$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Világítás-tervezés Tanfolyam Összevetése

Tanfolyamok világítás tervezés egy jó választás az egyének, akik erős matematikai készségek és érdeklődés tudomány, a technika és az építészet. Ezek a tanfolyamok nyújthat egy lépcsőfok egy szakmai világítás tervezés területén, vagy szolgálhat feltáró lépés afelé, hogy a diploma világítás kialakítása. Mi természetesen a világítási szolgáltatásai? Sok… Tovább

Tanfolyamok világítás tervezés egy jó választás az egyének, akik erős matematikai készségek és érdeklődés tudomány, a technika és az építészet. Ezek a tanfolyamok nyújthat egy lépcsőfok egy szakmai világítás tervezés területén, vagy szolgálhat feltáró lépés afelé, hogy a diploma világítás kialakítása.

Mi természetesen a világítási szolgáltatásai? Sok osztályok ebben a kategóriában, kezdve a rövid egy féléves osztályok mellett hosszabb, intenzív programok, mint például egy 1 éves kurzus. A legtöbb tanfolyamok bele elemeket építészet, építészeti tervezés és a lakberendezés. Attól függően, hogy személyes érdeke, a hallgató dönthet egy osztály színházi világítás tervezés, belső világítás tervezés, építészeti tervezés, 3D modellezés vagy építészeti világítás kialakítása.

A diákok beiratkozott egy ilyen tanfolyamok valószínűleg megtanulják értékes készségeket, mint például hogyan kell használni világítás hatása (színházi világítás), vagy hogyan kell használni a mesterséges és a természetes fény az állandó megvilágítás, mint például az épület építészet. Diákok választó egy osztály belsőépítészeti világítás, például oktatható elvei irányított világítás és a tanulmány elméletek a színkezelés és a légtér irányításával segítségével a világítás.

Kapcsolatos költségek tanfolyam a világítás kialakítása nagyban változhat attól függően, hogy az iskola, az ország és a hossza a program. Potenciális diákok találják meg a lehetőséget, és lépjen kapcsolatba az iskola, amely a legjobban megfelel az igényeiknek.

Befejezése után a világítás kialakítása során, egy diák lehet munkát szerezni, mint gyakornok a színházi világítás területén, mint például a koncert vagy jelenet világítás tánc, opera, televízió vagy film.Diákok kívánnak dolgozni a területen az építészeti tervezés lehet találni egy szakmai területen az épület tervezése. Azonban a munka, mint egy látványtervező, legalább egy főiskolai diplomát világítás kialakítása általában szükséges.

Miatt a kezét jellege világítás tervezés, online lehetőségek jelenleg nem állnak rendelkezésre. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
The Design Ecademy - Online Design Courses

Akkreditált világítási tervezési tanfolyam - TANULMÁNYOS világítás A tervezők a világítástechnikai iparágban nagyokat kereshetnek. Online tanfolyamok, nincs tapasztalat vagy k ... +

Akkreditált világítási tervezési tanfolyam - TANULMÁNYOS világítás A tervezők a világítástechnikai iparágban nagyokat kereshetnek. Online tanfolyamok, nincs tapasztalat vagy képesítés -
Tanfolyamok
Nappali
Részidős
8 hónap
Angol
On-line