ACADEMICCOURSES

A Legjobb 2 Tanfolyam Keresése Vietnámban 2020/2021

Vietnam ország egyre társadalom, amely bizonyítja, mennyi potenciál a régióban. Itt található a nagy nemzetközi szervezetek, a lakosság nagy nemzetközi, és barátságos, vendégszerető, és vendégszerető emberek. Ez az a hely, a szépség és a nyugalom, hogy a fellebbezést a szempontok sok diák, így a vietnami tanfolyamok a felső választás a diákok és szakemberek számára keres az oktatási és szakmai fejlődésére.

Tanfolyamok Vietnamban úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényeinek leginkább diákok és lesz sokféle témában. Egyes tanfolyamok a vietnami kiterjednek a tervezésre, a fényképezés, az irányítás, a kultúra és nyelv, hogy csak néhányat említsünk. Közös tanítási technikák közé tantermi előadások, csoportos beszélgetések, valós eseteket, a tanfolyam és a megbeszélések. A növekvő használata a technológiát is használják szerte sok program.

Ha érdekel az integráló találékonyság, a kaland, és kultúrának az oktatási tapasztalata, akkor fontolóra vesz tanfolyamok Vietnamban. Ha többet szeretne megtudni a rendelkezésre álló lehetőségek tanfolyamok Vietnam végigböngészi a programok közül!

Találat Filter

Mester előkészítő programja

NCUK
Tanfolyamok
aug. 2021
<
Nappali
<
10&nbsp;-&nbsp;30 hetek
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Egy kivételes minőségi program, amelyet az egyetemekkel és az egyetemekkel terveztek A Master's Preparation minősítés a legjobb előkészítő siker a választott posztgraduáli ...

Tovább

Külföldi tanulmányi program

RMIT Vietnam
Tanfolyamok
<
Nappali
<
2 félévek
Angol
Campus

Szeretne kóstolni tanulmányait Vietnamban? Ezután csatlakozzon hozzánk egy vagy két félévre, és nem fog visszatekintni.

Tovább