Filter
Tanfolyamok
Costa Rica A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Technológiai tanulmányok Tanfolyamok Összevetése Costa Ricában 2019/2020

A kurzus utal egy speciális tanulmányi program. Ez általában történik az egyetemen, de lehet szállítani az interneten. Tanfolyamok népszerű számára, akik szeretnék, hogy speciális tudást egy témában.

Masters of Technology program az Ön számára annak megértését, hogy a technológia működik a legkisebb szinten. A diplomát a technológia, meg lehet tanulni, hogyan kell fejleszteni és javítani fel termékeket.

Costa Rica kínál szponzorált és egyben a diákok-barát felsőoktatási tananyagok. Az ország 20 állami és 44 magán egyetemek vezető három állami egyetemek, hogy University of Costa Rica, a Nemzeti Egyetem és a Costa Rica-i Institute of Technology.

A Legjobb Technológiai tanulmányok Tanfolyamok Costa Ricában 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Technológiai tanulmányok, Costa Rica

Diplomák
Helyszín
Costa Rica
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
VERITAS

Ez a Data Science Bootcamp a professzionális eszköztár kibővítésére és a tudásod fokozására összpontosít. A bootcamp tanterve úgy van kialakítva, hogy a gépi tanulás, a p ... [+]

Időtartam / ütemezés: 12 hét (félév) / 10 hét (nyár)Angol nyelvFeltételek: Summer I, Spring, Fall,Hitel: 12 (félév) / 9 (nyár)

Ez a Data Science Bootcamp a professzionális eszköztár kibővítésére és a tudásod fokozására összpontosít.

A bootcamp tanterve úgy van kialakítva, hogy a gépi tanulás, a programozás, az adatok tisztítása, az adatátvitel és a projekttervezés szigorú képzését teljesítse.

Ez a gyakorlati, projektalapú program lehetővé teszi a készségek fejlesztését és a tudás átadását tapasztalati tanulás útján, a valós feladatok elvégzésével.

A tanterv alaposan megtervezett, hogy mindent magában foglaljon, amire szüksége van az utazás megkezdéséhez az adat-tudomány területén, miközben biztosítja a figyelmet az élet és a munka és a magánélet közötti egyensúly fenntartásához szükséges tapasztalatokat.... [-]

Costa Rica San José
Január 2020
Angol
Nappali
10 - 12 hetek
Campus
Bővebben magyarul