ACADEMICCOURSES

2 Szolgáltatás tervezés Tanfolyam Összevetése

Service Design tanfolyamok valószínűleg fellebbezni a kreatív egyének, akik élvezik a problémamegoldás. Ez az újonnan kialakuló kérdéseire fókuszál minőségének és termelékenységének javítására, ha a szolgáltatást nyújtó miközben megfelelnek a növekvő elvárások a vásárlók.

A leendő hallgatók lehet, hogy vajon, mi a pálya service design? Az Út a Service Design továbbképzés, melynek célja, hogy a hallgató emberközpontú megközelítések, amelyek középpontjában a vásárlói élmény tekintetében, míg szolgáltatásokat nyújtson a hasznos és használható. Szolgáltatás tervezése nem foglalkozik a fizikai termék; ez a viselkedés alapú, és magában foglalja a tervezési eszközök, amelyek egy tervezet a szolgáltatás és a megírt forgatókönyveket kölcsönhatások, gyakran használata révén készítőivel. Service design alkategória tervezési gondolkodás és paradigmaváltást jelent a gondolkodás, a termék tervezésétől a szolgáltatás tervezése.Az elmélet a tervezési gondolkodás megoldás-alapú gondolkodás, amely egyesíti az empátia létrehozásával, vagy a szolgáltatások javítása.

Az előnyök figyelembe a szolgálati minta természetesen tanulása gondolkodni az új és innovatív módon létrehozásakor termékek a szolgáltatási szektorban. A tanfolyamok ösztönzik a diákokat, hogy az első használat eltérő gondolkodás, hogy különböző megoldások egy adott problémára, majd konvergens gondolkodás, hogy megtalálják a helyes megoldást.

Költségeit figyelembe tanfolyamok szolgáltatás tervezés függően változhat az országban, ahol a tanfolyam kerül sor, az iskola és a hossza a program. A leendő hallgatók azt tanácsolják, hogy ne a kutatást.

Diákok, akik szolgálati formatervezés tanfolyama valószínűleg találják magukat kereslet maguk területén. Ez a fajta gondolkodás egyre fontosabbá válik, hogy bárki dolgozik a tervezés területén, különösen azokat, akik a szolgáltatási szektorban.Mivel a megjelenése a közép '80 -as években, a szolgáltatás tervezési megközelítés bővült a közszférában a kórházak, iskolák és átalakításába közszolgáltatások. Figyelembe tanfolyamok szolgáltatás tervezése segíthet a hallgató jump-start a fajta rugalmas gondolkodást, hogy általában csak akkor jön éveken át a gyakorlatba.

Azok számára, hogy folytassa a tanulmányok fogja találni a nemzetközi lehetőségek állnak rendelkezésre. Online lehetőségeket kínálnak ütemezési rugalmasságot és csökkenti a költségeket. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

2 Találatok Szolgáltatás tervezés Filter

Digitális tanulás, Amerika 2020 őszi műhely: Design gondolkodás

Copenhagen Institute of Interaction Design
Tanfolyamok
12 okt. 2020
<
Nappali
<
5 napok
Angol
On-line

Ez az intenzív ötnapos műhely mély bemerülést kínál a szolgáltatások, folyamatok és termékek tervezési gondolkodásának koncepciójába és gyakorlatába. Tudja meg, miért vált a t ...

Tovább

Szolgáltatástervezés tanfolyam

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Tanfolyamok
szept. 2021
<
Nappali
<
14 hónap
Portugál
Portuguese (Brazil)
Campus

Különböző tevékenységi területeken tevékenykedő szakemberek, mint például: üzlet, technológia, adminisztráció, folyamatok, marketing, innováció, design és építészet, valamint ...

Tovább