosításán túl a kurzus célja a kortárs trendek értelmezéséhez szükséges kritikai és elemzési készségek ösztönzése és fejlesztése.

    • Florence, Olaszország

    Teljes idő

    28 hétig

    Az egyetemen

    Angol

    Az Interior Design School új koncepciója. Kurzusaink jellemzője, hogy az akadémiai elméletet a gyakorlattal ötvözik valós munkakörnyezetben. Tanfolyamunk a "szépség" nagy kérdésére és annak identitására összpontosít, fejlett tervezési kompozíciós módszerekkel. Mi egy tervezési műhely vagyunk Firenze történelmi központja mellett, a Via Degli Artisti területén, ahol számos kreatív stúdió található.

    • Florence, Olaszország

    Teljes idő

    4 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Tekintettel az elmúlt évek fejlődésére, a globalizációra, az új életmódra, a technológiai innovációra, a fogyasztói és vásárlói magatartás változására, az új és változó divatokra és a versenyképességre, a divat komplex világában való navigálás olyan elemek kombinációját igényli, mint a gondos stratégia és a pontos értékesítés. azt tervezi, hogy képes lesz meghatározni egy márka piaci sikerét. Ebben a tekintetben a divatmarketing őszi szemesztere lehetővé teszi, hogy megértse és elmélyítse a stratégiai marketing folyamat különféle fázisait a divatrendszeren belül. Olyan témák szisztematikus és pragmatikus megvizsgálásával, mint például a márkanév fogalma, piackutatás, új kommunikációs technológiák, közönségkapcsolatok, termékmeghatározás, új trendek, disztribúciós csatornák, biztosítjuk az Ön számára a márkák támogatásához szükséges kognitív és operatív eszközöket. az ágazatban célzott és hatékony politikák és taktikák megfogalmazásával működik.

    • Florence, Olaszország

    Teljes idő

    9 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A divatmarketing és kommunikáció tanév lehetővé teszi a márka, a termékek és a közönség közötti kapcsolat elemzését, valamint a marketing és a kommunikáció divatiparban betöltött szerepének elemzését. Meg fogja vizsgálni, hogy a márkák hogyan kommunikálják kulcsfontosságú üzeneteiket promóciós platformokon, például márkaépítés, reklám, nyomtatott, digitális és közösségi média, vizuális értékesítés, kiskereskedelmi környezet, események és kísérleti marketing területén.

    • Florence, Olaszország

    Részidő

    1 hónap

    Az egyetemen

    Angol, Olasz

    Ébredjen fel a szépségre. A belső és bútortervező iskola új koncepciója. Ezeknek a kurzusoknak az a jellemzője, hogy az Akadémiai elméletet kombinálják a valódi munkahelyi gyakorlattal.

    • Florence, Olaszország

    Részidő

    1 hónap

    Az egyetemen

    Angol, Olasz

    Ébredjen fel a szépségre. A belső és bútortervező iskola új koncepciója. Ezeknek a kurzusoknak az a jellemzője, hogy az Akadémiai elméletet kombinálják a valódi munkahelyek helyszíni gyakorlatával. A Design School új koncepciója. Ezeknek a kurzusoknak az a jellemzője, hogy az elméletet kombinálják a valós munkahelyek helyszíni gyakorlatával.

    • London, Egyesült Királyság
    • Rome, Olaszország
    • + 3 more

    Teljes idő, Részidő

    3 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A Vállalkozói Rövid kurzus fő célja a résztvevők vállalkozói készségeinek és viselkedésének fejlesztése. A modulok azoknak az egyéneknek készültek, akik hajlandóak az önfejlesztést célzó saját kreatív potenciál kihasználására és továbbfejlesztésére, következésképpen a jelenlegi és jövőbeli üzleti lehetőségek bővítésére és továbbfejlesztésére.

    • London, Egyesült Királyság
    • Rome, Olaszország
    • + 3 more

    Teljes idő, Részidő

    3 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az ESE professzionális zenei menedzsment programját úgy alakították ki, hogy valódi munkaszerkezetet nyújtson a diákoknak, hogy irányítsák őket ebben a belső formában és gyorsan fejlődő területen.

    • Florence, Olaszország

    Az egyetemen

    Olasz

    Ez a tanfolyam bemutatja a hallgatóknak a kora reneszánsz és a reneszánsz korszakának technikáinak történetét és sajátos technikáinak jellemzőit. A műalkotások elemzése, valamint gyakorlati műhelyek révén a tanfolyam reneszánsz művészeti módszereket ölel fel, és kiemeli a festészet, a rajzolás és a szobrászat fontosságát a művészek számára a XIV., XV. És XVI. Megvizsgálja a művészek képzésének és készségeik elsajátításának módját, valamint azt, hogy a művészek műhelyei és akadémiái hogyan működtek. Ezenkívül ez a kurzus feltárja a reneszánsz műalkotások megőrzésének és tisztításának a művészettörténeti tanulmányokra gyakorolt hatását, és bemutatja a hallgatóknak a konzerválásról és a restaurálásról folyó jelenlegi viták körüli vitákat és etikai kérdéseket. A hallgatók érzékenyek az állapot kérdésére, és felkészülnek a reneszánsz művész technikák és műhelygyakorlatok alapismereteire, és ez megerősíti és fokozza a reneszánsz műalkotások megértését.

    • London, Egyesült Királyság
    • Rome, Olaszország
    • + 3 more

    Teljes idő, Részidő

    3 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Minden fényével és árnyékával a filmipar továbbra is az egyik legerősebb ágazat világszerte, és vitathatatlanul a legbefolyásosabb. Nemcsak komplex következményei, hanem valami sokkal fontosabb is: közvetlen hatással van az emberek tudatára; vagyis azon az úton, ahogy érzik, gondolják és álmozzák.

    • Florence, Olaszország

    Az egyetemen

    Olasz

    Ez a tanfolyam bemutatja Firenze történetét, művészetét és építészetét a XIV. És XV. Századi "comune" -tól és köztársaságtól a Medici fejedelmek által létrehozott udvari kultúráig. Azáltal, hogy a hallgatók stílusának, céljának és kontextusának összefüggésében a főbb műemlékek és kulcsfontosságú művek kiválasztására összpontosítanak, a vizuális elemzésben és a történelmi értelmezésben alapozó készségeket fejlesztenek. Tudatosítják és megértik azokat az anyagokat és módszereket, amelyeket a művészettörténészek használnak annak érdekében, hogy a műalkotásokat és az építészeteket megfelelő történelmi, kulturális és kreatív összefüggésekben helyezzék el. Ez a tanfolyam arra ösztönzi a hallgatókat, hogy fontolják meg Firenze középkori és reneszánsz művészetének és építészetének főbb emlékműveinek és remekműveinek történelmi hátterét, és fejleszti gyakorlati készségeiket az egyes műalkotások legfontosabb jellemzőinek azonosítására, meghatározására és megvitatására. A hallgatók az eredeti műalkotásokkal közvetlenül foglalkoznak a helyszíneken és gyűjteményekben tett osztálylátogatásaik során, amelyek során részletesen tanulmányozzák az épületeket, festményeket és szobrokat.

    • Florence, Olaszország
    • Turin, Olaszország
    • + 1 more

    Teljes idő

    8 hétig

    Távoktatás

    Olasz

    Szeretnél nálunk tanulni olaszul, kényelmesen otthonodból, jó társaságban eltölteni az időt, és megélni egy egyedülálló olasz kulturális élményt? Olasz online tanfolyamainkat az Ön igényeihez igazítottuk. Élvezd át az olasz élményt otthonodban. A Leonardo da Vinci Iskola online olasz nyelvtanfolyamokat kínál, amelyek minden igényt kielégítenek, és maximális rugalmasságot biztosítanak az időre. Az órák különböző sávokban zajlanak, délelőtt és délután is (GMT + 2). A leckéket professzionális és ingyenes platformon tartják.

    • Florence, Olaszország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol, Orosz

    A program célja azoknak, akik szeretnének design a szakma és azok számára, akik a sikeres pályafutása a design stúdió, reklám vagy márkázás ügynökség és kiadó. A karikatúrán / animációs filmiparban egyaránt lehet pályafutás, mint illusztrátor vagy történetfestő művész.

    • Florence, Olaszország

    Részidő

    Az egyetemen

    Angol