Spanyol Tanfolyam

117 Spanyol Tanfolyam Összevetése

Spanyol nyelvtanfolyamok lehet az ideális választás, akik szeretnének megtanulni egy másik nyelvet, amely hasznos lehet a napról-napra él, valamint az üzleti életben. Spanyol sokoldalú nyelv, beszélt az egész világon.

Mi egy nyelvtanfolyam spanyol?

A spanyol nyelv tanfolyam a hallgatók a nyelvet, valamint írni és olvasni. Ez lehetővé teszi a diákok megtanulják, hogyan kell beszélgetni a társadalmi és az üzleti interakciók és tanítja a spanyol kultúrát is.

Mik az előnyei Figyelembe nyelvtanfolyamok spanyolul?

A kezelés ideje alatt egy spanyol nyelvtanfolyam értékes több okból is, különösen azért, mert sok országban szerte a világon, többek között az észak-amerikai, Európában, Dél-Amerikában és Közép-Amerika beszéli ezt a nyelvet.Ez is segít a diákoknak, hogy befolyásolja a különböző társadalmi helyzetekben.

Mennyibe kerül a Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A költségek ilyen tanfolyamok köre széles. Meg lehet találni nagyon kedvező programokat lehet venni online olcsón. Más lehetőség magában foglalja a kurzus egy egyetemi környezetben, ami drágább.

Mik a követelmények egy nyelvtanfolyam spanyol?

Az idő nagy részében, nagyon kevés, ha van ilyen, követelményeket figyelembe Spanyol kurzusok. Még a fiatalabb gyerekek vehetnek részt.

Milyen karrier javítása várhatunk egy nyelvtanfolyam spanyol?

Azok, akik több mint egy nyelvet, különösen értékes nyelvet, mint ez, értékes a munkaadók.Ez biztosítja a munkáltató azzal a képességgel, hogy számíthat a munkavállaló az ügyfelekkel, az ügyfelek és az üzleti partnerek több beállításokat.

Miért Vegyünk egy online nyelvtanfolyam spanyol?

Online tanfolyamok megkönnyítik az egyének számára, hogy szerezze be a nyelvet a saját tempójában. Ez lehetővé teszi az egyén tanul a saját tempójában.

Hol Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A kezelés ideje alatt a spanyol nyelvtanfolyam könnyű csinálni, hiszen rendelkezésre áll a különböző online iskola. Is elérhető a különböző iskolákban, beleértve a főiskolák.

Hogyan beiratkozik egy tanfolyam spanyolul?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Mutass többet

Spanyol nyelv (hispániai tanulmányok)

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
Campus Nappali Részidős 4 - 32 hetek February 2019 Spanyolország Madrid + 1 további

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak nyújtani egy tekintélyes programban, miközben részt vesznek egy spanyol egyetem mindennapi életében, mind egyetemi, mind társadalmi szempontból. A program több mint 40 különböző tantárgyat kínál a spanyol nyelv, nyelvtan, irodalom, történelem, művészet, politikai tudomány és más hasonló tudományágak vonatkozásában. Minden szinten általános, specifikus és célzott kurzusok állnak rendelkezésre a hallgatók különböző igényeinek kielégítése érdekében.

[+]

Tapasztalja meg Spanyolországot és a spanyol nyelvet a Nebrija-ban, miközben egyetemi krediteket szerzett

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak igénybe venni egy rangos programban, miközben részt vesznek a spanyol egyetem mindennapi életében - mind egyetemi, mind társadalmi szempontból.

A program több mint 40 különböző tanfolyamot kínál a spanyol nyelv, a nyelvtan, az irodalom, a történelem, a művészet, a politikai tudomány és más hasonló tudományágak vonatkozásában.

Minden szinten általános, specifikus és célzott kurzusok állnak rendelkezésre a hallgatók különböző igényeinek kielégítése érdekében.... [-]


Spanyol PLUS tevékenység tanfolyam

Intercultura Costa Rica
Campus Nappali 1 - 12 hetek Nyílt Beiratkozás Costa Rica Heredia Sámara + 1 további

Többet szeretne megtudni, mint a spanyol ?! Ön a spanyol nyelviskolák egy önkéntes projektet, privát szörfözést vagy latin táncórákat szeretne kombinálni, vagy egy orvosi diák, aki külön hangsúlyt fektet az orvosi spanyolra? Ezután a következő spanyol PLUS tevékenység közül választhatunk az Ön számára. [+]

1. AZ ÉV LEGJOBB LEGJOBB TANULMÁNYA: Green Season Promo - $ 295 KI a spanyol csoportos osztályaink, ha legalább három hetes spanyol programot foglaltak le. Ez a kedvezmény a 2018. augusztus 6. és december 21. között tartott összes programra vonatkozik.

2. COSTA RICAN NATIONAL HOLIDAY PROMO - A Guanacaste mellékletét ünnepeljük, és egy $ 25 kedvezményt adunk a spanyol órák minden egyes hétén, amikor 2018 júliusában lefoglaltuk!

MEGJEGYZÉS: Egyszerre csak egy kedvezmény vonatkozik.

A spanyol PLUS activiyy program spanyol csoportos osztályokat tartalmaz (legfeljebb 6 hallgató osztályonként), amelyet egész életen át mindkét csúcsunkon kínálunk, melyeket bármikor elindíthat.... [-]


Tizenéves spanyol merülés nyári tábor

Tico Lingo
Campus Nappali 3 hetek February 2019 Costa Rica Heredia

Az intenzív spanyol osztályok, a napi kulturális tevékenységek és a hétvégi kalandtúrák egyesítésével a Teen Spanish tábor célja, hogy teljes mértékben belemerítse a diákokat Costa Ricán kultúrájába és közösségébe. [+]

Az intenzív spanyol osztályok, a napi kulturális tevékenységek és a hétvégi kalandtúrák egyesítésével a Teen Spanish tábor célja, hogy teljes mértékben belemerítse a diákokat Costa Ricán kultúrájába és közösségébe.

A tábor kiemeli a spanyolok tanulmányozását és megszerzését a kulturális merüléseken keresztül. A diákok nemcsak a spanyolok növekvő szintjén járnak el, hanem egy új világi és kulturális perspektívát is az életre ... és egy kaland, amely mindenkihez megosztható haza!

Korosztály: 13 - 18 Időtartam: 3 hét

Program részletei

A Teen Spanish Immersion Summer Camp három hétig fut, és kombinálja az intenzív spanyol osztályokat, napi kulturális tevékenységeket és hétvégi kirándulásokkal. Ez egy all-inclusive program, amely a tizenévesek számára mindent megtesz, hogy tanulni, meríteni, és el kell menni az élet kalandjával.... [-]


CSOPORT PROGRAMOK

Outward Bound Costa Rica
Campus Nappali 3 - 85 napok Nyílt Beiratkozás Costa Rica San José

Testreszabott csoportos tanfolyamaink célja, hogy megfeleljenek a középiskolai, egyetemi és egyéb szervezeti, társadalmi vagy civil csoportok céljainak. A csoportos tanfolyamok egy vadon alapú osztálytermet, szolgáltatási tanulást és kulturális merülést hasznosítanak a vezetés, a csapatépítés és a személyes fejlődés egy kétnyelvű környezetben való ápolására.

[+]

A tanfolyam hossza 3 naptól több hetes expedícióig terjed. A csoportoknak legalább 5 résztvevővel kell rendelkezniük, és nincs korlátozva a résztvevők számához. A spanyol nyelv és kultúra tanfolyamok szervezõdésünk középpontjába kerülnek, felfedve a Costa Rica-t, hogy a legtöbbnek soha nem lesz alkalma megtapasztalni. Tevékenységek a túrázástól a távoli esőerdőkön keresztül, helyi útmutatókkal és gyakorlati nyelvi készségekkel, a hagyományos étkezésekhez a házias családok mellett, és hozzájárulnak a fenntartható élet- és megőrzési erőfeszítésekhez. A vezetésfejlesztési kurzusok megkönnyítik azokat a tapasztalatokat, amelyek ösztönzik a személyes fejlődést és a csapatépítést a szabadidős oktatóknak, a sportcsapatoknak és a szakértői vezetőknek egyaránt.... [-]


Szörfözés és spanyol órák

LM Marti Education
Campus Nappali Nyílt Beiratkozás Spanyolország Getxo

Szoros szörf oktatókkal szorosan együttműködünk annak biztosítása érdekében, hogy a lehető legjobb szörfözés megvalósuljon. Szakembereinknek több száz korábbi osztályuk van különböző szinteken, kezdettől kezdve a fejlettig. A biztonság fontos tényező, amelyet figyelembe veszünk. [+]

Voltál valaha a Vizcayai-öbölben? Ha nem, akkor különös meglepetésbe kerülsz! Szörfözést kínálunk helyiekkel, akik az északi spanyolország legnépszerűbb és legismertebb strandjain taníthatnak.

Szoros szörf oktatókkal szorosan együttműködünk annak biztosítása érdekében, hogy a lehető legjobb szörfözés megvalósuljon. Szakembereinknek több száz korábbi osztályuk van különböző szinteken, kezdettől kezdve a fejlettig. A biztonság fontos tényező, amelyet figyelembe veszünk.

A szörfözésen kívül spanyol nyelvórákat is kínálunk. Míg Spanyolországban nagyon hasznos tanulni néhány spanyol kifejezést, amelyek segíthetnek a helyi spanyol kultúrába való belépéshez. A nyelv elsajátításának legjobb módja egy olyan országban való tanulmányozása, amelyben a nyelvet beszélik. Tapasztalt, teljes körűen képzett anyanyelvű tanárok segítenek a spanyol nyelvtanulásban az osztályban, így gyakorolhatják az utcán, a fogadó családdal vagy a barátaival.... [-]


Gap Year or Semester in Spain

EF Gap Year
Campus Nappali 6 - 12 hónapok Nyílt Beiratkozás Spanyolország Madrid Marbella Barcelona + 2 további

[+]

Ár részletei : A fogadó család szállásai és egy étkezési terv szerepelnek a kurzus árában. Lépjen kapcsolatba a felvételi csoporttal személyre szabott árajánlattal. [-]

Intenzív spanyol nyelvtanfolyam

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Nappali 32 - 45 óra July 2019 Mexikó Guadalajara

A presztízs a CII tovább nőtt az évek során, főleg a spanyol. Ha a cél az, hogy beszélni ezt a nyelvet világszerte, a spanyol tanszék a Centro Internacional de Idiomas a megfelelő választás. A teljes listát és természetesen leírást az alábbiakban közöljük. [+]

A híd a világon

Centro Internacional de Idiomas

SPANYOL

Spanyol jelenleg beszélt több mint 300 millió ember. Kiderült ugyanakkor, mint a konszolidáció Spanyolországban, mint a modern állam idején a katolikus király és királynő, Ferdinánd és Izabella.

GUADALAJARA

Guadalajara egy szép város, és egy nagyon érdekes hely! Mivel a fővárosban a Jalisco állam, a város született, hogy nagy és csodálatos! Található Nyugat Mexikó, Guadalajara kínál a gyönyörű ragyogása egy város, hagyományos és modern egyszerre. Ez az egyik legjobb éghajlaton a világon, és ez közel a gyönyörű strandok Puerto Vallarta, Manzanillo és Melaque.

Az Universidad de Guadalajara AUTÓNOMA (UAG)... [-]


Kurzus: Program a misszionáriusok számára

Elec Spanish School
Campus Nappali 4 hetek February 2019 Costa Rica San Isidro de El General

Iskolánkban egyedi programokat dolgoztak ki az ügyfelek számára, akik az életüket a küldetés feladatának szentelik, és támogatják mások életminőségüket, egész életében. A misszionáriusok programjai úgy vannak felépítve, hogy olyan hallgatókkal fejlesszék őket, bármilyen szintről, legyenek kezdők, köztes, fejlettek vagy kiválóak. Az egyes programok tartalmát 4 intenzív héten, a napi 4 órában tömörítik. Alkalmazkodunk az ügyfél igényeihez és az idejéhez. [+]

Iskolánkban egyedi programokat dolgoztak ki az ügyfelek számára, akik az életüket a küldetés feladatának szentelik, és támogatják mások életminőségüket, egész életében. A misszionáriusok programjai úgy vannak felépítve, hogy olyan hallgatókkal fejlesszék őket, bármilyen szintről, legyenek kezdők, köztes, fejlettek vagy kiválóak. Az egyes programok tartalmát 4 intenzív héten, a napi 4 órában tömörítik. Alkalmazkodunk az ügyfél igényeihez és az idejéhez. Módunk kommunikatív, emiatt a 4 készséggel dolgozunk, amelyet minden embernek fejlesztenie kell ahhoz, hogy kommunikálhasson:

Halló képességÍrásbeli kifejezésOlvasási megértés és szövegekOrális termelés... [-]

Hosszú távú spanyol nyelvtanfolyamok (12+ hét)

ALICANTE – ELE USAL
Campus Nappali 12 hetek Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Ezek a tanfolyamok célja, hogy a külföldi diákok, akik szeretnék elérni a magas szintű spanyol idején, hogy a tapasztalat a spanyol kultúra első kézből. A mi hosszú távú kurzusok a diákok szint eléréséhez a spanyol szükséges a felsőoktatást (graduális és posztgraduális képzés) Spanyolországban. [+]

Leírás

Ezek a tanfolyamok célja, hogy a külföldi diákok, akik szeretnék elérni a magas szintű spanyol idején, hogy a tapasztalat a spanyol kultúra első kézből. A mi hosszú távú kurzusok a diákok szint eléréséhez a spanyol szükséges a felsőoktatást (graduális és posztgraduális képzés) Spanyolországban.

A Hosszú távú spanyol nyelv és kultúra tanfolyamok értelmes gyakorlat nyelvtan, szókincs, szóbeli és írásbeli kifejezőkészség, az egészet segítségével valós helyzetek és szöveges kínálnak minden szinten a Közös Európai Referenciakeret (A1-A2-B1-B2-C1-C2) .

Eltekintve attól, hogy rendszeres ütemterv, a diákok képesek lesznek, hogy beiratkozik a mi felkészítő tanfolyamokat DELE, és megteszi a hivatalos vizsgák míg Spanyolországban. ... [-]


Spanyol intenzív tanfolyam

ELITE Lenguas
Campus Részidős 1 - 53 hetek September 2019 Spanyolország Madrid

Négyhetes, kompakt tanfolyam, amely magában foglalja a hallgatás, a beszéd, az olvasás és az írás minden aspektusát, így a hallgatók átfogó nyugati nyelvvizsgát adnak és folyamatosan javítják képességeiket a tantermi különböző gyakorlatokon keresztül. [+]

Négyhetes, kompakt tanfolyam, amely magában foglalja a hallgatás, a beszéd, az olvasás és az írás minden aspektusát, így a hallgatók átfogó nyugati nyelvvizsgát adnak és folyamatosan javítják képességeiket a tantermi különböző gyakorlatokon keresztül.

Iskolánk ragaszkodik a kis osztályhoz, és mindegyik osztályban legfeljebb 9 diák vesz részt a legjobb tanítási minőség biztosításában, figyelmet fordít az egyes hallgatók tanulási helyzetére, és a tanulóknak átfogó interakciót biztosítanak a tanárral az osztály során.

Minden szint után egy-két hét szabad Dele tutor lesz, hogy segítsen a hallgatóknak megszilárdítani tudásukat és megismerkedjenek a Dele vizsgakérdésekkel.... [-]


Spanyol turizmus (társalgási)

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campus Részidős January 2019 Kolumbia Chía

A spanyol kurzus célja a diákok, akik szeretnének megtanulni spanyolul turizmus. [+]

menetrend Hétfőtől péntekig 8:00-00:00 m. (Intenzív) Hétfőtől péntekig 9:00-12:00 m. (Rendszeres) Rendszeres: 15 óra hetente / Intensiva: 20 óra hetente Tartalmazza: Egy (1) kulturális kirándulás hetente Két (2) órán Latin tánc egy héten Korlátlan használata a "Studium" forrásközpont Korlátlan hozzáférés a "Virtuális Sabana" virtuális platform Anyag osztályok Szintfelmérés Teljesítési igazolás természetesen órák száma, dátumok vett részt, és a végzettség. Értéknövelt szolgáltatások

Van egy kulturális kirándulást, és a 2 órás latin tánc osztály minden héten a diákok, ingyenes. Különleges kulturális kirándulások lehetnek járulékos költségeket. Az egyetem kínál a portfolió további kívüli tanfolyamok speciális árak a spanyol diákok. Ezek a tevékenységek zajlanak délutánonként.... [-]


Intenzív spanyol programot - több, mint nyelv

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
Campus Nappali 4 hetek Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

A Spanyol tanfolyamok (minden szinten), amelyek célja, hogy a teljes merítés a spanyol nyelv és a környezet számára nagyon tapasztalatokat, hogy a diákok élnek át mind az osztályban, és máshol (projektek, előadások, rövidfilmek, feliratozás, játszik, blogolás, dráma , művészeti, szinkronizálás videók ...), mind a spanyol osztályok és az Tanfolyamok kiegészítéseként a nyelvórák: film, színház, művészet, spanyol idegenforgalmi, üzleti spanyol, spanyol kultúra és a spanyol Gasztronómia. Minden az intenzív képzések egyetemi kreditek és minden hallgató hozzáfér az összes egyetemi szolgáltatások és létesítmények. [+]

Átjátszás spanyol? Elhelyezés egy játék?

A Spanyol tanfolyamok (minden szinten), amelyek célja, hogy a teljes merítés a spanyol nyelv és a környezet számára nagyon tapasztalatokat, hogy a diákok élnek át mind az osztályban, és máshol (projektek, előadások, rövidfilmek, feliratozás, játszik, blogolás, dráma , művészeti, szinkronizálás videók ...), mind a spanyol osztályok és az Tanfolyamok kiegészítéseként a nyelvórák: film, színház, művészet, spanyol idegenforgalmi, üzleti spanyol, spanyol kultúra és a spanyol Gasztronómia. Minden az intenzív képzések egyetemi kreditek és minden hallgató hozzáfér az összes egyetemi szolgáltatások és létesítmények. ... [-]


Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
Campus Nappali Részidős 1 - 2 félév January 2019 Amerikai Egyesült Államok Walnut Spanyolország A Coruña + 3 további

[+]

Segítségnyújtás navigálást eljárás kérelmezésére átvihető kredit otthonában intézmény. 24 órás helyi vészhelyzeti kapcsolat. Kulturális tevékenységek (pl. Üdvözlő spanyol vacsora, tapas túrák, galíciai queimada ünnepség stb.) Napi kirándulások (pl. Santiago de Compostela, Islas Cies, galíciai falvak stb.) [-]

Spanyol online tanfolyam - 1-on-1 oktató

Lingoci
On-line Részidős

Élvezze az online spanyol osztályokat egy tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillaggal rendelkezünk. [+]

Tanulj spanyolul gyorsan.

Élvezze az online spanyol osztályokat egy tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillaggal rendelkezünk.

Interaktív, személyre szabott

Gyorsan javíthatja a spanyol nyelvet a szinteddel, céljaival és érdeklődési területeivel összhangban. Megtanulhat online (Skype-on keresztül) egy dedikált oktatóval, kommunikálni és megosztani a tananyagokat, akárcsak egy tanteremben.

Tanulj bárhol és bármikor.

Időnként megtanulhatja, hogy tetszőleges helyen álljon. Haladó ütemezési technológiánk lehetővé teszi, hogy könnyedén lefoglalhassuk a leckéket. Akkor is hozzáadhatja őket közvetlenül az online naptárhoz, és e-maileket és SMS-emlékeztetőket kaphat, hogy segítsen megtartani Önt.... [-]


Barcelona - Teljes munkaidős féléves szakmai gyakorlat

IES Abroad
Campus Nappali 3 hónapok January 2019 Spanyolország Barcelona

A 12 hetes szakmai gyakorlatunk Barcelonában garantálja a fizetés nélküli, hitelképes, heti 30-40 órás szakmai gyakorlatot az Ön által kiválasztott területen. Fejlessze szakmai készségeit, a kultúrák közötti kommunikáció képességét, és nyerjen valódi munkatapasztalatot, amely elkezdi a karrierjét a mai versenyképes munkaerőpiacon. [+]

Áttekintés

Kezdje karrierjét a nemzetközi szakmai gyakorlat megszerzésével, féléves szakmai gyakorlattal Barcelonában, az Ibériai-félsziget gazdasági és kulturális központjában. A Barcelona számos iparágban játszik szerepet, többek között a kereskedelem, az oktatás, a technológiaindítás, a szórakozás, a média és a divat területén. Kiváló lehetőségek állnak rendelkezésre a nemzetközi nonprofit szervezetekben és a művészetekben is. Építsen globális professzionális kapcsolati hálózatot, miközben mindent elviszel a gyönyörű spanyol városban, amely a fényes kék tenger és a fenséges hegyek között helyezkedik el.

A 12 hetes szakmai gyakorlatunk Barcelonában garantálja a fizetés nélküli, hitelképes, heti 30-40 órás szakmai gyakorlatot az Ön által kiválasztott területen. Fejlessze szakmai készségeit, a kultúrák közötti kommunikáció képességét, és nyerjen valódi munkatapasztalatot, amely elkezdi a karrierjét a mai versenyképes munkaerőpiacon.... [-]