Filter
Tanfolyamok
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

123 Spanyol Tanfolyam Összevetése

Spanyol nyelvtanfolyamok lehet az ideális választás, akik szeretnének megtanulni egy másik nyelvet, amely hasznos lehet a napról-napra él, valamint az üzleti életben. Spanyol sokoldalú nyelv, beszélt az egész világon.

Mi egy nyelvtanfolyam spanyol?

A spanyol nyelv tanfolyam a hallgatók a nyelvet, valamint írni és olvasni. Ez lehetővé teszi a diákok megtanulják, hogyan kell beszélgetni a társadalmi és az üzleti interakciók és tanítja a spanyol kultúrát is.

Mik az előnyei Figyelembe nyelvtanfolyamok spanyolul?

A kezelés ideje alatt egy spanyol nyelvtanfolyam értékes több okból is, különösen azért, mert sok országban szerte a világon, többek között az észak-amerikai, Európában, Dél-Amerikában és Közép-Amerika beszéli ezt a nyelvet.Ez is segít a diákoknak, hogy befolyásolja a különböző társadalmi helyzetekben.

Mennyibe kerül a Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A költségek ilyen tanfolyamok köre széles. Meg lehet találni nagyon kedvező programokat lehet venni online olcsón. Más lehetőség magában foglalja a kurzus egy egyetemi környezetben, ami drágább.

Mik a követelmények egy nyelvtanfolyam spanyol?

Az idő nagy részében, nagyon kevés, ha van ilyen, követelményeket figyelembe Spanyol kurzusok. Még a fiatalabb gyerekek vehetnek részt.

Milyen karrier javítása várhatunk egy nyelvtanfolyam spanyol?

Azok, akik több mint egy nyelvet, különösen értékes nyelvet, mint ez, értékes a munkaadók.Ez biztosítja a munkáltató azzal a képességgel, hogy számíthat a munkavállaló az ügyfelekkel, az ügyfelek és az üzleti partnerek több beállításokat.

Miért Vegyünk egy online nyelvtanfolyam spanyol?

Online tanfolyamok megkönnyítik az egyének számára, hogy szerezze be a nyelvet a saját tempójában. Ez lehetővé teszi az egyén tanul a saját tempójában.

Hol Vegyünk egy nyelvtanfolyam spanyol?

A kezelés ideje alatt a spanyol nyelvtanfolyam könnyű csinálni, hiszen rendelkezésre áll a különböző online iskola. Is elérhető a különböző iskolákban, beleértve a főiskolák.

Hogyan beiratkozik egy tanfolyam spanyolul?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

123 Találatok Spanyol

Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

A 4 nyelvi készségen fog dolgozni: az írás, a beszéd, az olvasás és a meghallgatás (minden alkalommal új szókincset és nyelvtudást fogsz gyakorolni). Az osztályvezetőket ... [+]

A 4 nyelvi készségen fog dolgozni: az írás, a beszéd, az olvasás és a meghallgatás (minden alkalommal új szókincset és nyelvtudást fogsz gyakorolni). Az osztályvezetőket biztosítjuk, így nem kell extra anyagot vásárolni; csak egy szótárra lesz szüksége.

Tanfolyamaink nagyon rugalmasak, kiválaszthatja, hogy hány héttel tanuljon és mikor kezdjen. Az osztályok minden hétfőn kezdődnek, így kiválaszthatja a kurzus megkezdésének dátumát.

Árak

A költség függ attól függően, hogy hány héttel fogsz tanulni velünk, és milyen típusú típust fogsz venni.

Csatlakozhat néhány olyan kurzushoz, amelyet az Universidad de La Sabana a diákjai számára nyújt. Tájékoztassa velünk, hogy mely témákat érdekli, hogy megtaláljuk a tanfolyamot. Ez a kurzus nem lesz osztályozva, csak a részvételre vonatkozik, és nem jelent többletköltséget. * Ez csak azokra a diákokra vonatkozik, akik legalább 2 hónapig tartózkodnak.... [-]

Kolumbia Chía
Nyílt Beiratkozás
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 24 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Elec Spanish School

Iskolánkban egyedi programokat dolgoztak ki az ügyfelek számára, akik az életüket a küldetés feladatának szentelik, és támogatják mások életminőségüket, egész életében. A ... [+]

Iskolánkban egyedi programokat dolgoztak ki az ügyfelek számára, akik az életüket a küldetés feladatának szentelik, és támogatják mások életminőségüket, egész életében. A misszionáriusok programjai úgy vannak felépítve, hogy olyan hallgatókkal fejlesszék őket, bármilyen szintről, legyenek kezdők, köztes, fejlettek vagy kiválóak. Az egyes programok tartalmát 4 intenzív héten, a napi 4 órában tömörítik. Alkalmazkodunk az ügyfél igényeihez és az idejéhez. Módunk kommunikatív, emiatt a 4 készséggel dolgozunk, amelyet minden embernek fejlesztenie kell ahhoz, hogy kommunikálhasson:

Halló képességÍrásbeli kifejezésOlvasási megértés és szövegekOrális termelés... [-]
Costa Rica San Isidro de El General
Február 2020
Spanyol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Autónoma de Guadalajara

A Nemzetközi Nyelvi Központ (ILC) presztízse az évek során tovább nőtt, különösen spanyolul. Ha a cél az, hogy ezt a világ nyelvét beszélje, a spanyol osztály az ILC-nél ... [+]

TANULMÁNY SPANISH AT UAG

Fontolja meg Guadalajarát, mint a következő spanyol nyelvtanulás célpontját! A nyugat-mexikói székhelyű Guadalajara a hagyományos és modern városok pompás pompáját kínálja. A világ egyik legjobb éghajlata, Puerto Vallarta, Manzanillo és Melaque gyönyörű strandjai közelében található.

UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE GUADALAJARA ( UAG ), Mexikó legrégebbi magán egyeteme, több mint 80 éve akadémiai kiválóságra törekszik. A neve az oktatási presztízs szinonimájává vált, és világszerte ismert. UAG különösen fontos elismerést ért el Latin-Amerikában.

Az UAG NEMZETKÖZI KÖZPONTJA (ILC) lehetőséget nyújt a diákok számára, hogy személyesen és professzionálisan növekedjen az idegen nyelv tanulásával. Ezért a tanulók kölcsönhatásokon és osztálykonferenciákon keresztül megerősítik értékeiket, valamint elemzik annak a országnak a kultúráját, amelynek nyelvét tanulják.... [-]

Mexikó Guadalajara
Július 2019
Spanyol
Nappali
32 - 45 órák
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Católica del Norte

Jelentős tanulási tapasztalat Coquimbo csodálatos régiójában, kulturális és mágikus hely. A programokat úgy tervezték, hogy átfogó élményt nyújtsanak, beleértve a minőség ... [+]

A spanyol, a tengeri tudományok és az üzleti élet a Coquimbo-ban

Atacama Immersion Chile Az Universidad Católica del Norte

Hely: Coquimbo régió Chile központjában

Egy olyan régió, amely meglepődik a látogatóknak olyan csodálatos helyekkel, mint az Elqui-völgy, a híres völgy, ahol a chilei Pisco áll. Az égbolt tisztaságának köszönhetően a csillagászati megfigyelők fontos helyszíne. A tengeri biológiai sokféleség csodálatos partjai ideálisak a tengeri tudományok tanulmányozására. A Coquimbo az a régió, ahol született meg Gabriela Mistral irodalmi Nobel-díj, munkája, gyermekkora és történelme ezekben a gyönyörű területeken.

Leírás... [-]
Chile Coquimbo
Nyílt Beiratkozás
Angol,Spanyol
Nappali
2 - 4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
ELITE Lenguas

Négyhetes, kompakt tanfolyam, amely magában foglalja a hallgatás, a beszéd, az olvasás és az írás minden aspektusát, így a hallgatók átfogó nyugati nyelvvizsgát adnak és ... [+]

Négyhetes, kompakt tanfolyam, amely magában foglalja a hallgatás, a beszéd, az olvasás és az írás minden aspektusát, így a hallgatók átfogó nyugati nyelvvizsgát adnak és folyamatosan javítják képességeiket a tantermi különböző gyakorlatokon keresztül.

Iskolánk ragaszkodik a kis osztályhoz, és mindegyik osztályban legfeljebb 9 diák vesz részt a legjobb tanítási minőség biztosításában, figyelmet fordít az egyes hallgatók tanulási helyzetére, és a tanulóknak átfogó interakciót biztosítanak a tanárral az osztály során.

Minden szint után egy-két hét szabad Dele tutor lesz, hogy segítsen a hallgatóknak megszilárdítani tudásukat és megismerkedjenek a Dele vizsgakérdésekkel.... [-]

Spanyolország Madrid
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 53 hetek
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Think in Spanish

A szokásos tanfolyamokhoz hasonlóan az őszi kurzus a tantermi órákat is magában foglalja a társadalmi és kulturális tevékenységekkel kombinálva, hogy megkönnyítse a hitel ... [+]

Intenzív kéthetes őszi kurzus

A szokásos tanfolyamokhoz hasonlóan az őszi kurzus a tantermi órákat is magában foglalja a társadalmi és kulturális tevékenységekkel kombinálva, hogy megkönnyítse a tanulást hiteles kommunikációs helyzetekben.

Diákok: Minimális életkor: 18. Minimális spanyol szint: A2 (előzetes közbenső)Rendelkezésre álló helyek: 10 / két hét és tanfolyam. Minimális csoportméret: 6 diák.Osztályegységek két héten belül60 ülés. 55 perc / óra15-20 ülés: üzleti spanyol10 óra: spanyol kiejtés és hangsúly

Menetrend

Hétfőtől péntekig: 9: 00-13: 30/15: 00-17:00

A társadalmi és kulturális tevékenységek 17:00 és hétvégén kerülnek megrendezésre... [-]

Spanyolország León
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
MISS - Marbella International Spanish School

A nyelvtanulás a képzés kérdése. A lehető legrövidebb időn belül minden olyan eszközt tudunk biztosítani, amellyel javíthatja a spanyol nyelvet. Ezeknek a kurzusoknak fon ... [+]

Egész évben tanfolyam: Folyamatosan váljon spanyolul

Talán néhány éve élsz a Costa del Sol-ban, beszélsz néhány spanyolul, de úgy érzed, hogy nem tudsz előrelépni, vagy nem tudsz bizalommal kipróbálni, amit tudsz. Nos, tudjuk, hogyan érzi magát és tudja, mit kell tennie.

A nyelvtanulás a képzés kérdése. A lehető legrövidebb időn belül minden olyan eszközt tudunk biztosítani, amellyel javíthatja a spanyol nyelvet. Ezeknek a kurzusoknak fontos eleme a beszélgetés, és fókuszunk a szóbeli kommunikációra összpontosít, hasznos szókincs, nyelvtan, videók és hallgatói gyakorlatok segítségével, amelyek segítenek a kiejtés javításában.

Kiváló kurzusokat is tartunk a teljes kezdőknek, akik szeretnék, ha a spanyol nyelvtanfolyamot bemutatnák, és reméljük, hogy középtávon megismerkedhetnek.... [-]

Spanyolország Marbella
Nyílt Beiratkozás
Spanyol
Nappali
1 - 4 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Azoknak, akik egy gyakorlati tapasztalat külföldön. Alicante egy élénk város, sok szakmai lehetőségeket, mind a spanyol és angol mint médium a munka. Különböző kombináció ... [+]

Azoknak, akik egy gyakorlati tapasztalat külföldön. Alicante egy élénk város, sok szakmai lehetőségeket, mind a spanyol és angol mint médium a munka.

Különböző kombinációk állnak rendelkezésre: Intenzív spanyol nyelvtanfolyamok vagy szemeszter kurzusok reggel és szakmai délután az Intenzív spanyol nyelvtanfolyam, amikor megérkezik a Alicante, majd egy két hónapos szakmai gyakorlat.

Mi segít megtalálni a megfelelő hely az Ön szakmai / önkéntes tapasztalat, vigyázni minden lépést a folyamat, és természetesen, a szükséges nyomon követése mind Ön és a társaság vagy nonprofit organiosation (NPO).

[-]
Spanyolország Alicante
Nyílt Beiratkozás
Angol,Spanyol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
IES Abroad

Ha érdekli a spanyol nyelvtudás fejlesztése, ez a program lehetőséget kínál arra, hogy gyorsan megerősítse a spanyol nyelvét az IES Abroad szigorú nyelvtanfolyamán keresz ... [+]

Áttekintés

A közel 1,6 millió lakosú Quito egy élénk és modern város, amely gyönyörű gyarmati spanyol építészetéről híres. Emellett Ecuador fővárosa - a világ egyik legbiológiailag változatos országa. Gyere Quito-ba és merüljön el a helyi nyelvekbe és kultúrákba, miközben az Ecuador ökológiai és etnikai sokszínűségére és a fejlődés kihívásaira összpontosít.

