Filter
Tanfolyamok
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

121 Spanyol Tanfolyam Összevetése

Spanyol nyelvtanfolyamok lehet az ideális választás, akik szeretnének megtanulni egy másik nyelvet, amely hasznos lehet a napról-napra él, valamint az üzleti életben. Spanyol sokoldalú nyelv, beszélt az egész világon.

Mi egy nyelvtanfolyam spanyol?

A spanyol nyelv tanfolyam a hallgatók a nyelvet, valamint írni és olvasni. Ez lehetővé teszi a diákok megtanulják, hogyan kell beszélgetni a társadalmi és az üzleti interakciók és tanítja a spanyol kultúrát is.

Mik az előnyei Figyelembe nyelvtanfolyamok spanyolul?

A kezelés ideje alatt egy spanyol nyelvtanfolyam értékes több okból is, különösen azért, mert sok országban szerte a világon, többek között az észak-amerikai, Európában, Dél-Amerikában és Közép-Amerika beszéli ezt a nyelvet.Ez is segít a diákoknak, hogy befolyásolja a különböző társadalmi helyzetekben.

Mennyibe kerül a Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A költségek ilyen tanfolyamok köre széles. Meg lehet találni nagyon kedvező programokat lehet venni online olcsón. Más lehetőség magában foglalja a kurzus egy egyetemi környezetben, ami drágább.

Mik a követelmények egy nyelvtanfolyam spanyol?

Az idő nagy részében, nagyon kevés, ha van ilyen, követelményeket figyelembe Spanyol kurzusok. Még a fiatalabb gyerekek vehetnek részt.

Milyen karrier javítása várhatunk egy nyelvtanfolyam spanyol?

Azok, akik több mint egy nyelvet, különösen értékes nyelvet, mint ez, értékes a munkaadók.Ez biztosítja a munkáltató azzal a képességgel, hogy számíthat a munkavállaló az ügyfelekkel, az ügyfelek és az üzleti partnerek több beállításokat.

Miért Vegyünk egy online nyelvtanfolyam spanyol?

Online tanfolyamok megkönnyítik az egyének számára, hogy szerezze be a nyelvet a saját tempójában. Ez lehetővé teszi az egyén tanul a saját tempójában.

Hol Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A kezelés ideje alatt a spanyol nyelvtanfolyam könnyű csinálni, hiszen rendelkezésre áll a különböző online iskola. Is elérhető a különböző iskolákban, beleértve a főiskolák.

Hogyan beiratkozik egy tanfolyam spanyolul?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

121 Találatok Spanyol

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak nyújtani egy tekintélyes programban, miközben részt vesznek egy sp ... [+]

Tapasztalja meg Spanyolországot és a spanyol nyelvet a Nebrija-ban, miközben egyetemi krediteket szerzett

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak igénybe venni egy rangos programban, miközben részt vesznek a spanyol egyetem mindennapi életében - mind egyetemi, mind társadalmi szempontból.

A program több mint 40 különböző tanfolyamot kínál a spanyol nyelv, a nyelvtan, az irodalom, a történelem, a művészet, a politikai tudomány és más hasonló tudományágak vonatkozásában.

Minden szinten általános, specifikus és célzott kurzusok állnak rendelkezésre a hallgatók különböző igényeinek kielégítése érdekében.... [-]

Spanyolország Madrid
February 2020
Nappali
Részidős oktatás
4 - 32 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Tico Lingo

Az intenzív spanyol osztályok, a napi kulturális tevékenységek és a hétvégi kalandtúrák egyesítésével a Teen Spanish tábor célja, hogy teljes mértékben belemerítse a diák ... [+]

Az intenzív spanyol osztályok, a napi kulturális tevékenységek és a hétvégi kalandtúrák egyesítésével a Teen Spanish tábor célja, hogy teljes mértékben belemerítse a diákokat Costa Ricán kultúrájába és közösségébe.

A tábor kiemeli a spanyolok tanulmányozását és megszerzését a kulturális merüléseken keresztül. A diákok nemcsak a spanyolok növekvő szintjén járnak el, hanem egy új világi és kulturális perspektívát is az életre ... és egy kaland, amely mindenkihez megosztható haza!

