Spanyol Tanfolyam

112 Spanyol Tanfolyam Összevetése

Spanyol nyelvtanfolyamok lehet az ideális választás, akik szeretnének megtanulni egy másik nyelvet, amely hasznos lehet a napról-napra él, valamint az üzleti életben. Spanyol sokoldalú nyelv, beszélt az egész világon.

Mi egy nyelvtanfolyam spanyol?

A spanyol nyelv tanfolyam a hallgatók a nyelvet, valamint írni és olvasni. Ez lehetővé teszi a diákok megtanulják, hogyan kell beszélgetni a társadalmi és az üzleti interakciók és tanítja a spanyol kultúrát is.

Mik az előnyei Figyelembe nyelvtanfolyamok spanyolul?

A kezelés ideje alatt egy spanyol nyelvtanfolyam értékes több okból is, különösen azért, mert sok országban szerte a világon, többek között az észak-amerikai, Európában, Dél-Amerikában és Közép-Amerika beszéli ezt a nyelvet.Ez is segít a diákoknak, hogy befolyásolja a különböző társadalmi helyzetekben.

Mennyibe kerül a Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A költségek ilyen tanfolyamok köre széles. Meg lehet találni nagyon kedvező programokat lehet venni online olcsón. Más lehetőség magában foglalja a kurzus egy egyetemi környezetben, ami drágább.

Mik a követelmények egy nyelvtanfolyam spanyol?

Az idő nagy részében, nagyon kevés, ha van ilyen, követelményeket figyelembe Spanyol kurzusok. Még a fiatalabb gyerekek vehetnek részt.

Milyen karrier javítása várhatunk egy nyelvtanfolyam spanyol?

Azok, akik több mint egy nyelvet, különösen értékes nyelvet, mint ez, értékes a munkaadók.Ez biztosítja a munkáltató azzal a képességgel, hogy számíthat a munkavállaló az ügyfelekkel, az ügyfelek és az üzleti partnerek több beállításokat.

Miért Vegyünk egy online nyelvtanfolyam spanyol?

Online tanfolyamok megkönnyítik az egyének számára, hogy szerezze be a nyelvet a saját tempójában. Ez lehetővé teszi az egyén tanul a saját tempójában.

Hol Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A kezelés ideje alatt a spanyol nyelvtanfolyam könnyű csinálni, hiszen rendelkezésre áll a különböző online iskola. Is elérhető a különböző iskolákban, beleértve a főiskolák.

Hogyan beiratkozik egy tanfolyam spanyolul?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Mutass többet

Tanulmány Abroad Chile

Youth for Understanding USA
Campus Nappali 1 - 2 félév September 2018 Amerikai Egyesült Államok Washington DC

Szeretne a Föld csúcsához menni? Gleccsereit, a Juan Fernandez-szigetek botanikus csodaországát, vagy a húsvéti szigetet fedezheti fel a híres hatalmas szobrokkal, a Moai-val. [+]

Szeretne a Föld csúcsához menni? Gleccsereit, a Juan Fernandez-szigetek botanikus csodaországát, vagy a húsvéti szigetet fedezheti fel a híres hatalmas szobrokkal, a Moai-val.

Pillantás

Ösztöndíjak állnak rendelkezésre

385 - Holcomb368 - YFU közösségi támogatás384 - YFU Pénzügyi Segélyalap

Kor követelmény

Tavaszi távozás: 2000. január 1. - 2003. január 1. A búcsúzás időpontja: 2000. augusztus 1. - 2003. augusztus 1. Egyetem: 1994. augusztus 1. - 2000. augusztus 1..

