ACADEMICCOURSES

Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Houston az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

A tanfolyamok kurzusait képzett oktatók tartják, akik kibővítik a résztvevők tudását egyúttal gyakorlati tapasztalatokat is nyújtanak az adott témában. A tanfolyamok hossza, mérete és témája eltérő lehet.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Szerepel a legnagyobb városa az állam Texas és a negyedik legnagyobb országos népességét tekintve, Houston város híres a hatalmas és egyedi skyline hogy határozza meg. Amellett, hogy több mint 2 millió ember lakik itt, a város négy állami egyetem határain belül. Ez nem tartalmazza a nagyobb számú magán felsőoktatási intézmények.

Tanfolyamok Keresése az Amerikai Egyesült Houston az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

Találat Filter

Tanfolyam: Angol mint második nyelv (ESL)

American National College
Tanfolyamok
<
Nappali
<
56 hetek
Campus

Tudjuk, hogy elérje a álmok és célok gyakran megköveteli, hogy angolul tanulni először.

Tovább

Bevezetés az építészeti gondolkodásba

Rice University School of Architecture
Tanfolyamok
szept. 2021
Angol

Bevezetés az építészeti gondolkodásba. Olyan gyakorlatokra és ötletekre összpontosító előadások és beszélgetések, amelyek jelentős hatást gyakoroltak az építészet és az urbani ...

Tovább

Természetesen: TOEFL nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamok

American National College
Tanfolyamok
<
Nappali
Campus

A TOEFL és felsőfokú angol nyelvvizsga-előkészítő tanfolyam megadja a teszt készségek és szintű angol nyelvtudás, hogy meg kell csinálni jól a vizsgán.

Tovább