ACADEMICCOURSES

Távoktatás Tanfolyam Megtekintése az Amerikai Egyesült Milwaukee Amerikai Egyesült Államok

A jogi tanfolyamokat azoknak szánják, akik szeretnék folytatni a személyes fejlődésüket. Végezd a tanfolyamot hagyományos formában vagy online, számtalan különféle kutatási terület vár. Ezek között találjuk a szabályozási elméletet, a kereskedelmi jogot és a szellemi tulajdonjogot.

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Milwaukee található a dél-nyugati partján Michigan-tó. Milwaukee ismert vitorlázás, szörfözés, kite szörfözés, vízi sportolási lehetőségek mellett a Michigan-tó. Számos magas rangú egyetemek és főiskolák teszi Milwaukee hatodik helyen hallgatói létszám.

Kérj Információt Távoktatás Tanfolyamok az Amerikai Egyesült Milwaukee az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

1 Találatok Master, Milwaukee, Távoktatás Filter

Esl program

Milwaukee School of Engineering (MSOE)
Tanfolyamok
<
Nappali
Angol
Campus
On-line

A Milwaukee School of Engineering (MSOE) Intenzív angol mint második nyelv (ESL) program tanfolyamok személy, az egyetemen egy face-to-face formában, illetve online, ami lehet ...

Tovább