Filter
Tanfolyamok
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

109 Spanyol Tanfolyam Összevetése

Spanyol nyelvtanfolyamok lehet az ideális választás, akik szeretnének megtanulni egy másik nyelvet, amely hasznos lehet a napról-napra él, valamint az üzleti életben. Spanyol sokoldalú nyelv, beszélt az egész világon.

Mi egy nyelvtanfolyam spanyol?

A spanyol nyelv tanfolyam a hallgatók a nyelvet, valamint írni és olvasni. Ez lehetővé teszi a diákok megtanulják, hogyan kell beszélgetni a társadalmi és az üzleti interakciók és tanítja a spanyol kultúrát is.

Mik az előnyei Figyelembe nyelvtanfolyamok spanyolul?

A kezelés ideje alatt egy spanyol nyelvtanfolyam értékes több okból is, különösen azért, mert sok országban szerte a világon, többek között az észak-amerikai, Európában, Dél-Amerikában és Közép-Amerika beszéli ezt a nyelvet.Ez is segít a diákoknak, hogy befolyásolja a különböző társadalmi helyzetekben.

Mennyibe kerül a Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A költségek ilyen tanfolyamok köre széles. Meg lehet találni nagyon kedvező programokat lehet venni online olcsón. Más lehetőség magában foglalja a kurzus egy egyetemi környezetben, ami drágább.

Mik a követelmények egy nyelvtanfolyam spanyol?

Az idő nagy részében, nagyon kevés, ha van ilyen, követelményeket figyelembe Spanyol kurzusok. Még a fiatalabb gyerekek vehetnek részt.

Milyen karrier javítása várhatunk egy nyelvtanfolyam spanyol?

Azok, akik több mint egy nyelvet, különösen értékes nyelvet, mint ez, értékes a munkaadók.Ez biztosítja a munkáltató azzal a képességgel, hogy számíthat a munkavállaló az ügyfelekkel, az ügyfelek és az üzleti partnerek több beállításokat.

Miért Vegyünk egy online nyelvtanfolyam spanyol?

Online tanfolyamok megkönnyítik az egyének számára, hogy szerezze be a nyelvet a saját tempójában. Ez lehetővé teszi az egyén tanul a saját tempójában.

Hol Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A kezelés ideje alatt a spanyol nyelvtanfolyam könnyű csinálni, hiszen rendelkezésre áll a különböző online iskola. Is elérhető a különböző iskolákban, beleértve a főiskolák.

Hogyan beiratkozik egy tanfolyam spanyolul?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

109 Results in Spanyol

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak nyújtani egy tekintélyes programban, miközben részt vesznek egy sp ... [+]

Tapasztalja meg Spanyolországot és a spanyol nyelvet a Nebrija-ban, miközben egyetemi krediteket szerzett

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak igénybe venni egy rangos programban, miközben részt vesznek a spanyol egyetem mindennapi életében - mind egyetemi, mind társadalmi szempontból.

A program több mint 40 különböző tanfolyamot kínál a spanyol nyelv, a nyelvtan, az irodalom, a történelem, a művészet, a politikai tudomány és más hasonló tudományágak vonatkozásában.

Minden szinten általános, specifikus és célzott kurzusok állnak rendelkezésre a hallgatók különböző igényeinek kielégítése érdekében.... [-]

Spanyolország Madrid
February 2019
Nappali
Részidős oktatás
4 - 32 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Intercultura Costa Rica

Többet szeretne megtudni, mint a spanyol ?! Ön a spanyol nyelviskolák egy önkéntes projektet, privát szörfözést vagy latin táncórákat szeretne kombinálni, vagy egy orvosi ... [+]

spanyol

Ha ön kíváncsi az önkéntességre Costa Rica-ban, feltárja a latin-amerikai kultúrát és a helyi közösségeket, és tölti az idejét külföldön, másoknak segít, akkor az Intercultura Nyelviskola a legjobb választás.

Projektjeink a fejlesztésre, az oktatásra, az egészségügyre, a szociális munkára és a környezetre összpontosítanak. Önkéntes lehetőségeket kínálunk 18 éves vagy annál idősebb felnőtteknek, akik legalább 2–4 hetes spanyol órákat és legalább 2–4 hetet vállalhatnak az önkéntes projektben. Az időbeli elkötelezettség és a szükséges spanyol szint a projektek között változik.

