Tanulás külföldön Paraguay

Youth for Understanding USA

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Tanulás külföldön Paraguay

Youth for Understanding USA

¡Bienvenido a Paraguay! Paraguay egy szárazföldi nemzet tökéletes mindenki számára, aki szereti a szabadban és a természetben, és aki többet szeretne megtudni a történelemről. Látogasson el Paraguayba, és élvezze mindazt, amit ez a gyönyörű ország kínál!

Pillantás

Ösztöndíjak elérhetőek

 • 385 - Holcomb
 • 378 - A Grand Forks Scheels ösztöndíj
 • 368 - YFU közösségi támogatás
 • 384 - YFU Pénzügyi Segélyalap

Kor követelmény

2000. május 1. - 2003. július 31. Önkéntes program: 1992. május 1. - 2000. július 31..

Azok a diákok, akik nem felelnek meg ennek a kor követelménynek, vagy akik a program kezdete előtt végzik el a középiskolát, eseti alapon veszik figyelembe a felvételt.

 • Nyelv: guarani és spanyol. Előzetes spanyol nyelvű tanulmány nem szükséges, de ajánlott. Érkezéskor az orientáció angol nyelven történik. Spanyol nyelvórák állnak rendelkezésre az önkéntes programban részt venni kívánó hallgatók számára.
 • Fogadó család elhelyezése: A diákokat tipikusan kisvárosokba helyezik, bár bárhol elhelyezhetők Paraguayban.
 • Mulatságok: Paraguay legnépszerűbb sportja a futbol (futball). A rögbi, a röplabda, a tenisz és a kosárlabda szintén népszerű a paraguayiak körében!

Önkéntes Paraguayban!

A 18-26 éves diákokat arra ösztönzik, hogy pályázhassanak a Paraguayi közösségi szolgáltatási programra! A hallgatóknak lehetőségük van egy fogadó családdal való együttélésre, miközben partnerséget folytatnak egy helyi nonprofit szervezetekkel, hogy segítséget nyújtsanak a közösségi szolgálatok, például a szociális munka, az oktatás, a gyermekkor

Gap év külföldön

Paraguay hajlandó értékelni a túlzott tanulókat egy rés évre. A hagyományos oktatási programok is rendelkezésre állnak, mint a gap év külföldi lehetőségek. Tudjon meg többet a többi szakadék programról. Ezen a programon a diákok továbbra is részt vesznek egy helyi középiskolában, és várhatóan motivációt mutatnak be az iskolai sikerhez.

Akadémiai programok

Míg Paraguayban egy gondosan kiválasztott vendégcsaláddal fogsz maradni, és be kell ültetni a kultúrába. Tapasztalatának egy része:

Iskola: A paraguai hallgatók az iskolából 3-tól 18 éves koráig járnak, amikor befejezték a harmadik és utolsó évfolyamot. Az YFU-csere diákjai akár állami, akár magániskolába helyezhetők.

Tevékenységek: Számos paraguayi szereti a szabadtéri túrázást a hegyeken, az esőerdőkön és a természetes vízesések látogatásán. A diákokat arra ösztönzik, hogy részt vegyenek a fogadó iskolában vagy a helyi közösség által kínált extrakurikuláris tevékenységekben, beleértve a klubokat és a sportokat.

Speciális programajánlatok: A YFU Paraguay kulturális utazásokat kínál a diákok számára a programban, felár ellenében. A hallgatóknak lehetősége nyílik arra is, hogy az iskolai szünetek során szervezett kirándulásokon utazgassanak a befogadó családokkal vagy az YFU-val. A diákok többet megtudnak ezekről a kirándulásokról, és hogyan jelentkezhetnek be, amikor Paraguayba érkeznek.

A tandíj magában foglalja

 • Elhelyezés egy gondosan kiválasztott gazdacsaláddal
 • Beiratkozás egy helyi paraguayi középiskolába
 • Reptéri transzferek
 • Belföldi és nemzetközi utazás
 • Minden indulás előtti és utáni érkezés
 • A képzett YFU-munkatársak előkészítő támogatása
 • Támogatás egy YFU Paraguay Területi Képviselőtől a program ideje alatt
 • Átfogó biztosítás

Kiegészítő költségek: A tandíj nem tartalmazza a személyes kiadások pénzt. Az YFU Paraguay azt ajánlja, hogy a diákok minden hónapban mintegy 150 dollárra tervezzék meg a programban való részvételt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a diákok szükség esetén megvásárolhatják iskolai egyenruhájukat és tankönyvüket. A diákoknak szükség esetén további kötelező iskolai díjat kell fizetniük. Az YFU ellenőrzi a családokat, mielőtt hivatalosan beiratkozik a diákokra egy olyan iskolába, amelyhez külön díjat kell fizetni.

további információ

Tájékozódás: A féléves vagy évjáratra pályázó összes hallgatónak rendelkezésre kell állnia egy kötelező 3 napos nemzeti indulást megelőző orientációhoz, amely rendszerint július közepén történik. Ez a tájékozódás a program egy szükséges része, amelynek célja a diákok felkészítése a tengerentúli tapasztalataikra. Minden diák részt vesz az egynapos indulás előtti tájékozódásban májusban vagy júniusban. Amikor Paraguayba érkeznek, a diákok a programban részt vevő összes YFU-hallgató számára további iránymutatást fognak tartani. Ez a tájékozódás angolul történik, és célja, hogy bemutassa az országot, szokásokat és dolgokat, amelyek várhatóak Paraguayban. Ön is részt vesz egy 2 hetes tanfolyamon, ahol nemcsak a spanyol nyelvtudást, hanem a Paraguayról szóló gyakorlati leckéket is megtudhatja a múzeumokban, bevásárlóközpontokban, boltokban és más helyeken a városban! Minden orientációs költség szerepel a programban.

Vízum adatok: A vízumokra vonatkozó információk a beiratkozáskor kerülnek beadásra. Ha többet szeretne megtudni a folyamatban, akkor a Paraguayi Nagykövetség oldalán olvashat: https: //py.usembassy.gov/

Jelentkezési határidők: Az összes téli és tavaszi távozási programra vonatkozó pályázati határidő (január-március): október 1. Az ösztöndíjak befizetésének határideje: december 1. A határidőtől számított összes indulás (június-szeptember) március 15. töltse ki a határidő előtt, ezért ösztönözzük a korai benyújtást!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Spanyol


Utoljára frissítve January 22, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
1 - 2 félév
Nappali
Price
ár
12,995 USD
Féléves program
Information
Deadline
Kérj Információt
Fall departure programs
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Washington, District of Columbia
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Fall departure programs
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Winter and Spring departure programs
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Washington, District of Columbia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Fall departure programs
A befejezés dátuma Kérj Információt
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Winter and Spring departure programs
A befejezés dátuma Kérj Információt