204 Tanfolyam Programok ban ben Spanyolország for 2024

Tanfolyam Programok ban ben Spanyolország for 2024Filter
    • Manresa, Spanyolország
    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    7 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Advanced Culinary Arts posztgraduális diploma a globális konyháról, a modern és hagyományos konyháról, a kreativitásról, az innovációról és az új technikákról, beleértve a legjobb katalán ételrecepteket,

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    14 hétig

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol, Spanyol

    Engedje szabadjára vállalkozói szellemét az Entrepeneurchef Programban. Ez a kurzus egy globális jövőképet ad a koncepció szakaszától a megnyitóig, közvetlenül a cél felé készítve: "Meg fogom hozni a saját éttermemet". Akár van egy világos projektje, akár nem, a tanfolyam megnyitja az elméjét az éttermi üzletág megértésének új módjai előtt, és mindenekelőtt arra, hogy az ügyfelek milyen módon fogadják el javaslatát az elkövetkező években. Ez a tanfolyam egy utazás az összes szakaszon, amelyen keresztül kell mennie, különös figyelmet fordítva az ügyfelek viselkedési aspektusaira, a legújabb üzleti modellekre és természetesen a sikert meghatározó digitális környezetre.

    • Marbella, Spanyolország

    Teljes idő

    13 hétig

    Az egyetemen

    Angol, Spanyol, Francia, Német, Olasz, Kínai, Orosz

    A Végrehajtó Program egy 13 hetes program mindazok számára (mind a nem tudósok, mind a tudósok számára), akik érdekeltek a szilárd alapok elérésében, archetipikus személyes fejlődéssel is, az élet, a tanítás, a politika és az üzleti élet magasabb céljainak elérése érdekében. Ez egy egyedülálló program, amely 40 évig tartó úttörő feltárásokon alapszik, és amely egyedülálló oktatási megközelítést jelent az önfelfedezés és az értelem szempontjából az egész életen át tartó növekedés kontextusában a magasabb rétegbe vágyó egyének számára. Lehet, hogy karrier úton jár. Lehet, hogy van családja. Sikeres lehet osztályvezetőként vagy vezérigazgatóként. Lehet, hogy politikai karriert kezdett. Biztos, hogy a legtöbb egyén személyesen és szakmailag letelepedett vagy sem, nincs sok ideje új ismeretek és értékes megértések összegyűjtésére. Persze, a legtöbb felelős pozícióban lévő egyén információi a mainstream médiaforrásokból vagy a vállalati stílusú továbbképzésből származnak. Ez tények, hazugságok, csalások, koholmányok, figyelmen kívül hagyott vagy elvetemült ismeretek, propaganda, egótúrák és piszkos hatalmi harcok keverékét jelenti. Csak egy módja van annak, hogy kilépjünk a függöny mögötti mesterek szolgájából: A világ, a bolygó és a valódi emberi evolúció megmentésének legfejlettebb ismereteivel járó teljes megvilágosodást ezzel kínáljuk. rövid és intenzív program. A résztvevők a legfejlettebb ismereteket szerzik az üzleti életben, a politikában, a gazdaságban, az oktatásban és az emberi élet megértésében (értelmében) bekövetkező változások mentális potenciáljáról.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    18 órák

    Az egyetemen

    Angol

    A mai gyorsan fejlődő üzleti környezetben az adattudomány, a mesterséges intelligencia és a marketingstratégiák közötti szinergia a siker sarkalatos hajtóerejeként jelent meg. Adattudományi és AI marketing mesterkurzusunk célja, hogy felvértezze a hallgatókat azokkal a haladó ismeretekkel és készségekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy eligazodjanak ebben a dinamikus kereszteződésben.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    6 hétig

    Az egyetemen

    Angol

    Minden évben egy hónapon keresztül 15 kiválasztott résztvevő 3-5 perces dokumentumfilm-sorozatot rendez együtt a következővel: OTOXO Productions. Ezeket a rövidfilmeket világszerte fesztiválokon és médiában terjesztik, és az OTOXO platformon közvetítik. Már csak ezen okok miatt is a legmagasabb színvonalú munkát követeljük meg résztvevőinktől, és ennek biztosítására a legmagasabb színvonalú képzésben részesítjük őket.

    • Barcelona, Spanyolország
    • Online Spain

    Teljes idő

    1 szemeszter

    Az egyetemen

    Angol

    Azon nemzetközi hallgatók számára, akik egy vagy két szemesztert Barcelonában szeretnének eltölteni, a University of Vic - Central University of Catalonia választható kurzusokat kínál az üzleti élet, a tervezés és az innováció területén. Befejezése után a hallgatók UVic-UCC bizonyítványt kapnak tudományos kreditekkel, amelyeket otthoni egyetemük elismerhet.

    • Online
    • Madrid, Spanyolország

    Teljes idő

    6 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Spanyol

    A technológia beépült az üzleti világba, és minden arra utal, hogy hosszú távon ez lesz a trend. Teljes mértékben befolyásolja a felhasználói fogyasztás típusait és a piacok üzleti modelljeit, a globális gazdaság és kultúra új felépítése megköveteli a vállalatok szervezeti mentalitásának transzverzális átalakítását, innovatívabbá, hatékonyabbá és agilisabbá téve azt.

    • Barcelona, Spanyolország
    • Birkirkara, Málta

    Teljes idő

    9 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    GBSB Global spanyolországi és máltai nyári iskolája nagyszerű lehetőséget kínál a hallgatóknak a világ minden tájáról, hogy nyári szünetüket kihasználva előreléphessenek oktatásukban és kiemelkedő tudományokkal. 2021 júliusában, egymást követő két héten keresztül a hallgatók a digitális üzleti témát vizsgálják, és alkalmuk lesz megtapasztalni, milyen érzés az élet vállalkozóként vagy üzleti vezetőként egy innovatív szervezetben.

    • Online

    Részidő

    6 hétig

    Távoktatás

    Angol

    Mivel a vállalkozások 31%-a várhatóan a következő 12 hónap során beépíti stratégiájába az AI-t (Adobe), soha nem volt még fontosabb a készségfejlesztés. A mai neurális hálózatok és gépi tanulási algoritmusok nagyobb valószínűséggel vezetnek autonóm autót, elemzik az ingatlanpiacokat, működtetnek egy chatbotot, vagy segítenek a klinikai diagnózisban és kezeléseket javasolnak.

    • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok
    • Valencia, Spanyolország

    Távoktatás

    Spanyol

    Szenvedélyesek a speciális effektusok? Most már puszta nézőből professzionálisan elkötelezheti magát, hogy saját maga készítse el őket. Nem mindegy, hogy milyen szintről indulsz, vagy a korábbi tanulmányaid. Szakemberré válhat, és szenvedélyét hivatásává változtathatja. Igazi mentorként vezetjük Önt, és lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan érheti el ezt.

    • San Roque, Spanyolország

    Részidő

    1 hét

    Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Fedezze fel az 1. szakasz belső megújulásának tartalmát, és induljon el egy átalakuló utazáson, miközben olyan alapvető témákban elmélyül, amelyek célja az egyének megerősítése és a pozitív globális változás elindítása. Ez a program platformként szolgál a mély önreflexióhoz és a társadalmi átalakuláshoz, mindenre kiterjed az alapvető emberi értékek megértésétől a rendszerszintű kudarcok kezeléséig.

    • Spain Online, Spanyolország

    Részidő

    9 hónapok

    Távoktatás

    Spanyol

    A turisztikai üzleti menedzsment program célja, hogy válaszoljon erre a megközelítésre, és megismertesse a turisztikai szektor különböző területeit és a legújabb trendeket.

    • Madrid, Spanyolország

    Teljes idő

    7 hónapok

    Összekevert

    Spanyol

    A közösségi menedzser Superior programja mindazokra az emberekre összpontosít, akik szeretnék kezelni és stratégiailag pozicionálni a márkájukat, vagy a vállalata márkáját az interneten, és válnak a társaságok digitális jelenlétének élére a szociális hálózatokban.

    • Spain Online, Spanyolország

    Részidő

    Összekevert

    Spanyol

    Mindazoknak a szakembereknek, vállalkozóknak és vállalkozóknak, akiknek meg kell mélyíteni tudásukat a kereskedelmi irányításban, és átfogó és szisztematikus képet kell kapniuk a kereskedelmi terület működéséről.

    • Madrid, Spanyolország
    • Berzosa, Spanyolország
    • + 1 more

    Teljes idő

    14 hétig

    Az egyetemen

    Angol, Spanyol

    A külföldön Madridban végzett művészeti tanulmányok felejthetetlen része lesz egyetemi diplomájának és élettapasztalatának. Ez a Madridi Vizuális Művészetek kurzusa azoknak a hallgatóknak készült, akik egy szemesztert szeretnének leélni egy rangos művészeti programban, miközben részt szeretnének venni a spanyol akadémiai környezet mindennapi életében a Nebrija Művészeti és Bölcsészettudományi Intézetben.