ACADEMICCOURSES

Természettudományok Tanfolyamok Keresése 2021 az Amerikai Egyesült Ipameri Brazíliában

A kurzus utal egy speciális tanulmányi program. Ez általában történik az egyetemen, de lehet szállítani az interneten. Tanfolyamok népszerű számára, akik szeretnék, hogy speciális tudást egy témában.

A természettudományi képzés során a hallgatók megtanulhatják, miként alkalmazhatnak tudományos módszereket a természet és az univerzum megismerésében. A képzés során olyan szakok közül választhatnak, mint a földtudomány, a fizika vagy a kémia.

Brazíliában van három fok: BA - vesz igénybe 4-6 év alatt lehet elvégezni és a diákok is dolgoznak a tanárok befejezése után négy évvel a kutatás. Masters - vesz egy-két év, hogy elérjék, a doktori / PhD - a legnagyobb mértékben meg lehet tanulni, és úgy három-négy év, hogy elérjék. Ez a három fokkal lazán megfelel a három ciklus a bolognai folyamat - az európai felsőoktatási rendszer. Ez azt jelenti, hogy ha el egy egyetemi diplomát egy európai egyetem, akkor kell minősíteni elérése Masters Brazíliában.

Található központilag Brazíliában, ebben az állapotban szolgálja a diákok az egész országban. A felsőoktatási intézmények, mint például Universidade Federal de Goias hoztak figyelemre méltó szakemberek az országban.

Kérj Információt Természettudományok Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Ipameri Brazíliában 2021

1 Találatok Természettudományok, Ipameri Filter

Természetesen - a környezetvédelmi történelem és a természet Brazíliában

UniEVANGÉLICA
Tanfolyamok
márc. 2021
<
3 hetek
Angol
Campus

Végén a modult, a tanulók legyenek képesek: milyen szerepe van a természet és a társadalmi kérdésekkel alakításában brazil története. Megszerzett alapvető ismereteket a különb ...

Tovább