Hivatalos Leírás

Thaiföld a Mosolyok Országaként tele van hagyományokkal és kalandokkal - függetlenül attól, hogy túrázik az erdőkön egy elefánton, hajózik a Chao Praya folyón, meglátogatja a tengerparti üdülőhelyeket, vagy egyszerűen meditál a Wat Phoban, Thaiföldben van valami mindenkinek!

Pillantás

Ösztöndíjak elérhetőek

 • 385 - Holcomb
 • 378 - A Grand Forks Scheels ösztöndíj
 • 368 - YFU közösségi támogatás
 • 384 - YFU Pénzügyi Segélyalap

Kor követelmény

2000. június 1. - 2003. május 31. Önkéntes program: 1996. június 1. - 2000. május 31. Azok a diákok, akik nem felelnek meg ennek a kor követelménynek, vagy akik a program kezdete előtt végzik el a középiskolát, eseti alapon.

 • Nyelv: thai. Korábbi nyelvvizsga nem szükséges. A diákok bejutást kapnak a thai nyelvhez az érkezés utáni irányításuk során. További nyelvoktatást szerveznek az egyes házi iskolák.
 • A fogadó család elhelyezése: Thaiföld 76 tartományában az elhelyezkedés lehet városi, külvárosi, kisváros vagy vidéki környezetben. Az önkéntes programot kérő hallgatókat házigazda családjával lehet elhelyezni, vagy a munkaterületen, például kollégiumban, vendégházban, szolgáltatási lakásban vagy más munkaterületen rendelkezésre álló helyeken tartózkodhatnak.
 • Iskola: Az évfolyamos diákok júniusban és március elején járnak iskolába. A nyári programban résztvevők június végétől júliusig járnak iskolába.

Nyári program

Fedezze fel Thaiföldet

Ez a 6 hetes nyári program lehetővé teszi, hogy teljesen elmerüljön a thai kultúrában. Egy fogadó családdal fog élni, és lehetősége van az iskolába látogatni a helyi thai diákokkal. A hallgatóknak lehetőségük lesz arra is, hogy egy másik közösséget tapasztaljanak meg, mint a közösség, ahová a fogadó család körülbelül egy hétig él. Ez lehetőséget ad a diákoknak arra, hogy egy másik kultúrát tapasztaljanak Thaiföldön.

Akadémiai program

Az Ön félévében vagy éve alatt Thaiföldön egy fogadó családdal fog élni, és részt vesz egy helyi középiskolában. Tapasztalatának egy része:

Iskola: Ön részt vesz egy helyi thai iskolában, ahol az iskolától függően a 10., 11. vagy 12. fokozatba kerül. A szükséges osztályok közé tartozik a thai nyelv, a társadalomtudományok és a testnevelés. Válogatott diákként sok választható tantárgyat választhatsz, mint például az angol, a történelem, a thai zene, a thai tánc, a thai konyha, a kézművesség, a mesterséges virágkészítés, a harci harc, a muay thai (thai boksz), a vallás, a meditáció , és még sokan mások az iskolától függően. Angol osztályban valószínűleg vendégbeszélőnek tekinthető, és megkérte a tanárt. Az iskolai hét hétfőtől péntekig tart, és az órákat általában 7: 30-3: 30 között tartják. A thai diákoknak az iskolában is egyenruhát kell viselniük, így a diákok akár egy egyenruhát is kaphatnak, amelyet a fogadó család biztosít, vagy a diákoknak saját maguk kell megvásárolniuk, és a család segít megtalálni az egyenruháit!

Külső tanfolyamok: Az YFU-hallgatókat arra ösztönzik, hogy részt vegyenek közösségeikben azáltal, hogy csatlakoznak az akadémiai, sport- vagy rekreációs klubokhoz, amelyek az iskolában és az iskolán kívül találkoznak.

Kirándulások: Az elmúlt években a diákok lehetőséget kaptak arra, hogy kirándulni tudjanak a program utolsó öt napjára. Tevékenységek közé tartozott az északi régió felfedezése - Chiang Maiba utazás, "az Északi Rózsa" elefánt táborban való részvétel és egy gyönyörű tengerparti üdülő látogatása!

Gap év önkéntes program

A diákok a rés év önkéntes programot kell legalább 18 éves, hogy részt vegyen. Mint önkéntes Thaiföldön, vagy helyi házigazda családdal él vagy a szállás, amelyet az önkéntes munkahely rendezi el. Ezek a szállások magukban foglalhatják a kollégiumot, a vendégházat vagy a szolgáltatási apartmanokat.

Önkéntesség: Lehetséges lehetőségek közé tartozik az angol nyelvtanulás, a fogyatékkal élő gyermekekkel való foglalkozás és a helyi lakosok egyéb közösségi szolgáltatásai. Az alkalmazáson belül kiválaszthatja, hogy melyik közösségi szolgáltatás típusai leginkább érdekelnek, majd az YFU Thailand néhány potenciális munkaterületet választ ki Önnek. Lehet, hogy alkalmával egynél több munkaterületet tapasztal.

Kiegészítő program: A diákok, akik szeretnének részt venni az önkéntes programban, választhatnak további önkéntes projektet a programjukhoz. Ez a projekt októberben 2-4 hetes hosszúságú lehet, ahol a diákok egy másik közösséget élhetnek meg Thaiföldön, és önként dolgozhatnak egy másik webhelyen ebben az időszakban.

A tandíj magában foglalja

 • Elhelyezés egy gazdacsaláddal
 • Belépés egy helyi thaiföldi középiskolába
 • Reptéri transzferek
 • Belföldi és nemzetközi utazás
 • Minden indulás előtti és utáni érkezés
 • A képzett YFU-munkatársak előkészítő támogatása
 • Támogatás egy YFU Thaiföldi Területi Képviselőtől a program során
 • Átfogó biztosítás

A tandíj nem tartalmazza a személyes kiadások pénzt. Az YFU Thailand azt ajánlja, hogy a diákok minden hónapban körülbelül 150 dollárra tervezzék, hogy a programban vannak.

további információ

Tájékozódás: A féléves vagy évjáratra pályázó összes hallgatónak rendelkezésre kell állnia egy kötelező 3 napos nemzeti indulást megelőző orientációhoz, amely rendszerint július közepén történik. Ez a tájékozódás a program egy szükséges része, amelynek célja a diákok felkészítése a tengerentúli tapasztalataikra. Minden diák részt vesz az egynapos indulás előtti tájékozódásban májusban vagy júniusban. Minden orientációs költség szerepel a programban. Ha Thaiföldön érkezik, négynapos kezdődik Bangkokban. Októberben pedig három-négy napos féléves orientációban is részt vesz. Márciusban négy vagy öt napig befejezi tartózkodását egy újbóli beutazási irányultsággal. Minden orientációs költség szerepel a programban.

Kiegészítő költségek: A tandíj az iskola beiskolázásának költségeit fedezi, de a hallgatóknak készen kell állniuk az iskolai ellátás, iskolai egyenruha és az iskolai szállítás költségeinek kifizetésére.

Vízum információ: Az YFU Thaiföldnek szüksége lesz az útlevelének másolatára a felvételi eljárás korai szakaszában, hogy elkezdhesse az Ön számára vízumdokumentumok elkészítését. Ha az alkalmazásod benyújtásakor nincs útlevele, vagy megújod az útlevelét, mielőtt Thaiföldre indulsz, akkor azonnal meg kell kezdened a folyamatot az YFU alkalmazásával.

Jelentkezési határidők: Az összes téli és tavaszi távozási program (január-március) pályázati határideje: október 1. Az ösztöndíjak befizetésének határideje: december 1. A nyári vagy őszi indulási programok határideje (június-szeptember) március 15. A programok a határidő lejárta előtt tölthetők be, ezért ösztönözzük a korai benyújtást!

Program oktatási nyelve:
Thai

22 további kurzus Youth for Understanding USA »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 2 Év
Nappali
Price
13,995 USD
Féléves program
Deadline
Kérj Információt
Summer or Fall departure programs
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Summer or Fall departure programs
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Winter and Spring departure programs

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Summer or Fall departure programs
End Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Winter and Spring departure programs
End Date