Filter
Tanfolyamok
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

122 Spanyol Tanfolyam Összevetése

Spanyol nyelvtanfolyamok lehet az ideális választás, akik szeretnének megtanulni egy másik nyelvet, amely hasznos lehet a napról-napra él, valamint az üzleti életben. Spanyol sokoldalú nyelv, beszélt az egész világon.

Mi egy nyelvtanfolyam spanyol?

A spanyol nyelv tanfolyam a hallgatók a nyelvet, valamint írni és olvasni. Ez lehetővé teszi a diákok megtanulják, hogyan kell beszélgetni a társadalmi és az üzleti interakciók és tanítja a spanyol kultúrát is.

Mik az előnyei Figyelembe nyelvtanfolyamok spanyolul?

A kezelés ideje alatt egy spanyol nyelvtanfolyam értékes több okból is, különösen azért, mert sok országban szerte a világon, többek között az észak-amerikai, Európában, Dél-Amerikában és Közép-Amerika beszéli ezt a nyelvet.Ez is segít a diákoknak, hogy befolyásolja a különböző társadalmi helyzetekben.

Mennyibe kerül a Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A költségek ilyen tanfolyamok köre széles. Meg lehet találni nagyon kedvező programokat lehet venni online olcsón. Más lehetőség magában foglalja a kurzus egy egyetemi környezetben, ami drágább.

Mik a követelmények egy nyelvtanfolyam spanyol?

Az idő nagy részében, nagyon kevés, ha van ilyen, követelményeket figyelembe Spanyol kurzusok. Még a fiatalabb gyerekek vehetnek részt.

Milyen karrier javítása várhatunk egy nyelvtanfolyam spanyol?

Azok, akik több mint egy nyelvet, különösen értékes nyelvet, mint ez, értékes a munkaadók.Ez biztosítja a munkáltató azzal a képességgel, hogy számíthat a munkavállaló az ügyfelekkel, az ügyfelek és az üzleti partnerek több beállításokat.

Miért Vegyünk egy online nyelvtanfolyam spanyol?

Online tanfolyamok megkönnyítik az egyének számára, hogy szerezze be a nyelvet a saját tempójában. Ez lehetővé teszi az egyén tanul a saját tempójában.

Hol Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A kezelés ideje alatt a spanyol nyelvtanfolyam könnyű csinálni, hiszen rendelkezésre áll a különböző online iskola. Is elérhető a különböző iskolákban, beleértve a főiskolák.

Hogyan beiratkozik egy tanfolyam spanyolul?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

122 Találatok Spanyol

Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

A 4 nyelvi készségen fog dolgozni: az írás, a beszéd, az olvasás és a meghallgatás (minden alkalommal új szókincset és nyelvtudást fogsz gyakorolni). Az osztályvezetőket ... [+]

A 4 nyelvi készségen fog dolgozni: az írás, a beszéd, az olvasás és a meghallgatás (minden alkalommal új szókincset és nyelvtudást fogsz gyakorolni). Az osztályvezetőket biztosítjuk, így nem kell extra anyagot vásárolni; csak egy szótárra lesz szüksége.

Tanfolyamaink nagyon rugalmasak, kiválaszthatja, hogy hány héttel tanuljon és mikor kezdjen. Az osztályok minden hétfőn kezdődnek, így kiválaszthatja a kurzus megkezdésének dátumát.

Árak

A költség függ attól függően, hogy hány héttel fogsz tanulni velünk, és milyen típusú típust fogsz venni.

Csatlakozhat néhány olyan kurzushoz, amelyet az Universidad de La Sabana a diákjai számára nyújt. Tájékoztassa velünk, hogy mely témákat érdekli, hogy megtaláljuk a tanfolyamot. Ez a kurzus nem lesz osztályozva, csak a részvételre vonatkozik, és nem jelent többletköltséget. * Ez csak azokra a diákokra vonatkozik, akik legalább 2 hónapig tartózkodnak.... [-]

Kolumbia Chía
Nyílt Beiratkozás
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 24 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Elec Spanish School

Iskolánkban egyedi programokat dolgoztak ki az ügyfelek számára, akik az életüket a küldetés feladatának szentelik, és támogatják mások életminőségüket, egész életében. A ... [+]

Iskolánkban egyedi programokat dolgoztak ki az ügyfelek számára, akik az életüket a küldetés feladatának szentelik, és támogatják mások életminőségüket, egész életében. A misszionáriusok programjai úgy vannak felépítve, hogy olyan hallgatókkal fejlesszék őket, bármilyen szintről, legyenek kezdők, köztes, fejlettek vagy kiválóak. Az egyes programok tartalmát 4 intenzív héten, a napi 4 órában tömörítik. Alkalmazkodunk az ügyfél igényeihez és az idejéhez. Módunk kommunikatív, emiatt a 4 készséggel dolgozunk, amelyet minden embernek fejlesztenie kell ahhoz, hogy kommunikálhasson:

Halló képességÍrásbeli kifejezésOlvasási megértés és szövegekOrális termelés... [-]
Costa Rica San Isidro de El General
Február 2020
Spanyol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Think in Spanish

A szokásos tanfolyamokhoz hasonlóan az őszi kurzus a tantermi órákat is magában foglalja a társadalmi és kulturális tevékenységekkel kombinálva, hogy megkönnyítse a hitel ... [+]

Intenzív kéthetes őszi kurzus

A szokásos tanfolyamokhoz hasonlóan az őszi kurzus a tantermi órákat is magában foglalja a társadalmi és kulturális tevékenységekkel kombinálva, hogy megkönnyítse a tanulást hiteles kommunikációs helyzetekben.

Diákok: Minimális életkor: 18. Minimális spanyol szint: A1 (Basic User)Rendelkezésre álló helyek: 10 / két hét és tanfolyam. Minimális csoportméret: 6 diák.Osztályegységek két héten belül60 ülés. 55 perc / óra15-20 ülés: üzleti spanyol10 óra: spanyol kiejtés és hangsúly

Menetrend

Hétfőtől péntekig: 9: 00-13: 30/15: 00-17:00

A társadalmi és kulturális tevékenységek 17:00 és hétvégén kerülnek megrendezésre... [-]

Spanyolország León
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Autónoma de Guadalajara

A Nemzetközi Nyelvi Központ (ILC) presztízse az évek során tovább nőtt, különösen spanyolul. Ha a cél az, hogy ezt a világ nyelvét beszélje, a spanyol osztály az ILC-nél ... [+]

TANULMÁNY SPANISH AT UAG

Fontolja meg Guadalajarát, mint a következő spanyol nyelvtanulás célpontját! A nyugat-mexikói székhelyű Guadalajara a hagyományos és modern városok pompás pompáját kínálja. A világ egyik legjobb éghajlata, Puerto Vallarta, Manzanillo és Melaque gyönyörű strandjai közelében található.

UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE GUADALAJARA ( UAG ), Mexikó legrégebbi magán egyeteme, több mint 80 éve akadémiai kiválóságra törekszik. A neve az oktatási presztízs szinonimájává vált, és világszerte ismert. UAG különösen fontos elismerést ért el Latin-Amerikában.

Az UAG NEMZETKÖZI KÖZPONTJA (ILC) lehetőséget nyújt a diákok számára, hogy személyesen és professzionálisan növekedjen az idegen nyelv tanulásával. Ezért a tanulók kölcsönhatásokon és osztálykonferenciákon keresztül megerősítik értékeiket, valamint elemzik annak a országnak a kultúráját, amelynek nyelvét tanulják.... [-]

Mexikó Guadalajara
Július 2020
Spanyol
Nappali
32 - 45 órák
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Católica del Norte

Jelentős tanulási tapasztalat Coquimbo csodálatos régiójában, kulturális és mágikus hely. A programokat úgy tervezték, hogy átfogó élményt nyújtsanak, beleértve a minőség ... [+]

A spanyol, a tengeri tudományok és az üzleti élet a Coquimbo-ban

Atacama Immersion Chile Az Universidad Católica del Norte

Hely: Coquimbo régió Chile központjában

Egy olyan régió, amely meglepődik a látogatóknak olyan csodálatos helyekkel, mint az Elqui-völgy, a híres völgy, ahol a chilei Pisco áll. Az égbolt tisztaságának köszönhetően a csillagászati megfigyelők fontos helyszíne. A tengeri biológiai sokféleség csodálatos partjai ideálisak a tengeri tudományok tanulmányozására. A Coquimbo az a régió, ahol született meg Gabriela Mistral irodalmi Nobel-díj, munkája, gyermekkora és történelme ezekben a gyönyörű területeken.

Leírás... [-]
Chile Coquimbo
Nyílt Beiratkozás
Angol,Spanyol
Nappali
2 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Azoknak, akik egy gyakorlati tapasztalat külföldön. Alicante egy élénk város, sok szakmai lehetőségeket, mind a spanyol és angol mint médium a munka. Különböző kombináció ... [+]

Azoknak, akik egy gyakorlati tapasztalat külföldön. Alicante egy élénk város, sok szakmai lehetőségeket, mind a spanyol és angol mint médium a munka.

Különböző kombinációk állnak rendelkezésre: Intenzív spanyol nyelvtanfolyamok vagy szemeszter kurzusok reggel és szakmai délután az Intenzív spanyol nyelvtanfolyam, amikor megérkezik a Alicante, majd egy két hónapos szakmai gyakorlat.

Mi segít megtalálni a megfelelő hely az Ön szakmai / önkéntes tapasztalat, vigyázni minden lépést a folyamat, és természetesen, a szükséges nyomon követése mind Ön és a társaság vagy nonprofit organiosation (NPO).

[-]
Spanyolország Alicante
Nyílt Beiratkozás
Angol,Spanyol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
ELITE Lenguas

Négyhetes, kompakt tanfolyam, amely magában foglalja a hallgatás, a beszéd, az olvasás és az írás minden aspektusát, így a hallgatók átfogó nyugati nyelvvizsgát adnak és ... [+]

Négyhetes, kompakt tanfolyam, amely magában foglalja a hallgatás, a beszéd, az olvasás és az írás minden aspektusát, így a hallgatók átfogó nyugati nyelvvizsgát adnak és folyamatosan javítják képességeiket a tantermi különböző gyakorlatokon keresztül.

Iskolánk ragaszkodik a kis osztályhoz, és mindegyik osztályban legfeljebb 9 diák vesz részt a legjobb tanítási minőség biztosításában, figyelmet fordít az egyes hallgatók tanulási helyzetére, és a tanulóknak átfogó interakciót biztosítanak a tanárral az osztály során.

Minden szint után egy-két hét szabad Dele tutor lesz, hogy segítsen a hallgatóknak megszilárdítani tudásukat és megismerkedjenek a Dele vizsgakérdésekkel.... [-]

Spanyolország Madrid
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 53 hetek
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
VERITAS

Ez a kurzus célja, hogy az általános bűnüldözési szakembereknek nem rendelkezzenek korábbi spanyol tapasztalattal, a szükséges eszközökkel a spanyol anyanyelvi beszélőkke ... [+]

Bűnüldözési szakmákSSP 151: Alapvető spanyol a bűnüldözési szakmák számáraIdőtartam: 4 hétNyelv: spanyolMinden hónapban, kivéve március, április, május, augusztus, szeptember865 USD

Ez a kurzus célja, hogy az általános bűnüldözési szakembereknek nem rendelkezzenek korábbi spanyol tapasztalattal, a szükséges eszközökkel a spanyol anyanyelvi beszélőkkel való kommunikációhoz. A 4 hetes tanfolyam során a diákok szimulált interakciókat fognak dolgozni a spanyol nyelvű betegekkel, hogy megszerezzék az alapvető nyelvi ismereteket és készségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kényelmesen kezeljék ezeket az interakciókat, amikor hazatérnek.... [-]