Azok a hallgatók, akik nem felelnek meg ennek a kor követelménynek, vagy akik a program kezdete előtt végzik el a középiskolát, eseti alapon veszik figyelembe a felvételt.... [-]


Természetesen: Intenzív Spanyol + Gyakorlat

Giralda Center
Campus Nappali 2 hetek Nyílt Beiratkozás Spanyolország Sevilla

A legjobb módja, hogy javítsa a spanyol szakmai kontextusban és ugyanakkor nyereség munkatapasztalat belül a cégek vagy szervezetek Sevilla olyan területeken, mint a turizmus, vendéglátás, kommunikáció, jogi, orvosi, oktatási, civil szervezetek és a marketing. [+]

A legjobb módja, hogy javítsa a spanyol szakmai kontextusban és ugyanakkor nyereség munkatapasztalat belül a cégek vagy szervezetek Sevilla olyan területeken, mint a turizmus, vendéglátás, kommunikáció, jogi, orvosi, oktatási, civil szervezetek és a marketing.

Intenzív spanyol tanfolyam 20 órára hetente reggelenként vagy délután legalább 2 héten át + szakmai spanyol társaságban. A kurzus követelményei az, hogy a hallgatónak 18 évesnél idősebbnek kell lennie, és a szakmai gyakorlatnak része kell legyen az egyetemi vagy műszaki főiskolai tanulmányoknak.

Kezdési időpontok

Január 8 Február 5 Március 5 Április 2-án Május 7 Június 4-én Július 2-án Augusztus 6 Szeptember 3-án Október 1-jén Október 29 November 26 ... [-]

Spanyol Nyelv (hispániai Tanulmányok)

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
Campus Nappali Részidős 4 - 32 hetek September 2018 Spanyolország Madrid + 1 további

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak nyújtani egy tekintélyes programban, miközben részt vesznek egy spanyol egyetem mindennapi életében, mind egyetemi, mind társadalmi szempontból. A program több mint 40 különböző tantárgyat kínál a spanyol nyelv, nyelvtan, irodalom, történelem, művészet, politikai tudomány és más hasonló tudományágak vonatkozásában. Minden szinten általános, specifikus és célzott kurzusok állnak rendelkezésre a hallgatók különböző igényeinek kielégítése érdekében.

[+]

Tapasztalja meg Spanyolországot és a spanyol nyelvet a Nebrija-ban, miközben egyetemi krediteket szerzett

Ezeket a kurzusokat olyan diákok számára tervezték, akik egy féléves vagy több tanulmányi időt kívánnak igénybe venni egy rangos programban, miközben részt vesznek a spanyol egyetem mindennapi életében - mind egyetemi, mind társadalmi szempontból.

A program több mint 40 különböző tanfolyamot kínál a spanyol nyelv, a nyelvtan, az irodalom, a történelem, a művészet, a politikai tudomány és más hasonló tudományágak vonatkozásában.

Minden szinten általános, specifikus és célzott kurzusok állnak rendelkezésre a hallgatók különböző igényeinek kielégítése érdekében.... [-]


Spanyol Tanfolyam

City Hall School of Languages
Campus Nappali June 2018 Spanyolország León

Általános spanyol tanfolyam; Legfeljebb 4 főből álló csoportok; 20 óra hetente; A kurzus ára hetente 200 €. [+]

Spanyol tanfolyamÁltalános spanyol tanfolyamLegfeljebb 4 főből álló csoportok20 óra hetenteA kurzus ára hetente 200 €.Minden szinten elérhetőA kurzus június, július, augusztus és szeptember hónapra foglalható [-]

Intensive Spanish course and Super Intensive Spanish course

Malaca Instituto
Campus September 2018 Spanyolország Málaga

[+]

Malaca Instituto

A Malaca Instituto egy díjnyertes nyelviskola Malagában, Spanyolország déli részén. Az 1971-ben alapított iskola több mint 45 éves tapasztalattal rendelkezik, ezért széles körben ismertté vált Spanyolország egyik vezető nyelvi iskolájának.

A diákok, akik egy kicsit intenzívebb tanfolyamot szeretnének, választhatnak szóbeli kommunikációs órákat a programjukhoz.

[-]

Természetesen - Félév Ecuador

Universidad Espiritu Santo
Campus Nappali 1 félév September 2018 Ecuador Guayaquil

A diákok a szemeszter Ecuador Program a lehetőség, hogy tanulni, gyakorolni és tökéletesíteni spanyol nyelvtudásukat alatt idejüket UEES. Kínálunk hat szintjét spanyol nyelv oktatását, valamint a két tartalom fókuszált szintjét azok számára, akik a képzett munkaerő. A diákok kerülnek a megfelelő során aszerint, hogy azok bizonyították szinten. [+]

Mit tanulhatok?

CLASSES

A nemzetközi diákok felvehetnek maximum 5 tanfolyamok (15 kredit) szemeszterenként. Ezek alkotják bármelyikében a következő 4-féle módon - Tanulmányok az angol, spanyol nyelvoktatás, Studies spanyol, szolgáltatás tanulás -, de egy részét vagy az összes megszokott.

Tanulmányok angolul

A széles alanyok UEES tanítani angol nyelven, amely lehetővé teszi a nemzetközi diákok, hogy nincs nagy jártasságot spanyol tartani a pályán a nagy kiadók, miközben dolgozik a nyelvtudásukat. Míg a legnagyobb választék a tanfolyamok a következő területeken: üzleti, pénzügyi és marketing, elegendő választás, hogy a diákok a legtöbb tudományágban, hogy egy teljes idejű terhelés egy félévre vagy tanévre.... [-]


Spanyol Online Tanfolyam - 1-on-1 Oktató

Lingoci
On-line Részidős

Élvezze az online spanyol osztályokat egy tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillaggal rendelkezünk. [+]

Tanulj spanyolul gyorsan.

Élvezze az online spanyol osztályokat egy tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillaggal rendelkezünk.

Interaktív, személyre szabott

Gyorsan javíthatja a spanyol nyelvet a szinteddel, céljaival és érdeklődési területeivel összhangban. Megtanulhat online (Skype-on keresztül) egy dedikált oktatóval, kommunikálni és megosztani a tananyagokat, akárcsak egy tanteremben.

Tanulj bárhol és bármikor.

Időnként megtanulhatja, hogy tetszőleges helyen álljon. Haladó ütemezési technológiánk lehetővé teszi, hogy könnyedén lefoglalhassuk a leckéket. Akkor is hozzáadhatja őket közvetlenül az online naptárhoz, és e-maileket és SMS-emlékeztetőket kaphat, hogy segítsen megtartani Önt.... [-]


Buenos Aires - Latin-amerikai Társadalmak és Kultúrák

IES Abroad
Campus Nappali 1 - 2 félév September 2018 Argentína Buenos Aires Hongkong Hong Kong + 2 további

Nyitva áll a diákok minden nyelvi szinten, a latin-amerikai társadalmak és kultúrák program lehetővé teszi, hogy javítsa a spanyol nyelvtudását, miközben kurzusok Üzlet, Humán és Társadalomtudományi Kar, melyek mindegyike egy tudományos hangsúlyt Latin-Amerikában. [+]

Áttekintés

Ha készen áll a városi kalandot, Buenos Aires a városban. Végtelen városrészek és városrészek, hogy vizsgálja meg, akkor elveszik a látvány és hangok Buenos Aires. Tangó az éjszakát, amit megtanul az ország népszerű dance, részt vesznek az egyik a sok foci játékok, és keresse fel a helyi művészeti élet-mindez és még várja a külföldi tanulmányi hallgatói Buenos Airesben.

Nyitva áll a diákok minden nyelvi szinten, a latin-amerikai társadalmak és kultúrák program lehetővé teszi, hogy javítsa a spanyol nyelvtudását, miközben kurzusok Üzlet, Humán és Társadalomtudományi Kar, melyek mindegyike egy tudományos hangsúlyt Latin-Amerikában.... [-]


Természetesen A Spanyol Kezdőknek 3: életem

FutureLearn
On-line Részidős 4 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Nagy-Britannia (Egyesült Királyság) Online

A négy hét alatt a kurzus, akkor megtanulják a szókincs és kifejezések beszélni, hogy mit csinál egy normál napon, és megtanulják a jelen időt a rendszeres igék, valamint néhány rendhagyó igék, mint például ir (menni), salir (elhagyni / kimenni) és venir (jönni). Azt is megtudjuk, hogy beszélni a dolgokat teszel gyakran. [+]

Ez természetesen része a spanyol kezdőknek program, amely lehetővé teszi, hogy megtanulják az alapvető spanyol és fedezze fel a spanyol nyelvű világban.

Ez az ingyenes online kurzus a harmadik hat a spanyol kezdőknek programot. Ez bemutatja, hogy a nyelv, amit kell:

Beszélje meg a mindennapi életben; Beszélni, hogy mit csinálsz minden nap és minden héten; Kérje el és mondd el az időt, és azt mondják, amikor a dolgok történnek; Beszélje szállítóeszköz; Beszélje munkaidő; Beszélje nyitási és zárási idők üzletek és vállalkozások számára. Írja le a szokásos napi spanyol

A négy hét alatt a kurzus, akkor megtanulják a szókincs és kifejezések beszélni, hogy mit csinál egy normál napon, és megtanulják a jelen időt a rendszeres igék, valamint néhány rendhagyó igék, mint például ir (menni), salir (elhagyni / kimenni) és venir (jönni). Azt is megtudjuk, hogy beszélni a dolgokat teszel gyakran.... [-]


Intenzív Spanyol Nyelvtanfolyam

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Nappali 32 - 45 óra July 2018 Mexikó Guadalajara

A presztízs a CII tovább nőtt az évek során, főleg a spanyol. Ha a cél az, hogy beszélni ezt a nyelvet világszerte, a spanyol tanszék a Centro Internacional de Idiomas a megfelelő választás. A teljes listát és természetesen leírást az alábbiakban közöljük. [+]

A híd a világon

Centro Internacional de Idiomas

SPANYOL

Spanyol jelenleg beszélt több mint 300 millió ember. Kiderült ugyanakkor, mint a konszolidáció Spanyolországban, mint a modern állam idején a katolikus király és királynő, Ferdinánd és Izabella.

GUADALAJARA

Guadalajara egy szép város, és egy nagyon érdekes hely! Mivel a fővárosban a Jalisco állam, a város született, hogy nagy és csodálatos! Található Nyugat Mexikó, Guadalajara kínál a gyönyörű ragyogása egy város, hagyományos és modern egyszerre. Ez az egyik legjobb éghajlaton a világon, és ez közel a gyönyörű strandok Puerto Vallarta, Manzanillo és Melaque.

Az Universidad de Guadalajara AUTÓNOMA (UAG)... [-]


Csoportos Programok

Outward Bound Costa Rica
Campus Nappali 1 - 85 napok Nyílt Beiratkozás Costa Rica San Jose

Csoportos tanfolyamok hasznosítani a puszta alapú tantermi, szolgáltatás tanulás és kulturális merítés művelni vezetés, csapatépítés, és a személyes növekedés kétnyelvű környezetben. [+]

Spanyol nyelv és kultúra tanfolyamok a lényege a szervezet, felfedve egy Costa Rica, hogy a legtöbb soha nem lesz lehetősége megtapasztalni. Tevékenységi köre trekking távoli esőerdők a helyi idegenvezetők és gyakorló nyelvtudás ahhoz, hogy a hagyományos ételek mellett Vendéglátó családok és hozzájárul a fenntartható élet- és védelmi erőfeszítéseket.

[-]

Spanyol Nyelvtanfolyamok

Pueblo Español
Campus Nappali 3 - 8 napok Nyílt Beiratkozás Spanyolország Madrid Jaén Salamanca + 2 további

Minden spanyol tanulási programunk rövidtávú, gyakorlatias és nagyon intenzív, és Spanyolországban zajlik. Mindegyiknek különböző céljai vannak, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és a tanulási fázisnak. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy több információt kapjon, és INGYENES nyelvi értékelést kapjon a szintről. [+]

