ACADEMICCOURSES.HU

A Legjobb Tanfolyamok in Rome Olaszországban 2019

A kurzus utal egy speciális tanulmányi program. Ez általában történik az egyetemen, de lehet szállítani az interneten. Tanfolyamok népszerű számára, akik szeretnék, hogy speciális tudást egy témában.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

Azok számára, akik érdeklődnek a tanuló a főváros gazdag örökséget, Róma a megfelelő hely. Ez jellegzetes egyetemek, mint a Római Egyetem, amely szakon a különböző tudományágak, mint a történelem és a mérnöki. Ez a város békés, ideális élni.

Tanfolyamok Keresése in Rome Olaszországban 2019

Találat Filter

Gap Year or Semester in Italy

EF Gap Year
Campus Nappali 6 - 12 hónap Nyílt Beiratkozás Olaszország Rome

Töltsön félévre vagy évre az Örök Város mágiáját és rejtélyét - az ókori tájékozódási pontoktól, mint például a Colosseum és a Pantheon, a világszínvonalú konyha remekeit szolgáló backstreet trattoriákig.

Roma nyár - divattervezés

IES Abroad
Campus Nappali Részidős oktatás 6 hetek Kérj Információt Olaszország Rome + 1 további

A nyári program partnereink az Accademia di Costume e Moda-val - a divat és a jelmeztervezés területén elismert kiválósági központ - két alapvető divat tanfolyamot kínálnak.

Rome - Sociology & Religion

IES Abroad
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 félévek Kérj Információt Olaszország Rome + 1 további

Rome - International Relations

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félévek Kérj Információt Olaszország Rome

Rome - History & Classics

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félévek Kérj Információt Olaszország Rome

Roma - film és média tanulmányok

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félévek Kérj Információt Olaszország Rome

Úgy tervezték, hogy elviszi az olasz mozikba, a Film & Media Studies Program keretében Róma a külföldi tanulmányaid készletét képezi. Itt fogod összekapcsolni a szenvedélyedet a tanulmányaiddal, miközben beiratkozik a tanfolyamokra, amelyek lehetővé teszik, hogy saját dokumentumfilmet készítsenek, felfedezzék a mesemondás etikáját és még sok minden más.

Roma - kora gyermekkori oktatás

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félévek Kérj Információt Olaszország Rome

Rómában külföldön tanuló diákokat folytat gyerekfejlesztéssel, kulturális pszichológiával, az olasz oktatási rendszerrel stb.

Roma - művészettörténet és divat

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félévek Kérj Információt Olaszország Rome

Művészettörténeti és divatprogramunkban a Művészettörténet (az ókortól a barokkig), a természetvédelem, és még sok minden közül választhat.

Róma - Nyelv

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félévek Kérj Információt Olaszország Rome

Függetlenül attól, hogy megteszed-e az összes területed tanfolyamodat egy témában, vagy kevered és egyezik a tanfolyamok többszörösével, Róma lesz az osztályterem. El tud képzelni olyan helyeket, mint a Vatikán, a Pantheon, a Fórum vagy a Colosseum, amely az oktatásod része?

Róma - Teljes munkaidős féléves szakmai gyakorlat

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félévek Kérj Információt Olaszország Rome

Az IES Internship külföldön olyan szakmai készségeket fejleszt ki, amelyek képesek a kultúrák közötti kommunikációra, és lényeges munkatapasztalatot biztosítanak ahhoz, hogy elkezdhessék karrierjüket a mai versenyképes munkaerőpiacon. A 14 hetes Rómában zajló program garantálja a fizetés nélküli, hiteles szakmai gyakorlatot egy helyi vállalkozásnál vagy szervezetnél, ahol heti legalább 25 órát fog dolgozni.

Rövid kurzus a filmipar menedzsmentjében

European School of Economics
Campus Nappali Részidős oktatás 3 hónap Szeptember 2019 Olaszország Rome Egyesült Királyság London Milan Florence Spanyolország Madrid + 7 további

Minden fényével és árnyékával a filmipar továbbra is az egyik legerősebb ágazat világszerte, és vitathatatlanul a legbefolyásosabb. Nemcsak komplex következményei, hanem valami sokkal fontosabb is: közvetlen hatással van az emberek tudatára; vagyis azon az úton, ahogy érzik, gondolják és álmozzák.

Szaktanfolyam pizza (kerek, lapát és pan)

COQUIS
Campus Nappali 5 hetek Október 2019 Olaszország Rome

A tanfolyam célja, hogy a vonat Pizzaioli szakemberek szakértelemmel a teljes körű felügyelete a pizzeria.Le ezer munkahely áll Olaszország területén, hogy ez a szakma azonnal elkölthető a munkaerőpiacon. A képzés lehetővé teszi, hogy megszerezzék a tudást, gyakorlati készségek és a kis titkot kell készíteni egy jó pizzát a választás ...

Az este folyamán a szakmai konyha

COQUIS
Campus Nappali 27 hetek Október 2019 Olaszország Rome

Ismerje meg a művészet enogastronomy, viszont a szenvedély egy szakmát, vegyenek részt a világ a főzés, hogy mindezt a mélyreható szakértelem, egy tagolt és minősített tanulmányok, osztva az elmélet és a gyakorlat tanulságait: a konyhában Szakmai pálya coquis tanítja az alapvető készségek valószínűleg folytatni egy profi szakács az alapoktól kezdve ...

Az este folyamán a szakmai tészta

COQUIS
Campus Részidős oktatás 27 hetek Október 2019 Olaszország Rome

A Professional péksütemények pálya kínál strukturált oktatási program, osztva az elmélet és a gyakorlat, hogy megtanulják a szükséges készségeket, hogy a munka a világon a tészta. Ez a magas szakmai képzés szükséges, hogy belépjen a szakma cukrász ...

Során szakmai tészta

COQUIS
Campus Nappali 8 hetek Október 2019 Olaszország Rome

A szenvedély tészta válhat fontos szakma! A Professional péksütemények pálya kínál strukturált oktatási program, osztva az elmélet és a gyakorlat, hogy megtanulják a szükséges készségeket, hogy a munka a világon a tészta. Ez a magas szakmai képzés szükséges, hogy belépjen a szakma cukrász ...