Costa Rica San José
Október 2019
Spanyol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Hatékonyan kommunikálhat ügyfeleivel, potenciális ügyfeleivel vagy munkatársaival, függetlenül a jelenlegi spanyol nyelvtudásától. ... [+]

Áttekintés

Hatékonyan kommunikálhat ügyfeleivel, potenciális ügyfeleivel vagy munkatársaival, függetlenül a jelenlegi spanyol nyelvtudásától. A tanfolyamok, amelyek az alapvető szókincset és nyelvtant, a társalgási kifejezéseket, kérdéseket és parancsokat igazítják a hallgatók igényeihez egy szórakoztató, kényelmes és átgondolt tanulási élmény érdekében.

Ki kellene részt venni

A kurzusokat üzleti és orvosi szakemberek számára tervezték, akik nagyon kevéssé vagy kevéssé ismerik vagy beszélnek spanyolul, és akik érdeklődnek a hatékony és átgondolt nyelvtanulási tapasztalatok iránt, ezek a tanfolyamok értékesek lesznek.

P... [-]
Amerikai Egyesült Államok Irvine USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 - 6 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

A kurzust Spanyolországban, Toledo városában tartják, 1986 óta a világörökségi városa, ahol a három kultúra együtt élt (keresztény, muzulmán és zsidó), amit El Greco, Cer ... [+]

Általános információk

A kurzust Spanyolországban, Toledo városában tartják, 1986 óta a világörökségi városa, ahol a három kultúra együtt élt (keresztény, muzulmán és zsidó), amit El Greco, Cervantes, Garcilaso és Bécquer áztattak, és kulturális ajánlatot kínáltak. irodalmi, művészeti és fantasztikus gasztronómia. Csak 30 perc vonattal Madrid központjától.

Időtartam és ütemezés

2019. július 8-tól 26-ig. Három hetes tanfolyam (60 elméleti gyakorlati óra).

A program július 7-től július 27-ig reggelig fedezi az egyetemi tartózkodást (teljes ellátás). A résztvevők nem tudják megérkezni az egyetemi tartózkodásra július 7-e előtt, és július 27-én el kell hagyniuk a szobájukat.... [-]

Spanyolország Madrid
Szeptember 2019
Spanish (Spain)
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
COINED Spanish Experiences: Learn Spanish in Latin America

A legjobb módja, hogy valóban megismerni egy új kultúra a tanulás a nyelvét. Az iskoláinkban kínálunk különböző spanyol nyelvtanfolyamok szerelt minden korosztály és képe ... [+]

spanyol nyelvtanfolyamok

A legjobb módja, hogy valóban megismerni egy új kultúra a tanulás a nyelvét. Az iskoláinkban kínálunk különböző spanyol nyelvtanfolyamok szerelt minden korosztály és képességeit. Vagy a csoportos órák vagy magánórák kapsz a nyitjára Español, és élni egy izgalmas új kaland. Spanyol az egyik leginkább beszélt nyelv a világon okkal! Gyere Latin-Amerikában, és megtudja, hogy miért ez a romantikus nyelv megbabonázza mindenkinek!

Spanyol szakembereknek Spanyol és üzleti Spanyol és kultúra Spanyol, orvostudomány Spanish for DELE tanúsítvány Spanyol tanároknak Spanyol és gyakorlat Helyszínek Argentína ... [-]
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Espiritu Santo

A diákok a szemeszter Ecuador Program a lehetőség, hogy tanulni, gyakorolni és tökéletesíteni spanyol nyelvtudásukat alatt idejüket UEES. Kínálunk hat szintjét spanyol ny ... [+]

Mit tanulhatok?

CLASSES

A nemzetközi diákok felvehetnek maximum 5 tanfolyamok (15 kredit) szemeszterenként. Ezek alkotják bármelyikében a következő 4-féle módon - Tanulmányok az angol, spanyol nyelvoktatás, Studies spanyol, szolgáltatás tanulás -, de egy részét vagy az összes megszokott.