Ha érdekli a spanyol nyelvtudás fejlesztése, ez a program lehetőséget kínál arra, hogy gyorsan megerősítse a spanyol nyelvét az IES Abroad szigorú nyelvtanfolyamán keresztül. Válaszd ki a tanfolyamod hátralévő részeit az IES Abroad on és az egyik leginkább elismert egyetemen, Ecuadorban, az Universidad San Francisco de Quito-n (USFQ). A Quito-ban is felvehet egy szolgáltatási tanulás elhelyezését, amely segít a város társadalmi problémáinak elsajátításában.... [-]

Ecuador Quito
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul
VERITAS

Ez a kurzus célja, hogy az általános bűnüldözési szakembereknek nem rendelkezzenek korábbi spanyol tapasztalattal, a szükséges eszközökkel a spanyol anyanyelvi beszélőkke ... [+]

Bűnüldözési szakmákSSP 151: Alapvető spanyol a bűnüldözési szakmák számáraIdőtartam: 4 hétNyelv: spanyolMinden hónapban, kivéve március, április, május, augusztus, szeptember865 USD

Ez a kurzus célja, hogy az általános bűnüldözési szakembereknek nem rendelkezzenek korábbi spanyol tapasztalattal, a szükséges eszközökkel a spanyol anyanyelvi beszélőkkel való kommunikációhoz. A 4 hetes tanfolyam során a diákok szimulált interakciókat fognak dolgozni a spanyol nyelvű betegekkel, hogy megszerezzék az alapvető nyelvi ismereteket és készségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kényelmesen kezeljék ezeket az interakciókat, amikor hazatérnek.... [-]

Costa Rica San José
Július 2019
Spanyol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
University of Almeria

Az új szemléletmódok közül, amelyeket az ELE-tanfolyam során figyelembe kell venni, a kultúrák iránti növekvő érdeklődés a programokban, azzal a meggyőződéssel, hogy a ny ... [+]

bevezetés

Az új szemléletmódok közül, amelyeket az ELE-tanfolyam során figyelembe kell venni, a kultúrák iránti növekvő érdeklődés a programokban, azzal a meggyőződéssel, hogy a nyelv tanulása a közösségre való hivatkozás nélkül nehéz feladat és kevés dúsító. A kommunikációs megközelítés, amely jelenleg a nyelvtanulás szempontjából a leghatékonyabbnak tűnik, a kulturális beillesztést igényli, mivel ez egy didaktikus orientáció, amely figyelembe veszi azt a gondolatot, hogy nem csak a nyelvi kompetencia fontos, hanem versenyen kívül is. Arra törekszünk, hogy a hallgatóknak olyan programot kínáljanak, ahol a kulturális tartalom a nyelvi rendszer bemutatásának kiindulópontja vagy platformja. Még inkább, ha a hallgató egy nyelvet tanul a célországban, a mélyebb értelemben a személyes gazdagodási folyamatba kerül; érdekli az ország kultúráját, ezért minden eszközt meg kell adnunk annak megértéséhez. Ez a teljes bemerítés kontextusa. Az osztálytermi osztályokban a kezdetektől fogva alapvető fontosságú társadalmi-kulturális tartalmak kerülnek bevezetésre azonnali szükségletek kielégítésére abban a társadalomban, amelyben a diákok elmerülnek. Ezek a tartalmak beszélgetési témaként is működnek, így a társadalmi-kulturális vita fóruma egy fordulóban, amely nyelvről kultúrára és kultúráról nyelvre megy. Az osztályon kívüli osztályok, a tartomány reprezentatív elemeinek vezetett látogatásai, mind a múlt jelei, mind a jelen mintái olyan feladatok sorozatává alakulnak, amelyekkel a hallgató megtanulja, hogyan lépjen kapcsolatba a közvetlen környezettel; amit lát, kezd szerezni a jelentést. A fő cél az, hogy a hallgató aktív elem legyen, ahol teljes kapcsolat van a beszélgetés és a kultúra között. Tehát a kultúránk iránti érdeklődés arra ösztönzi őket, hogy a nyelvet munkaeszközként használják.... [-]

Spanyolország Almería
Július 2019
Spanyol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

A kurzust Spanyolországban, Toledo városában tartják, 1986 óta a világörökségi városa, ahol a három kultúra együtt élt (keresztény, muzulmán és zsidó), amit El Greco, Cer ... [+]

Általános információk

A kurzust Spanyolországban, Toledo városában tartják, 1986 óta a világörökségi városa, ahol a három kultúra együtt élt (keresztény, muzulmán és zsidó), amit El Greco, Cervantes, Garcilaso és Bécquer áztattak, és kulturális ajánlatot kínáltak. irodalmi, művészeti és fantasztikus gasztronómia. Csak 30 perc vonattal Madrid központjától.

Időtartam és ütemezés

2019. július 8-tól 26-ig. Három hetes tanfolyam (60 elméleti gyakorlati óra).

A program július 7-től július 27-ig reggelig fedezi az egyetemi tartózkodást (teljes ellátás). A résztvevők nem tudják megérkezni az egyetemi tartózkodásra július 7-e előtt, és július 27-én el kell hagyniuk a szobájukat.... [-]

Spanyolország Madrid
Szeptember 2019
Spanish (Spain)
Nappali
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Hatékonyan kommunikálhat ügyfeleivel, potenciális ügyfeleivel vagy munkatársaival, függetlenül a jelenlegi spanyol nyelvtudásától. ... [+]

Áttekintés

Hatékonyan kommunikálhat ügyfeleivel, potenciális ügyfeleivel vagy munkatársaival, függetlenül a jelenlegi spanyol nyelvtudásától. A tanfolyamok, amelyek az alapvető szókincset és nyelvtant, a társalgási kifejezéseket, kérdéseket és parancsokat igazítják a hallgatók igényeihez egy szórakoztató, kényelmes és átgondolt tanulási élmény érdekében.

Ki kellene részt venni

A kurzusokat üzleti és orvosi szakemberek számára tervezték, akik nagyon kevéssé vagy kevéssé ismerik vagy beszélnek spanyolul, és akik érdeklődnek a hatékony és átgondolt nyelvtanulási tapasztalatok iránt, ezek a tanfolyamok értékesek lesznek.

P... [-]
Amerikai Egyesült Államok Irvine USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 - 6 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Belgrano

A Nyelviskola és külföldi tanulmányok kínál intenzív alsó osztály tanfolyamok egész évben teljes merítés argentin élet és a kultúra. Egy csapat képzett őshonos spanyol ka ... [+]

A Nyelviskola és külföldi tanulmányok kínál intenzív alsó osztály tanfolyamok egész évben teljes merítés argentin élet és a kultúra. Egy csapat képzett őshonos spanyol kar szakértelemmel alkalmazott nyelvészet tanítja nyelvtanfolyamokat a kommunikatív megközelítés módszertanát.

Osztályok megfelelnek hetente ötször 3 vagy 5 óra, és hogy 120 tanítási óra (45 perc) a teljes (lásd a táblázatot).

A tankönyvet írt a professzorok maguk által közzétett Belgrano University Press.

Intenzív tanfolyamok is jelentette, hogy jobban felkészíteni a hallgatókat a PEAL félévben kurzus (Programa de Estudios Argentinos y Latinoamericanos). Folytatva a diákok is, hogy egy további menetét spanyol nyelven a félév során. ... [-]

Argentína Buenos Aires
Február 2020
Angol,Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
4 - 7 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Enforex

Fedezze fel, hogy Spanyolország által kínált lehetőségeket, amíg megtanuljuk a második leggyakrabban beszélt nyelv a világon. Felejtsd el a tipikus intenzív, mert megyünk ... [+]

Intenzív spanyol Spanyolországban

Fedezze fel, hogy Spanyolország által kínált lehetőségeket, amíg megtanuljuk a második leggyakrabban beszélt nyelv a világon. Felejtsd el a tipikus intenzív, mert megyünk tovább. Egy élmény, amely akkor mester nem csak kötelező a jövő nyelven is nő, ahogy egy személy!

Kezdés dátuma Minden hétfőn, az év, és minden szinten.

Óraszám: Ez a spanyol kurzus áll, heti 20 óra

Helyszínek Az intenzív spanyol nyelvtanfolyam Spanyolországban elérhető a következő úti cél: Alicante, Barcelona, ​​Granada, Madrid, Malaga, Marbella, Salamanca, Sevilla, Tenerife és a Valencia. [-]
Spanyolország Alicante Barcelona Granada Marbella Madrid Salamanca Seville Valencia Santa Cruz de Tenerife  + 6 Több
Spanyol
Campus
Bővebben magyarul