Meghívjuk Önt, hogy vegyenek részt a programjainkban, és hozzájáruljanak a kulturális megértéshez a globális csere, a tudatosság és a társadalmi ismeretek révén... [-]

Costa Rica Heredia Sámara
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 - 12 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Tico Lingo

Az intenzív spanyol osztályok, a napi kulturális tevékenységek és a hétvégi kalandtúrák egyesítésével a Teen Spanish tábor célja, hogy teljes mértékben belemerítse a diák ... [+]

Az intenzív spanyol osztályok, a napi kulturális tevékenységek és a hétvégi kalandtúrák egyesítésével a Teen Spanish tábor célja, hogy teljes mértékben belemerítse a diákokat Costa Ricán kultúrájába és közösségébe.

A tábor kiemeli a spanyolok tanulmányozását és megszerzését a kulturális merüléseken keresztül. A diákok nemcsak a spanyolok növekvő szintjén járnak el, hanem egy új világi és kulturális perspektívát is az életre ... és egy kaland, amely mindenkihez megosztható haza!

Korosztály: 13 - 18 Időtartam: 3 hét

Program részletei

A Teen Spanish Immersion Summer Camp három hétig fut, és kombinálja az intenzív spanyol osztályokat, napi kulturális tevékenységeket és hétvégi kirándulásokkal. Ez egy all-inclusive program, amely a tizenévesek számára mindent megtesz, hogy tanulni, meríteni, és el kell menni az élet kalandjával.... [-]

Costa Rica Heredia
February 2019
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
EF Gap Year

Ár részletei : A fogadó család szállásai és egy étkezési terv szerepelnek a kurzus árában. Lépjen kapcsolatba a felvételi csoporttal személyre szabott árajánlattal. ... [+]

Ár részletei : A fogadó család szállásai és egy étkezési terv szerepelnek a kurzus árában. Lépjen kapcsolatba a felvételi csoporttal személyre szabott árajánlattal. [-]
Spanyolország Madrid Marbella Barcelona
Nyílt Beiratkozás
Nappali
6 - 12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
LM Marti Education

Szoros szörf oktatókkal szorosan együttműködünk annak biztosítása érdekében, hogy a lehető legjobb szörfözés megvalósuljon. Szakembereinknek több száz korábbi osztályuk v ... [+]

Voltál valaha a Vizcayai-öbölben? Ha nem, akkor különös meglepetésbe kerülsz! Szörfözést kínálunk helyiekkel, akik az északi spanyolország legnépszerűbb és legismertebb strandjain taníthatnak.

Szoros szörf oktatókkal szorosan együttműködünk annak biztosítása érdekében, hogy a lehető legjobb szörfözés megvalósuljon. Szakembereinknek több száz korábbi osztályuk van különböző szinteken, kezdettől kezdve a fejlettig. A biztonság fontos tényező, amelyet figyelembe veszünk.

A szörfözésen kívül spanyol nyelvórákat is kínálunk. Míg Spanyolországban nagyon hasznos tanulni néhány spanyol kifejezést, amelyek segíthetnek a helyi spanyol kultúrába való belépéshez. A nyelv elsajátításának legjobb módja egy olyan országban való tanulmányozása, amelyben a nyelvet beszélik. Tapasztalt, teljes körűen képzett anyanyelvű tanárok segítenek a spanyol nyelvtanulásban az osztályban, így gyakorolhatják az utcán, a fogadó családdal vagy a barátaival.... [-]

Spanyolország Getxo
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Autónoma de Guadalajara

A presztízs a CII tovább nőtt az évek során, főleg a spanyol. Ha a cél az, hogy beszélni ezt a nyelvet világszerte, a spanyol tanszék a Centro Internacional de Idiomas a ... [+]

A híd a világon

Centro Internacional de Idiomas

SPANYOL

Spanyol jelenleg beszélt több mint 300 millió ember. Kiderült ugyanakkor, mint a konszolidáció Spanyolországban, mint a modern állam idején a katolikus király és királynő, Ferdinánd és Izabella.

