972 Tanfolyam Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024

Tanfolyam Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024Filter
    • Online Canada
    • London, Egyesült Királyság
    • + 4 more

    Teljes idő

    12 hétig

    Távoktatás

    Angol

    • Livingston, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Tudjon meg többet arról, hogyan lehet a legjobban informált tanácsadói módszereket folytatni, hogy minden háttérrel rendelkező hallgatókkal kapcsolatba léphessen a Nyugat-Alabamai Egyetem tanácsadói szakemberein keresztül. A programban olyan témákkal foglalkozik, mint a vezetés, az oktatási kutatás, a családi tanácsadás, a serdülőkori tanácsadás, a kábítószer-fogyasztással kapcsolatos tanácsadás és még sok más.

    • Irvine, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    10 hétig

    Az egyetemen

    Angol

    Készüljön fel egyetemi szintű tanulmányokra, karrierépítésre vagy személyi célok elérésére a CEA által akkreditált, akadémiailag orientált 10 hetes intenzív angol nyelvre, mint második nyelvű programra.

    • Dallas, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az ESOL tananyag célja a hallás, beszéd, olvasás, nyelvtan és írástudás fejlesztése angol nyelven, a főiskolai szintű tanulmányokra való felkészülésként. Dallas College ban ESOL órákon való részvétel megfizethető módja annak, hogy elinduljon egy szebb jövő felé vezető úton. Akár egy négyéves főiskolára vagy egyetemre való áttérés céljából vesz részt, akár személyes gazdagodás céljából, tantervünk megadja a szükséges alapkészségeket.

    • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok
    • Valencia, Spanyolország

    Távoktatás

    Spanyol

    Szenvedélyesek a speciális effektusok? Most már puszta nézőből professzionálisan elkötelezheti magát, hogy saját maga készítse el őket. Nem mindegy, hogy milyen szintről indulsz, vagy a korábbi tanulmányaid. Szakemberré válhat, és szenvedélyét hivatásává változtathatja. Igazi mentorként vezetjük Önt, és lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan érheti el ezt.

    • Dallas, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    8 hétig

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Dallas Baptist University intenzív angol nyelvű programja a nemzetközi hallgatók számára tanítja az angol nyelvet keresztény szemszögből. A hallgatók személyes és online angol oktatáson keresztül tanulhatnak, hogy elősegítsék tanulmányi és szakmai céljaik elérését.

    • Online

    Teljes idő

    6 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A PHP az egyik első szervernyelv, amely beágyazható a HTML-be. 1994-es kiadása óta továbbra is az egyik legnépszerűbb nyílt forráskódú szkriptnyelv, amelyet az összes webhely közel 80%-a használ. Ha kezdő vagy, és szeretnél PHP-fejlesztő lenni, ez a Backend Development Course kurzus segít megtanulni, hogyan készíts kiváló minőségű szerveroldali alkalmazásokat, és professzionális fejlesztőként gondolkodj.

    • South Orange, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Evansville, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    8 hétig

    Az egyetemen

    Angol

    Üdvözöljük University of Southern Indiana(USI) intenzív angol programjában (IEP)! Örömmel segítünk bármilyen kérdésben, és itt vagyunk Amerika szívében!

    • Kearney, Amerikai Egyesült Államok

    Részidő

    26 hétig

    Az egyetemen

    Angol

    Az English Language Institute a legjobb angol nyelvű és amerikai kulturális programokat kínálja versenyképes áron. Nyitott minden képzett hallgató számára, aki angolul szeretne tanulni egy közepes méretű egyetemen Közép-Nyugaton, ahol a hangsúly a biztonságos, tápláló környezetben való tanításon és tanuláson van.

    • Online

    Részidő

    5 hétig

    Távoktatás

    Angol

    • Online

    Teljes idő

    8 hétig

    Távoktatás

    Angol

    A gyorsan változó világban a szervezeteknek hatékony vezetőkre van szükségük, akik alkalmazkodni tudnak a kihívásokhoz. Az Egyesült Államok egyik vezető vezetői bizonyítványprogramjának nevezett The UC Davis Graduate School of Management Leadership program célja olyan vezetők felépítése, akik képesek a változások és válságok idején vezetni, és motiválni a csapatokat céljaik elérésére. A szituációs vezetési modell alapján ez a program lehetőséget ad arra, hogy egy kitalált csapatot különböző forgatókönyvek segítségével vezessen, miközben értékeli a szerepét ebben a környezetben. Nyolc hét alatt megvizsgálja, hogyan lehet viselkedését a szervezet céljainak eléréséhez, valamint az Ön által vezetett egyén vagy csoport igényeit elérni. A tanterv három kulcsfontosságú területre összpontosít: az önmaga, mint vezető, a kapcsolat a csapattal, és a munkahelyi környezet, ahol a csapatok találhatók.

    • Port Angeles, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    3 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Felkészítjük a nemzetközi hallgatókat a főiskolai környezetben elért tanulmányi sikerekre. Hiszünk abban, hogy a tanulók kényelmes tantermi környezetben tanulnak a legjobban, ahol aktívan részt vesznek az órán.

    • Online USA

    Részidő

    6 hétig

    Távoktatás

    Angol

    Szerezzen gyakorlatias, tudományosan megalapozott megközelítést a gyermekek boldogabbá és egészségesebbé tételéhez, a kihívásokkal teli viselkedés kezelésére, a társadalmi kapcsolatok ösztönzésére és a mentális egészség támogatására szolgáló eszközökkel.

    • Cambridge, Amerikai Egyesült Államok

    Részidő

    6 hétig

    Távoktatás

    Angol

    Csomagolja ki a munkahelyi változás mozgatórugóit, és fejlessze átfogóan az üzleti tervezés jövőjének megértését, hogy felkészítse szervezetét.