ACADEMICCOURSES

3 Textiltervezés Tanfolyam Összevetése

A főiskolán vagy az egyetemen a tanfolyam egy bizonyos tárgyról szóló tanegység, amely hasonló a középiskolában. Néhány hetetől több évig terjedő időszakban a tanfolyamot egy vagy két oktató tanítja, és részt vesz a diákok egy osztályán.

Mi a tanfolyam a textiliparban? A textiltervezés a textíliák formatervezésének vagy mintájának kialakítását jelenti, akár szövött vagy felületi nyomtatás esetén. A technikákat, mint például a nyakkendőt, a baktériumokat, a természetes motívumokat, a vízfestést és a szövött formaterveket egy kurzus fogja lefedni, valamint hogy hogyan készítsen saját terveket a tanított módszerekkel. A rajzolás és a festészet különösen fontos képességek ahhoz, hogy ezt a művészi tanfolyamot figyelembe vegyék.

A textiltervezés folyamatának megtanulása során a tanulók fontos készségeket nyerhetnek, mint például a problémamegoldás, a kibővített kreativitás és a textíliák általános ismerete. Ezek a készségek hasznosak lehetnek az életen kívüli életkörülményeken kívül is, a problémamegoldás különösen értékes.

A textiltervezés időtartama legfeljebb 12 hétig tarthat, és a költség a kurzust kínáló iskolától függ. További információk gyűjthetők azáltal, hogy felveszi a kapcsolatot az Ön által választott kollégiummal vagy egyetemmel a további beiratkozási és regisztrációs díjakkal kapcsolatos információkért.

Bár a textiltervezés egy kissé szűk tanulmányi terület, a karrierlehetőségek érdekesek és az iparágtól függően különböző aspektusokra összpontosítanak. Szabadtéri textilipar, szövés, divat textiltervezés, lakberendezés textiltervezés, textíliák minőségbiztosítási vizsgálata és belsőépítészeti termékfejlesztés mind olyan karrier, amely egy sikeres diplomás számára elérhető egy textiltervezésen.

A főiskolai oktatási kurzusok sokkal könnyebben elérhetők, mint valaha, és a kívánt kurzusokat helyi, online vagy akár nemzetközi szinten is felajánlhatják. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

3 Találatok Textiltervezés Filter

Ipari mintakészítő CAD Operator Course - Milánó

IUAD Accademia della Moda
Tanfolyamok
<
5 hónap
Olasz
Campus

Az ipari CAD-minta készítő tanfolyam javítja a készségeit anélkül, hogy elveszítené a hagyományos módon történő mintázatok készítésének és elhelyezésének szépségét. ...

Tovább

CAD ruházati mintakészítő tanfolyam

Istituto Modartech
Tanfolyamok
jan. 2021
<
Nappali
Angol
Olasz
Campus

A tanfolyam magas szintű szakembereket képzel, igény szerint az iparágban, átfogó műszaki ruházat-tervezési és tervezési készségekkel, mind hagyományos, mind CAD-alapú módszer ...

Tovább

Textiltervezés

Accademia Riaci
Tanfolyamok
<
Nappali
Angol
Campus

Az Accademia Riaci textiltervező tanfolyamában megtanulhatja a batikot, a nyakkendő-festéket, a vízfestményt, a linóleumot, a geometriai mintákat, a természetes motívum minták ...

Tovább