GUADALAJARA

Guadalajara egy szép város, és egy nagyon érdekes hely! Mivel a fővárosban a Jalisco állam, a város született, hogy nagy és csodálatos! Található Nyugat Mexikó, Guadalajara kínál a gyönyörű ragyogása egy város, hagyományos és modern egyszerre. Ez az egyik legjobb éghajlaton a világon, és ez közel a gyönyörű strandok Puerto Vallarta, Manzanillo és Melaque.

Az Universidad de Guadalajara AUTÓNOMA (UAG)... [-]

Mexikó Guadalajara
July 2019
Nappali
32 - 45 óra
Campus
Bővebben magyarul
Elec Spanish School

Iskolánkban egyedi programokat dolgoztak ki az ügyfelek számára, akik az életüket a küldetés feladatának szentelik, és támogatják mások életminőségüket, egész életében. A ... [+]

Iskolánkban egyedi programokat dolgoztak ki az ügyfelek számára, akik az életüket a küldetés feladatának szentelik, és támogatják mások életminőségüket, egész életében. A misszionáriusok programjai úgy vannak felépítve, hogy olyan hallgatókkal fejlesszék őket, bármilyen szintről, legyenek kezdők, köztes, fejlettek vagy kiválóak. Az egyes programok tartalmát 4 intenzív héten, a napi 4 órában tömörítik. Alkalmazkodunk az ügyfél igényeihez és az idejéhez. Módunk kommunikatív, emiatt a 4 készséggel dolgozunk, amelyet minden embernek fejlesztenie kell ahhoz, hogy kommunikálhasson:

Halló képességÍrásbeli kifejezésOlvasási megértés és szövegekOrális termelés... [-]
Costa Rica San Isidro de El General
February 2019
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
ALICANTE – ELE USAL

Ez Szuperintenzív természetesen a diákok a lehetőséget, ötvözi a spanyol nyelv és kultúra intenzív tanfolyam (15 óra hetente) egy 5 órás heti beszélgetés vagy egy spanyol ... [+]

Leírás

A spanyol nyelv és kultúra tanfolyamok célja azokat a fiatalokat, akik szeretnék megtanulni spanyolul Alicante. Ezek kínálnak minden szintjén a Közös Európai Referenciakeret (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

A fő cél az intenzív tanfolyam célja, hogy javítsa a tanulók nyelvi kompetencia belül egy merülő kulturális környezetet, és a kommunikatív módszer az osztályban.

Tanfolyamaink értelmes gyakorlat nyelvtan, szókincs, szóbeli és írásbeli kifejezőkészség, az egészet segítségével valós helyzetekben és szövegek.

Menetrend

Hétfőtől péntekig 9:00 és a 12:30 (a 30 perces szünet), és 13:00-14:00. Meg fogják kérni, hogy töltse ki a szóbeli része Online szintfelmérés Az első tanítási nap, hogy meg tudjuk határozni a szintet spanyol pontosabban. Ez Szuperintenzív tanfolyam a diákok a lehetőséget ötvözi a spanyol nyelv és kultúra intenzív tanfolyam (15 óra hetente) egy 5 órás heti beszélgetés vagy egy spanyol és Kommunikációs természetesen. ... [-]

Spanyolország Alicante
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul
ELITE Lenguas

Négyhetes, kompakt tanfolyam, amely magában foglalja a hallgatás, a beszéd, az olvasás és az írás minden aspektusát, így a hallgatók átfogó nyugati nyelvvizsgát adnak és ... [+]

Négyhetes, kompakt tanfolyam, amely magában foglalja a hallgatás, a beszéd, az olvasás és az írás minden aspektusát, így a hallgatók átfogó nyugati nyelvvizsgát adnak és folyamatosan javítják képességeiket a tantermi különböző gyakorlatokon keresztül.

Iskolánk ragaszkodik a kis osztályhoz, és mindegyik osztályban legfeljebb 9 diák vesz részt a legjobb tanítási minőség biztosításában, figyelmet fordít az egyes hallgatók tanulási helyzetére, és a tanulóknak átfogó interakciót biztosítanak a tanárral az osztály során.

Minden szint után egy-két hét szabad Dele tutor lesz, hogy segítsen a hallgatóknak megszilárdítani tudásukat és megismerkedjenek a Dele vizsgakérdésekkel.... [-]

Spanyolország Madrid
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 53 hetek
Campus
On-line
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul
Lingoci

Élvezze az online spanyol osztályokat egy tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillag ... [+]

Tanulj spanyolul gyorsan.

Élvezze az online spanyol osztályokat egy tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillaggal rendelkezünk.

Interaktív, személyre szabott

Gyorsan javíthatja a spanyol nyelvet a szinteddel, céljaival és érdeklődési területeivel összhangban. Megtanulhat online (Skype-on keresztül) egy dedikált oktatóval, kommunikálni és megosztani a tananyagokat, akárcsak egy tanteremben.

Tanulj bárhol és bármikor.

Időnként megtanulhatja, hogy tetszőleges helyen álljon. Haladó ütemezési technológiánk lehetővé teszi, hogy könnyedén lefoglalhassuk a leckéket. Akkor is hozzáadhatja őket közvetlenül az online naptárhoz, és e-maileket és SMS-emlékeztetőket kaphat, hogy segítsen megtartani Önt.... [-]

Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Azoknak, akik egy gyakorlati tapasztalat külföldön. Alicante egy élénk város, sok szakmai lehetőségeket, mind a spanyol és angol mint médium a munka. Különböző kombináció ... [+]

Azoknak, akik egy gyakorlati tapasztalat külföldön. Alicante egy élénk város, sok szakmai lehetőségeket, mind a spanyol és angol mint médium a munka.

Különböző kombinációk állnak rendelkezésre: Intenzív spanyol nyelvtanfolyamok vagy szemeszter kurzusok reggel és szakmai délután az Intenzív spanyol nyelvtanfolyam, amikor megérkezik a Alicante, majd egy két hónapos szakmai gyakorlat.

Mi segít megtalálni a megfelelő hely az Ön szakmai / önkéntes tapasztalat, vigyázni minden lépést a folyamat, és természetesen, a szükséges nyomon követése mind Ön és a társaság vagy nonprofit organiosation (NPO).

[-]
Spanyolország Alicante
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
IES Abroad

Ha érdekli a spanyol nyelvtudás fejlesztése, ez a program lehetőséget kínál arra, hogy gyorsan megerősítse a spanyol nyelvét az IES Abroad szigorú nyelvtanfolyamán keresz ... [+]

Áttekintés

A közel 1,6 millió lakosú Quito egy élénk és modern város, amely gyönyörű gyarmati spanyol építészetéről híres. Emellett Ecuador fővárosa - a világ egyik legbiológiailag változatos országa. Gyere Quito-ba és merüljön el a helyi nyelvekbe és kultúrákba, miközben az Ecuador ökológiai és etnikai sokszínűségére és a fejlődés kihívásaira összpontosít.

Ha érdekli a spanyol nyelvtudás fejlesztése, ez a program lehetőséget kínál arra, hogy gyorsan megerősítse a spanyol nyelvét az IES Abroad szigorú nyelvtanfolyamán keresztül. Válaszd ki a tanfolyamod hátralévő részeit az IES Abroad on és az egyik leginkább elismert egyetemen, Ecuadorban, az Universidad San Francisco de Quito-n (USFQ). A Quito-ban is felvehet egy szolgáltatási tanulás elhelyezését, amely segít a város társadalmi problémáinak elsajátításában.... [-]

Ecuador Quito
January 2020
Nappali
1 - 2 félév
Campus
Bővebben magyarul
University of Almeria

Az új szemléletmódok közül, amelyeket az ELE-tanfolyam során figyelembe kell venni, a kultúrák iránti növekvő érdeklődés a programokban, azzal a meggyőződéssel, hogy a ny ... [+]

bevezetés

Az új szemléletmódok közül, amelyeket az ELE-tanfolyam során figyelembe kell venni, a kultúrák iránti növekvő érdeklődés a programokban, azzal a meggyőződéssel, hogy a nyelv tanulása a közösségre való hivatkozás nélkül nehéz feladat és kevés dúsító. A kommunikációs megközelítés, amely jelenleg a nyelvtanulás szempontjából a leghatékonyabbnak tűnik, a kulturális beillesztést igényli, mivel ez egy didaktikus orientáció, amely figyelembe veszi azt a gondolatot, hogy nem csak a nyelvi kompetencia fontos, hanem versenyen kívül is. Arra törekszünk, hogy a hallgatóknak olyan programot kínáljanak, ahol a kulturális tartalom a nyelvi rendszer bemutatásának kiindulópontja vagy platformja. Még inkább, ha a hallgató egy nyelvet tanul a célországban, a mélyebb értelemben a személyes gazdagodási folyamatba kerül; érdekli az ország kultúráját, ezért minden eszközt meg kell adnunk annak megértéséhez. Ez a teljes bemerítés kontextusa. Az osztálytermi osztályokban a kezdetektől fogva alapvető fontosságú társadalmi-kulturális tartalmak kerülnek bevezetésre azonnali szükségletek kielégítésére abban a társadalomban, amelyben a diákok elmerülnek. Ezek a tartalmak beszélgetési témaként is működnek, így a társadalmi-kulturális vita fóruma egy fordulóban, amely nyelvről kultúrára és kultúráról nyelvre megy. Az osztályon kívüli osztályok, a tartomány reprezentatív elemeinek vezetett látogatásai, mind a múlt jelei, mind a jelen mintái olyan feladatok sorozatává alakulnak, amelyekkel a hallgató megtanulja, hogyan lépjen kapcsolatba a közvetlen környezettel; amit lát, kezd szerezni a jelentést. A fő cél az, hogy a hallgató aktív elem legyen, ahol teljes kapcsolat van a beszélgetés és a kultúra között. Tehát a kultúránk iránti érdeklődés arra ösztönzi őket, hogy a nyelvet munkaeszközként használják.... [-]

Spanyolország Almería
July 2019
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Cambridge Institute

A 2012 szeptemberében indított kurzusaink közé tartozik a nyelvtudás fejlesztése és a Cambridge-i Egyetem (KET, PET, FCE, CAE, BULATS) hivatalos vizsgálata által megkövet ... [+]

Ez az angol / spanyol tanfolyam lehetővé teszi, hogy a diákok a világ minden tájáról megismerjék a nyelvtan alapvető ismereteit és gyakorlatát.

Ez magában foglalja a négy nyelvtudást: olvasás, írás, beszéd és hallgatás szöveges, video és interaktív gyakorlatokon keresztül, amelyeket a rendszer automatikusan korrigál.

Ez a kurzus az online platformunkon keresztül történik, amely különböző témájú egységeket kínál különböző intenzitású és nehézségi szintekkel a hallgató angol nyelvtudásától függően.

A tanfolyam magában foglalja: tanítási és hallókészülékeket, hírlevelet, a legfontosabb angol vagy spanyol nyelvű honlapok linkjeit, valamint az összes szót és kifejezést lefordító szótár.... [-]

Spanyolország Madrid
September 2019
Nappali
3 hónapok
On-line
Bővebben magyarul
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Hatékonyan kommunikálhat ügyfeleivel, potenciális ügyfeleivel vagy munkatársaival, függetlenül a jelenlegi spanyol nyelvtudásától. ... [+]

Áttekintés

Hatékonyan kommunikálhat ügyfeleivel, potenciális ügyfeleivel vagy munkatársaival, függetlenül a jelenlegi spanyol nyelvtudásától. A tanfolyamok, amelyek az alapvető szókincset és nyelvtant, a társalgási kifejezéseket, kérdéseket és parancsokat igazítják a hallgatók igényeihez egy szórakoztató, kényelmes és átgondolt tanulási élmény érdekében.

Ki kellene részt venni

A kurzusokat üzleti és orvosi szakemberek számára tervezték, akik nagyon kevéssé vagy kevéssé ismerik vagy beszélnek spanyolul, és akik érdeklődnek a hatékony és átgondolt nyelvtanulási tapasztalatok iránt, ezek a tanfolyamok értékesek lesznek.

P... [-]
Amerikai Egyesült Államok Irvine USA Online
September 2019
Nappali
3 - 6 hónapok
Campus
On-line
Bővebben magyarul