Minden spanyol tanulási programunk rövidtávú, gyakorlatias és nagyon intenzív, és Spanyolországban zajlik. Mindegyiknek különböző céljai vannak, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és a tanulási fázisnak. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy több információt kapjon, és INGYENES nyelvi értékelést kapjon a szintről. A Diverbo személyre szabott szolgáltatást nyújt, és biztosítja, hogy minden diák a lehető legtöbbet kihasználja egy olyan oktatási tapasztalatból, amely megfelel az Ön konkrét követelményeinek, elérhetőségének és költségvetésének.Az alábbiakban összefoglaljuk az általunk kínált programokat:

Spanyol nyelvórák (igény szerint): Ez a program minden szinten elérhető. Ez egy személyre szabott szolgáltatás, amely egyedülálló tartalmat kínál, amely személyre szabott a diákok sajátos igényeihez és céljaihoz. A tanár alkalmazkodik a hallgatók idejéhez és rendelkezésre állásához. Az osztályok minden típusú profilhoz ajánlottak.... [-]


Spanyol Mint Idegen Nyelv

University of Belgrano
Campus Nappali Részidős 4 - 7 hetek February 2019 Argentína Buenos Aires + 1 további

A Nyelviskola és külföldi tanulmányok kínál intenzív alsó osztály tanfolyamok egész évben teljes merítés argentin élet és a kultúra. Egy csapat képzett őshonos spanyol kar szakértelemmel alkalmazott nyelvészet tanítja nyelvtanfolyamokat a kommunikatív megközelítés módszertanát. [+]

A Nyelviskola és külföldi tanulmányok kínál intenzív alsó osztály tanfolyamok egész évben teljes merítés argentin élet és a kultúra. Egy csapat képzett őshonos spanyol kar szakértelemmel alkalmazott nyelvészet tanítja nyelvtanfolyamokat a kommunikatív megközelítés módszertanát.

Osztályok megfelelnek hetente ötször 3 vagy 5 óra, és hogy 120 tanítási óra (45 perc) a teljes (lásd a táblázatot).

A tankönyvet írt a professzorok maguk által közzétett Belgrano University Press.

Intenzív tanfolyamok is jelentette, hogy jobban felkészíteni a hallgatókat a PEAL félévben kurzus (Programa de Estudios Argentinos y Latinoamericanos). Folytatva a diákok is, hogy egy további menetét spanyol nyelven a félév során. ... [-]


Tanári Szakok: A Tanárok, Spanyol, Mint Idegen Nyelv (ele)

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
Campus Nappali September 2018 Spanyolország Alicante

Tudni szeretné, hogy egy spanyol tanár? És ha már a tanár spanyol mint idegen nyelv? Kínálunk tanár szakok mind a tanévben és nyáron, tanfolyamok, hogy elfér az Ön igényeinek és érdekeinek. Tól bevezető tanfolyamokat azoknak középpontjában egyetlen szempont az idegennyelv-tanítás, mint például a Film a nyelvórán, vagy a szerepe a multimodális tanulás az IKT használata. [+]

Tudni szeretné, hogy egy spanyol tanár? És ha már a tanár spanyol mint idegen nyelv? Kínálunk tanár szakok mind a tanévben és nyáron, tanfolyamok, hogy elfér az Ön igényeinek és érdekeinek. Tól bevezető tanfolyamokat azoknak középpontjában egyetlen szempont az idegennyelv-tanítás, mint például a Film a nyelvórán, vagy a szerepe a multimodális tanulás az IKT használata.

Nyári intenzív tanfolyamok Tanárok

A kurzusok biztosítják a résztvevők alapvető eszközöket, forrásokat és didaktikai megközelítések célzó idegen nyelvek oktatása a students'creative képességeit. A diák lesz, így nem csak a központi fo a tanulási folyamat, de a nagy építő, kihasználva nemcsak az információs és kommunikációs technológiák, hanem a legújabb felfedezések előnyeit multimodális tanulás.... [-]


Course + Internship

Eureka School of Spanish Language
Campus Nappali 1 - 6 hónapok September 2018 Spanyolország Madrid

[+]

[-]