Spanyol Tanfolyam

107 Spanyol Tanfolyam Összevetése

Spanyol nyelvtanfolyamok lehet az ideális választás, akik szeretnének megtanulni egy másik nyelvet, amely hasznos lehet a napról-napra él, valamint az üzleti életben. Spanyol sokoldalú nyelv, beszélt az egész világon.

Mi egy nyelvtanfolyam spanyol?

A spanyol nyelv tanfolyam a hallgatók a nyelvet, valamint írni és olvasni. Ez lehetővé teszi a diákok megtanulják, hogyan kell beszélgetni a társadalmi és az üzleti interakciók és tanítja a spanyol kultúrát is.

Mik az előnyei Figyelembe nyelvtanfolyamok spanyolul?

A kezelés ideje alatt egy spanyol nyelvtanfolyam értékes több okból is, különösen azért, mert sok országban szerte a világon, többek között az észak-amerikai, Európában, Dél-Amerikában és Közép-Amerika beszéli ezt a nyelvet.Ez is segít a diákoknak, hogy befolyásolja a különböző társadalmi helyzetekben.

Mennyibe kerül a Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A költségek ilyen tanfolyamok köre széles. Meg lehet találni nagyon kedvező programokat lehet venni online olcsón. Más lehetőség magában foglalja a kurzus egy egyetemi környezetben, ami drágább.

Mik a követelmények egy nyelvtanfolyam spanyol?

Az idő nagy részében, nagyon kevés, ha van ilyen, követelményeket figyelembe Spanyol kurzusok. Még a fiatalabb gyerekek vehetnek részt.

Milyen karrier javítása várhatunk egy nyelvtanfolyam spanyol?

Azok, akik több mint egy nyelvet, különösen értékes nyelvet, mint ez, értékes a munkaadók.Ez biztosítja a munkáltató azzal a képességgel, hogy számíthat a munkavállaló az ügyfelekkel, az ügyfelek és az üzleti partnerek több beállításokat.

Miért Vegyünk egy online nyelvtanfolyam spanyol?

Online tanfolyamok megkönnyítik az egyének számára, hogy szerezze be a nyelvet a saját tempójában. Ez lehetővé teszi az egyén tanul a saját tempójában.

Hol Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A kezelés ideje alatt a spanyol nyelvtanfolyam könnyű csinálni, hiszen rendelkezésre áll a különböző online iskola. Is elérhető a különböző iskolákban, beleértve a főiskolák.

Hogyan beiratkozik egy tanfolyam spanyolul?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Mutass többet

Online Spanyol órák

Tico Lingo
On-line Nappali Részidős 1 óra Nyílt Beiratkozás Costa Rica Heredia + 1 további

Online spanyol tanfolyamok Tico Lingo professzorral Tanuljon és tanuljon spanyolul online egy helyi Costa Ricán spanyol professzorral a Tico Lingo . Állítsa be saját menetrendjét, és tanulmányozza a leginkább érdeklő témákat. Jelentkezzen be egy merülő program előtt vagy után, és 15% kedvezményt kap az online osztályokon! [+]

Online spanyol osztályok Tico Lingo professzorral

Tanuljon és tanuljon spanyolul online egy helyi Costa Ricán spanyol professzorral a Tico Lingo . Állítsa be saját menetrendjét, és tanulmányozza a leginkább érdeklő témákat. Jelentkezzen be egy merülő program előtt vagy után, és 15% kedvezményt kap az online osztályokon!

Óránkénti költség: $ 23 / óra

Csatlakozzon a Skype-on élő spanyol professzorral Costa RicábólÁllítsa be saját ütemezését (ajánlott 1 órás órák)15% -os kedvezményt kap egy merülő program regisztrálásával [-]

Spanyol Nyelv (hispániai Tanulmányok)

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
Campus Nappali Részidős 4 - 32 hetek September 2018 Spanyolország Madrid + 1 további

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak nyújtani egy tekintélyes programban, miközben részt vesznek egy spanyol egyetem mindennapi életében, mind egyetemi, mind társadalmi szempontból. A program több mint 40 különböző tantárgyat kínál a spanyol nyelv, nyelvtan, irodalom, történelem, művészet, politikai tudomány és más hasonló tudományágak vonatkozásában. Minden szinten általános, specifikus és célzott kurzusok állnak rendelkezésre a hallgatók különböző igényeinek kielégítése érdekében.

[+]

Tapasztalja meg Spanyolországot és a spanyol nyelvet a Nebrija-ban, miközben egyetemi krediteket szerzett

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak igénybe venni egy rangos programban, miközben részt vesznek a spanyol egyetem mindennapi életében - mind egyetemi, mind társadalmi szempontból.

A program több mint 40 különböző tanfolyamot kínál a spanyol nyelv, a nyelvtan, az irodalom, a történelem, a művészet, a politikai tudomány és más hasonló tudományágak vonatkozásában.

Minden szinten általános, specifikus és célzott kurzusok állnak rendelkezésre a hallgatók különböző igényeinek kielégítése érdekében.... [-]


Felnőtt Spanyol Immersziós Program

Intercultura Costa Rica
Campus Nappali 1 - 16 hetek Nyílt Beiratkozás Costa Rica Heredia Sámara + 1 további

A spanyol immersion programunk teljes körű spanyol nyelvismereti lehetőséget nyújt. Programunk négy integrált összetevőből áll: napi órák, napi kulturális tevékenységek, családtagok (választható, de nagyon ajánlott) és "spanyol kizárólagos szabály" az egyetemen. Ez annak biztosítására, hogy diákjaink a lehető legtöbbet hozhassák ki spanyol tanulmányaikból, miközben az iskolai létesítményekben 100% -os merülő környezetet és tapasztalatot biztosítanak minden diák számára. Ismerje meg, hogyan beszélhet spanyolul értelmes, valóságos helyzetekben, szórakoztató és dinamikus osztályainkkal. Az osztályos foglalkozások hatékony és hiteles tanulási tevékenységeket tartalmaznak, amelyek megfelelnek az összes tanulási stílusnak, kultúrának és korosztálynak. [+]

Ismerje meg, hogyan beszélhet spanyolul értelmes, valóságos helyzetekben, szórakoztató és dinamikus osztályainkkal. Az osztályos foglalkozások hatékony és hiteles tanulási tevékenységeket tartalmaznak, amelyek megfelelnek az összes tanulási stílusnak, kultúrának és korosztálynak.

Programunk kiterjed az Európai Nyelvi Tanulási Keretrendszer által létrehozott hat különböző szintre. Megtanulnak beszélni értelmes, valós élethelyzetekben, amelyek megtanítják őket megfelelő módon kommunikálni egy társadalmi és nyelvi környezetben.

STANDARD CSOPORT-OSZTÁLYOK - AJÁNLOTT ÉV-OK, kivéve iskolai naptárunkat .Napi 4 óra, vasárnap, két 15 perces szünettelKis csoportok (minimum 2, legfeljebb 6 diák). Az 1 osztályt tartalmazó osztályok napi 3 órára lesznek helyett 4 helyett.Az osztályok minden szinten elérhetők a következő ütemezésekben:Történelmi Heredia Campus: délelőtt (8:30 - 12:30), vagy délután (13:30 - 17:30) a spanyol szinttől függően. AZ ALKALMAZOTT HETI OSZTÁLYOK.Sámara Beachfront Campus: reggelenként (8: 00-12: 00) és délután (13: 00-17: 00). AZ ALTERNÁLIS NAPI OSZTÁLYOK.MAGÁNHétfőtől péntekig ajánlható reggel vagy délután a tanár elérhetőségétől függően.A csoportos órákhoz privát leckéket adhatsz egy intenzívebb programhoz, vagy csak privát osztályokat választhatsz. Magánórákkal 100% -ot szakosodhat spanyol nyelvtudással és terminológiájával az Ön szakmai területén és más érdekes témákban.ÁRAK:... [-]

Tanulás Külföldön Spanyolország

Youth for Understanding USA
Campus Nappali 1 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Washington DC

"Estoy habitus habo venido a España" lehet a mottója, amíg Spanyolországban vagy. Ez azt jelenti, hogy "boldog vagyok, hogy Spanyolországban lehetek." Mint egy YFU diák, akkor egy család részévé válsz, iskolába jársz és ott élsz elég hosszú ideig ahhoz, hogy megértsd, mit jelent spanyol! [+]

"Estoy habitus habo venido a España" lehet a mottója, amíg Spanyolországban vagy. Ez azt jelenti, hogy "boldog vagyok, hogy Spanyolországban lehetek." Mint egy YFU diák, akkor egy család részévé válsz, iskolába jársz és ott élsz elég hosszú ideig ahhoz, hogy megértsd, mit jelent spanyol!

Pillantás

Ösztöndíjak elérhetőek

385 - Holcomb378 - A Grand Forks Scheels ösztöndíj368 - YFU közösségi támogatás384 - YFU Pénzügyi Segélyalap

Kor követelmény

2000. december 31. - 2003. szeptember 30.

