Spanyol Tanfolyam

97 Spanyol Tanfolyam Összevetése

Spanyol nyelvtanfolyamok lehet az ideális választás, akik szeretnének megtanulni egy másik nyelvet, amely hasznos lehet a napról-napra él, valamint az üzleti életben. Spanyol sokoldalú nyelv, beszélt az egész világon.

Mi egy nyelvtanfolyam spanyol?

A spanyol nyelv tanfolyam a hallgatók a nyelvet, valamint írni és olvasni. Ez lehetővé teszi a diákok megtanulják, hogyan kell beszélgetni a társadalmi és az üzleti interakciók és tanítja a spanyol kultúrát is.

Mik az előnyei Figyelembe nyelvtanfolyamok spanyolul?

A kezelés ideje alatt egy spanyol nyelvtanfolyam értékes több okból is, különösen azért, mert sok országban szerte a világon, többek között az észak-amerikai, Európában, Dél-Amerikában és Közép-Amerika beszéli ezt a nyelvet.Ez is segít a diákoknak, hogy befolyásolja a különböző társadalmi helyzetekben.

Mennyibe kerül a Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A költségek ilyen tanfolyamok köre széles. Meg lehet találni nagyon kedvező programokat lehet venni online olcsón. Más lehetőség magában foglalja a kurzus egy egyetemi környezetben, ami drágább.

Mik a követelmények egy nyelvtanfolyam spanyol?

Az idő nagy részében, nagyon kevés, ha van ilyen, követelményeket figyelembe Spanyol kurzusok. Még a fiatalabb gyerekek vehetnek részt.

Milyen karrier javítása várhatunk egy nyelvtanfolyam spanyol?

Azok, akik több mint egy nyelvet, különösen értékes nyelvet, mint ez, értékes a munkaadók.Ez biztosítja a munkáltató azzal a képességgel, hogy számíthat a munkavállaló az ügyfelekkel, az ügyfelek és az üzleti partnerek több beállításokat.

Miért Vegyünk egy online nyelvtanfolyam spanyol?

Online tanfolyamok megkönnyítik az egyének számára, hogy szerezze be a nyelvet a saját tempójában. Ez lehetővé teszi az egyén tanul a saját tempójában.

Hol Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A kezelés ideje alatt a spanyol nyelvtanfolyam könnyű csinálni, hiszen rendelkezésre áll a különböző online iskola. Is elérhető a különböző iskolákban, beleértve a főiskolák.

Hogyan beiratkozik egy tanfolyam spanyolul?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Mutass többet

Természetesen: Intenzív Spanyol Professzionális Használatra

Giralda Center
Campus Nappali 1 - 4 hetek Nyílt Beiratkozás Spanyolország Sevilla

Ezen a kurzuson kombináljuk Intenzív kurzus reggel, javítja az általános parancs spanyol, extra One-to-one osztályok délután, amelynek középpontjában a minden szakmai spanyol területen tetszik: spanyol üzleti, jogi, orvosi vagy fordítás. [+]

Ezen a kurzuson kombináljuk Intenzív kurzus reggel, javítja az általános parancs spanyol, extra One-to-one osztályok délután, amelynek középpontjában a minden szakmai spanyol területen tetszik: spanyol üzleti, jogi, orvosi vagy fordítás. Intenzív spanyol szakmai gyakorlat:

Heti 20 óra Intenzív spanyol nyelvtanfolyam.

5 órányi óra egy-egy órai órákban az üzleti, törvényi, orvosi, fordítási kérdésekre koncentrálva ... Ön dönt az opcióról. A napi program, amely hétfőtől péntekig, szabad délután / este kulturális tevékenységek. Ez persze minden szintjén, az év minden napján, 1 héttől egy egész tanévben. Használja ki a rugalmasságunkat: tanfolyamaink minden hétfőn egész évben megkezdődnek. Ha az A1-es szinten (Beginner) diák, akkor a következő kezdési időpontokat javasoljuk:... [-]


Spanyol Nyelv (hispániai Tanulmányok)

Universidad Nebrija
Campus Nappali Részidős 4 - 32 hetek February 2018 Spanyolország Madrid + 1 további

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak nyújtani egy tekintélyes programban, miközben részt vesznek egy spanyol egyetem mindennapi életében, mind egyetemi, mind társadalmi szempontból. A program több mint 40 különböző tantárgyat kínál a spanyol nyelv, nyelvtan, irodalom, történelem, művészet, politikai tudomány és más hasonló tudományágak vonatkozásában. Minden szinten általános, specifikus és célzott kurzusok állnak rendelkezésre a hallgatók különböző igényeinek kielégítése érdekében.

[+]

Tapasztalja meg Spanyolországot és a spanyol nyelvet a Nebrija-ban, miközben egyetemi krediteket szerzett

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak igénybe venni egy rangos programban, miközben részt vesznek a spanyol egyetem mindennapi életében - mind egyetemi, mind társadalmi szempontból.

A program több mint 40 különböző tanfolyamot kínál a spanyol nyelv, a nyelvtan, az irodalom, a történelem, a művészet, a politikai tudomány és más hasonló tudományágak vonatkozásában.

Minden szinten általános, specifikus és célzott kurzusok állnak rendelkezésre a hallgatók különböző igényeinek kielégítése érdekében.... [-]


Természetesen A Spanyol Tanulmány: Hispániai Vizsgálatok Során (CEH) és A Spanyol Nyelv és Kultúra Tanfolyam (CLCE)

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada
Campus Nappali 4 hónapok February 2018 Spanyolország Granada

Ha azt szeretnénk, hogy tanulmányozza a spanyol Granada a spanyol Studies Course célja a hallgatók és a szakemberek, akik szeretnék megszerezni a mélyebb ismerete spanyol nyelvet és kultúrát. Ez természetesen széles választékát kínálja tantárgyi szakemberek, a University of Granada. [+]

Bár hivatalosan két különböző program Hispanisztika pálya (CEH) és Spanyol nyelv és kultúra tanfolyam (CLCE) fellépnie, mert nem választás kérdése, hanem egy tényleges szintjét a spanyol nyelvet. Más szóval, az a követelmény, hogy beiratkozik a CEH az, hogy a fejlett és a parancsot a nyelvet, mivel csak akkor kell lennie egy közbenső spanyol tanuló el kell fogadni CLCE.

Ha azt szeretnénk, hogy tanulmányozza a spanyol Granada a Hispanisztika pálya célja a hallgatók és a szakemberek, akik szeretnék megszerezni a mélyebb ismerete spanyol nyelvet és kultúrát. Ez természetesen széles választékát kínálja tantárgyi szakemberek, a University of Granada.... [-]


Spanyol Tanfolyamok Las Palmason

ELE USAL GRAN CANARIA
Campus Nappali Részidős September 2018 Spanyolország Las Palmas

Arra gondolsz, hogy spanyolul külföldön tanulsz, de ezt a extra dolgot keresed? Állítsa le a keresést! Harven Spanyol Gran Canaria a legjobb választás! A spanyol Harven kínál spanyol tanfolyamokat, kulturális és sporttevékenységeket, amelyek meghaladják az Ön elvárásait. Gran Canaria-ban, a hét kanári-szigetek egyikén, ahol a nap egész évben ragyog, spanyolul tanulhat, szórakozhat és tanulhat ... Mind egy időben! Van valami minden ízlésre Harven spanyol! [+]

Arra gondolsz, hogy spanyolul külföldön tanulsz, de ezt a extra dolgot keresed? Állítsa le a keresést! Harven Spanyol Gran Canaria a legjobb választás!

A spanyol Harven kínál spanyol tanfolyamokat, kulturális és sporttevékenységeket, amelyek meghaladják az Ön elvárásait. Gran Canaria-ban, a hét kanári-szigetek egyikén, ahol a nap egész évben ragyog, spanyolul tanulhat, szórakozhat és tanulhat ... Mind egy időben! Van valami minden ízlésre Harven spanyol!

GRAN CANARIA

A Gran Canaria miniatűr kontinensnek számít a hihetetlen tájak és a mikroklímák széles skáláján. Közelebb van Afrikához, mint Európához, és 60 km-nyi strandja van a 236 kilométeres partszakaszon, ahol egész évben élvezni fogja azt, amit a világ egyik legjobb éghajlatának tartanak.... [-]


Spanyol Nyelvtanfolyamok

Anda Sprachschule
Campus Nappali Részidős 1 - 48 hetek October 2018 Németország Berlin + 1 további

A spanyol nyelvtanfolyamok Berlinben fel a hallgató a központban. Ismerje meg a spanyol nálunk kis csoportokban, anyanyelvi tanárok és a képzett, és olcsón. Ezen kívül kínálunk személyre szabott segítséget négy nyelven, így az egyetlen gond az, hogy spanyolul tanulni. [+]

A spanyol nyelvtanfolyamok Berlinben fel a hallgató a központban. Ismerje meg a spanyol nálunk kis csoportokban, anyanyelvi tanárok és a képzett és olcsó. Ezen kívül kínálunk személyre szabott segítséget négy nyelven, így az egyetlen gond az, hogy spanyolul tanulni.

Ha már van a tudás spanyol érhet ingyenes szintű teszt. Vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy egy találkozót.

Olvassa el a kezdő időpontot a spanyol nyelvtanfolyamok Berlinben! Próbálj ki minket!

Minden kurzusok alapján a közös európai referenciakeret a nyelvtudás, és kövesse a szintek indicati.Con az európai referenciakeret tette lehetővé a kiegyenlítés az elsajátítását több nyelven szinten Európa-szerte. A szintek a következők:... [-]


Természetesen - Félév Ecuador

Universidad Espiritu Santo
Campus Nappali 1 félév February 2018 Ecuador Guayaquil

A diákok a szemeszter Ecuador Program a lehetőség, hogy tanulni, gyakorolni és tökéletesíteni spanyol nyelvtudásukat alatt idejüket UEES. Kínálunk hat szintjét spanyol nyelv oktatását, valamint a két tartalom fókuszált szintjét azok számára, akik a képzett munkaerő. A diákok kerülnek a megfelelő során aszerint, hogy azok bizonyították szinten. [+]

Mit tanulhatok?

CLASSES

A nemzetközi diákok felvehetnek maximum 5 tanfolyamok (15 kredit) szemeszterenként. Ezek alkotják bármelyikében a következő 4-féle módon - Tanulmányok az angol, spanyol nyelvoktatás, Studies spanyol, szolgáltatás tanulás -, de egy részét vagy az összes megszokott.

Tanulmányok angolul

A széles alanyok UEES tanítani angol nyelven, amely lehetővé teszi a nemzetközi diákok, hogy nincs nagy jártasságot spanyol tartani a pályán a nagy kiadók, miközben dolgozik a nyelvtudásukat. Míg a legnagyobb választék a tanfolyamok a következő területeken: üzleti, pénzügyi és marketing, elegendő választás, hogy a diákok a legtöbb tudományágban, hogy egy teljes idejű terhelés egy félévre vagy tanévre.... [-]


Santiago - Course in Politics, Social Justice & Language

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félév February 2018 Chile Santiago Hongkong Hong Kong + 2 további

[+]

Őszi 2017

Érkezés: hétfő, július 24, 2017 Indulás: péntek, november 10, 2017 - Ha figyelembe csak az IES Külföldi nyelvtanfolyamok; Péntek, december 1, 2017 - A beiratkozott hallgatók partner egyetemi kurzusok

Spring 2018

[-]

Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
Campus Nappali Részidős 1 - 2 félév January 2018 Amerikai Egyesült Államok Walnut Spanyolország A Coruña + 3 további

[+]

Segítségnyújtás navigálást eljárás kérelmezésére átvihető kredit otthonában intézmény. 24 órás helyi vészhelyzeti kapcsolat. Kulturális tevékenységek (pl. Üdvözlő spanyol vacsora, tapas túrák, galíciai queimada ünnepség stb.) Napi kirándulások (pl. Santiago de Compostela, Islas Cies, galíciai falvak stb.) [-]

Spanyol és Flamenco, Tangó, Vagy Salsa Granada

Escuela Montalban Granada
Campus Nappali 1 - 24 hetek Nyílt Beiratkozás Spanyolország Granada

A program lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy felfedezzék a művészi jelenség Flamenco a természetes környezetben. Eltekintve flamenco tánccsoport is kínálunk tangó és salsa műhelyek. [+]

Általános Spanyol tanfolyamok

Ez persze 4 óra egy nap lehetővé teszi a diákok, hogy kiegészítse a szabadság nyelvi tanulmány. A diákok kezdeni tanulni spanyolul a semmiből, vagy, hogy tovább javítsák a nyelvi készségek.

