$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Zeneelmélet Tanfolyam Összevetése

Ha folytatni szeretné az iskolai végzettségét a középiskola után, de nem teljesen készen áll az alapképzésre, fontolja meg a tanfolyamokat. A különböző formátumokban kínált lehetőségek, például nyári tanfolyamok, online tanfolyamok és intenzív tanfolyamok, lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy mélyebben megragadjon egy érdekes témát. Lehet, hogy kíváncsi, hogy… Tovább

Ha folytatni szeretné az iskolai végzettségét a középiskola után, de nem teljesen készen áll az alapképzésre, fontolja meg a tanfolyamokat. A különböző formátumokban kínált lehetőségek, például nyári tanfolyamok, online tanfolyamok és intenzív tanfolyamok, lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy mélyebben megragadjon egy érdekes témát.

Lehet, hogy kíváncsi, hogy "Mit tanítanak a zeneelméletben?" Ezek a kurzusok mélyreható képet nyújtanak a zene alapvető építőelemeiről. Valószínűleg olyan témákat kutatsz, mint a jelölés, az akkordok, a harmónia, az űrlap és az elemzés, a ritmus, az ellenpont és a hallható képességek. Egyes intézmények zongoraórákat és teljesítményt igényelnek egy együttesben is. Lehetséges választani lehet a vezető, összetétel és a basszus realizálás.

Mint zeneelméleti tanfolyamok hallgatói, erős analitikus készségeket nyerhetsz, amelyek lehetővé teszik, hogy a zenét az alapvető alkotóelemek közé bonthassuk. Meg lehet tanulni a fegyelem és az időgazdálkodás, amelyek mindegyike hasznos minden életút során.

Mivel a zeneelméleti kurzusokat kínáló iskolák saját tandíjat és díjat állapítanak meg, a kurzusokba való beiratkozás költségei nagymértékben eltérnek egymástól. Jó ötlet, hogy vegye fel a kapcsolatot az egyes érdeklődési körökkel, és érdeklődjön a várható költségekről.

A zeneelmélet tanfolyamainak befejezésekor számos szakmát kereshet. Ön oktatóvá vagy oktatóvá válhat, zenét oktat egy nyilvános iskolában vagy magán zenés stúdióban. A színházak zenés rendezőjévé válhat. Lehet, hogy zeneszerző, rendező, zeneszerző is lett a videojátékok, a zeneszerző, a hangmérnök vagy a zenei könyvtáros számára.

Számos intézmény működik otthon és külföldön, amelyek zeneelméleti kurzusokat kínálnak. Ha rugalmas menetrendet szeretne, akkor is online tanfolyamokat vehet igénybe. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
IES Abroad
Amszterdam, Hollandia

Lehetősége van arra, hogy közvetlenül beiratkozott hallgatóként jelentkezzen az Amszterdam Conservatoriumban (CvA). A CvA munkatársai együtt dolgoznak egy személyre szabott ak ... +

Lehetősége van arra, hogy közvetlenül beiratkozott hallgatóként jelentkezzen az Amszterdam Conservatoriumban (CvA). A CvA munkatársai együtt dolgoznak egy személyre szabott akadémiai ütemterv kidolgozásában, amely magában foglalja a klasszikus és jazz zenei tanulmányok alkalmazott és elméleti aspektusait, valamint választható kurzusokat és választani kívánt lehetőségeket. -
Tanfolyamok
Nappali
Angol, Holland
Campus