Filter
Tanfolyamok
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

47 Projektmenedzsment Tanfolyam Összevetése

A tanfolyam magában foglalja a vizsgálat egy adott témában belül szélesebb értelemben vett területet. A kurzus a projekt menedzsment az a személy, aki arra törekszik, hogy fejlessze saját képességeit a célok kitűzése és befejezésének szakmai környezetben.

Felmerül a kérdés, mi a pálya a Project Management? Tanfolyamok ebben a témában hossza változó néhány hét leforgása alatt egy tipikus egyetemi félévet. Ezek kínált távoktatási programok, valamint a fizikai egyetemen. A legtöbb képzési formákat egy hasonló célt szem előtt tartva, és az, hogy segítse a hallgatók megtanulják, hogyan kell beállítani és megfelelő célokat, hogy sikeresen befejezni a projektet, professzionális környezetben. Míg a nagyvállalatok, a mérnöki cégek és nagyvállalatok általában foglalkoztatnak projekt menedzserek, mint magától értetődő, a tudást alkalmazni lehet bármilyen környezetben felé bármilyen feladatot egy idővonal és céljait. A diákok megtanulják, hogy működjön együtt erőforrások anyagi és emberi, hogy a projektek a gyümölcsét.

A projekt menedzsment kurzus segít megmagyarázni, hogy milyen sikeres projektet szerveznek és alkalmazzák. Megismerik projekt életciklusa. Kapnak eszközök és technikák strukturált tervezési, hogyan kell kezelni a változásokat és kockázatokat, és hogyan kezeljük az érdekeltek elvárásainak. A diákok megtanulják, hogyan kell bűvészkedni több projekt egyszerre. Ezek a képességek javára semmilyen szakmai feladat.

Költségei kurzusok különböző iskolánként. A pontos tájékoztatást díjszabályzatai, forduljon az egyes felvételi hivatalokhoz.

Projektmenedzserek létfontosságúak számos különböző iparágban. Szükség van a vezetők a jogi csoportok, a humánerőforrás területén fejleszteni képzések és az ellátási lánc vállalkozások. Az építőipari cégek és mérnöki cégek, a projekt vezetője egy kritikus helyzetben. Települési önkormányzatok rengeteg karrier az emberek projekt szervezet képességeit. A szórakoztatóipar egy másik munkalehetőséget.A projektmenedzser fontos, hogy kreatív projektek, mint a filmek a fény.

Kezelésbe a szakmai célok ma. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

47 Találatok Projektmenedzsment

European Summer School

A kurzus fő célja, hogy bemutassa Önt a korszerű módszereknek, elveknek és eszközöknek, amelyek szükségesek a projektek összetett környezetben történő meghatározásához és ... [+]

A kurzus fő célja, hogy bemutassa Önt a korszerű módszereknek, elveknek és eszközöknek, amelyek szükségesek a projektek összetett környezetben történő meghatározásához és kezeléséhez. Minden résztvevő gyakorlati tapasztalatot szerez a bonyolult projektek kezelésében, projektprojektek létrehozásával és egy valós projekten alapuló esettanulmány különböző fázisainak kezelésével. Ezenkívül áttekintést kap a projektmenedzser által szükséges főbb készségekről, és arról, hogyan alakítható ki a karrierje során.

Leírás

A kurzus fő célja, hogy bemutassa Önt a módszereknek, elveknek és eszközöknek, amelyek a projektek összetett környezetben történő meghatározásához és kezeléséhez szükségesek a modern projektmenedzsment módszertanokat követve. Egy kiválasztott projekt hivatalos projekttervét és üzleti esetét készíti el. Eseteinket valódi példákkal szemléltetjük, amelyekkel egy nemzetközi projektben részt vehetsz.... [-]

Csehország Prague
July 2019
Nappali
10 napok
Campus
Bővebben magyarul
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Ennek a programnak a célja, hogy ismerje és alkalmazza a projekt menedzsment módszertant a projekthez kapcsolódó erőforrások és költségek hatékony kezelésére, és így időb ... [+]

célkitűzés

Ismerje és alkalmazza a projekt menedzsment módszertant a projekthez kapcsolódó erőforrások és költségek hatékony kezelésére, és így időben teljesítse, hogy ez tükröződjön a vállalat előnyében. A projektmenedzsment-intézet (PMI®) módszertana szerinti projektek meghatározására, tervezésére és végrehajtására formálisan formálja a tudást és a készségeket.

