ACADEMICCOURSES.HU

A Legjobb 283 Tanfolyam Keresése Spanyolországban 2019

Spanyolország egy csendes európai erőmű nyugalom és jólét. Azt, hogy nagy piacokra való hozzáférés és csodálatos szakmai lehetőségeket. Spanyolország ad otthont néhány legjobb és legrégibb felsőoktatási intézmények és a spanyol büszkeséget juttathatók be sok tekintetben a munka és az élet. Az akadémiai növekedés szolgáltat egy nagy fejlődő földre, és ezen okok miatt, a diákok és a szakemberek szerte a világon úgy döntenek, hogy kurzusok Spanyolországban.

Kurzusok Spanyolországban gyakran kínált szakok, bizonyítvány vagy a szakmai programok fejlesztését sorozat. Ezeket lehet tanulmányozni az interneten, távoktatás, illetve egy osztályteremben környezetben. Vannak tanfolyamok Spanyolországban számos területen és iparágak, amelyek közül néhány az információs technológia, környezetvédelem, gazdasági, tudományos, adminisztratív, a matematika és még sok más.

Akár keres új készségek vagy szakmai átállást, akkor valószínű, hogy megtalálják kurzusok Spanyolországban, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.Ha többet szeretne megtudni kurzusok Spanyolországban a görgetés a programok alatt. Tegye meg a következő lépést a karrier ma!

Találat Filter

LRM Study Abroad Program

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain
Campus Nappali 20 hetek Szeptember 2019 Spanyolország Marbella

A félévet külföldön több mint egy tudományos kaland, ez egy tapasztalat, hogy gazdagítsa életedet, és változtassa meg a pályának. Sok diák, különösen a kanadai és az amerikai, jöjjön Les

Kurzus: Design Thinking for Business Innovation

Aalto University Executive Education
Campus Nappali 7 napok Május 2020 Finnország Helsinki Spanyolország Barcelona + 2 további

A vállalati vezetők és menedzserek számára az Aalto University Executive Education és az ESADE Business School Design Thinking for Business Innovation programja hét napos mélyreható bevezetést kínál gyakorlati és gyakorlati módszertanába, és megmutatja, hogyan kell működni. Megtanulja a tervezési gondolkodás központi módszereit és koncepcióit, és gyakorolja a kezét a tervezési gondolkodást egy igazi innovációs kihívás révén, amelyet a saját szervezetéből hoz magával. A program végére képesek lesznek felismerni az innovációs lehetőségeket felhasználói kutatások révén, innovatív ötleteket kidolgozni, az ötleteket korai prototípusokká alakítani és visszajelzés céljából kipróbálni őket a felhasználókkal. Végül megtanulja, hogyan lehet gyakorlatilag alkalmazni a tervezési gondolkodást az üzleti modellekben, és hogyan lehet azt bevezetni a szervezetében.

Őszi spanyol kurzus

Think in Spanish
Campus Nappali 2 hetek Szeptember 2019 Spanyolország León

A szokásos tanfolyamokhoz hasonlóan az őszi kurzus a tantermi órákat is magában foglalja a társadalmi és kulturális tevékenységekkel kombinálva, hogy megkönnyítse a hiteles kommunikációs helyzetekben való tanulást.

Illusionizmus program

Royal University Center Maria Cristina
Campus Részidős oktatás 8 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Madrid

A királyi Egyetem Központja által kínált Illusionista program az Escorial-María Cristina az illuzionizmus elismerése, mint az egyik képzőművészet.

Végrehajtó program

Schellhammer Business School
Campus Nappali 13 hetek Nyílt Beiratkozás Spanyolország Marbella

Az Executive Program egy 13 hetes program mindenki számára (mind a nem akadémikusok, mind a tudósok számára), akik érdeklődnek egy szilárd alap megteremtéséért, valamint az élet, a tanítás, a politika és az üzleti élet magasabb szintű céljai elérése érdekében. Ez egy egyedülálló program, amely 40 éves úttörő kutatásokon alapul, amely egyedülálló oktatási megközelítést jelent az önfelismeréshez és a jelentéshez az élethosszig tartó növekedés összefüggésében a magasabb echelonra törekvő egyének számára.

CSP a Brand Storytellingben

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Campus Részidős oktatás 3 hónap Április 2020 Spanyolország Barcelona

Mindenki szereti a jó történetet - és a kommunikáció tele van velük! A Brand Storytelling CSP egy új generációs kommunikátort alakít ki: a kommunikátorok, akik tudják, hogyan kell elemezni a cél tulajdonságait, létrehozniuk a stratégiát, és kiválasztaniuk a megfelelő médiát, amelyen elindíthat egy erős történetet, amely rezonál a transzmédia világ potenciális fogyasztóival.

Formatív foci szakértő

MBP School of Coaches: The Master for football coaches in Barcelona
Campus Nappali 5 hetek Kérj Információt Spanyolország Barcelona

ALAPVETŐ INFORMÁCIÓ Cím: Formatív Soccer Expert az MBP School of Coaches Óra: 130 óra Időtartam: 5 hét

Az 1 éves program

OTOXO Productions
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Spanyolország Barcelona

Minden évben tizenkét személynek van lehetősége arra, hogy egy 30 perces dokumentumfilmet OTOXO Productions az OTOXO Productions , melyet a BTV-n vetítenek. Ezzel párhuzamosan a résztvevőket intenzív, hat hónapos képzési kurzus biztosítja, amely a dokumentum-tanulmányok és a gyártás minden elemét lefedi. Ezt követően a résztvevők három hónapos képzést kapnak, hogy a filmipar szakemberei legyenek, ugyanakkor követik ezeket a lépéseket, és önállóan filmipar szakemberekké válnak.

A bemutatók tervezésével és gyártásával foglalkozó szakember - helyszíni és online

ESODE Business School
Campus On-line Részidős oktatás 7 - 12 hónap Január 2020 Spanyolország Madrid Spain Online + 2 további

Megszerzi a szükséges készségeket az audiovizuális produkcióval kapcsolatos különböző funkciókhoz és felelősségekhez, részt vesz bármilyen típusú élő show létrehozásában, gyártásában, irányításában és marketingjében.

Spanyol intenzív tanfolyam

ELITE Lenguas
Campus On-line Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 1 - 53 hetek Szeptember 2019 Spanyolország Madrid + 3 további

Négyhetes, kompakt tanfolyam, amely magában foglalja a hallgatás, a beszéd, az olvasás és az írás minden aspektusát, így a hallgatók átfogó nyugati nyelvvizsgát adnak és folyamatosan javítják képességeiket a tantermi különböző gyakorlatokon keresztül.

Szakember az egészséges vállalatok irányításában

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
On-line Nappali 12 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Madrid

A vállalati társadalmi felelősségvállalás eszközeinek megkönnyítése; Szerezd meg az emberek menedzsmentjében szükséges készségeket a munkavállalók és vezetők részvételének és elkötelezettségének eléréséhez az egészséges szokások elfogadásában; A stratégiai munkaegészségügyi politika kialakításának módszereinek megkönnyítése.

Cím Gastronomica Szakértői

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Részidős oktatás 3 hónap Kérj Információt Spanyolország Castellón de la Plana

A tananyag E cím alapul szinte kizárólagos tanulási konyhában. a legtöbb klasszikus technikák tanulmányozása és a leginkább avantgárd alkotás. Mindez a tökéletes kezelés a nyersanyag előtti fejlesztés befejezését egy tál. A program tart 3 hónapig.

Tanári szakok: a tanárok, spanyol, mint idegen nyelv (ele)

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
Campus Nappali Szeptember 2019 Spanyolország Alicante

Tudni szeretné, hogy egy spanyol tanár? És ha már a tanár spanyol mint idegen nyelv? Kínálunk tanár szakok mind a tanévben és nyáron, tanfolyamok, hogy elfér az Ön igényeinek és érdekeinek. Tól bevezető tanfolyamokat azoknak középpontjában egyetlen szempont az idegennyelv-tanítás, mint például a Film a nyelvórán, vagy a szerepe a multimodális tanulás az IKT használata.

Szálloda Menedzsment

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus Nappali 8 - 14 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Barcelona

A Master in Hotel Management ideális mind a karrierváltók, akik szeretnének költözni a vendéglátás, valamint a karrieremberek, akik már a területen, és szeretné, hogy gyorsítsák karrierjüket.

Montessori asszisztens tanár 0-3 éves és 3-6 éves

International Montessori Institute
On-line Nappali 3 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Vilafant Olaszország Rome Barcelona + 3 további

Ez a 0-3 éves és 3-6 éves Montessori tanárképző, beleértve a Montessori oktatás fő elméleti alapját, szem előtt tartva az érzelmi tényezők és az alapvető kapcsolatok fontosságát a mindennapi oktatási gyakorlatban kiváló eredmények elérése érdekében. Létrehoz egy áttekintést az összes munkaterületről, és tökéletesen integrálja Montessori oktatási elméletének alapjait és személyes munkáját és gyakorlatát, ezáltal biztosítva a Montessori oktatási megközelítéséhez szükséges összes eszköz hozzáférését és megértését.