$close

Szűrők

Lásd a találatokat

A Legjobb Tanfolyam Keresése Vietnámban 2021/2022

Vietnam ország egyre társadalom, amely bizonyítja, mennyi potenciál a régióban. Itt található a nagy nemzetközi szervezetek, a lakosság nagy nemzetközi, és barátságos, vendégszerető, és vendégszerető emberek. Ez az a hely, a szépség és a nyugalom, hogy a fellebbezést a szempontok sok diák, így a vietnami tanfolyamok a felső választás a diákok és szakemberek számára… Tovább

Vietnam ország egyre társadalom, amely bizonyítja, mennyi potenciál a régióban. Itt található a nagy nemzetközi szervezetek, a lakosság nagy nemzetközi, és barátságos, vendégszerető, és vendégszerető emberek. Ez az a hely, a szépség és a nyugalom, hogy a fellebbezést a szempontok sok diák, így a vietnami tanfolyamok a felső választás a diákok és szakemberek számára keres az oktatási és szakmai fejlődésére.

Tanfolyamok Vietnamban úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényeinek leginkább diákok és lesz sokféle témában. Egyes tanfolyamok a vietnami kiterjednek a tervezésre, a fényképezés, az irányítás, a kultúra és nyelv, hogy csak néhányat említsünk. Közös tanítási technikák közé tantermi előadások, csoportos beszélgetések, valós eseteket, a tanfolyam és a megbeszélések. A növekvő használata a technológiát is használják szerte sok program.

Ha érdekel az integráló találékonyság, a kaland, és kultúrának az oktatási tapasztalata, akkor fontolóra vesz tanfolyamok Vietnamban. Ha többet szeretne megtudni a rendelkezésre álló lehetőségek tanfolyamok Vietnam végigböngészi a programok közül!

Kevesebb
További információ Vietnámban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
RMIT Vietnam
Ho Si Minh Város, Vietnam +1 Több

Szeretne kóstolni tanulmányait Vietnamban? Ezután csatlakozzon hozzánk egy vagy két félévre, és nem fog visszatekintni.

Szeretne kóstolni tanulmányait Vietnamban? Ezután csatlakozzon hozzánk egy vagy két félévre, és nem fog visszatekintni. -
Tanfolyamok
Nappali
2 félévek
Angol
Campus