Tanulmányok angolul

A széles alanyok UEES tanítani angol nyelven, amely lehetővé teszi a nemzetközi diákok, hogy nincs nagy jártasságot spanyol tartani a pályán a nagy kiadók, miközben dolgozik a nyelvtudásukat. Míg a legnagyobb választék a tanfolyamok a következő területeken: üzleti, pénzügyi és marketing, elegendő választás, hogy a diákok a legtöbb tudományágban, hogy egy teljes idejű terhelés egy félévre vagy tanévre.... [-]

Ecuador Guayaquil
Szeptember 2019
Angol,Spanyol
Nappali
1 félév
Campus
Bővebben magyarul
EF Gap Year

Ár részletei : A fogadó család szállásai és egy étkezési terv szerepelnek a kurzus árában. Lépjen kapcsolatba a felvételi csoporttal személyre szabott árajánlattal. ... [+]

A Legjobb Spanyol Tanfolyamok. Ár részletei : A fogadó család szállásai és egy étkezési terv szerepelnek a kurzus árában. Lépjen kapcsolatba a felvételi csoporttal személyre szabott árajánlattal. [-]
Spanyolország Madrid Marbella Barcelona
Nyílt Beiratkozás
Spanyol
Nappali
6 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Distance Learning Centre

A cél a spanyol A szintű képzés célja, hogy elősegítse a megszerzése négy alapvető készségek: hallgat, beszéd, olvasás és írás a spanyol nyelvet. Teszi ezt egy szerkezet ... [+]

A cél a spanyol A szintű képzés célja, hogy elősegítse a megszerzése négy alapvető készségek: hallgat, beszéd, olvasás és írás a spanyol nyelvet. Teszi ezt egy szerkezet öt szakaszból áll.

Ez egy szintű képzés kiterjed az új Edexcel lineáris tananyag célja vizsgák május / június 2018 vagy későbbi években.

A tantárgy keretében a következő 8 egység:

1. Egység: La Evolucion de la Sociedad Española 2. Egység: La cultura política y ARTISTICA en el mundo de Habla Hispana 3. Egység: Irodalom választás: Bodas de sangre által Lorca 4. egység: AS Listening, Reading és fordítás 5. egység: La inmigración y la Sociedad Española multikulturális 6. egység: La dictadura franquista y la Transición la Democracia Unit 7: Irodalom választás: Cronica de una muerte Anunciada által Gabriel García Márquez 8 egység: A-szintű szövegértés, olvasás és fordítás ... [-]
Egyesült Királyság UK Online
Nyílt Beiratkozás
Angol,Spanyol
Részidős oktatás
700 órák
On-line
Bővebben magyarul
Tico Lingo

Az intenzív spanyol osztályok, a napi kulturális tevékenységek és a hétvégi kalandtúrák egyesítésével a Teen Spanish tábor célja, hogy teljes mértékben belemerítse a diák ... [+]

Az intenzív spanyol osztályok, a napi kulturális tevékenységek és a hétvégi kalandtúrák egyesítésével a Teen Spanish tábor célja, hogy teljes mértékben belemerítse a diákokat Costa Ricán kultúrájába és közösségébe.

A tábor kiemeli a spanyolok tanulmányozását és megszerzését a kulturális merüléseken keresztül. A diákok nemcsak a spanyolok növekvő szintjén járnak el, hanem egy új világi és kulturális perspektívát is az életre ... és egy kaland, amely mindenkihez megosztható haza!

Korosztály: 13 - 18 Időtartam: 3 hét

Program részletei

A Teen Spanish Immersion Summer Camp három hétig fut, és kombinálja az intenzív spanyol osztályokat, napi kulturális tevékenységeket és hétvégi kirándulásokkal. Ez egy all-inclusive program, amely a tizenévesek számára mindent megtesz, hogy tanulni, meríteni, és el kell menni az élet kalandjával.... [-]

Costa Rica Heredia
Február 2020
Spanyol
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul