ACADEMICCOURSES.HU

A Legjobb 208 Tanfolyam Keresése Olaszországban 2019/2020

Olaszország egy nagyszerű helyet tanulmány néhány, a legrégebbi és legrangosabb egyetemek és figyelemre méltó hozzáférést biztosít a hazai és nemzetközi lehetőségeit. Ez egy gazdag történelme van juttathatók be a modern alkalmazásokat. Figyelembe tanfolyamok Olaszországban egy kiváló lépés az Ön út a sikerhez.

Tanfolyamok Olaszországban széles körű és általában meg lehet venni együtt képzési programok és tanúsítvány programokat. Ezeket lehet tanulmányozni az interneten, távoktatás, vagy egy osztályteremben a felsőoktatási intézmények egész Olaszországban. Tanfolyamok Olaszországban széles spektrumát ölelik fel a témákat, mint a menedzsment, a tudomány, banki, egészségügyi, teológia, a közgazdaságtan, a szociális média és mások. Tanfolyamok állnak rendelkezésre szinte minden iparág számára elérhető tanulmányi lehetőségek minden speciális igények vannak. Tanfolyamok Olaszországban segíthet megtalálni a szakmai siker megvalósításával egyedülálló oktatási módszerek segítségével, legjobban kedvelt programok, lehetőségek és professzorok.

Tudjon meg többet a kurzus Olaszországban görgetés az alábbi lehetőségek közül. Előfordulhat, hogy a következő lépés, amely segít előre a karrierjét!

Találat Filter

Mester a fenntartható tervezésben

School of Sustainability
Campus Nappali 10 hónap Kérj Információt Olaszország Bologna

Egy átfogó, 10 hónapos program, amely a fenntartható tervezéssel és környezeti fenntarthatósággal foglalkozik az MC Architects professzionális környezetében, iparági látogatások, projekt-tanulmányutak, ügyfél- és közösségi találkozók támogatásával.

Éves cselekvési kurzus a színész Cine Televisivo számára

International Cinema Academy Milano
Campus Részidős oktatás 11 hónap Szeptember 2019 Olaszország Milan

A kurzus célkitűzései: a mozi televíziós szereplők képzése a kitűzött és a munkaorientációval kapcsolatos végső gyakorlattal annak érdekében, hogy a diplomások önállóan mozoghassanak a filmterületen.

Jelmeztervezés tanfolyam

Roma Film Academy
Campus Nappali 2 év Október 2019 Olaszország Rome

Általában véve a jelmezosztályt technikai jellegűnek tartjuk, amely inkább a szortimentumhoz kapcsolódik, mint a szerzői szemponthoz. Ehelyett az egyik legjelentősebb művészeti osztály, mivel a jelmez gyakran az, ami formázza a karaktert. A jelmeztervezőknek tudniuk kell, hogyan kell olvasni és elemezni egy szkriptet, és művészetüket felhasználni a személyiség történetének főszereplőinek megszerzésére, ezzel segítve a színészet, hogy jobban megtestesítse a karaktert. És nem csak a történelmi jelmezekről beszélünk, azokról, akik a leginkább befolyásolják a közönség figyelmét, hanem a modern és városi is, amelyek gyakran nem vesznek észre, de saját karakterüket adják a karaktereknek.

Mester a pénzmosás elleni diplomában

European School of Banking Management
Campus On-line Nappali 6 hónap Október 2019 Olaszország Milan Rome Bari + 3 további

A pénzmosás elleni diplomát ma a szakértők elismerték a pénzmosás elleni olasz képzés legfelső részén.

Fotózás és divat nyári tanfolyam

Istituto Italiano di Fotografia
Campus Nappali 60 órák Június 2020 Olaszország Milan

Ez az egyedülálló kurzus összehozza mind a fotózás, mind a divat kulcsfogalmait, hogy bevezető ismereteket és készségeket biztosítson a hallgatók számára a divatfotózás területén. Hangsúlyozva mind a technikai fotós készségeket, mind a divatipar betekintését, ez a kurzus a diákok üzletének és a divatfotós iparágban betöltött szerepének átfogó megértését eredményezi. Annak érdekében, hogy a hallgató valódi legyen

Hároméves kurzus divattervező

RM Istituto Moda e Design Milano
Campus Nappali 3 év Október 2019 Olaszország Milan

Cselekedve tanulás elve mögött a három éves képzés Raffles Milan, képzési lehetőséget, hogy az elme, biztosítja a megbízható technikai háttér és teszi azt szeretnénk, hogy szélesíteni látókörüket az élet. A divat rendszer egy hatalmas terület, beszédes, még megjósolhatatlan, amelyben az értelemben a klasszikus nem felel meg a leginkább hajtott kísérletet. Nincsenek receptek kialakulni. Ott az a képesség, hogy a munka, a vágy, hogy tudja, hogy felvegye a versenyt a külvilággal és a sok kultúrák: a magas, pop, etno ... Van egy nagyon éles szemmel - folyamatos képzés - képes fogni a legapróbb részletekig. Egy szem, amely ismeri a hagyományos szabás módszereket, de nem fél, hogy javasoljon tiszteletlen elegancia.

Belsőépítészeti természetesen

In Florence Academy
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 8 hónap Nyílt Beiratkozás Olaszország Florence + 1 további

A kurzus célja a diákok, akik érdeklődnek a belsőépítészet és akik szeretnék megérteni a műszaki és konstrukciós szempontból a belső terek, módszerek kidolgozása a koncepció a projekt és annak megfelelő képviseletet. A megközelítés nem csak technikai, hanem kreatív, művészi és intuitív.

10 hetes tanfolyam a Made in Italy és a luxuscikkek ipar

Accademia del Lusso
Campus Nappali 10 hetek Április 2020 Olaszország Milan

Ez a tanfolyam célja azoknak a diákoknak, akik mélyrehatóan szeretnék megismerni a Made in Italy elismert modelljét, amelyet a divat és a luxuscikkek szektorában világszerte elismertek. A tanfolyam magában foglalja az elméleti tantermi órákat, workshopokat és egyéb gyakorlati tevékenységeket, projektmunkát és értékelési teszteket ...

Tanfolyam: Fedezze fel eredeteit

Scuola Leonardo Da Vinci
Campus Nappali 2 - 12 hetek Nyílt Beiratkozás Olaszország Milan

A „Fedezze fel az eredetét” kurzus célja, hogy az olasz kivándorlók leszármazottjainak külföldön kínáljon lehetőséget arra, hogy elmélyítsék az olasz nyelvet és kultúrát - ugyanazokat a szüleiket, nagyszüleiket, nagybátyjait, akik már elhagyták őket -, valamint azt a lehetőséget, hogy látogasson el a helyekre őseik származása!

Divat 4.0 tanfolyam

Milano Fashion Institute
Campus Nappali 4 hetek Február 2020 Olaszország Milan

A professzorok és a szakemberek részvételével a "Fashion 4.0" kurzus a kreatív és gyártási folyamatok valamennyi fázisának támogatására irányuló divatiparban alkalmazott új digitális technológiákkal foglalkozó témákkal szembesül, a tervezéstől a 3D-ig nyomtatás.

Egy év során a termék design

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Nappali 1 év Kérj Információt Olaszország Milan

Az év folyamán szakértelem terméktervezés a következőképpen épül fel: az integrált ciklus előadásokat munka, projektek és műhelyek. Hallgatók szert következetes kulturális háttere, módszertana és gyakorlata, hogy képes legyen csatlakozni a Master of Industrial Design belügyminiszter.

Olasz tészta tanfolyam

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Nappali 3 hetek November 2019 Olaszország Turin

A kurzus programja a szakmai sütőipari szakácsok, a mester fagylaltkészítők és a mester Chocolatier által tartott demonstrációs leckéket kínálja az olasz sütemények szövetségének utasításai alapján.

Montessori asszisztens tanár 0-3 éves és 3-6 éves

International Montessori Institute
On-line Nappali 3 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Vilafant Olaszország Rome Barcelona + 3 további

Ez a 0-3 éves és 3-6 éves Montessori tanárképző, beleértve a Montessori oktatás fő elméleti alapját, szem előtt tartva az érzelmi tényezők és az alapvető kapcsolatok fontosságát a mindennapi oktatási gyakorlatban kiváló eredmények elérése érdekében. Létrehoz egy áttekintést az összes munkaterületről, és tökéletesen integrálja Montessori oktatási elméletének alapjait és személyes munkáját és gyakorlatát, ezáltal biztosítva a Montessori oktatási megközelítéséhez szükséges összes eszköz hozzáférését és megértését.

GAP Év Program

Global School for Entrepreneurship
Campus Nappali 8 hónap Szeptember 2019 Hollandia Amsterdam Franciaország Paris Németország Berlin Olaszország Florence + 6 további

Minden úticélnak van egy témája és két hónapos tartózkodása van. Amszterdamban felfedezheti vállalkozói DNS-jét a finom holland palacsinták és fa cipők társaságában. Párizsban a kreativitást a sajt és a bor inspirációjával szabadítja fel. Berlinben elmerül a Digital World és a bratwurst és a sör városi díszítése. Végül Olaszországban megtalálod magad és ünnepeled ezt a felfedezést néhány nagy pizzával

Fashion Illustrator Course - Milánó

IUAD Accademia della Moda
Campus 9 hónap Október 2019 Olaszország Milan

A divattervezők felelősek a kutatási és tervezési szakaszért, a trendek meghatározásáért és a gyűjtemény inspirációjának meghatározásáért.