close

Szűrők

Lásd a találatokat

Személyes vásárlás Tanfolyam Összevetése

Ön ösztönösen tudja, hogy melyik szekrény elemek a leginkább hízelgő, hogy a barátok és a családtagok? Ha igen, a megfelelő képzés segít lefordítani ezt a velünk született képesség egy izgalmas karrier a divatipar, mint a Personal Shopper. Mi az a személyes vásárlás? Személyes Vásárlók kínál ügyfeleinek személyre szabott gardrób tanácsot alapján számos ténye… Tovább

Ön ösztönösen tudja, hogy melyik szekrény elemek a leginkább hízelgő, hogy a barátok és a családtagok? Ha igen, a megfelelő képzés segít lefordítani ezt a velünk született képesség egy izgalmas karrier a divatipar, mint a Personal Shopper.

Mi az a személyes vásárlás?

Személyes Vásárlók kínál ügyfeleinek személyre szabott gardrób tanácsot alapján számos tényezőtől, beleértve a karosszéria, bőrszín, életkor, igények, a társadalmi protokoll és az általános életmód.

Mik az előnyei a tanfolyam a Personal Shopping?

A Personal Shopper kap a gyakorlati és elméleti képzés, hogy optimalizálják az ügyfél időt értékeli a legjobb ruhásszekrény választás. Az átfogó munka során mindent tartalmaz a kép tanácsadás a költségvetési gazdálkodás.Továbbá, a tanterv magában ruházati üzletek, kiegészítők, kozmetikumok, tárgyak, a termékek elérhetősége és egyéb kapcsolódó szolgáltatások személyes esztétika és a divat.

Mennyibe kerül, hogy a kurzus a Personal Shopping?

Tandíj személyes vásárlás tanfolyamok változik függően, hogy a hely és az intézmények.

Milyen karrier javulás vársz egy kurzus Personal Shopping?

Személyes vásárlás diákok készek a szakmai karriert számos területen, beleértve áruházak, butikok és szállodák, valamint lakossági ügyfelek. Emellett sok személyes vásárlók is kínál szabadúszó tanácsadás a legújabb stílusok és irányzatok.

Miért veszi az online kurzus Personal Shopping?

Ha érdekli a területen a személyes vásárlás, online kurzusok a szélessége és mélysége lehetőségek tanulás, amely testreszabható, hogy illeszkedjen az adott menetrend.

Hol lehet hogy egy tanfolyam Personal Shopping?

A online kurzusok a divat intézetek, sok lehetőség a személyes vásárlás diákok a világ minden tájáról. Míg a személyes vásárlás származik az USA-ban, hogy népszerű ma Európában és más régiókban a világ.

Hogyan kell alkalmazni a tanfolyam Personal Shopping?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők
Uptodate Fashion Academy
Milánó, Olaszország

A Personal Shopper egy alak volt vágású az USA-ban a kilencvenes években, és létre néhány évvel később az olaszországi városokban, különösen a Milan.

A Personal Shopper egy alak volt vágású az USA-ban a kilencvenes években, és létre néhány évvel később az olaszországi városokban, különösen a Milan. -
Tanfolyamok
Nappali
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba