ACADEMICCOURSES

Részidős Textilművészet Tanfolyamok Keresése az Egyesült Királyságban 2020

A tanfolyam a tanulmány egy adott témát egy szélesebb tárgykörben, és az alapja a képesítés. Egy tipikus tanfolyam előadások, felmérések és útmutatókat.

Kreatív és kereskedelmi innováció meghajtó divat alakulását. Fejlesztések terén textíliák - a különböző anyagok és szövetek készítéséhez használt ruha - elengedhetetlen részét képezik a divat világában.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Kérj Információt A Legjobb Részidős Textilművészet Tanfolyamok az Egyesült Királyságban 2020

2 Találatok Textilművészet, Egyesült Királyság Filter

Kalapszalon mesterkurzus: hőre lágyuló szakműhelyben

Kensington and Chelsea College
Tanfolyamok
<
Részidős oktatás
Angol
Campus

Ezek az új high-tech thermo műanyagok forradalmasítja és megváltozik a teremtünk kalapszalon. Mi fog összpontosítani, hogy a legjobb három új anyagok, és meg fogja vizsgálni, ...

Tovább

Specialista divat technikák: kreatív Kiszabási

Kensington and Chelsea College
Tanfolyamok
<
Részidős oktatás
<
8 hetek
Angol
Campus

Azok a korábbi varrás tapasztalat, egy lehetőség, hogy előre a minta vágás készségek a tanulás, hogyan kell fejleszteni minták modern ruhákat a munka az állványra. Kérjük, hog ...

Tovább