A program előnyeiJavítani fogja a projektmenedzsment hatékonyságát: idő, költség, hatókör és minőség.A projektet hatékonyan kezelheti felelős és végrehajtó szakemberként.Ön képes lesz arra, hogy egy projektet végezzen a szervezeten belül, ahol dolgozik és alkalmazza a szemináriumon látott technikákat, hogy végül elkészüljön a szükséges dokumentáció és elkészüljön a munka kiállítása.Ön tudását a PMI®-ben regisztrált szemináriumon belül fejlesztheti ki, ami 40 PDU-nak felel meg, melyeket a PMI tanúsítványok beszerzésére lehet felhasználni.Irányítva... [-]
Mexikó Ciudad Juarez Leon Saltillo Cuernavaca Morelia Torreón  + 3 Több
May 2019
Nappali
Részidős oktatás
48 óra
Campus
Bővebben magyarul
TU Delft Open & Online Education

Ön egy (projekt) mérnök műszaki háttérrel rendelkezik, de nem rendelkezik vezetői ismeretekkel? Kíváncsi vagy a projekt teljesítményének javítására és bővíteni tudását? ... [+]

Ön egy (projekt) mérnök műszaki háttérrel rendelkezik, de nem rendelkezik vezetői ismeretekkel? Kíváncsi vagy a projekt teljesítményének javítására és bővíteni tudását?

Ez az üzleti és menedzsment kurzus a projektek menedzseléséhez szükséges projektmenedzsment-készségekre összpontosít, amelyek három területet különböztetnek meg:

A projektmenedzser és a csapatA projekt folyamataA projekt kontextusa

A kurzus a korai projektfázisokra összpontosít, beleértve a különböző ágazatok és iparágak műszaki projektjeit (többek között, de nem kizárólag, az infrastrukturális projektek és az építési projektek).

A kurzus végén elkészíted saját projekt-végrehajtási tervét, akár csapatmunkában, akár egyéni alapon. Természetesen a csapat erőfeszítései lehetővé teszik a speciális tanulási élményt, és értékeljük az aktív csapat részvételét.... [-]

Hollandia Netherlands Online
October 2019
Részidős oktatás
7 hetek
On-line
Bővebben magyarul
Acudemy

Az 5 napos PRINCE2® Kombinált Alapítvány ... [+]

Célközönség

Az 5 napos PRINCE2® Kombinált Alapítvány

A PRINCE2® Kombinált Alapítvány

A PRINCE2® az AXELOS Limited bejegyzett védjegye.

Kis osztályteremben működő műhelymunka, melynek lehetősége 1-2-1.

Elhelyezkedés

A londoni központi irodánk.

Tanfolyam típusa

Elmélet és gyakorlat.

tartam

5 nap

PRINCE2® Kombinált Alapítvány

A PRINCE2® Kombinált Alapítvány

A PRINCE2® Kombinált Alapítvány első 3 napja

A PRINCE2® Kombinált Alapítvány

Üzleti ügy témaSzervezeti témaMinőségi témaTervek témaKockázat témaTéma módosításaHaladás témaEgy projektfolyamat elindításaA projekt folyamatának irányításaProjektfolyamat kezdeményezéseA színpad folyamatának ellenőrzéseA termékszállítási folyamat kezeléseA Stage Boundary folyamat kezeléseA projektfolyamat bezárásaTestreszabás A PRINCE2® AlapítványKinek lesz?... [-]
Egyesült Királyság London
April 2019
Nappali
5 napok
Campus
Bővebben magyarul
Universidad EIA

A projekt menedzsment szakirányú pályázó profilja a különböző tudományágak szakembereinek elfogadását fontolgatja, ami támogatja a multidiszciplináris elemzést és a proje ... [+]

Miért érdemes tanulmányozni a projektmenedzsment szakirányát a KHV-ban?

A projekt menedzsment szakirányú pályázó profilja a különböző tudományágak szakembereinek elfogadását fontolgatja, ami támogatja a multidiszciplináris elemzést és a projektek átfogó koncepcióját anélkül, hogy elvesztené minden egyes résztvevő szakmai identitását, vagy úgy tenné, mintha a szakmáján kívüli területekre támadna.

A Projektmenedzsment szakirányt megkülönböztető elemek a következők: a korlátozások elméletének megközelítése, a szisztematikus és stratégiai gondolkodás, valamint a Project Management Institute (PMI) módszertanának hangsúlyozása.

... [-]
Kolumbia Envigado
January 2020
2 félév
Campus
Bővebben magyarul
Zabeel International Institute of Management and Technology

A PMI által kínált Project Management Professional program, amely bemutatja a modern projektmenedzsment alapjait és stratégiáit. ... [+]

Project Management Professional program Amelyet a PMI kínál, amely bemutatja a modern projektmenedzsment alapjait és stratégiáit.

Kinek van szüksége a programra

Projektvezetők, programmenedzserek, QA, üzleti elemzők, mérnökök, tanácsadók és szakemberek a gyógyszeripar, a pénzügyek, a bankok és a távközlés területén, akik élő projekteken dolgoznak.

Tanulási eredmény

Az egyik a Project Management Frame Work-ról, a Project Life Cycle Managementről, az időről, a költségekről, a kockázatokról, a kommunikáció menedzseléséről, a minőségmenedzsmentről és a költségmenedzsmentről szól.

A program tartalma 1. modul: A projekt irány... [-]
Egyesült Arab Emírségek Dubai
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Convertas

Az MSP tanfolyam ismerteti az MSP® elveit, az irányítási témákat és az MSP® keretrendszerben definiált transzformációs folyamatokat, egy híres Project Management szabvány ... [+]

Ról ről

Az MSP tanfolyam ismerteti az MSP® elveit, az irányítási témákat és az MSP® keretrendszerben definiált transzformációs folyamatokat, egy híres Project Management szabványt. A programmenedzsment szerepkörének és felelősségeinek ismertetése ebben a kurzusban tovább fogja növelni az ügyfelek üzleti igényeinek kielégítésére való képességét. Ezzel a tréninggel jobb programmenedzsment képességeket, jobb alkalmazkodóképességet és rugalmasságot mutathat be, ha az illékony, folyamatosan változó programkörnyezetben dolgozik.

A program eredményeiMegszerzéséhez szükséges ismeretek és készségek szükséges MSP Alapítvány.Fejlessze el, hogy a projektek hogyan illeszkednek a programba.Sajátos ismeretekkel rendelkezzen és kifejezetten elkötelezett a Programkezelés alapelveiről és folyamatairól.A kockázatcsökkentés, a kibocsátás menedzsment, a minőségellenőrzés és az érintettek kezelésének megoldásorientált megközelítése.Légy képes egy szervezet programkezelési stratégiájának meghatározására és irányítására.... [-]
Egyesült Arab Emírségek Dubai Egyesült Királyság London Törökország Istanbul Malajzia Kuala Lumpur  + 4 Több
September 2019
5 napok
Campus
Bővebben magyarul
London Business Training & Consulting

A projekt menedzsment képzések befejezésekor meg tudja érteni a projektek átvizsgálását és kiválasztását ... [+]

Kulcs információKurzus kód: OPM108Időtartam: 2 hétDíj: 4075 £Tanfolyam vázlatProjektválasztás és portfoliókezelésProjektkiválasztásA projektek szűrésére és kiválasztására vonatkozó megközelítésekPénzügyi modellekProjekt portfóliókezelésVezetés és a projekt menedzsereVezetők és vezetőkA projektvezető vezetéseA hatékony projektvezetők jellemzőiProjekt bajnokokAz új projektvezetésProjektmenedzsment szakmaiságHatálykezelésFogalmi fejlődésAz alkalmazási körtMunka engedélyezéseHatályjelentésVezérlőrendszerekProject CloseoutProjektcsapatépítés, konfliktusok és tárgyalásokA projektcsapat építéseA hatékony projektcsapatok jellemzőiMiért bukik el a csapatok?A csoportfejlesztés szakaszaiA keresztfunkcionális együttműködés eléréseVirtuális projektcsapatokKonfliktus kezelésTárgyalásKockázat kezelésKockázatkezelés: négylépcsős folyamatProjekt kockázatkezelés: integrált megközelítésKöltségbecslés és költségvetésKöltséggazdálkodásKöltségbecslésProjekt költségvetés létrehozásaKöltségvetési függőségek kialakításaProjekt ütemezéseHálózat fejlesztéseIdőtartam becslésA kritikus út kialakításaGantt diagramokÖsszeomlik a projektekErőforrás menedzsmentAz erőforráskorlátok alapjaiErőforrás betöltéseErőforrás-kiegyenlítésResource-loading diagramokAz erőforrások kezelése több projekt környezetbenProjektértékelés és ellenőrzésVezérlési ciklusok - általános modellA projekt teljesítményének ellenőrzéseMegszerzett értékkezelésA projektek portfóliójának kezelése révén szerzett értéket használvaA megszerzett értékkezelés hatékony felhasználásának kérdéseiEmberi tényezők a projektértékelésben és ellenőrzésbenProjekt bezárása és megszüntetéseA projekt befejezése típusaiTermészetes felmondás - a közelgő folyamatA projektek korai felmondásaA végleges projektjelentés elkészítéseCélközönségFőparancsnokokProjekt- és műveleti vezetők, vezetők, gyakorlók és csapattagokAzok, akik holisztikus, integrált megközelítést kívánnak alkalmazni a projektek irányításában, mind a technikai, mind a menedzsment kihívásokraAzok, akik egyenlő hangsúlyt kívánnak helyezni mind az egyéni projektek végrehajtására, mind a stratégiai perspektívát illetően, fel kell szerelni azokat az eszközöket, amelyekkel a projektek kezelése mind a program, mind a portfólió szintjénAzok, akik a tervezés és az ütemezés, a projektvezérlés és a megszüntetés hagyományos projektmenedzsment tevékenységein túl kívánják bővíteni középpontjukat a projektmenedzsment általánosabb, inkluzívabb és ennél értékesebb perspektívájáváTanulási eredmények... [-]
Egyesült Királyság London
June 2019
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
University Of The Free State Business School Online

program ... [+]

program

program

Menetrend

A projekt

Értékelés

Az SLP-k értékelése a következőkből áll: kvízek, megbeszélések, végső feladat és online teszt.

Szállítási mód

Online

tartam

2 hét. Ez kizárja a végső értékelés befejezéséhez szükséges további időt.

Akkreditáció

A projekt sikeres befejezése után

NQF szint: 5

Credits: 10

Érdeklődés:

Ansie Barnard

Stratégiai partnerségek

T: 082 900 1080/051 401 3204

E: barnardam@ufs.ac.za

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Bloemfontein
Nyílt Beiratkozás
Nappali
2 hetek
On-line
Bővebben magyarul
International Career Institute

A projektmenedzsment egy gyorsan növekvő szakma, és ez nagyon is érthető, mert szinte minden iparágban támaszkodnak projektmenedzserek, hogy felügyelje művek a kezdetektő ... [+]

Projektmenedzsment egy gyorsan növekvő szakma, és ez nagyon is érthető, mert szinte minden iparágban támaszkodnak projektmenedzserek, hogy felügyelje művek a kezdetektől a befejezésig. Kormányzati szervek és magáncégek egyaránt szükség van megbízható és alkalmas egyének vezet a projektek sikerét. Ha szeretné, hogy megszerezzék a szükséges készségeket, hogy legyen a projekt vezetője, beiratkozik ICI projekt menedzsment kurzus, és elérni egy kifizetődő szakma, hogy kívánatos számos iparágban.

Tanfolyam ismertetése Bevezetés a projekt menedzsment Projektmenedzsment kör és készítmény Tervezési Projektek feladatdelegálási A projektek megvalósítása projekt értékelés Projektmenedzsment készségek Vezetői képességek Személyzeti fejlesztés Karrier kilátások ... [-]
Egyesült Királyság London
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Fő célunk, hogy a vonat a következő generációs szakemberek és segíteni a diákokat, hogy újra és elősegítse az olyannyira szükséges változás holnap a cégek futnak. ... [+]

Fő célunk, hogy a vonat a következő generációs szakemberek és segíteni a diákokat, hogy újra és elősegítse az olyannyira szükséges változás holnap a cégek futnak.

SZAKMAI Kialakításában és értékelésében a projektek Projektmenedzsment Innováció és Stratégiai Projekt Menedzsment Elkészítése CAPM és PMP [-]
Spanyolország Madrid
September 2019
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Maybe International

Hatékonyságunk, mivel a vezetők és a vezetők már nem csak attól függnek, hogy milyen jól kezeljük csapatainkat vagy az általunk dolgozó embereket. Napjainkban a legtöbb, ... [+]

Miért van szükség?

Mint menedzserek, kényelmesen érezzük magunkat a saját munkatársaink befolyásolásában, mert úgy érezzük, hogy van hatalma, pozíció és hatalom. De gyakran érzékeljük a kényelmetlenséget, amikor tárgyalni vagy befolyásolniuk kell az embereket, akik fölött nincs pozicionális hatalom - társaik, más vezető vezetők, ügyfelek és más kulcsfontosságú vállalati érdekeltek.

De az igazság az, hogy nincs szükségünk státuszra vagy pozíciós hatalomra, hogy valóban hatékonyak legyünk az életünk kritikus szereplőinek tárgyalása vagy befolyásolása terén. Van egy sokkal jobb és könnyebb út.

Áttekintés

Hatékonyságunk, mivel a vezetők és a vezetők már nem csak attól függnek, hogy milyen jól kezeljük csapatainkat vagy az általunk dolgozó embereket. Napjainkban a legtöbb, amit véghezvittünk, és amit el kell végezni, csak sok más érdekelt fél együttműködésével történik, akiknek kevés vagy semmilyen közvetlen irányítása nincs.... [-]

24 - 32 hetek
On-line
Bővebben magyarul
Fleming College

Ez a posztgraduális program nyújt Önnek a készségek és ismeretek hatékonyan kezelni minden szempontból a projekt megvalósítása a szervezeti célok a versenyképes globális ... [+]

Ez a posztgraduális program nyújt Önnek a készségek és ismeretek hatékonyan kezelni minden szempontból a projekt megvalósítása a szervezeti célok a versenyképes globális környezetben. Azt is készít, hogy írjon a Project Management Institute Certified Associate in Project Manager (CAPM®) vagy a Project Management Professional (PMP®) vizsga.

A tantermi foglalkozások és alkalmazott projekt tapasztalatai külső projekt szponzorok, akkor tanulni és gyakorolni, hogyan kell kezdeményezni, tervezéséhez, végrehajtásához és a projektek lezárása tartalmazó ütemezési eszközöket, a költségvetés elvek, az emberi erőforrás menedzsment, a kockázatkezelés és a minőségellenőrzés. A program során lesz élesíteni a kommunikáció és a csapat vezetői képességek, hogy az Ön számára a versenyképességet, mint a vezető nagy teljesítményű csapatok.... [-]

Kanada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 Több
September 2019
Nappali
2 félév
Campus
Bővebben magyarul
Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)

Ez a modul lehetővé teszi a projekt menedzserek és a csapat tagjait, hogy dolgozzanak gyakorlati tapasztalatokkal az a projekt a kezdetektől a befejezésig. ... [+]

A 2 napos és fél modul, amelyben a projekt menedzserek és a csapat tagjai fejlesztése gyakorlati tapasztalatokkal az a projekt a kezdetektől a befejezésig. Témák

Azonosítása és a projektek megfogalmazásában Az erőforrások elosztásának Beszámolási A projekt végrehajtása és ellenállás változás Célok eléréséhez Leküzdése késések, többletköltségeket és más szűk keresztmetszetek Gazdasági és pénzügyi elemzés projektek [-]
Románia Bucharest
September 2019
Részidős oktatás
2 napok
Campus
Bővebben magyarul
ExcelR Raising Excellene

Az ExcelR három napi Lean Six Sigma Black Belt minősítést és képzést kínál mind a magánszemélyek, mind a vállalati alkalmazottak számára. A Lean Six Sigma minősítő képzés ... [+]

A Legjobb Projektmenedzsment Tanfolyamok. Mi a Lean Six Sigma fekete öv?

Az ExcelR három napi Lean Six Sigma Black Belt minősítést és képzést kínál mind a magánszemélyek, mind a vállalati alkalmazottak számára. A Lean Six Sigma minősítő képzést a tapasztalt és az egyik legjobb Lean Six Sigma oktató szolgáltatja az iparágban.

A képzést a Minitab fogja irányítani, és a gyakorlati expozíciót egy osztálytermi projekt biztosítja. A Lean módszertan bevezetésével kezdődően a képzés folytatja a Six Sigma fejlett fogalmainak magyarázatát. Az alapötlet az, hogy a Lean és a Six Sigma nem tekinthető elszigetelten. Mindkét "minőségi test" kiegészíti egymást, és így a program neve Lean Six Sigma.... [-]

India Bengaluru
July 2019
Nappali
4 - 15 napok
Campus
On-line
Bővebben magyarul