Tanfolyamok indul minden hétfőn minden spanyol szinten.

Osztályok: 4 óra 45 perc naponta hétfőtől péntekig a csoportok max. 8 versenyző. Tanfolyam időtartama: 1-24 hét. Beiratkozási díj: 50 €. Menetrend: a 09.00 és 12.15 óra.

Természetesen az árak:

1 hét: 180 € 2 hét: 340 € További hét: 160 € Hosszú távon természetesen (8 vagy több hétig) hetente: 150 €

Flamenco, Tango vagy Salsa műhelyek ... [-]

Csoportos Programok

Outward Bound Costa Rica
Campus Nappali 1 - 85 napok Nyílt Beiratkozás Costa Rica San Jose

Csoportos tanfolyamok hasznosítani a puszta alapú tantermi, szolgáltatás tanulás és kulturális merítés művelni vezetés, csapatépítés, és a személyes növekedés kétnyelvű környezetben. [+]

Spanyol nyelv és kultúra tanfolyamok a lényege a szervezet, felfedve egy Costa Rica, hogy a legtöbb soha nem lesz lehetősége megtapasztalni. Tevékenységi köre trekking távoli esőerdők a helyi idegenvezetők és gyakorló nyelvtudás ahhoz, hogy a hagyományos ételek mellett Vendéglátó családok és hozzájárul a fenntartható élet- és védelmi erőfeszítéseket.

[-]

általános Spanyol Nyelvtanfolyam

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campus Nappali 1 - 24 hetek Nyílt Beiratkozás Kolumbia Részvény

Általános spanyol kurzus. Menetrend: hétfőtől péntekig 8:00-00:00 m. (Intenzív), hétfőtől péntekig 9:00-12:00 m. (Rendszeres), rendszeres: 15 óra hetente [+]

Általános spanyol kurzus

menetrend

Hétfőtől péntekig 8:00-00:00 m. (Intenzív) - hétfőtől péntekig 9:00-12:00 m. (Rendszeres) - Szokásos: 15 óra hetente / Intensiva: 20 óra hetente

Tartalmazza:

Egy (1) kulturális kirándulást egy hét - két (2) órával a latin tánc egy hét - korlátlan használata a "Studium" forrásközpont - Korlátlan hozzáférés a "Virtuális Sabana" virtuális platform - Anyag osztályok - Szintfelmérő teszt - tanúsítvány befejezése természetesen órák száma, dátumok vett részt, és a végzettség.

Értéknövelt szolgáltatások

Van egy kulturális kirándulást, és a 2 órás latin tánc osztály minden héten a diákok, ingyenes. Különleges kulturális kirándulások lehetnek járulékos költségeket.... [-]


Spanyol Nyelv Merítés

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus Nappali 9 - 52 hetek September 2018 Bolívia Cochabamba

Az intenzív nyelvi program gyakornok növelheti a nyelvi készségek előtt és alatt a nemzetközi fejlesztés területén dolgozik. [+]

Együtt a FSD Nemzetközi Fejlesztési Gyakornoki program, FSD is kínál Nyelvtanfolyam programot telephelyünkön bolíviai Cochabamba. FSD Nemzetközi Fejlesztési Szakmai lehetőséget biztosítanak a diákok és fiatal felnőttek, hogy tapasztalatokat szerezzenek a fenntartható fejlődés és betekintést más kultúrák, amelyek csak során nyert tapasztalatok és a nyelv egyik kulcseleme, hogy a projekt sikeres végrehajtásához. Az Nyelvtanfolyam programot, Gyakornok növelheti a nyelvi készségek előtt és alatt a nemzetközi fejlesztés területén dolgozik.

Ez a program már testre két lehetőség, 1. szint: Kezdő és 2. szint: Intermediate. Ezzel Nyelvtanfolyam Program gyakornok kap külön nyelvoktatás, hasonló programot összetevői FSD a Intern külföldi program (fogadó család, helyszíni csapat támogatását, orientáció, stb), és a rugalmas természetesen lehetőség.... [-]


Intenzív Spanyol Nyelvtanfolyam

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Nappali 32 - 45 óra July 2018 Mexikó Guadalajara

A presztízs a CII tovább nőtt az évek során, főleg a spanyol. Ha a cél az, hogy beszélni ezt a nyelvet világszerte, a spanyol tanszék a Centro Internacional de Idiomas a megfelelő választás. A teljes listát és természetesen leírást az alábbiakban közöljük. [+]

A híd a világon

Centro Internacional de Idiomas

SPANYOL

Spanyol jelenleg beszélt több mint 300 millió ember. Kiderült ugyanakkor, mint a konszolidáció Spanyolországban, mint a modern állam idején a katolikus király és királynő, Ferdinánd és Izabella.

GUADALAJARA

Guadalajara egy szép város, és egy nagyon érdekes hely! Mivel a fővárosban a Jalisco állam, a város született, hogy nagy és csodálatos! Található Nyugat Mexikó, Guadalajara kínál a gyönyörű ragyogása egy város, hagyományos és modern egyszerre. Ez az egyik legjobb éghajlaton a világon, és ez közel a gyönyörű strandok Puerto Vallarta, Manzanillo és Melaque.

Az Universidad de Guadalajara AUTÓNOMA (UAG)... [-]


Spanyol Mint Idegen Nyelv

University of Belgrano
Campus Nappali Részidős 4 - 7 hetek February 2018 Argentína Buenos Aires + 1 további

A Nyelviskola és külföldi tanulmányok kínál intenzív alsó osztály tanfolyamok egész évben teljes merítés argentin élet és a kultúra. Egy csapat képzett őshonos spanyol kar szakértelemmel alkalmazott nyelvészet tanítja nyelvtanfolyamokat a kommunikatív megközelítés módszertanát. [+]

A Nyelviskola és külföldi tanulmányok kínál intenzív alsó osztály tanfolyamok egész évben teljes merítés argentin élet és a kultúra. Egy csapat képzett őshonos spanyol kar szakértelemmel alkalmazott nyelvészet tanítja nyelvtanfolyamokat a kommunikatív megközelítés módszertanát.

Osztályok megfelelnek hetente ötször 3 vagy 5 óra, és hogy 120 tanítási óra (45 perc) a teljes (lásd a táblázatot).

A tankönyvet írt a professzorok maguk által közzétett Belgrano University Press.

Intenzív tanfolyamok is jelentette, hogy jobban felkészíteni a hallgatókat a PEAL félévben kurzus (Programa de Estudios Argentinos y Latinoamericanos). Folytatva a diákok is, hogy egy további menetét spanyol nyelven a félév során. ... [-]


Felnőtt Spanyol Immersion Programok

Tico Lingo
Campus 1 - 16 hetek February 2018 Costa Rica Heredia

Felnőtt spanyol programjaink célja, hogy a lehető leggyorsabban beszélgessenek a spanyolul beszélő diákok. Különböző programlehetőségeket kínálunk, melyek mindegyike spanyol nyelvtanfolyamot és helyi szálláslehetőséget kínál. [+]

Felnőtt spanyol programjaink célja, hogy a lehető leggyorsabban beszélgessenek a spanyolul beszélő diákok. Különböző programlehetőségeket kínálunk, melyek mindegyike spanyol nyelvtanfolyamot és helyi szálláslehetőséget kínál. Sok tanuló drámai növekedést tapasztalott a spanyol nyelvtudás 3-4 hét után.

A program időtartama rugalmas , 1-16 héten belül.

Minden programhoz tartozik:

Airport Pickup Elhelyezésvizsga a megfelelő kiegyenlítés érdekében Városnézés Heredia térképen Társalgási osztályok a helyiekkel Diploma a tanfolyam befejezéséig

Alapvető spanyol vizelési program

Az alap program 4 órás spanyol nyelvórát tartalmaz naponta, egy helyi Tico család otthonában.... [-]