Korosztály: 13 - 18 Időtartam: 3 hét

Program részletei

A Teen Spanish Immersion Summer Camp három hétig fut, és kombinálja az intenzív spanyol osztályokat, napi kulturális tevékenységeket és hétvégi kirándulásokkal. Ez egy all-inclusive program, amely a tizenévesek számára mindent megtesz, hogy tanulni, meríteni, és el kell menni az élet kalandjával.... [-]

Costa Rica Heredia
February 2020
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Intercultura Costa Rica

Többet szeretne megtudni, mint a spanyol ?! Ön a spanyol nyelviskolák egy önkéntes projektet, privát szörfözést vagy latin táncórákat szeretne kombinálni, vagy egy orvosi ... [+]

spanyol

Ha ön kíváncsi az önkéntességre Costa Rica-ban, feltárja a latin-amerikai kultúrát és a helyi közösségeket, és tölti az idejét külföldön, másoknak segít, akkor az Intercultura Nyelviskola a legjobb választás.

Projektjeink a fejlesztésre, az oktatásra, az egészségügyre, a szociális munkára és a környezetre összpontosítanak. Önkéntes lehetőségeket kínálunk 18 éves vagy annál idősebb felnőtteknek, akik legalább 2–4 hetes spanyol órákat és legalább 2–4 hetet vállalhatnak az önkéntes projektben. Az időbeli elkötelezettség és a szükséges spanyol szint a projektek között változik.

Meghívjuk Önt, hogy vegyenek részt a programjainkban, és hozzájáruljanak a kulturális megértéshez a globális csere, a tudatosság és a társadalmi ismeretek révén... [-]

Costa Rica Heredia Sámara
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 - 12 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

A 4 nyelvi készségen fog dolgozni: az írás, a beszéd, az olvasás és a meghallgatás (minden alkalommal új szókincset és nyelvtudást fogsz gyakorolni). Az osztályvezetőket ... [+]

A 4 nyelvi készségen fog dolgozni: az írás, a beszéd, az olvasás és a meghallgatás (minden alkalommal új szókincset és nyelvtudást fogsz gyakorolni). Az osztályvezetőket biztosítjuk, így nem kell extra anyagot vásárolni; csak egy szótárra lesz szüksége.

Tanfolyamaink nagyon rugalmasak, kiválaszthatja, hogy hány héttel tanuljon és mikor kezdjen. Az osztályok minden hétfőn kezdődnek, így kiválaszthatja a kurzus megkezdésének dátumát.

Árak

A költség függ attól függően, hogy hány héttel fogsz tanulni velünk, és milyen típusú típust fogsz venni.

Csatlakozhat néhány olyan kurzushoz, amelyet az Universidad de La Sabana a diákjai számára nyújt. Tájékoztassa velünk, hogy mely témákat érdekli, hogy megtaláljuk a tanfolyamot. Ez a kurzus nem lesz osztályozva, csak a részvételre vonatkozik, és nem jelent többletköltséget. * Ez csak azokra a diákokra vonatkozik, akik legalább 2 hónapig tartózkodnak.... [-]

Kolumbia Chía
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
1 - 24 hetek
Campus
Bővebben magyarul
EF Gap Year

Ár részletei : A fogadó család szállásai és egy étkezési terv szerepelnek a kurzus árában. Lépjen kapcsolatba a felvételi csoporttal személyre szabott árajánlattal. ... [+]

A Legjobb Spanyol Tanfolyamok. Ár részletei : A fogadó család szállásai és egy étkezési terv szerepelnek a kurzus árában. Lépjen kapcsolatba a felvételi csoporttal személyre szabott árajánlattal. [-]
Spanyolország Madrid Marbella Barcelona
Nyílt Beiratkozás
Nappali
6 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
LM Marti Education

Szoros szörf oktatókkal szorosan együttműködünk annak biztosítása érdekében, hogy a lehető legjobb szörfözés megvalósuljon. Szakembereinknek több száz korábbi osztályuk v ... [+]

Voltál valaha a Vizcayai-öbölben? Ha nem, akkor különös meglepetésbe kerülsz! Szörfözést kínálunk helyiekkel, akik az északi spanyolország legnépszerűbb és legismertebb strandjain taníthatnak.

Szoros szörf oktatókkal szorosan együttműködünk annak biztosítása érdekében, hogy a lehető legjobb szörfözés megvalósuljon. Szakembereinknek több száz korábbi osztályuk van különböző szinteken, kezdettől kezdve a fejlettig. A biztonság fontos tényező, amelyet figyelembe veszünk.

A szörfözésen kívül spanyol nyelvórákat is kínálunk. Míg Spanyolországban nagyon hasznos tanulni néhány spanyol kifejezést, amelyek segíthetnek a helyi spanyol kultúrába való belépéshez. A nyelv elsajátításának legjobb módja egy olyan országban való tanulmányozása, amelyben a nyelvet beszélik. Tapasztalt, teljes körűen képzett anyanyelvű tanárok segítenek a spanyol nyelvtanulásban az osztályban, így gyakorolhatják az utcán, a fogadó családdal vagy a barátaival.... [-]

Spanyolország Getxo
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 - 3 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Elec Spanish School

Iskolánkban egyedi programokat dolgoztak ki az ügyfelek számára, akik az életüket a küldetés feladatának szentelik, és támogatják mások életminőségüket, egész életében. A ... [+]

Iskolánkban egyedi programokat dolgoztak ki az ügyfelek számára, akik az életüket a küldetés feladatának szentelik, és támogatják mások életminőségüket, egész életében. A misszionáriusok programjai úgy vannak felépítve, hogy olyan hallgatókkal fejlesszék őket, bármilyen szintről, legyenek kezdők, köztes, fejlettek vagy kiválóak. Az egyes programok tartalmát 4 intenzív héten, a napi 4 órában tömörítik. Alkalmazkodunk az ügyfél igényeihez és az idejéhez. Módunk kommunikatív, emiatt a 4 készséggel dolgozunk, amelyet minden embernek fejlesztenie kell ahhoz, hogy kommunikálhasson:

Halló képességÍrásbeli kifejezésOlvasási megértés és szövegekOrális termelés... [-]
Costa Rica San Isidro de El General
February 2020
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Autónoma de Guadalajara

A presztízs a CII tovább nőtt az évek során, főleg a spanyol. Ha a cél az, hogy beszélni ezt a nyelvet világszerte, a spanyol tanszék a Centro Internacional de Idiomas a ... [+]

A híd a világon

Centro Internacional de Idiomas

SPANYOL

Spanyol jelenleg beszélt több mint 300 millió ember. Kiderült ugyanakkor, mint a konszolidáció Spanyolországban, mint a modern állam idején a katolikus király és királynő, Ferdinánd és Izabella.

GUADALAJARA

Guadalajara egy szép város, és egy nagyon érdekes hely! Mivel a fővárosban a Jalisco állam, a város született, hogy nagy és csodálatos! Található Nyugat Mexikó, Guadalajara kínál a gyönyörű ragyogása egy város, hagyományos és modern egyszerre. Ez az egyik legjobb éghajlaton a világon, és ez közel a gyönyörű strandok Puerto Vallarta, Manzanillo és Melaque.

Az Universidad de Guadalajara AUTÓNOMA (UAG)... [-]

Mexikó Guadalajara
July 2019
Nappali
32 - 45 óra
Campus
Bővebben magyarul
ALICANTE – ELE USAL

A fő cél az intenzív tanfolyam célja, hogy javítsa a tanulók nyelvi kompetencia belül egy merülő kulturális környezetet, és a kommunikatív módszer az osztályban. ... [+]

Leírás

A spanyol nyelv és kultúra tanfolyamok célja azokat a fiatalokat, akik szeretnék megtanulni spanyolul Alicante. Ezek kínálnak minden szintjén a Közös Európai Referenciakeret (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

A fő cél az intenzív tanfolyam célja, hogy javítsa a tanulók nyelvi kompetencia belül egy merülő kulturális környezetet, és a kommunikatív módszer az osztályban.

Tanfolyamaink értelmes gyakorlat nyelvtan, szókincs, szóbeli és írásbeli kifejezőkészség, az egészet segítségével valós helyzetekben és szövegek.

Menetrend

Hétfőtől péntekig 9:00 és a 12:30 (a 30 perces szünet). Meg fogják kérni, hogy töltse ki a szóbeli része Online szintfelmérés Az első tanítási nap, hogy meg tudjuk határozni a szintet spanyol pontosabban.... [-]

Spanyolország Alicante
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
ELITE Lenguas

Négyhetes, kompakt tanfolyam, amely magában foglalja a hallgatás, a beszéd, az olvasás és az írás minden aspektusát, így a hallgatók átfogó nyugati nyelvvizsgát adnak és ... [+]

Négyhetes, kompakt tanfolyam, amely magában foglalja a hallgatás, a beszéd, az olvasás és az írás minden aspektusát, így a hallgatók átfogó nyugati nyelvvizsgát adnak és folyamatosan javítják képességeiket a tantermi különböző gyakorlatokon keresztül.

Iskolánk ragaszkodik a kis osztályhoz, és mindegyik osztályban legfeljebb 9 diák vesz részt a legjobb tanítási minőség biztosításában, figyelmet fordít az egyes hallgatók tanulási helyzetére, és a tanulóknak átfogó interakciót biztosítanak a tanárral az osztály során.

Minden szint után egy-két hét szabad Dele tutor lesz, hogy segítsen a hallgatóknak megszilárdítani tudásukat és megismerkedjenek a Dele vizsgakérdésekkel.... [-]

Spanyolország Madrid
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 53 hetek
Campus
On-line
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul
MISS - Marbella International Spanish School

A kurzus nagy hangsúlyt fektet a sikertelen kommunikációra a négy nyelvi készség kombinálásával: beszéd, olvasás, írás és hallgatás - a szókincs hangsúlyozásával, amely l ... [+]

Csak 10 óra órákonként hetente, és négy hónap alatt folyékonyan beszélhet spanyolul!

A kurzus nagy hangsúlyt fektet a sikertelen kommunikációra a négy nyelvi készség kombinálásával: beszéd, olvasás, írás és hallgatás - a szókincs hangsúlyozásával, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a lehető legrövidebb időn belül orálisan és írásban kommunikáljanak.

A tanfolyam két részre oszlik, két hónap. Az első rész végén a diákok elérik az A1-es szintet, lehetővé téve számukra, hogy kényelmesen kommunikáljanak spanyolul a mindennapi helyzetekben. Ez biztosítja a hallgatók számára a szükséges motivációt, hogy folytassa a második részt, elérve az A2-es szintet a négy hónapos kurzus végére, és növelje a nyelvi képesség szintjét egy célszinthez. Az A2-es szint a legmagasabb szint az alapfelhasználói csoportban, és a spanyol állampolgárság igényléséhez szükséges szint.... [-]

Spanyolország Marbella
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
4 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Azoknak, akik egy gyakorlati tapasztalat külföldön. Alicante egy élénk város, sok szakmai lehetőségeket, mind a spanyol és angol mint médium a munka. Különböző kombináció ... [+]

Azoknak, akik egy gyakorlati tapasztalat külföldön. Alicante egy élénk város, sok szakmai lehetőségeket, mind a spanyol és angol mint médium a munka.

Különböző kombinációk állnak rendelkezésre: Intenzív spanyol nyelvtanfolyamok vagy szemeszter kurzusok reggel és szakmai délután az Intenzív spanyol nyelvtanfolyam, amikor megérkezik a Alicante, majd egy két hónapos szakmai gyakorlat.

Mi segít megtalálni a megfelelő hely az Ön szakmai / önkéntes tapasztalat, vigyázni minden lépést a folyamat, és természetesen, a szükséges nyomon követése mind Ön és a társaság vagy nonprofit organiosation (NPO).

