ACADEMICCOURSES

Részidős Portugál tanulmányok Tanfolyamok Keresése Portugáliában 2020

Több száz országosan elismert szakmai képesítések és képzések a világ vezető oktatási szolgáltatók. Tanfolyami célok kell vezetnie tanítási módszerek és a tanulók érdeklődését.

A portugál tanulmányok olyan akadémiai területek, amelyek magukban foglalják azt a módot, ahogyan a kulturális sokszínűség történelmi és modern környezetekben is megjelenik. A Lusophone tanulmányok területe magában foglalja a kultúra kapcsolatát a gyarmatosítással, az arab és héber hagyományokkal, a feminizmussal és az emberi jogokkal.

Portugáliában, hivatalosan a Portugál Köztársaság, egy olyan ország található Délnyugat-Európában, az Ibériai-félszigeten. Portugália 900 éves, és annak ellenére, hogy viszonylag kis területen, ez döntő szerepet játszott a világtörténelemben. Universidade do Porto legnépszerűbb külföldiek melynek keretében 11%-os nemzetközi diákok számára.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Részidős Portugál tanulmányok Tanfolyamok Portugáliában 2020

2 Találatok Portugál tanulmányok, Portugália Filter

Tanfolyam portugál nyelv és kultúra

Polytechnic Institute Of Bragança
Tanfolyamok
<
Nappali
Angol
Campus

IPB fut egy jól megalapozott 1 éves portugál nyelv és kultúra tanfolyam (PLC) nemzetközi diákok számára. A kurzus célja a diákok beiratkozott külföldi felsőoktatási intézménye ...

Tovább

Brazil és afrikai portugál

CIAL - Centro de Linguas
Tanfolyamok
okt. 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
4 hetek
Angol
Portuguese
Portugál
Campus

A diákok nem csak tanulni a jellemzői a kiválasztott változat, de azt is, hogy információkat a konkrét társadalmi és gazdasági vonásai az országban.

Tovább