Read the Official Description

¡Bienvenido a Paraguay! Paraguay egy szárazföldi nemzet tökéletes mindenki számára, aki szereti a szabadban és a természetben, és aki többet szeretne megtudni a történelemről. Látogasson el Paraguayba, és élvezze mindazt, amit ez a gyönyörű ország kínál!

Pillantás

Ösztöndíjak elérhetőek

 • 385 - Holcomb
 • 378 - A Grand Forks Scheels ösztöndíj
 • 368 - YFU közösségi támogatás
 • 384 - YFU Pénzügyi Segélyalap

Kor követelmény

2000. május 1. - 2003. július 31. Önkéntes program: 1992. május 1. - 2000. július 31..

Azok a diákok, akik nem felelnek meg ennek a kor követelménynek, vagy akik a program kezdete előtt végzik el a középiskolát, eseti alapon veszik figyelembe a felvételt.

 • Nyelv: guarani és spanyol. Előzetes spanyol nyelvű tanulmány nem szükséges, de ajánlott. Érkezéskor az orientáció angol nyelven történik. Spanyol nyelvórák állnak rendelkezésre az önkéntes programban részt venni kívánó hallgatók számára.
 • Fogadó család elhelyezése: A diákokat tipikusan kisvárosokba helyezik, bár bárhol elhelyezhetők Paraguayban.
 • Mulatságok: Paraguay legnépszerűbb sportja a futbol (futball). A rögbi, a röplabda, a tenisz és a kosárlabda szintén népszerű a paraguayiak körében!

Önkéntes Paraguayban!

A 18-26 éves diákokat arra ösztönzik, hogy pályázhassanak a Paraguayi közösségi szolgáltatási programra! A hallgatóknak lehetőségük van egy fogadó családdal való együttélésre, miközben partnerséget folytatnak egy helyi nonprofit szervezetekkel, hogy segítséget nyújtsanak a közösségi szolgálatok, például a szociális munka, az oktatás, a gyermekkor

Gap év külföldön

Paraguay hajlandó értékelni a túlzott tanulókat egy rés évre. A hagyományos oktatási programok is rendelkezésre állnak, mint a gap év külföldi lehetőségek. Tudjon meg többet a többi szakadék programról. Ezen a programon a diákok továbbra is részt vesznek egy helyi középiskolában, és várhatóan motivációt mutatnak be az iskolai sikerhez.

Akadémiai programok

Míg Paraguayban egy gondosan kiválasztott vendégcsaláddal fogsz maradni, és be kell ültetni a kultúrába. Tapasztalatának egy része:

Iskola: A paraguai hallgatók az iskolából 3-tól 18 éves koráig járnak, amikor befejezték a harmadik és utolsó évfolyamot. Az YFU-csere diákjai akár állami, akár magániskolába helyezhetők.

Tevékenységek: Számos paraguayi szereti a szabadtéri túrázást a hegyeken, az esőerdőkön és a természetes vízesések látogatásán. A diákokat arra ösztönzik, hogy részt vegyenek a fogadó iskolában vagy a helyi közösség által kínált extrakurikuláris tevékenységekben, beleértve a klubokat és a sportokat.

Speciális programajánlatok: A YFU Paraguay kulturális utazásokat kínál a diákok számára a programban, felár ellenében. A hallgatóknak lehetősége nyílik arra is, hogy az iskolai szünetek során szervezett kirándulásokon utazgassanak a befogadó családokkal vagy az YFU-val. A diákok többet megtudnak ezekről a kirándulásokról, és hogyan jelentkezhetnek be, amikor Paraguayba érkeznek.

A tandíj magában foglalja

 • Elhelyezés egy gondosan kiválasztott gazdacsaláddal
 • Beiratkozás egy helyi paraguayi középiskolába
 • Reptéri transzferek
 • Belföldi és nemzetközi utazás
 • Minden indulás előtti és utáni érkezés
 • A képzett YFU-munkatársak előkészítő támogatása
 • Támogatás egy YFU Paraguay Területi Képviselőtől a program ideje alatt
 • Átfogó biztosítás

Kiegészítő költségek: A tandíj nem tartalmazza a személyes kiadások pénzt. Az YFU Paraguay azt ajánlja, hogy a diákok minden hónapban mintegy 150 dollárra tervezzék meg a programban való részvételt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a diákok szükség esetén megvásárolhatják iskolai egyenruhájukat és tankönyvüket. A diákoknak szükség esetén további kötelező iskolai díjat kell fizetniük. Az YFU ellenőrzi a családokat, mielőtt hivatalosan beiratkozik a diákokra egy olyan iskolába, amelyhez külön díjat kell fizetni.

további információ

Tájékozódás: A féléves vagy évjáratra pályázó összes hallgatónak rendelkezésre kell állnia egy kötelező 3 napos nemzeti indulást megelőző orientációhoz, amely rendszerint július közepén történik. Ez a tájékozódás a program egy szükséges része, amelynek célja a diákok felkészítése a tengerentúli tapasztalataikra. Minden diák részt vesz az egynapos indulás előtti tájékozódásban májusban vagy júniusban. Amikor Paraguayba érkeznek, a diákok a programban részt vevő összes YFU-hallgató számára további iránymutatást fognak tartani. Ez a tájékozódás angolul történik, és célja, hogy bemutassa az országot, szokásokat és dolgokat, amelyek várhatóak Paraguayban. Ön is részt vesz egy 2 hetes tanfolyamon, ahol nemcsak a spanyol nyelvtudást, hanem a Paraguayról szóló gyakorlati leckéket is megtudhatja a múzeumokban, bevásárlóközpontokban, boltokban és más helyeken a városban! Minden orientációs költség szerepel a programban.

Vízum adatok: A vízumokra vonatkozó információk a beiratkozáskor kerülnek beadásra. Ha többet szeretne megtudni a folyamatban, akkor a Paraguayi Nagykövetség oldalán olvashat: https: //py.usembassy.gov/

Jelentkezési határidők: Az összes téli és tavaszi távozási programra vonatkozó pályázati határidő (január-március): október 1. Az ösztöndíjak befizetésének határideje: december 1. A határidőtől számított összes indulás (június-szeptember) március 15. töltse ki a határidő előtt, ezért ösztönözzük a korai benyújtást!

Program taught in:
Spanyol

See 22 more programs offered by Youth for Understanding USA »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 2 félév
Nappali
Price
12,995 USD
Féléves program
Deadline
Kérj Információt
Fall departure programs
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Kérj Információt
Fall departure programs
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Kérj Információt
Winter and Spring departure programs

szept. 2019

Location
Application deadline
Kérj Információt
Fall departure programs
End Date
Application deadline
Kérj Információt
Winter and Spring departure programs
End Date