ACADEMICCOURSES

Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Fehér síkság az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

A jogi tanfolyamokat azoknak szánják, akik szeretnék folytatni a személyes fejlődésüket. Végezd a tanfolyamot hagyományos formában vagy online, számtalan különféle kutatási terület vár. Ezek között találjuk a szabályozási elméletet, a kereskedelmi jogot és a szellemi tulajdonjogot.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

White Plains egy nagy külvárosában New York City néven a kereskedelmi tőke a városok külvárosokban. A város ad otthont egy részletes listát az egyetemek, amelyek képzést elsősorban jogot, a vallás és az üzleti.

Tanfolyamok Keresése az Amerikai Egyesült Fehér síkság az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

Találat Filter

Tanfolyam: Kereskedelmi főzés és externship

Culinary Tech Center
Tanfolyamok
<
Nappali
<
Részidős
<
6&nbsp;-&nbsp;9 hónap
Angol
Campus

A Culinary Tech Center felkészítjük a diákokat arra, hogy karriert nyerjenek a kulináris művészetekben. A kereskedelmi főzés elmélete és az ipari szabványos konyhák gyakorlati ...

Tovább

Tanfolyam: Vendéglátóipari Operációs Program

Culinary Tech Center
Tanfolyamok
<
Nappali
<
Részidős
<
6&nbsp;-&nbsp;9 hónap
Angol
Campus

A vendéglátóiparban szállodák, üdülőhelyek, éttermek, sétahajózás, konferenciaközpontok, szórakoztató parkok, magán klubok és számos egyéb turisztikai vállalkozás található. ...

Tovább