close

Szűrők

Lásd a találatokat

Természettudományok Tanfolyamok Összevetése Brazíliában 2021

Diákok, akik beiratkozik, és egy teljes tanfolyam elvárják, hogy koncentrált utasítás egy adott témáról. Az egyén általában kell lennie legalább tizennyolc éves jogosult. Tanfolyamok eltarthat néhány hónaptól több évig. Mi a pálya természettudományi Brazíliában? Ez a fajta kurzus középpontjában a tanulmány a természeti világ és a tanulmányokat a különbségek a… Tovább

Diákok, akik beiratkozik, és egy teljes tanfolyam elvárják, hogy koncentrált utasítás egy adott témáról. Az egyén általában kell lennie legalább tizennyolc éves jogosult. Tanfolyamok eltarthat néhány hónaptól több évig.

Mi a pálya természettudományi Brazíliában? Ez a fajta kurzus középpontjában a tanulmány a természeti világ és a tanulmányokat a különbségek az egyes ökoszisztémák, beleértve a szavannák és az esőerdők; fenntarthatóság, a környezeti problémák és konfliktusok, és a történelem erdőpusztulás, többek között. A kapcsolat a természeti világ a társadalom, beleértve a projektek fejlesztési és kezelésükre stratégiák eltérő érdekei is tipikusan ebbe a típusú kurzus.

Számos előny nyert persze a természettudományok.Építve a meglévő érdeklődés a természetes világ, ez a fajta oktatás felkészíti a tanulókat a jövőben a tudomány és ad az egyéneknek különösen ismeretek ökológiai sokszínűség és annak fontosságát, hogy a környezet tiszteletben tartása.

Tanfolyamok megtalálható ez a fajta vizsgálat számos különböző helyszíneken. Ha megtalálta különösen tanfolyamokat, hogy érdeklik, forduljon a közigazgatási hivatalok a díjakkal kapcsolatban, mert a költségek változnak egyik iskolából a másikba.

A kurzus a természettudományok Brazília értékes oktatás, amely ahhoz vezethet, hogy sok lehetőséget munkahelyek, a környezeti tudósok szakirányú fenntarthatóság kutatók az esőerdők. Diákok is, hogy egy utat az oktatásban vagy arra törekszünk, hogy működjön együtt a kormányzati szervek. Vannak különböző problémát kell megoldani a természettudományok, semmit erőforrás problémák, a növekvő emberi populációkban, és ezek hatása a földre, hogy a környezet pusztulása.

Számos ilyen kurzusokat kínálnak a különböző helyszíneken bemutató speciális tananyag. Melyik is a legjobb az Ön számára, akkor keressük meg a programot az alábbi, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
UniEVANGÉLICA
Ipameri , Brazília

Végén a modult, a tanulók legyenek képesek: milyen szerepe van a természet és a társadalmi kérdésekkel alakításában brazil története. Megszerzett alapvető ismereteket a különb ... +

Végén a modult, a tanulók legyenek képesek: milyen szerepe van a természet és a társadalmi kérdésekkel alakításában brazil története. Megszerzett alapvető ismereteket a különböző -
Tanfolyamok
3 hetek
Angol
márc. 2021
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba