Read the Official Description

Német Nyári táborok

Gyere és tanulj németül, az egyik a nyári táborok, Svájcban vagy Németországban.

Reggel osztályok összpontosítani a kommunikáció, az interaktív és dinamikus módszerek, hogy a diákok, hogy aktívan részt vegyenek és javítsák készségeiket. Kombinálva a gazdag választékát napi tevékenységek és a heti kirándulások, diákok bőven gyakorolni a nyelvet mind a tantermekben ki.

Berlin-Wannsee Németország

Berlin-Wannsee, Németország

A csendes Grunewald kerületében található, mindössze 30 percre a központtól, a német főváros a tömegközlekedés, a mi természetesen center néz közvetlenül tó Wannsee.

Német Nyári táborok

Berlin-Werbellinsee, Németország

Ideális helyen, a tó partján Werbellinsee, a központ körül az erdő, meg egy hatalmas védett birtok több mint 100 hektár, ahol a természet és a tó irányadó.

Német Nyári táborok

Freiburg, Németország

Egy csendes környezetben szélén az erdő, 20 perc alatt a város központjában, a mi természetesen központ kényelmes, teljesen berendezett hálószoba, egy fürdőszoba, négy versenyző.

Német Nyári táborok

Lahntal, Germany

Található, a felső része a Lahn-völgyben, 120 km-re Frankfurt, a központ közepette tipikus középkori építészet, közel az impozáns vár ül egy domb tetején.

Zug, Svájc

Található a tekintélyes St. Michael College, kevesebb, mint öt percre a városközponttól és a vízparti, mi természetesen központ biztosítja a legjobb minőséget biztosítja egy német nyelvű tanulmány itt tartózkodást.

Mintegy német

  • A német a hivatalos nyelv, négy ország és a legszélesebb körben beszélt nyelv az Európai Unióban.
  • Több mint 180 millió ember beszél németül világszerte.
  • A német a második legfontosabb nyelv a tudomány és a nélkülözhetetlen tanulmány a zene, a pszichológia és a filozófia.
  • Ahogy termékeny kutatók, tudósok és feltalálók, német nyelvű generál majdnem 80'000 könyvcímeknek évente, mögött a kínai és az angol.
Alpadia Nyelviskola német

Miért németül tanulni?

A zene nyelvén, a tudomány, az üzleti és a kultúra, mint egy tizede a világ könyveinek teszik közzé a német és van rangsorolva, mint az egyik legfontosabb nyelv a világhálón. Learning German ad kiterjesztett információhoz való hozzáférés, nem beszélve a jobb szakmai lehetőségek a jövőben.

Program taught in:
Német

See 5 more programs offered by Alpadia Language Schools »

This course is Campus based
Start Date
feb. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
805 EUR
ból ből
By locations
By date
Start Date
feb. 2019
Application deadline

feb. 2019

Location
Application deadline
End Date