ACADEMICCOURSES

3 Világítás-tervezés Tanfolyam Összevetése

Tanfolyamok világítás tervezés egy jó választás az egyének, akik erős matematikai készségek és érdeklődés tudomány, a technika és az építészet. Ezek a tanfolyamok nyújthat egy lépcsőfok egy szakmai világítás tervezés területén, vagy szolgálhat feltáró lépés afelé, hogy a diploma világítás kialakítása.

Mi természetesen a világítási szolgáltatásai? Sok osztályok ebben a kategóriában, kezdve a rövid egy féléves osztályok mellett hosszabb, intenzív programok, mint például egy 1 éves kurzus. A legtöbb tanfolyamok bele elemeket építészet, építészeti tervezés és a lakberendezés. Attól függően, hogy személyes érdeke, a hallgató dönthet egy osztály színházi világítás tervezés, belső világítás tervezés, építészeti tervezés, 3D modellezés vagy építészeti világítás kialakítása.

A diákok beiratkozott egy ilyen tanfolyamok valószínűleg megtanulják értékes készségeket, mint például hogyan kell használni világítás hatása (színházi világítás), vagy hogyan kell használni a mesterséges és a természetes fény az állandó megvilágítás, mint például az épület építészet. Diákok választó egy osztály belsőépítészeti világítás, például oktatható elvei irányított világítás és a tanulmány elméletek a színkezelés és a légtér irányításával segítségével a világítás.

Kapcsolatos költségek tanfolyam a világítás kialakítása nagyban változhat attól függően, hogy az iskola, az ország és a hossza a program. Potenciális diákok találják meg a lehetőséget, és lépjen kapcsolatba az iskola, amely a legjobban megfelel az igényeiknek.

Befejezése után a világítás kialakítása során, egy diák lehet munkát szerezni, mint gyakornok a színházi világítás területén, mint például a koncert vagy jelenet világítás tánc, opera, televízió vagy film.Diákok kívánnak dolgozni a területen az építészeti tervezés lehet találni egy szakmai területen az épület tervezése. Azonban a munka, mint egy látványtervező, legalább egy főiskolai diplomát világítás kialakítása általában szükséges.

Miatt a kezét jellege világítás tervezés, online lehetőségek jelenleg nem állnak rendelkezésre. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

 

3 Találatok Világítás-tervezés Filter

CSP az intelligens világításban

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Tanfolyamok
<
Részidős
<
3 hónap
Angol
Campus

A CSP (folyamatos tanulmányi program) az intelligens világításban átfogó képet nyújt a világítás, valamint az intelligens és digitális világítási rendszerek legújabb innováció ...

Tovább

Világítás tervezés - akkreditált tanúsítványtanfolyam (online)

The Design Ecademy - Online Design Courses
Tanfolyamok
<
Nappali
<
Részidős
<
8 hónap
Angol
On-line

Akkreditált világítási tervezési tanfolyam - TANULMÁNYOS világítás A tervezők a világítástechnikai iparágban nagyokat kereshetnek. Online tanfolyamok, nincs tapasztalat vagy k ...

Tovább

Posztgraduális diplomát belső világítás tervezés

Bau Design College of Barcelona
Tanfolyamok
<
Nappali
Spanyol
Campus

Világítás az az eszköz, a belsőépítész, amely elengedhetetlen a meghatározása a projekt céljait és az jellegűek, hogy a teret. Ez a fegyelem gyakran kapcsolódik a technikai sz ...

Tovább