Azok a diákok, akik nem felelnek meg ennek a kor követelménynek, vagy akik a program kezdete előtt végzik el a középiskolát, eseti alapon veszik figyelembe a felvételt.... [-]


Gap Year or Semester in Spain

EF Gap Year
Campus Nappali 6 - 12 hónapok Nyílt Beiratkozás Spanyolország Madrid Málaga Barcelona + 2 további

[+]

A Legjobb Spanyol Tanfolyamok. Ár részletei : A fogadó család szállásai és egy étkezési terv szerepelnek a kurzus árában. Lépjen kapcsolatba a felvételi csoporttal személyre szabott árajánlattal. [-]

Spanyol Külföldiek Számára

Universidad EAFIT
Campus Nappali Részidős 2 - 4 hetek Nyílt Beiratkozás Kolumbia Medellin + 1 további

A spanyol mint idegen nyelvű program az Universidad EAFIT n Medellinben egy átfogó program a spanyol nyelvek elsajátítására, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy hatékonyan fejlesszék nyelvi kommunikációs készségeiket. [+]

Rólunk

A spanyol mint idegen nyelvű program az Universidad EAFIT n Medellinben egy átfogó program a spanyol nyelvek elsajátítására, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy hatékonyan fejlesszék nyelvi kommunikációs készségeiket. Minőségének elismeréseként ez az első spanyol, mint idegen nyelvű program Kolumbiában, amelyet a spanyol Instituto Cervantes igazol. A Közös Európai Keretrendszer (A1-C1) által leírt hat szakaszait 15 tanfolyamra osztják szét, melyek mindegyike 38 óra. A tanulás és az osztálytermi interakciók optimalizálása érdekében minden csoport csak 3-8 tanulóból áll.

A tanulási élményt az alábbiak biztosítják:

Azok a tanfolyamok, amelyeket a magasan képzett tanárok kis csoportjainak hatékony és megfelelő kommunikációján keresztül tanítanakEgy beszélgető partner, hogy hozzáférhessen a spanyol nyelvű beszélgetési szinthezAz egyetemi alapképzéseken való részvétel lehetősége. Ez a lehetőség a hallgatók számára hozzáférést biztosít a nyelvhez tudományos szinten; osztályok az egyetemi ütemezés tárgyát képezikKulturális tevékenységek naponta az egész campusban a nagyobb nyelvi merülésreProgrammódszertan... [-]

Spanyol Mint Idegen Nyelv

University of Belgrano
Campus Nappali Részidős 4 - 7 hetek February 2019 Argentína Buenos Aires + 1 további

A Nyelviskola és külföldi tanulmányok kínál intenzív alsó osztály tanfolyamok egész évben teljes merítés argentin élet és a kultúra. Egy csapat képzett őshonos spanyol kar szakértelemmel alkalmazott nyelvészet tanítja nyelvtanfolyamokat a kommunikatív megközelítés módszertanát. [+]

A Nyelviskola és külföldi tanulmányok kínál intenzív alsó osztály tanfolyamok egész évben teljes merítés argentin élet és a kultúra. Egy csapat képzett őshonos spanyol kar szakértelemmel alkalmazott nyelvészet tanítja nyelvtanfolyamokat a kommunikatív megközelítés módszertanát.

Osztályok megfelelnek hetente ötször 3 vagy 5 óra, és hogy 120 tanítási óra (45 perc) a teljes (lásd a táblázatot).

A tankönyvet írt a professzorok maguk által közzétett Belgrano University Press.

Intenzív tanfolyamok is jelentette, hogy jobban felkészíteni a hallgatókat a PEAL félévben kurzus (Programa de Estudios Argentinos y Latinoamericanos). Folytatva a diákok is, hogy egy további menetét spanyol nyelven a félév során. ... [-]


Spanyol Nyelvtanfolyamok

Pueblo Español
Campus Nappali 3 - 8 napok Nyílt Beiratkozás Spanyolország Madrid Jaén Salamanca + 2 további

Minden spanyol tanulási programunk rövidtávú, gyakorlatias és nagyon intenzív, és Spanyolországban zajlik. Mindegyiknek különböző céljai vannak, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és a tanulási fázisnak. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy több információt kapjon, és INGYENES nyelvi értékelést kapjon a szintről. [+]

Minden spanyol tanulási programunk rövidtávú, gyakorlatias és nagyon intenzív, és Spanyolországban zajlik. Mindegyiknek különböző céljai vannak, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és a tanulási fázisnak. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy több információt kapjon, és INGYENES nyelvi értékelést kapjon a szintről. A Diverbo személyre szabott szolgáltatást nyújt, és biztosítja, hogy minden diák a lehető legtöbbet kihasználja egy olyan oktatási tapasztalatból, amely megfelel az Ön konkrét követelményeinek, elérhetőségének és költségvetésének.Az alábbiakban összefoglaljuk az általunk kínált programokat:

Spanyol nyelvórák (igény szerint): Ez a program minden szinten elérhető. Ez egy személyre szabott szolgáltatás, amely egyedülálló tartalmat kínál, amely személyre szabott a diákok sajátos igényeihez és céljaihoz. A tanár alkalmazkodik a hallgatók idejéhez és rendelkezésre állásához. Az osztályok minden típusú profilhoz ajánlottak.... [-]


Persze: Egy-egy Spanyol

Giralda Center
Campus Nappali 5 - 40 óra Nyílt Beiratkozás Spanyolország Sevilla

Egyéni, egy-egy spanyol tanfolyam, amely egész évben elérhető, ahol eldönti, hány órát, dátumot és tartalmat tartalmaz. Egy teljesen személyre szabott természetesen az egyedi igényeknek megfelelően a spanyol, ahol meg a saját tempójában.

[+]

Egyéni Egy-egy spanyol pálya, egész évben kapható, ahol úgy dönt, az órák számát, időpontját és tartalmát. Egy teljesen személyre szabott természetesen az egyedi igényeknek megfelelően a spanyol, ahol meg a saját tempójában.

Egy-egy spanyol pálya

Kapható 5 óra felfelé.

Reggeli és délutáni menetrendek. Napi program, hétfőtől péntekig ingyenes délutáni és esti kulturális tevékenységek. Ez a tanfolyam minden szinten elérhető, egész évben.

Kezdési időpontok

Január 8 Február 5 Március 5 Április 2-án Május 7 Június 4-én Július 2-án Augusztus 6 Szeptember 3-án Október 1-jén Október 29 November 26

[-]

Csoportos Programok

Outward Bound Costa Rica
Campus Nappali 1 - 85 napok Nyílt Beiratkozás Costa Rica San Jose

Csoportos tanfolyamok hasznosítani a puszta alapú tantermi, szolgáltatás tanulás és kulturális merítés művelni vezetés, csapatépítés, és a személyes növekedés kétnyelvű környezetben. [+]

Spanyol nyelv és kultúra tanfolyamok a lényege a szervezet, felfedve egy Costa Rica, hogy a legtöbb soha nem lesz lehetősége megtapasztalni. Tevékenységi köre trekking távoli esőerdők a helyi idegenvezetők és gyakorló nyelvtudás ahhoz, hogy a hagyományos ételek mellett Vendéglátó családok és hozzájárul a fenntartható élet- és védelmi erőfeszítéseket.

[-]

Spanyol Nyelvtanfolyam Alicante Alatt Hogueras De San Juan

ALICANTE – ELE USAL
Campus Nappali 3 hetek September 2018 Spanyolország Alicante

Élvezze Alicante alatt Hogueras de San Juan és spanyolul tanulni ugyanabban az időben. 30 leassons és egy hét anélkül leassons csak élvezni Hogueras. [+]

ELE Usal Alicante hektárnál diseñado un curso especial para que vengas egy aprender español ya disfrutar de la Cultura, la Gastronomía y la fiesta ALICANTINA. El número de terek está limitado egy 18 Estudiantes, y podrás reservar tu Plaza hasta El 7 de junio de 2017 (incluido).

Ofrecemos un plan de tres semanas en Alicante que incluye:

Curso de Lengua y Cultura Española de 30 horas de duración (3 horas de clases diarias durante dos semanas) Visita guiada Alicante (Martes 13 de junio por la Tarde) Cena despedida (Viernes 30 junio) Fechas: Del Martes 13 al martes 20 de junio y del Lunes 26 al viernes 30 de junio. Del Miércoles 21 al domingo 25 de junio nem HABRA clases para que podáis disfrutar de las Hogueras de San Juan. Horario de clases: De 09:00 12:30 egy con média hora de descanso. precios: Curso de Lengua y Cultura Española (30 horas) visita guiada y Price despedida: 268 € Recogida y vuelta al aeropuerto: 90 € (OPCIONAL) Alojamiento en Apartamento con compartido cocina (21 días): 1200 € ... [-]

Intenzív Spanyol Nyelvtanfolyam

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Nappali 32 - 45 óra July 2018 Mexikó Guadalajara

A presztízs a CII tovább nőtt az évek során, főleg a spanyol. Ha a cél az, hogy beszélni ezt a nyelvet világszerte, a spanyol tanszék a Centro Internacional de Idiomas a megfelelő választás. A teljes listát és természetesen leírást az alábbiakban közöljük. [+]

A híd a világon

Centro Internacional de Idiomas

SPANYOL

Spanyol jelenleg beszélt több mint 300 millió ember. Kiderült ugyanakkor, mint a konszolidáció Spanyolországban, mint a modern állam idején a katolikus király és királynő, Ferdinánd és Izabella.

GUADALAJARA

Guadalajara egy szép város, és egy nagyon érdekes hely! Mivel a fővárosban a Jalisco állam, a város született, hogy nagy és csodálatos! Található Nyugat Mexikó, Guadalajara kínál a gyönyörű ragyogása egy város, hagyományos és modern egyszerre. Ez az egyik legjobb éghajlaton a világon, és ez közel a gyönyörű strandok Puerto Vallarta, Manzanillo és Melaque.

Az Universidad de Guadalajara AUTÓNOMA (UAG)... [-]


Intenzív Spanyol Programot - Több, Mint Nyelv

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
Campus Nappali 4 hetek Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

A Spanyol tanfolyamok (minden szinten), amelyek célja, hogy a teljes merítés a spanyol nyelv és a környezet számára nagyon tapasztalatokat, hogy a diákok élnek át mind az osztályban, és máshol (projektek, előadások, rövidfilmek, feliratozás, játszik, blogolás, dráma , művészeti, szinkronizálás videók ...), mind a spanyol osztályok és az Tanfolyamok kiegészítéseként a nyelvórák: film, színház, művészet, spanyol idegenforgalmi, üzleti spanyol, spanyol kultúra és a spanyol Gasztronómia. Minden az intenzív képzések egyetemi kreditek és minden hallgató hozzáfér az összes egyetemi szolgáltatások és létesítmények. [+]

Átjátszás spanyol? Elhelyezés egy játék?

A Spanyol tanfolyamok (minden szinten), amelyek célja, hogy a teljes merítés a spanyol nyelv és a környezet számára nagyon tapasztalatokat, hogy a diákok élnek át mind az osztályban, és máshol (projektek, előadások, rövidfilmek, feliratozás, játszik, blogolás, dráma , művészeti, szinkronizálás videók ...), mind a spanyol osztályok és az Tanfolyamok kiegészítéseként a nyelvórák: film, színház, művészet, spanyol idegenforgalmi, üzleti spanyol, spanyol kultúra és a spanyol Gasztronómia. Minden az intenzív képzések egyetemi kreditek és minden hallgató hozzáfér az összes egyetemi szolgáltatások és létesítmények. ... [-]


Spanyol Turizmus (társalgási)

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campus Részidős January 2019 Kolumbia Részvény

A spanyol kurzus célja a diákok, akik szeretnének megtanulni spanyolul turizmus. [+]

menetrend Hétfőtől péntekig 8:00-00:00 m. (Intenzív) Hétfőtől péntekig 9:00-12:00 m. (Rendszeres) Rendszeres: 15 óra hetente / Intensiva: 20 óra hetente Tartalmazza: Egy (1) kulturális kirándulás hetente Két (2) órán Latin tánc egy héten Korlátlan használata a "Studium" forrásközpont Korlátlan hozzáférés a "Virtuális Sabana" virtuális platform Anyag osztályok Szintfelmérés Teljesítési igazolás természetesen órák száma, dátumok vett részt, és a végzettség. Értéknövelt szolgáltatások

Van egy kulturális kirándulást, és a 2 órás latin tánc osztály minden héten a diákok, ingyenes. Különleges kulturális kirándulások lehetnek járulékos költségeket. Az egyetem kínál a portfolió további kívüli tanfolyamok speciális árak a spanyol diákok. Ezek a tevékenységek zajlanak délutánonként.... [-]


Spanyol Online Tanfolyam - 1-on-1 Oktató

Lingoci
On-line Részidős

Élvezze az online spanyol osztályokat egy tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillaggal rendelkezünk. [+]

Tanulj spanyolul gyorsan.

Élvezze az online spanyol osztályokat egy tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillaggal rendelkezünk.

Interaktív, személyre szabott

Gyorsan javíthatja a spanyol nyelvet a szinteddel, céljaival és érdeklődési területeivel összhangban. Megtanulhat online (Skype-on keresztül) egy dedikált oktatóval, kommunikálni és megosztani a tananyagokat, akárcsak egy tanteremben.

Tanulj bárhol és bármikor.

Időnként megtanulhatja, hogy tetszőleges helyen álljon. Haladó ütemezési technológiánk lehetővé teszi, hogy könnyedén lefoglalhassuk a leckéket. Akkor is hozzáadhatja őket közvetlenül az online naptárhoz, és e-maileket és SMS-emlékeztetőket kaphat, hogy segítsen megtartani Önt.... [-]