Német Nyári táborok

Gyere és tanulj németül, az egyik a nyári táborok, Svájcban vagy Németországban.

Reggel osztályok összpontosítani a kommunikáció, az interaktív és dinamikus módszerek, hogy a diákok, hogy aktívan részt vegyenek és javítsák készségeiket. Kombinálva a gazdag választékát napi tevékenységek és a heti kirándulások, diákok bőven gyakorolni a nyelvet mind a tantermekben ki.

Berlin-Wannsee Németország

Berlin-Wannsee, Németország

A csendes Grunewald kerületében található, mindössze 30 percre a központtól, a német főváros a tömegközlekedés, a mi természetesen center néz közvetlenül tó Wannsee.

Német Nyári táborok

Berlin-Werbellinsee, Németország

Ideális helyen, a tó partján Werbellinsee, a központ körül az erdő, meg egy hatalmas védett birtok több mint 100 hektár, ahol a természet és a tó irányadó.

Német Nyári táborok

Freiburg, Németország

Egy csendes környezetben szélén az erdő, 20 perc alatt a város központjában, a mi természetesen központ kényelmes, teljesen berendezett hálószoba, egy fürdőszoba, négy versenyző.

Német Nyári táborok

Lahntal, Germany

Található, a felső része a Lahn-völgyben, 120 km-re Frankfurt, a központ közepette tipikus középkori építészet, közel az impozáns vár ül egy domb tetején.

Zug, Svájc

Található a tekintélyes St. Michael College, kevesebb, mint öt percre a városközponttól és a vízparti, mi természetesen központ biztosítja a legjobb minőséget biztosítja egy német nyelvű tanulmány itt tartózkodást.

Mintegy német

  • A német a hivatalos nyelv, négy ország és a legszélesebb körben beszélt nyelv az Európai Unióban.
  • Több mint 180 millió ember beszél németül világszerte.
  • A német a második legfontosabb nyelv a tudomány és a nélkülözhetetlen tanulmány a zene, a pszichológia és a filozófia.
  • Ahogy termékeny kutatók, tudósok és feltalálók, német nyelvű generál majdnem 80'000 könyvcímeknek évente, mögött a kínai és az angol.
Alpadia Nyelviskola német

Miért németül tanulni?

A zene nyelvén, a tudomány, az üzleti és a kultúra, mint egy tizede a világ könyveinek teszik közzé a német és van rangsorolva, mint az egyik legfontosabb nyelv a világhálón. Learning German ad kiterjesztett információhoz való hozzáférés, nem beszélve a jobb szakmai lehetőségek a jövőben.

Program oktatási nyelve:
Német

5 további kurzus Alpadia Language Schools »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
805 EUR
ból ből
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date