$close

Szűrők

Lásd a találatokat

2 Táncművészeti tanulmányok Tanfolyam Összevetése

A tanfolyamok lehetőséget biztosítanak a hallgatóknak arra, hogy többet tudjanak meg egy tanulmányi területről vagy egy adott tantárgyról. Egyes kurzusokat választani kell, de mások lehetnek bizonyos nagy kiadók. A tudósok várhatóan részt vesznek minden tanfolyamon, és feltétlenül szükségesek lesznek olvasmányok készítéséhez, teljes házi feladatok elvégzéséhez és a… Tovább

A tanfolyamok lehetőséget biztosítanak a hallgatóknak arra, hogy többet tudjanak meg egy tanulmányi területről vagy egy adott tantárgyról. Egyes kurzusokat választani kell, de mások lehetnek bizonyos nagy kiadók. A tudósok várhatóan részt vesznek minden tanfolyamon, és feltétlenül szükségesek lesznek olvasmányok készítéséhez, teljes házi feladatok elvégzéséhez és a vizsgák megszerzéséhez, hogy hitelt kaphassanak.

Mik a tánctanulmányok? A legtöbb osztály különböző táncstílusokra, elméletekre és módszerekre vezeti be a tudósokat. A kortárs tánc és egyéb táncok alapjainak tanulásával a hallgatók gyakorlati táncoktatást kaphatnak, amely a jövőbeli tanulmányokban és karrierekben is hasznos lehet. Ezekben az osztályokban technikákat és teljesítményi képességeket lehet tanítani. Azok a személyek, akik érdeklődnek a tánctanulás iránt, részesülhetnek ezekből a tanfolyamokból. Egyes ülések magukban foglalhatják a koreográfiát, a tánctörténetet vagy az emberi fejlődést.

A diákok, akik ilyen kurzusokat tanulnak, nemcsak megtanulják kommunikálni és hallgatni mind a szakmai, mind a személyes tárgyakat, de olyan tánc technikákat is tanulhatnak, amelyek javítják az izomtónust és az erőt. A tudósok megtanulják a táncstílusok jelentőségét, és hogyan hatottak a világra is.

A regisztrációs és beiratkozási díjak eltérhetnek az iskolától az iskoláig. A diákok kapcsolatba léphetnek a választott iskolájukkal, hogy megtudják a táncos tanfolyamok pontos árait.

A táncos tanfolyamokon való részvétel sok karrierlehetőséget nyit meg. A továbbképzéssel a diákok lehetnek koreográfusok a balett vagy a zenei színházi társaságok számára. Tánctanárok, művészeti vezetők és mozgásterapeuták is lehetnek a tudósok karrierjei. Ha a diákok úgy döntenek, hogy folytatják a táncok tanulmányozását, professzionális táncosok válhatnak zenei videókra vagy reklámokra. A kapcsolódó karrierek közé tartozhatnak szereplők, jóga oktatók, művészeti oktatók vagy táncegyüttes vezetők.

Az oktatási lehetőségek és az új erőforrások lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy helyi és nemzetközi tanfolyamokat találjanak. Online tanfolyamok tánckutatásban is elérhetőek lehetnek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Morley College
South Bank, Egyesült Királyság

A válogatott flamenco ritmusok tanulmányozása révén alapos megalapozást kap a flamenco tánc technika minden aspektusában, beleértve a kasztanet munkáját is.

A válogatott flamenco ritmusok tanulmányozása révén alapos megalapozást kap a flamenco tánc technika minden aspektusában, beleértve a kasztanet munkáját is. -
Tanfolyamok
Nappali
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
 
Morley College
South Bank, Egyesült Királyság

Ez a kurzus az oktató által adott technikai gyakorlatok és szekvenciák keveréke, valamint az improvizáció és az önkifejezés területe. A német Tanztheater eszközeinek felhaszná ... +

Ez a kurzus az oktató által adott technikai gyakorlatok és szekvenciák keveréke, valamint az improvizáció és az önkifejezés területe. A német Tanztheater eszközeinek felhasználásával fejleszti táncszerző készségeit is, mivel ez a tanfolyam rendszeresen fellép a Morley College táncos rendezvényein. -
Tanfolyamok
Nappali
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line