[-]
Spanyolország Alicante
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Lingoci

Élvezze az online spanyol osztályokat egy tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillag ... [+]

Tanulj spanyolul gyorsan.

Élvezze az online spanyol osztályokat egy tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillaggal rendelkezünk.

Interaktív, személyre szabott

Gyorsan javíthatja a spanyol nyelvet a szinteddel, céljaival és érdeklődési területeivel összhangban. Megtanulhat online (Skype-on keresztül) egy dedikált oktatóval, kommunikálni és megosztani a tananyagokat, akárcsak egy tanteremben.

Tanulj bárhol és bármikor.

Időnként megtanulhatja, hogy tetszőleges helyen álljon. Haladó ütemezési technológiánk lehetővé teszi, hogy könnyedén lefoglalhassuk a leckéket. Akkor is hozzáadhatja őket közvetlenül az online naptárhoz, és e-maileket és SMS-emlékeztetőket kaphat, hogy segítsen megtartani Önt.... [-]

Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
IES Abroad

A program célja azoknak a diákoknak, akik szeretnék megtapasztalni a spanyolországi életképességet és a Universidad Complutense de Madrid (UCM) nagyvárosi egyetemi környe ... [+]

Áttekintés

Nem lesz nehéz beleszeretni Madridba. Spanyolország szívében található ez a főváros különösen egyedi, mert városi ütemű, és gazdag művészi, politikai és üzleti kultúrájáról híres.

A program célja azoknak a diákoknak, akik szeretnék megtapasztalni a spanyolországi életképességet és a Universidad Complutense de Madrid (UCM) nagyvárosi egyetemi környezetét, az ország egyik legkiválóbb egyetemét, ahol központunk található.

Ez a program arra törekszik, hogy a Madrileños kultúrájába mélyítse be magát az egyetemi hallgatókkal, az egyetemi hallgatókkal folytatott tanórán kívüli tevékenységekkel és a lakhatási lehetőségekkel. A szükséges spanyol tanfolyamon kívül lehetősége van arra, hogy az IES Abroad tanfolyamok széles skáláját vegye be, valamint a helyi egyetemi kurzusokat. A Diploma de español como lengua extranjera (DELE) előtanulmányait is elvégezheti, ami egy tanúsítványhoz vezet. Ez a díj az önéletrajzának eszköze lesz, és felár nélkül is meg lehet szerezni. Számos terepmunka a történelmi és kortárs érdeklődésre számot tartó városok határán túlmegy. Külföldi munkatapasztalatot is hozzáadhat az Önéletrajzához, miközben hitelt szerez, ha részt vesz egy gyakornoki elhelyezésben és kísérő akadémiai szemináriumon.... [-]

Spanyolország Madrid
January 2020
Nappali
1 - 2 félév
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Institute

Ha szeretne spanyolul tanulni, miközben élvezheti az UNFORGETTABLE HOLIDAY-ot, és felfedezheti az ország kultúráját, a Cambridge Institute az, amit keres. Ebben az iskolá ... [+]

INTENZÍV SPANISH NYELVTUDÁS MADRID-ben

Még nem tervezed a nyaralását? Cambridge Institute olyan ajánlatot nyújt be, amelyet nem lehet visszautasítani.

Ha szeretne spanyolul tanulni, miközben élvezheti az UNFORGETTABLE HOLIDAY-ot, és felfedezheti az ország kultúráját, a Cambridge Institute az, amit keres. Ebben az iskolában a spanyol kultúra szívében a legkülönfélébb képzési programokat kínálunk Önnek: Madrid.

Használja ki ezt a lehetőséget! Jöjjön és javítsa spanyolját Madridban, találkozzon az emberek világszerte, és élvezze az éghajlatot, az ételeket és a spanyol főváros varázsát.

Ahol?

Cambridge Institute Spanyolország, a nemzetközi iskolánk a madridi (Spanyolország) híres Plaza España-ban található, a város egyik legnagyobb turisztikai látványossága. Kínálunk spanyol nyelvtanfolyamokat külföldieknek minden szinten és minden profilhoz.... [-]

Spanyolország Madrid
July 2019
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul