Spanyol Tanfolyam

116 Spanyol Tanfolyam Összevetése

Spanyol nyelvtanfolyamok lehet az ideális választás, akik szeretnének megtanulni egy másik nyelvet, amely hasznos lehet a napról-napra él, valamint az üzleti életben. Spanyol sokoldalú nyelv, beszélt az egész világon.

Mi egy nyelvtanfolyam spanyol?

A spanyol nyelv tanfolyam a hallgatók a nyelvet, valamint írni és olvasni. Ez lehetővé teszi a diákok megtanulják, hogyan kell beszélgetni a társadalmi és az üzleti interakciók és tanítja a spanyol kultúrát is.

Mik az előnyei Figyelembe nyelvtanfolyamok spanyolul?

A kezelés ideje alatt egy spanyol nyelvtanfolyam értékes több okból is, különösen azért, mert sok országban szerte a világon, többek között az észak-amerikai, Európában, Dél-Amerikában és Közép-Amerika beszéli ezt a nyelvet.Ez is segít a diákoknak, hogy befolyásolja a különböző társadalmi helyzetekben.

Mennyibe kerül a Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A költségek ilyen tanfolyamok köre széles. Meg lehet találni nagyon kedvező programokat lehet venni online olcsón. Más lehetőség magában foglalja a kurzus egy egyetemi környezetben, ami drágább.

Mik a követelmények egy nyelvtanfolyam spanyol?

Az idő nagy részében, nagyon kevés, ha van ilyen, követelményeket figyelembe Spanyol kurzusok. Még a fiatalabb gyerekek vehetnek részt.

Milyen karrier javítása várhatunk egy nyelvtanfolyam spanyol?

Azok, akik több mint egy nyelvet, különösen értékes nyelvet, mint ez, értékes a munkaadók.Ez biztosítja a munkáltató azzal a képességgel, hogy számíthat a munkavállaló az ügyfelekkel, az ügyfelek és az üzleti partnerek több beállításokat.

Miért Vegyünk egy online nyelvtanfolyam spanyol?

Online tanfolyamok megkönnyítik az egyének számára, hogy szerezze be a nyelvet a saját tempójában. Ez lehetővé teszi az egyén tanul a saját tempójában.

Hol Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A kezelés ideje alatt a spanyol nyelvtanfolyam könnyű csinálni, hiszen rendelkezésre áll a különböző online iskola. Is elérhető a különböző iskolákban, beleértve a főiskolák.

Hogyan beiratkozik egy tanfolyam spanyolul?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Mutass többet

SIELE vizsga

Intercultura Costa Rica
Campus Nappali Nyílt Beiratkozás Costa Rica Heredia

A Heredia városi iskola helyszíne egy hivatalos SIELE vizsgaközpont, ahol el lehet végezni a SIELE vizsga és az órák előkészítése érdekében. Az akkreditált spanyol nyelvtanfolyamok összhangban vannak a Közös Európai Nyelvi Referenciakerettel (CEFR). [+]

1. AZ ÉV LEGJOBB LEGJOBB TANULMÁNYA: Green Season Promo - $ 295 KI a spanyol csoportos osztályaink, ha legalább három hetes spanyol programot foglaltak le. Ez a kedvezmény a 2018. augusztus 6. és december 21. között tartott összes programra vonatkozik.

2. COSTA RICAN NATIONAL HOLIDAY PROMO - A Guanacaste mellékletét ünnepeljük, és egy $ 25 kedvezményt adunk a spanyol órák minden egyes hétén, amikor 2018 júliusában lefoglaltuk!

MEGJEGYZÉS: Egyszerre csak egy kedvezmény vonatkozik.

Mi az a SIELE?

A SIELE képviseli a Servicio International de Evaluación de la Lengua Española és a legelismertebb spanyol nyelvvizsgát a világon, és támogatja az Instituto Cervantes, a Universidad Autónoma de México, a Salamanca Egyetem és a Buenos Airesi Egyetem.... [-]


Spanyol nyelv (hispániai tanulmányok)

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
Campus Nappali Részidős 4 - 32 hetek February 2019 Spanyolország Madrid + 1 további

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak nyújtani egy tekintélyes programban, miközben részt vesznek egy spanyol egyetem mindennapi életében, mind egyetemi, mind társadalmi szempontból. A program több mint 40 különböző tantárgyat kínál a spanyol nyelv, nyelvtan, irodalom, történelem, művészet, politikai tudomány és más hasonló tudományágak vonatkozásában. Minden szinten általános, specifikus és célzott kurzusok állnak rendelkezésre a hallgatók különböző igényeinek kielégítése érdekében.

[+]

Tapasztalja meg Spanyolországot és a spanyol nyelvet a Nebrija-ban, miközben egyetemi krediteket szerzett

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak igénybe venni egy rangos programban, miközben részt vesznek a spanyol egyetem mindennapi életében - mind egyetemi, mind társadalmi szempontból.

A program több mint 40 különböző tanfolyamot kínál a spanyol nyelv, a nyelvtan, az irodalom, a történelem, a művészet, a politikai tudomány és más hasonló tudományágak vonatkozásában.

Minden szinten általános, specifikus és célzott kurzusok állnak rendelkezésre a hallgatók különböző igényeinek kielégítése érdekében.... [-]


Online spanyol órák

Tico Lingo
On-line Nappali Részidős 1 óra Nyílt Beiratkozás Costa Rica Heredia + 1 további

Online spanyol tanfolyamok Tico Lingo professzorral Tanuljon és tanuljon spanyolul online egy helyi Costa Ricán spanyol professzorral a Tico Lingo . Állítsa be saját menetrendjét, és tanulmányozza a leginkább érdeklő témákat. Jelentkezzen be egy merülő program előtt vagy után, és 15% kedvezményt kap az online osztályokon! [+]

Online spanyol osztályok Tico Lingo professzorral

Tanuljon és tanuljon spanyolul online egy helyi Costa Ricán spanyol professzorral a Tico Lingo . Állítsa be saját menetrendjét, és tanulmányozza a leginkább érdeklő témákat. Jelentkezzen be egy merülő program előtt vagy után, és 15% kedvezményt kap az online osztályokon!

Óránkénti költség: $ 23 / óra

Csatlakozzon a Skype-on élő spanyol professzorral Costa RicábólÁllítsa be saját ütemezését (ajánlott 1 órás órák)15% -os kedvezményt kap egy merülő program regisztrálásával [-]

Spanyol külföldiek számára

Universidad EAFIT
Campus Nappali Részidős 2 - 4 hetek Nyílt Beiratkozás Kolumbia Medellín + 1 további

A spanyol mint idegen nyelvű program az Universidad EAFIT n Medellinben egy átfogó program a spanyol nyelvek elsajátítására, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy hatékonyan fejlesszék nyelvi kommunikációs készségeiket. [+]

Rólunk

A spanyol mint idegen nyelvű program az Universidad EAFIT n Medellinben egy átfogó program a spanyol nyelvek elsajátítására, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy hatékonyan fejlesszék nyelvi kommunikációs készségeiket. Minőségének elismeréseként ez az első spanyol, mint idegen nyelvű program Kolumbiában, amelyet a spanyol Instituto Cervantes igazol. A Közös Európai Keretrendszer (A1-C1) által leírt hat szakaszait 15 tanfolyamra osztják szét, melyek mindegyike 38 óra. A tanulás és az osztálytermi interakciók optimalizálása érdekében minden csoport csak 3-8 tanulóból áll.

A tanulási élményt az alábbiak biztosítják:

Azok a tanfolyamok, amelyeket a magasan képzett tanárok kis csoportjainak hatékony és megfelelő kommunikációján keresztül tanítanakEgy beszélgető partner, hogy hozzáférhessen a spanyol nyelvű beszélgetési szinthezAz egyetemi alapképzéseken való részvétel lehetősége. Ez a lehetőség a hallgatók számára hozzáférést biztosít a nyelvhez tudományos szinten; osztályok az egyetemi ütemezés tárgyát képezikKulturális tevékenységek naponta az egész campusban a nagyobb nyelvi merülésreProgrammódszertan... [-]

Gap Year or Semester in Spain

EF Gap Year
Campus Nappali 6 - 12 hónapok Nyílt Beiratkozás Spanyolország Madrid Marbella Barcelona + 2 további

[+]

A Legjobb Spanyol Tanfolyamok. Ár részletei : A fogadó család szállásai és egy étkezési terv szerepelnek a kurzus árában. Lépjen kapcsolatba a felvételi csoporttal személyre szabott árajánlattal. [-]

Intenzív spanyol nyelvtanfolyam

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Nappali 32 - 45 óra July 2019 Mexikó Guadalajara

A presztízs a CII tovább nőtt az évek során, főleg a spanyol. Ha a cél az, hogy beszélni ezt a nyelvet világszerte, a spanyol tanszék a Centro Internacional de Idiomas a megfelelő választás. A teljes listát és természetesen leírást az alábbiakban közöljük. [+]

A híd a világon

Centro Internacional de Idiomas

SPANYOL

Spanyol jelenleg beszélt több mint 300 millió ember. Kiderült ugyanakkor, mint a konszolidáció Spanyolországban, mint a modern állam idején a katolikus király és királynő, Ferdinánd és Izabella.

GUADALAJARA

Guadalajara egy szép város, és egy nagyon érdekes hely! Mivel a fővárosban a Jalisco állam, a város született, hogy nagy és csodálatos! Található Nyugat Mexikó, Guadalajara kínál a gyönyörű ragyogása egy város, hagyományos és modern egyszerre. Ez az egyik legjobb éghajlaton a világon, és ez közel a gyönyörű strandok Puerto Vallarta, Manzanillo és Melaque.

Az Universidad de Guadalajara AUTÓNOMA (UAG)... [-]


Kurzus: Program a misszionáriusok számára

Elec Spanish School
Campus Nappali 4 hetek February 2019 Costa Rica San Isidro de El General

Iskolánkban egyedi programokat dolgoztak ki az ügyfelek számára, akik az életüket a küldetés feladatának szentelik, és támogatják mások életminőségüket, egész életében. A misszionáriusok programjai úgy vannak felépítve, hogy olyan hallgatókkal fejlesszék őket, bármilyen szintről, legyenek kezdők, köztes, fejlettek vagy kiválóak. Az egyes programok tartalmát 4 intenzív héten, a napi 4 órában tömörítik. Alkalmazkodunk az ügyfél igényeihez és az idejéhez. [+]

Iskolánkban egyedi programokat dolgoztak ki az ügyfelek számára, akik az életüket a küldetés feladatának szentelik, és támogatják mások életminőségüket, egész életében. A misszionáriusok programjai úgy vannak felépítve, hogy olyan hallgatókkal fejlesszék őket, bármilyen szintről, legyenek kezdők, köztes, fejlettek vagy kiválóak. Az egyes programok tartalmát 4 intenzív héten, a napi 4 órában tömörítik. Alkalmazkodunk az ügyfél igényeihez és az idejéhez. Módunk kommunikatív, emiatt a 4 készséggel dolgozunk, amelyet minden embernek fejlesztenie kell ahhoz, hogy kommunikálhasson:

Halló képességÍrásbeli kifejezésOlvasási megértés és szövegekOrális termelés... [-]

Spanyol nyelvtanfolyam Alicante alatt hogueras de San Juan

ALICANTE – ELE USAL
Campus Nappali 3 hetek September 2019 Spanyolország Alicante

Élvezze Alicante alatt Hogueras de San Juan és spanyolul tanulni ugyanabban az időben. 30 leassons és egy hét anélkül leassons csak élvezni Hogueras. [+]

ELE Usal Alicante hektárnál diseñado un curso especial para que vengas egy aprender español ya disfrutar de la Cultura, la Gastronomía y la fiesta ALICANTINA. El número de terek está limitado egy 18 Estudiantes, y podrás reservar tu Plaza hasta El 7 de junio de 2017 (incluido).

Ofrecemos un plan de tres semanas en Alicante que incluye:

Curso de Lengua y Cultura Española de 30 horas de duración (3 horas de clases diarias durante dos semanas) Visita guiada Alicante (Martes 13 de junio por la Tarde) Cena despedida (Viernes 30 junio) Fechas: Del Martes 13 al martes 20 de junio y del Lunes 26 al viernes 30 de junio. Del Miércoles 21 al domingo 25 de junio nem HABRA clases para que podáis disfrutar de las Hogueras de San Juan. Horario de clases: De 09:00 12:30 egy con média hora de descanso. precios: Curso de Lengua y Cultura Española (30 horas) visita guiada y Price despedida: 268 € Recogida y vuelta al aeropuerto: 90 € (OPCIONAL) Alojamiento en Apartamento con compartido cocina (21 días): 1200 € ... [-]

Spanyol nyelvtanfolyamok

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
On-line Campus Nappali 3 - 6 hónapok September 2019 Amerikai Egyesült Államok Irvine USA Online + 2 további

Hatékonyan kommunikálhat ügyfeleivel, potenciális ügyfeleivel vagy munkatársaival, függetlenül a jelenlegi spanyol nyelvtudásától. [+]

Áttekintés

Hatékonyan kommunikálhat ügyfeleivel, potenciális ügyfeleivel vagy munkatársaival, függetlenül a jelenlegi spanyol nyelvtudásától. A tanfolyamok, amelyek az alapvető szókincset és nyelvtant, a társalgási kifejezéseket, kérdéseket és parancsokat igazítják a hallgatók igényeihez egy szórakoztató, kényelmes és átgondolt tanulási élmény érdekében.

Ki kellene részt venni

A kurzusokat üzleti és orvosi szakemberek számára tervezték, akik nagyon kevéssé vagy kevéssé ismerik vagy beszélnek spanyolul, és akik érdeklődnek a hatékony és átgondolt nyelvtanulási tapasztalatok iránt, ezek a tanfolyamok értékesek lesznek.

Program előnyeiMegérteni a spanyol szavakat és kifejezéseket a munkahelyi helyzetekben.Készítsen nyilatkozatokat, tegyen fel kérdéseket és folytasson párbeszédet teljes spanyol mondatokkal.Ismertesse az amerikai és latino kultúrák közötti különbségeket.Segítségnyújtás az alap-középfokú spanyol nyelvismeretreMutassa be a spanyol nyelvtudás elsajátításának vágyát [-]

Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
Campus Nappali Részidős 1 - 2 félév January 2019 Amerikai Egyesült Államok Walnut Spanyolország A Coruña + 3 további

[+]

Segítségnyújtás navigálást eljárás kérelmezésére átvihető kredit otthonában intézmény. 24 órás helyi vészhelyzeti kapcsolat. Kulturális tevékenységek (pl. Üdvözlő spanyol vacsora, tapas túrák, galíciai queimada ünnepség stb.) Napi kirándulások (pl. Santiago de Compostela, Islas Cies, galíciai falvak stb.) [-]

Buenos Aires - Speciális spanyol bevándorlás

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félév February 2019 Argentína Buenos Aires

Kifejezetten a fejlett spanyol nyelvtudású hallgatók számára tervezett program lehetővé teszi számodra, hogy felépíthessd nyelvi készségeidet, miközben merülsz Argentínában. A Buenos Aires Centeren folytatott fejlett nyelvvizsgán kívül számos spanyol tanított IES Abroad tanulmányi tanfolyam közül választhat, amelyek a következő területekre összpontosítanak: [+]

Áttekintés

Jól olvastad, írsz és beszélsz spanyolul. Miért nem veszi el a következő szintre az oktatásodat? Éljen és tanuljon Buenos Airesben, ahol a helyiek nyitottak és érdekelnek, hogy beszéljenek veled spanyolul, és segítsenek megtanulni nyelvüket, történelmüket és kultúráikat.

Kifejezetten a fejlett spanyol nyelvtudású hallgatók számára tervezett program lehetővé teszi számodra, hogy felépíthessd nyelvi készségeidet, miközben merülsz Argentínában. A Buenos Aires Centeren folytatott fejlett nyelvvizsgán kívül számos spanyol tanított IES Abroad tanulmányi tanfolyam közül választhat, amelyek a következő területekre összpontosítanak:... [-]


Intenzív spanyol programot - több, mint nyelv

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
Campus Nappali 4 hetek Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

A Spanyol tanfolyamok (minden szinten), amelyek célja, hogy a teljes merítés a spanyol nyelv és a környezet számára nagyon tapasztalatokat, hogy a diákok élnek át mind az osztályban, és máshol (projektek, előadások, rövidfilmek, feliratozás, játszik, blogolás, dráma , művészeti, szinkronizálás videók ...), mind a spanyol osztályok és az Tanfolyamok kiegészítéseként a nyelvórák: film, színház, művészet, spanyol idegenforgalmi, üzleti spanyol, spanyol kultúra és a spanyol Gasztronómia. Minden az intenzív képzések egyetemi kreditek és minden hallgató hozzáfér az összes egyetemi szolgáltatások és létesítmények. [+]

Átjátszás spanyol? Elhelyezés egy játék?

A Spanyol tanfolyamok (minden szinten), amelyek célja, hogy a teljes merítés a spanyol nyelv és a környezet számára nagyon tapasztalatokat, hogy a diákok élnek át mind az osztályban, és máshol (projektek, előadások, rövidfilmek, feliratozás, játszik, blogolás, dráma , művészeti, szinkronizálás videók ...), mind a spanyol osztályok és az Tanfolyamok kiegészítéseként a nyelvórák: film, színház, művészet, spanyol idegenforgalmi, üzleti spanyol, spanyol kultúra és a spanyol Gasztronómia. Minden az intenzív képzések egyetemi kreditek és minden hallgató hozzáfér az összes egyetemi szolgáltatások és létesítmények. ... [-]


Spanyol online tanfolyam - 1-on-1 oktató

Lingoci
On-line Részidős

Élvezze az online spanyol osztályokat egy tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillaggal rendelkezünk. [+]

Tanulj spanyolul gyorsan.

Élvezze az online spanyol osztályokat egy tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillaggal rendelkezünk.

Interaktív, személyre szabott

Gyorsan javíthatja a spanyol nyelvet a szinteddel, céljaival és érdeklődési területeivel összhangban. Megtanulhat online (Skype-on keresztül) egy dedikált oktatóval, kommunikálni és megosztani a tananyagokat, akárcsak egy tanteremben.

Tanulj bárhol és bármikor.

Időnként megtanulhatja, hogy tetszőleges helyen álljon. Haladó ütemezési technológiánk lehetővé teszi, hogy könnyedén lefoglalhassuk a leckéket. Akkor is hozzáadhatja őket közvetlenül az online naptárhoz, és e-maileket és SMS-emlékeztetőket kaphat, hogy segítsen megtartani Önt.... [-]


általános spanyol és az önkéntes munka

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campus Részidős 2 hónapok January 2019 Kolumbia Chía

Az önkéntes program előírja, középfokú spanyol és a két hónapos minimum tanfolyamot. Számos alternatíva önkéntes munka intézményekben, melyek gyermek vagy idős gondozás. [+]

menetrend Hétfőtől péntekig 8:00-00:00 m. (Intenzív) Hétfőtől péntekig 9:00-12:00 m. (Rendszeres) Rendszeres: 15 óra hetente / Intensiva: 20 óra hetente Tartalmazza: Egy (1) kulturális kirándulás hetente Két (2) órán Latin tánc egy héten Korlátlan használata a "Studium" forrásközpont Korlátlan hozzáférés a "Virtuális Sabana" virtuális platform Anyag osztályok Szintfelmérés Teljesítési igazolás természetesen órák száma, dátumok vett részt, és a végzettség. Önkéntes munka

Az önkéntes program előírja, középfokú spanyol és a két hónapos minimum tanfolyamot. Számos alternatíva önkéntes munka intézményekben, melyek gyermek vagy idős gondozás.... [-]


Spanyol nyelvtanfolyamok

Anda Sprachschule
Campus Nappali Részidős 1 - 48 hetek October 2018 Németország Berlin + 1 további

A spanyol nyelvtanfolyamok Berlinben fel a hallgató a központban. Ismerje meg a spanyol nálunk kis csoportokban, anyanyelvi tanárok és a képzett, és olcsón. Ezen kívül kínálunk személyre szabott segítséget négy nyelven, így az egyetlen gond az, hogy spanyolul tanulni. [+]

A spanyol nyelvtanfolyamok Berlinben fel a hallgató a központban. Ismerje meg a spanyol nálunk kis csoportokban, anyanyelvi tanárok és a képzett és olcsó. Ezen kívül kínálunk személyre szabott segítséget négy nyelven, így az egyetlen gond az, hogy spanyolul tanulni.

Ha már van a tudás spanyol érhet ingyenes szintű teszt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy egy találkozót.

Olvassa el a kezdő időpontot a spanyol nyelvtanfolyamok Berlinben! Próbálj ki minket!

Minden kurzusok alapján a közös európai referenciakeret a nyelvtudás, és kövesse a szintek indicati.Con az európai referenciakeret tette lehetővé a kiegyenlítés az elsajátítását több nyelven szinten Európa-szerte. A szintek a következők:... [-]