$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Színházi menedzsment Tanfolyam Összevetése

Azok a dolgozó szakemberek, akik szeretnék bővíteni karrierlehetőségüket, vagy előléptetésre jogosultak, kiválaszthatnak bizonyos kurzusokat a tanulmányi területen. A hetektől a hónapokig terjedő időtartamú kurzus gyakran részmunkaidőben is elvégezhető, lehetővé téve, hogy tovább folytassa a munkát, miközben további képzést szerez. Mit tanítanak a színházi mened… Tovább

Azok a dolgozó szakemberek, akik szeretnék bővíteni karrierlehetőségüket, vagy előléptetésre jogosultak, kiválaszthatnak bizonyos kurzusokat a tanulmányi területen. A hetektől a hónapokig terjedő időtartamú kurzus gyakran részmunkaidőben is elvégezhető, lehetővé téve, hogy tovább folytassa a munkát, miközben további képzést szerez.

Mit tanítanak a színházi menedzsmentben? Ezek a programok jellemzően azok számára készültek, akik az előadó-művészetben vannak, és akik menedzsmentbe akarnak menni, vagy azok számára, akik már rendelkeznek vezetői tapasztalattal, de be akarnak lépni a színházi iparba. A konkrét tanfolyamtól függően a témák közé tartozhatnak adománygyűjtés, finanszírozás, szórakoztatási jog, kommunikáció, teljesítményfejlesztés, marketing, stratégiák a jegyértékesítés növelésére, médiakapcsolatok vagy színházi rendezvények reklámozására.

A színházi menedzsment tanfolyamokon résztvevők fontos készségeket szereznek, mint például a kommunikáció, a vezetés, a konfliktuskezelés és a problémamegoldás. Ezek a képességek segítik a diplomásokat abban, hogy több karrierlehetőséget találjanak, és növelhetik jövedelmüket.

Az iskolaelhagyás költsége néha a legnagyobb elrettentő a tanuló számára. A tanfolyamok gyakran sokkal olcsóbb módszerek a tudás megszerzéséhez, mivel általában rövidebbek, és néha online is elérhetőek.

Számos karrierlehetőség áll rendelkezésre azok számára, akik a színházi menedzsment oktatásával foglalkoznak. Néhányan úgy döntenek, hogy menedzselésre kerülnek, és a tipikus címek közé tartozik a színpadvezető, színházi produkciós vezető, értékesítési vezető, reklám és marketing menedzser, valamint házigazda. Egyéb lehetséges szakmai megnevezések közé tartozik a művészeti vezető, a drámatanár, a kommunikációs igazgató, a programigazgató, a műszaki gyártó, a művészeti vezető, a politikai fejlesztő, az adománygyűjtésért felelős igazgató, a színházi könyvelő, a jogi tanácsadó és a médiakapcsolatok szakértője. A foglalkoztatás kulturális intézményekben, rendezvényhelyszíneken, művészeti központokban vagy iskolákban található.

Indítsa el az oktatását az adatbázis segítségével, hogy különböző kurzusokat keressen. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
CATS College Boston
Boston, Amerikai Egyesült Államok

Látott már valaha egy Broadway musicalt, és kíváncsi volt, milyen a színpadon lenni, vagy hogyan készítik a világban a hihetetlen díszleteket és a világítást? Csatlakozzon hoz ... +

Látott már valaha egy Broadway musicalt, és kíváncsi volt, milyen a színpadon lenni, vagy hogyan készítik a világban a hihetetlen díszleteket és a világítást? Csatlakozzon hozzánk egy intenzív nyári színházhoz, hogy felfedezhesse a Broadway csínját-bínját. -
Tanfolyamok
Angol
Campus