ACADEMICCOURSES

Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Pisa Olaszországban 2020/2021

Az egyetemek és főiskolák maguk határozzák meg saját felvételi követelményeket a felsőoktatási kurzusok, így széles határok között változhat. Attól függően, hogy a tanfolyam, végzős hallgató is tudja, hogy a felsőoktatásba egy sor a képesítések. Ha 're vonatkozó csinál egy alapítvány végzettség, előfordulhat, hogy a munka tapasztalat figyelembe venni mellett fel vizsgáit is. Egyes felsőoktatási intézmények és a főiskolák nyújtanak Alapítvány Évek felkészülés bizonyos kurzusokat. Általában don 't eredményez külön kritériumokat egyszerűen jogosult, hogy adja meg a szak is. Alapítvány Years igaz 't számára elérhető a kurzusokat, de.

Olaszországban, hivatalosan az Olasz Köztársaság, az egységes parlamentáris köztársaság az Európai Unión belül található Dél-Európában. Az északi, határos Franciaország, Svájc, Ausztria és Szlovénia, valamint az Alpok.

Pisa egy szép, békés, biztonságos és tiszta város a folyó közelében. Ez ideálissá teszi élni és tanulni. Az egyetemek Pisa, mint a University of Pisa ismert, hogy jó minőségű oktatás és ésszerű tandíj.

Tanfolyamok Keresése az Amerikai Egyesült Pisa Olaszországban 2020/2021

Találat Filter

Szírikodikológiai és paleográfiai kurzus

University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course
Tanfolyamok
01 feb. 2021
<
Nappali
<
6 napok
31 okt. 2020
Angol
Campus

A nyári iskola lehetővé teszi azoknak a hallgatóknak és tudósoknak, akik már ismerik a sziríciát és / vagy rendelkezik a kodikológiai alapismeretekkel, összehasonlító szempont ...

Tovább

Téli iskola “R4Rchaeologists”

University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course
Tanfolyamok
<
Nappali
<
60 órák
Angol
Campus

Az „R for Archaeologist” téli iskola célja a régészet és a statisztika gyümölcsöző kombinációja az adatok elemzése, az adatbányászat és az adatok megjelenítésének technikái ré ...

Tovább